گوشی‌های سری اولترا در حقیقت بهترین محصولات موبایلی شیائومی در هر سال محسوب می‌شوند؛ Xiaomi 13 Ultra جدیدترین گوشی پرچمدار این برند است که در تحریریه علاالدین به بررسی شیائومی 13 اولترا می‌پردازیم.

شیائومی 13 اولترا مدتی پیش به صورت رسمی معرفی شد و بسیاری از کاربران را حیرت‌زده کرد. این دستگاه در حقیقت چهارمین مدل اولترا شیائومی محسوب می‌شود که از مشخصات چشمگیری برخوردار است و می‌تواند به راحتی با پرچمداران دیگر بازار رقابت کند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این دستگاه هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ سخت‌افزاری، دوربین آن محسوب می‌شود. 

این دومین سالی است که شیائومی از یک سنسور یک اینچی در مدل اولترا استفاده می‌کند. این سنسور می‌تواند توجه افرادی که علاقه زیادی به عکاسی دارند را به خود جلب کند. همچنین ویژگی‌های بسیار زیادی در سخت‌افزار و نرم‌افزار این دستگاه وجود دارد که آن را در رقابت نزدیکی با دیگر پرچمداران بازار قرار می‌دهد. در ادامه با بررسی شیائومی 13 اولترا همراه ما باشید. 

آنباکس شیائومی ۱۳ اولترا
جعبه‌گشایی شیائومی 13 اولترا

می‌توان به جرات گفت که جعبه شیائومی 13 اولترا یکی از کامل‌ترین جعبه‌ها در میان پرچمداران امروزی محسوب می‌شود. این جعبه اندازه بزرگی دارد و شامل تمامی لوازم مورد نیاز کاربر است و نیاز شما را از خرید لوازم جانبی به صورت جداگانه برطرف می‌کند. 

جعبه دستگاه درست مثل مدل‌های قبلی مشکی رنگ است و فقط اسم دستگاه روی آن به چشم می‌خورد. همچنین در کنار نام دستگاه لوگو لایکا هم وجود دارد که همکاری این دو شرکت در بخش دوربین را نشان می‌دهد. پس از باز‌ کردن جعبه با یک جعبه کوچک‌تر روبه‌رو می‌شوید که قاب پلاستیکی و دفترچه‌های راهنما به همراه سوزن سیم‌کارت در آن قرار دارد. در بخش دیگر جعبه، خود دستگاه قرار دارد که توسط یک روکش پلاستیکی پوشانده شده است. همچنین یک آداپتور بزرگ 90 واتی به همراه کابل شارژ ضخیم در جعبه وجود دارد. 

این موضوع نشان می‌دهد که تجربه جعبه‌گشایی شیائومی 13 اولترا بسیار کامل است و شما برای این دستگاه نیاز به پرداخت هیچ هزینه اضافه‌ای ندارید. یکی از نقاط قوت این جعبه، وجود قاب در آن است زیرا این قاب با قاب دستگاه‌های دیگر شیائومی تفاوت دارد و از مواد اولیه بهتری در آن استفاده شده است. ممکن است که به دلیل کیفیت بالای این قاب، تا مدتی طولانی نیازی به خرید یک قاب مستحکم برای دستگاهتان نداشته باشید. علاوه بر آن، قاب قرار گرفته در جعبه با در نظر داشتن برآمدگی‌های دستگاه تولید شده و تمامی قسمت‌ها را به خوبی می‌پوشاند.

جعبه شیائومی 13 اولترا کامل است و هیچ نقصی ندارد. این موضوع را می‌توان به عنوان نقطه قوت دستگاه‌های شیائومی نسبت به گوشی‌های دیگر بازار دانست زیرا این شرکت برخلاف ترند جهانی، جعبه‌هایش را کوچک‌تر نکرده و لوازم داخلی آن را کاهش نداده است.

طراحی شیائومی 13 اولترا
طراحی

یکی از ویژگی‌های Xiaomi 13 Ultra را می‌توان طراحی خاص آن دانست. این دستگاه با توجه زیادی روی بخش دوربین ساخته شده و تمامی جزئیات بدنه آن هم به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا شما بتوانید بهترین تجربه را حین عکاسی با آن داشته باشید. قاب پشتی دستگاه در نگاه اول توجه شما را به خود جلب می‌کند زیرا این قاب از چرم مصنوعی ساخته شده و طراحی عجیبی دارد. در پایین این قاب لوگوی شیائومی با طراحی براقی قرار گرفته است.

استفاده از چرم مصنوعی در آن را می‌توان به دلیل نزدیک‌تر کردن طراحی دستگاه به طراحی یک دوربین حرفه‌ای دانست اما نکته اینجاست که قاب پشتی دستگاه تخت نیست. در دستگاه‌های دیگر، قاب پشتی سطحی صاف دارد و ماژول دوربین در آن برآمدگی کمی دارد. اما در این دستگاه همچین اتفاقی رخ نداده و از بخش میانی دستگاه به سمت بالا، قاب پشتی برآمدگی کمی دارد که برای کمتر کردن بیرون زدگی لنز دوربین طراحی شده است. 

این برآمدگی در حقیقت فضای بیشتری به سخت افزار دوربین می‌دهد و به شیائومی اجازه داده تا بدون کمتر کردن فضای داخلی دستگاه، سنسور‌های بزرگ دوربین را در آن جای دهد. حاشیه‌های این قاب از سمت چپ و راست هم خمیدگی کمی دارند که حس در دست گرفتن آن را بهتر می‌کند و باعث می‌شود شما در حین استفاده از دستگاه حس کنترل بیشتری روی آن داشته باشید.

البته همچنان ناهمواری پشت دستگاه ممکن است کمی آزار دهنده باشد اما می‌توانید این موضوع را با استفاده از قاب تعبه شده در جعبه کمی بهتر کنید. این قاب ناهمواری‌های دستگاه را کمی هماهنگ‌تر می‌کند.

طراحی جانبی شیائومی 13 اولترا

ماژول دوربین 13 اولترا شباهت زیادی به نسل قبلی آن دارد اما تفاوت‌هایی هم در این میان وجود دارد که ممکن است برای برخی از کاربران جذاب باشد. این ماژول حاشیه طلایی رنگ دارد که می‌تواند ظاهر دستگاه را کمی جذاب‌تر کند. با وجود برآمدگی قاب پشتی، ماژول دوربین هم برآمدگی جداگانه‌ای دارد که ممکن است کمی آزار دهنده باشد. البته به دلیل تطبیق دادن قاب پشتی با ماژول دوربین، برآمدگی آن کمی کمتر به چشم می‌آید و خارج کردن آن از جیب راحت‌تر شده است. 

در این ماژول شاهد قرارگیری 4 دوربین هستیم که برخلاف نسل قبلی، چیدمان منظمی دارند. در میان این ماژول هم لوگو لایکا به چشم می‌خورد که در حقیقت به همکاری شیائومی با لایکا برای طراحی سیستم دوربین و لنز‌های این دستگاه اشاره دارد. 

فریم شیائومی 13 اولترا حالا نسبت به گذشته تغییراتی داشته و ضخامت آن تا حد چشمگیری بیشتر شده است. این افزایش اندازه به حدی است که حتی می‌توان گفت این فریم وارد قاب پشتی شده است. فریم آلومینیومی دستگاه پوشش مات دارد و اثر انگشت را به خود جذب نمی‌‌کند که خبر خوبی است. در سمت راست این فریم شاهد قرارگیری دکمه‌های ولوم و پاور هستیم و سمت چپ فریم هم کاملا خالی است. دو خط آنتن در هر دو طرف فریم قرار دارند که به صورت موازی با هم طراحی شده‌اند و ظاهر دستگاه را کمی بهتر می‌کنند. در بخش پایین فریم شاهد قرارگیری شیار اسپیکر اول، پورت یو اس بی C، میکروفون اول به همراه شیار سیم‌کارت هستیم. نکاتی که توجه ما را جلب کرد، قرارگیری دو خط آنتن در این بخش و تغییر شکل شیار اسپیکر بود. در گذشته این شیار به شکل امواج صدا طراحی شده بود اما حالا شیائومی تصمیم گرفته تا آن را با حفره‌های عادی عوض کند. 

در بخش بالای فریم هم شاهد قرارگیری شیار اسپیکر دوم، میکروفون دوم و فرستنده مادون قرمز هستیم. ظاهر شیار اسپیکر در این بخش هم تغییر کرده و بسیار ساده‌تر شده است. در کل فریم دستگاه حس خوبی را به کاربر منتقل می‌کند زیرا از مواد مرغوبی ساخته شده و پوشش مناسبی دارد.

در بخش جلوی دستگاه هم یک صفحه نمایش خمیده قرار گرفته که حاشیه‌های آن انحنای نسبتا زیادی دارند. در بخش بالای این پنل یک پانچ هول کوچک برای دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی قرار گرفته که اندازه مناسبی دارد. شیائومی برای محافظت از این پنل، آن را با گوریلا گلس ویکتوس پوشانده که مقاومت بالایی در برابر ضربات دارد. 

ابعاد گوشی۹.۱×۷۴.۶×۱۶۳.۲
وزن گوشی۲۲۷
جنس قاب پشتیچرم
جنس بدنهآلومینیوم
استاندارد ضد آبIP۶۸

این دستگاه در باریک‌ترین بخش خود ضخامت 9.1 میلی‌متری دارد اما ضخامت آن در بخش دوربین به 15.1 میلی‌متر هم می‌رسد که بسیار زیاد است. وزن دستگاه هم در تست ما 229 گرم بود  که آن را در رده دستگاه‌های سنگین قرار می‌دهد اما با این وجود، شیائومی 13 اولترا از پرچمداران دیگر بازار چند گرم سبک‌تر است. البته این وزن با قاب عرضه شده در جعبه که چندان هم سنگین نیست، به 245 گرم می‌رسد. پرچمدار جدید شیائومی همچنین از گواهی IP68 برخوردار است که باعث می‌شود تا عمق 1.5 متری به مدت 30 دقیقه ضد آب باشد. 

در کل طراحی دستگاه را می‌توان یک تجربه تماما پرچممدار دانست. تمامی مواد استفاده شده در طراحی Xiaomi 13 Ultra کیفیت بالایی دارند و هیچ کمبود کیفیتی در آن دیده نمی‌شود. جنس قاب پشتی را هم می‌توان به عنوان یک وجه تمایز برای آن دانست زیرا لیز خوردن دستگاه را از دست شما سخت‌‌تر می‌کند و جذب اثر انگشت را به صفر می‌رساند. البته نکاتی هم در طراحی آن وجود دارد که می‌تواند برای برخی از افراد آزار دهنده باشد. برای مثال، می‌توان به اندازه ماژول دوربین و شکل خاص قاب پشتی 13 اولترا اشاره کرد. 

صفحه نمایش شیائومی ۱۳ اولترا
صفحه‌نمایش شیائومی ۱۳ اولترا
نوع پنلLTPO امولد
اندازه صفحه۶.۷۳ اینچ
رزولوشن۳۲۰۰×۱۴۴۰
تراکم پیکسلی۵۲۲
نرخ به روز رسانی۱۲۰ هرتز

شیائومی در بخش صفحه نمایش چیزی کم نگذاشته و سعی کرده تا از بهترین تجهیزات بازار در 13 اولترا استفاده کند. صفحه نمایش این دستگاه اندازه 6.73 اینچی دارد و از تکنولوژی امولد در آن استفاده شده است. نرخ بروزرسانی صفحه نمایش هم 120 هرتز اعلام شده اما خوشبختانه این نرخ تطبیق‌پذیر است و می‌تواند بسته به نوع استفاده شما از دستگاه تغییر کند. این پنل 89.5 درصد فضای جلوی دستگاه را پر کرده است. 

حاشیه‌های کنار دستگاه بسیار باریک هستند ولی حاشیه‌های بالا و پایین این پنل اندازه بزرگ‌تری دارند که ممکن است گاهی اوقات به چشم بیاید. صفحه نمایش ۱۳ اولترا رزولوشن 1440×3200 پیکسلی و تراکم 522 پیکسل در هر اینچ دارد که کیفیت محتوای آن را بسیار بالا می‌برد. البته رزولوشن این پنل در بخش تنظیمات بین دو گزینه فول اچ دی و QHD قابل تنظیم است و شما می‌توانید بسته به محتوای در حال پخش، آن را تغییر دهید. 

این پنل می‌تواند 1 میلیارد رنگ‌ را نمایش دهد و حتی از گواهی دالبی ویژن و HDR10+ پشتیبانی می‌کند که می‌تواند تجربه کاربری شما را بهتر کند. یکی از نقاط قوت صفحه نمایش شیائومی 13 اولترا، روشنایی صفحه نمایش آن است. روشنایی این پنل در حالت دستی به 1300 نیت می‌رسد اما در صورت تنظیم آن روی حالت خودکار، این عدد تا 2600 نیت هم بالا می‌رود.

نرخ به‌ روزرسانی تطبیق‌پذیری باعث می‌شود دستگاه بتواند سرعت نمایش محتوا را بین 1 تا 120 هرتز به صورت خودکار تنظیم کند. این موضوع باعث می‌شود تا در حین استفاده سبک، نرخ بروزرسانی پایین بیاید و مصرف باتری را کاهش دهد. از طرف دیگر، در حین استفاده سنگین نرخ بروزرسانی تا 120 هرتز بالا می‌رود که به کمک نرخ نمونه‌برداری لمس 240 هرتزی، می‌تواند انیمیشن‌ها را با سرعت بسیار بالایی نمایش دهد و به سرعت به لمس‌های شما پاسخ دهد. 

نسبت تصویر این صفحه نمایش 20:9 است که باعث می‌شود در دست گرفتن آن کمی راحت‌تر شود. این نسبت تصویر، دستگاه را کمی باریک‌تر می‌کند و باعث می‌شود تا فیلم‌های سینمایی تمام فضای صفحه را پر کنند و در حین بازی، شما زاویه دید بیشتری داشته باشید. تجربه استفاده از این دستگاه برای تماشای محتوای ویدیویی بسیار خوب است و اگر فیلم‌ها رزولوشن کافی داشته باشند، شما با تجربه فراگیری روبه‌رو خواهید شد.

نرخ بروزرسانی صفحه نمایش قابل تنظیم است و شما توانایی انتخاب بین دو نرخ 60 هرتزی و خودکار را دارید. در این دستگاه به دلیل استفاده از پنل LTPO، نرخ بروزرسانی به صورت هوشمند تنظیم می‌شود و حتی ممکن است در برخی شرایط به 1 هرتز هم برسد. 

طراحی دوربین شیائومی 13 اولترا
دوربین شیائومی ۱۳ اولترا
رزولوشن دوربین‌ها۵۰و۵۰و۵۰ مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری 8K@24fps, 4K@24/30/60fps
امکانات دوربین اصلیmulti-directional PDAF, Laser AF, OIS

دوربین Xiaomi 13 Ultra بزرگ‌ترین نقطه قوت آن نسبت به پرچمداران دیگر بازار محسوب می‌شود. دوربین این گوشی اندازه بسیار بزرگی دارد و در آن از سنسور‌های بسیار با کیفیتی استفاده شده است. ماژول دوربین این دستگاه چهار دوربین 50 مگاپیکسلی را در خود جای داده که شامل دوربین واید، دوربین تله فوتو پریسکوپی با زوم اپتیکال 5 برابری، دوربین تله فوتو با زوم اپتیکال 3 برابری و دوربین اولتر‌اواید با زاویه دید 122 درجه‌ای می‌شود.

استفاده از دوربین‌هایی با رزولوشن یکسان و لنز‌های لایکا باعث می‌شود تا کیفیت تصاویر در هر 4 حالت حفظ شود و شما بتوانید همیشه بهترین نتایج را ثبت کنید. البته فقط نباید به عدد مگاپیکسل توجه کنید زیرا تفاوت‌هایی میان این چهار دوربین وجود دارد. یکی از بزرگ‌ترین تفاوت‌ها، سنسور دوربین اصلی است. در این دوربین از یک سنسور یک اینچی استفاده شده که کیفیت فوق‌العاده‌ای دارد و نمونه آن در هیچ پرچمدار دیگری دیده نمی‌شود.

این سنسور IMX 989 نام دارد و توسط سونی برای این دستگاه ساخته شده است. این سنسور بزرگ‌ترین در دنیای موبایل محسوب می‌شود و پیکسل‌های آن اندازه 1.6µm دارند. در برخی از ویدیو‌های کالبد شکافی این دستگاه مشخص شد که اندازه سنسور دقیقا 1 اینچ نیست و در حقیقت کمی کوچک‌تر است. سنسور اصلی از یک لنز 8 قسمتی استفاده می‌کند که ساخت و کدینگ آن توسط لایکا انجام شده است.

این سنسور همچنین از یک لزرش‌گیر اپتیکال برخوردار است که دامنه حرکتی بزرگی دارد و می‌تواند لرزش‌ها را تا حد زیادی خنثی کند. همچنین دوربین اصلی می‌تواند اندازه دیافراگم را بر اساس تنظیمات دوربین بین 1.9 تا 4.0 تنظیم کند که به شما اجازه می‌دهد تا میزان تار شدن پس زمینه سوژه را به صورت طبیعی تنظیم کنید. این سنسور رزولوشن 50 مگاپیکسلی دارد و به همین دلیل ممکن است تصور کنید که از همین سنسور در سه دوربین دیگر هم استفاده شده، اما اینطور نیست.

در حقیقت سه دوربین دیگر از سنسور IMX 858 استفاده می‌کنند که از نظر توان، کمی ضعیف‌تر از دوربین اصلی است. البته اندازه پیکسل‌های این دوربین 0.7µm گزارش شده که به شکل قابل توجهی از دوربین اصلی کوچک‌تر است. البته مزیت این موضوع، یکسان بودن کیفیت در سه دوربین دیگر است. به دلیل استفاده از سنسور‌های متفاوت نسبت به سنسور دوربین اصلی، ممکن است حین جابجایی بین دوربین اصلی و دوربین‌های دیگر، تفاوتی را در رنگ‌ها و جزئیات احساس کنید اما این اتفاق در حین جابجا شدن بین دوربین‌های دیگر رخ نمی‌دهد.

در این دستگاه همانند گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ از دو دوربین تله فوتو استفاده شده که یکی از آن‌ها از لنز پریسکوپی استفاده می‌کند. دوربین اول در این بخش زوم 3.2 برابری اپتیکال دارد که عملکردی مشابه به یک لنز 75 میلی‌متری را به شما ارائه می‌دهد. دوربین دوم هم در این بخش از یک لنز پریسکوپی استفاده می‌کند و می‌تواند تا 5 برابر به صورت اپتیکال زوم کند. این دوربین هم می‌تواند عملکردی مشابه یک لنز 120 میلی‌متری ارائه دهد. البته باید بگوییم که هر دو دوربین تله‌فوتو از لرزش‌گیر اپتیکال برخوردارند و می‌توانند در حین زوم‌های دیجیتالی، تصویر را ثابت نگه دارند.

دوربین سوم هم از یک لنز اولتر‌اواید استفاده می‌کند که زاویه دید 122 درجه‌ای دارد. این دوربین عملکردی شبیه به یک لنز فول فریم 12 میلی‌متری دارد. دستگاه‌های قبلی اولترا از سنسور‌های بزرگ‌تری برای دوربین اولترا‌واید خود استفاده می‌کردند و علت کاهش اندازه این سنسور در نسل جدیدی توسط شیائومی هنوز مشخص نیست. 

برنامه دوربین هم در این دستگاه کمی تغییر کرده و ویژگی‌های جدیدی به آن اضافه شده‌اند. شما در برنامه دوربین می‌توانید به منو آن دسترسی داشته باشید که به کمک آن می‌توان کل سیستم دوربین را شخصی‌سازی کرد. البته همانند دستگاه‌های دیگر شیائومی، در بخش پایین برنامه هم یک منو قرار دارد که به کمک آن می‌توانید بین حالت‌های مختلف دوربین جابجا شوید. در آخر این نوار هم یک گزینه به نام بیشتر وجود دارد که باقی ویژگی‌های دوربین در آنجا قرار دارند. در این بخش هم شاهد قرارگیری ویژگی‌های جذابی مثل حالت 50 مگاپیکسلی، حالت عکاسی از ماه و حالت حرفه‌ای هستیم که کنترل‌های زیادی را در بخش فیلم‌برداری در اختیار شما می‌گذارد.

باید بگوییم که شما برای عکاسی باید بین دو حالت Leica Authentic و Leica Vibrant یکی را انتخاب کنید که تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند اما ممکن است در حالت دوم رنگ‌ها کمی چشم‌نواز‌تر باشند. ما هم در بررسی از همین حالت استفاده کردیم و می‌توانیم بگوییم که کیفیت عکس‌برداری با دوربین اصلی در نور روز بسیار عالی است. تصاویر ثبت شده در این حالت، وضوح بسیار زیادی دارند و رنگ‌ها را به خوبی نشان می‌دهند. البته ممکن است گاهی اوقات دستگاه به صورت خودکار غلظت رنگ‌ها را کمی بیشتر کند اما این موضوع به اندازه برخی از دستگاه‌های دیگر در بازار نیست و جلوه طبیعی تصاویر را از بین نمی‌برد.

دوربین شیائومی 13 اولترا

سایه‌ها در تصاویر به خوبی نمایش داده می‌شوند و نویز آن‌ها بسیار کم است. البته می‌توان علت این موضوع را همان ترکیب پیکسل‌ها دانست زیرا این کار به دوربین اجازه می‌دهد تا نویز را از بین ببرد و جزئیات را بیشتر کند. کیفیت عکاسی با این دوربین در نور روز به حدی بالاست که شما به کمک آن می‌توانید یک عکس عادی را تبدیل به یک پرتره جذاب کنید. این تصاویر جزئیات زیادی دارند اما شما برای افزایش کیفیت می‌توانید از حالت 50 مگاپیکسلی استفاده کنید که تمام قدرت سنسور را به کار می‌گیرد و تصاویری را ثبت می‌کند که جزئیات و دقت بیشتری دارند.

به دلیل بالا بودن رزولوشن دوربین، شما می‌توانید از دوربین اصلی برای ثبت تصاویری با زوم دو برابری استفاده کنید. این تصاویر در حقیقت برش‌های 12.5 مگاپیکسلی از مرکز سنسور هستند و به همین دلیل، افت کیفیتی در آن‌ها وجود ندارد. در این حالت رنگ‌ها مشابه حالت عادی هستند و سطح جزئیات هم در آن‌ها ثابت است.

البته از آن‌جایی که با این کار دیگر پیکسل‌ها ترکیب نمی‌شوند، بهتر است که از آن در شرایط نوری ضعیف‌تر استفاده نکنید. یکی دیگر از مزایای سنسور بزرگ، جذب نور بیشتر است. این موضوع به شما اجازه می‌دهد تا با خیال راحت در نور کمتر عکس بگیرید و اطمینان داشته باشید که کیفیت تصاویرتان تغییری نخواهد کرد. تصاویر ثبت شده در شب از کیفیت خوبی برخوردارند و نویز موجود در آن‌ها بسیار کم است. 

یکی از نکات مهم در مورد این تصاویر، طبیعی بودن آن‌ها است. اشتباه برداشت نکنید، شیائومی 13 اولترا همچنان بعد از ثبت تصاویر پردازش‌هایی را روی آن‌ها انجام می‌دهد تا کیفیت را بیشتر کند اما برخلاف دستگاه‌های دیگر بازار، پردازش انجام شده روی تصاویر بسیار کم است و بخش عمده‌ای از کار بر‌عهده خود سنسور دوربین است. به دلیل بزرگ بودن اندازه سنسور، جزئیات محیط به خوبی ثبت می‌شوند و نیازی به پردازش دوباره آن‌ها نیست. 

یکی از نکات مهم دیگر، حفظ غلظت رنگ‌ها در نور کمتر است که به ندرت در تلفن‌های همراه رخ می‌دهد. رگ‌ها در این دوربین بی‌روح نمی‌شوند و طبیعی بودن خود را حفظ می‌کنند که خبر بسیار خوبی است. حتی در نور شب هم محدوده دینامیکی دوربین بسیار بالاست و بخش‌های تاریک و روشن عکس روی هم تاثیری نمی‌گذارند. در برنامه دوربین یک حالت اختصاصی شب هم وجود دارد که به صورت خودکار زمان مورد نیاز را تعیین می‌کند. تصاویر ثبت شده در این حالت عموما تفاوتی با تصاویر ثبت شده در حالت عادی ندارند و فقط ممکن است گاهی اوقات جزئیات سایه‌ها در این تصاویر بیشتر شود.

البته اگر نور محیط بیش از حد کم شود، دستگاه به صورت خودکار وارد نایت مورد می‌شود که بسیار خوب است. ثبت تصاویر با زوم دو برابری در نور کم هم به خوبی انجام می‌شود اما ممکن است کیفیت آن کمی با عکس‌های عادی تفاوت داشته باشد. از آنجایی که سنسور در این حالت فقط از یک بخش خود استفاده می‌کند، دیگر امکان ترکیب پیکسل‌ها وجود ندارد و گاهی اوقات ممکن است نویز در تصاویر به چشم بخورد. البته در تست‌های ما این اتفاق رخ نداد و کیفیت تصاویر ثبت شده با زوم دو برابری مشابه کیفیت تصاویر ثبت شده در حالت عادی بودند.

اگر در این بخش وارد دوربین اولترا‌واید شوید، متوجه تغییر جزئی رنگ‌ها خواهید شد که زیاد نیست. این دوربین کیفیت زیادی دارد و می‌تواند تصاویری را ثبت کند که حتی از دوربین اصلی برخی دستگاه‌های دیگر هم بهتر است. محدوده دینامیکی در این دوربین بالاست و قسمت‌های تاریک و روشن عکس در کنار هم به خوبی نمایش داده می‌شوند. زاویه دید این دوربین هم نسبت به دوربین اولترا‌واید دستگاه‌های دیگر بسیار خوب است و شما می‌توانید از فاصله کمتر، جزئیات بیشتری را ثبت کنید. 

تصاویر این دوربین به صورت خودکار با رزولوشن 12.5 مگاپیکسلی ثبت می‌شوند که جزئیات آن‌ها را بیشتر، و حجمشان را کمتر می‌کند. البته به دلیل گستردگی زاویه دید دوربین، جلوه چشم ماهی در حاشیه‌های آن به چشم می‌خورد ولی این موضوع تاحدودی توسط نرم‌افزار دستگاه رفع می‌شود. دوربین‌های اولترا‌واید عموما به سرعت تحت تاثیر کم شدن نور محیط قرار می‌گیرند و این موضوع شامل شیائومی 13 اولترا هم می‌شود. 

البته به دلیل کیفیت بالای سنسور، کاهش کیفیت بسیار کم است و تصاویر ثبت شده توسط این دوربین در نور شب کاملا قابل استفاده هستند. محدوده دینامیکی تصاویر این دوربین در نور شب هم بالاست و منابع نوری به خوب در آن ثبت می‌شوند. البته همچنان بهتر است که از دوربین اصلی در این شرایط استفاده کنید زیرا تصاویر این دوربین بیشتر قابل اعتماد هستند.

حالا نوبت آن رسیده که در مورد دوربین‌های تله فوتو این دستگاه صحبت کنیم. ابتدا از دوربین جدید با زوم اپتیکال 3 برابری شروع می‌کنیم که به دلیل استفاده از سنسور یکسان با دوربین اولترا‌واید، تفاوت رنگی در آن وجود ندارد که خبر خوبی محسوب می‌شود. این دوربین توانایی بالایی دارد و می‌تواند تا 3.2 برابر به صورت اپتیکال زوم کند که آن را برای ثبت تصاویر پرتره تبدیل به یک گزینه خوب می‌کند. 

محدوده دینامیکی تصاویر این دوربین بالاست و منابع نوری به خوبی در آن مدیریت می‌شوند. رنگ‌ها هم در این دوربین از غلظت مناسبی برخوردارند و جزئیات آن‌ها بالاست. البته کیفیت تصاویر این دوربین به اندازه دوربین اصیل نیست اما این موضوع در مورد تمامی دستگاه‌های دیگر هم صدق می‌کند. اما در مقایسه با دیگر پرچمداران بازار، شیائومی ۱۳ اولترا از سنسور‌های خوبی در دوربین‌های تله‌فوتو استفاده کرده که توانایی زیادی دارند.

حالا باید به سراغ دوربین پریسکوپی برویم که از همین سنسور استفاده می‌کند اما زوم اپتیکال آن تا 5 برابر هم می‌رسد. رنگ‌های این دوربین با تله فوتو 3 برابری هیچ تفاوتی ندارد که بسیار خوب است. هردو دوربین از مشخصات یکسانی برخوردارند و تصاویر ثبت شده توسط دوربین پریسکوپی هم از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند. این موضوع در سطح زوم 5 برابری بسیار خوب است و به شما اجازه می‌دهد تا بدون کاهش کیفیت بتوانید تصاویر نزدیکی را از سوژه مورد نظرتان ثبت کنید.

در مورد زوم دیجیتال هم باید گفت که شیائومی ۱۳ اولترا می‌تواند تا 120 برابر به صورت دیجیتالی زوم کند که بیشترین در دنیای موبایل محسوب می‌شود. همانطور که انتظار می رفت، تصاویر ثبت شده در این سطح زوم کیفیت بالایی ندارند ولی همچنان سطح محدودی از جزئیات در آن‌ها وجود دارد. 

اگر بخواهیم در مورد عکس‌برداری با دوربین‌های تله‌فوتو در نور کم صحبت کنیم، باید گفت که تمامی موارد برای هردو دوربین صدق می‌کند زیرا سنسور استفاده شده در آن‌ها یکسان است. تصاویر این دوربین‌ها در شب از سطح جزئیات خوبی برخوردار هستند و رنگ‌ها در آن‌ها به خوبی ثبت می‌شود. ممکن است گاهی اوقات نویز کمی در این تصاویر وجود داشته باشد اما در صورت کاهش نور محیط، دستگاه به صورت خودکار وارد حالت نایت مود می‌شود که می‌تواند این موضوع را تا حدودی برطرف کند.

در کل هم می‌توان گفت که دو دوربین تله فوتو تصاویر خوبی را در نور شب ثبت می‌کنند اما نمی‌توان به اندازه دوربین اصلی از آن‌ها انتظار داشت. گاهی اوقات هم ممکن است نرم‌افزار دستگاه برای از بین بردن نویز‌های موجود در تصاویر، کمی جزئیات سطوح را تغییر دهد.

حالا وقت آن رسیده که به بررسی توانایی‌های Xiaomi 13 Ultra در بخش فیلم‌برداری بپردازیم. به دلیل استفاده از سنسور‌های با کیفیت و پردازنده قدرتمند، هر چهار دوربین دستگاه می‌توانند با رزولوشن 8K و نرخ 24 فریم در ثانیه ویدیو ثبت کنند که بسیار خوب است. این موضوع در بخش 4K هم وجود دارد و تمامی دوربین‌ها می‌توانند در این رزولوشن با نرخ 60 فریم در ثانیه هم فیلم‌برداری کنند که به شما آزادی عمل بیشتری می‌دهد. 

در تست‌های ما، فیلم‌برداری با رزولوشن 4K با نرخ 60 فریم در ثانیه به بهترین نحو انجام شد و نتایج ثبت شده توسط دستگاه بسیار چشمگیر بود. محدوده دینامیکی در این ویدیو‌ها بالاست و جزئیات سایه‌ها هم در آن‌ها حفظ می‌شود. نویز در این ویدیو‌ها اصلا به چشم نمی‌خورد و رنگ‌ها هم از غلظت مناسبی برخوردارند که ظاهر ویدیو‌ها را بسیار خوب می‌کند. لرزش‌گیر اپتیکال در حین فیلم‌برداری عملکرد بسیار خوبی دارد و می‌تواند تا حد زیادی لرزش ویدیو‌های شما را از بین ببرد. 

فیلم‌برداری با شیائومی ۱۳ اولترا در حین راه رفتن جلوه‌ای شبیه به دستگاه‌های گیمبال دارد و تصاویر ثبت شده توسط آن بسیار ثابت هستند. اگر می‌خواهید بالاترین کیفیت را در ویدیو‌ها داشته باشید، به شما پیشنهاد می‌کنیم از حالت 4K به جای 8K استفاده کنید. ویدیو‌های 8K هم کیفیت بالایی دارند اما ممکن است سریع‌تر تحت تاثیر عوامل محیطی قرار بگیرند و نویز آن‌ها افزایش یابد. از طرف دیگر، ویدیو‌های 4K این دستگاه در رده آیفون‌ها قرار می‌گیرند و هیچ ایرادی در آن‌ها وجود ندارد.

اگر در حین ثبت ویدیو‌ بین دوربین‌ها جابجا شوید، متوجه می‌شوید که تفاوت رنگ‌ها بسیار کم است و جزئیات زیادی توسط تمامی دوربین‌ها ثبت می‌شود. ویدیو‌های 4K به خوبی توسط سه دوربین دیگر ثبت می شوند و شما می‌توانید همیشه روی نتایج آن‌ها حساب کنید. محدوده دینامیکی تمامی دوربین‌ها بالاست و رنگ‌ها به خوبی در آن‌ها ثبت می‌شوند. 

ثبت ویدیو با دوربین اصلی در نور کم به خوبی انجام می‌شود و جزئیات در آن حفظ می‌شود اما ظاهرا دستگاه برای کاهش نویز، نور را کمی کاهش می‌دهد که مشکل محسوب نمی‌شود. این موضوع ممکن است برای تمامی کاربران خوشایند نباشد اما شما می‌توانید در حین فیلم‌برداری به صورت دستی نور را افزایش دهید اما توجه داشته باشید که با این کار ممکن است سطح نویز بالاتر برود. 

سه دوربین دیگر هم در نور شب عملکرد خوبی دارند اما همانطور که در تمامی دستگاه‌های دیگر بازار دیدیم، این دوربین‌ها زودتر تحت تاثیر کاهش نور قرار می‌گیرند و ممکن است گاهی اوقات شاهد نویز در تصاویر آن‌ها باشید.

در کل باید گفت که بررسی دوربین شیائومی 13 اولترا به ما نشان داد که تقریبا تمامی مسائل در این دستگاه به خوبی انجام می‌شود. این تجربه در دنیای موبایل کم نظیر است و بیشتر به دوربین‌های حرفه‌ای شباهت دارد. البته مشکلات کوچکی هم در آن دیده می‌شود اما این مشکلات به هیچ عنوان روی کیفیت تصاویر و ویدیو‌های خروجی تاثیری ندارند و کیفیت را کاهش نمی‌دهند. 

دوربین سلفی شیائومی 13 اولترا
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین۳۲ مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری1080p@30/60fps, gyro-EIS

شیائومی یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی را برای ثبت تصاویر سلفی در پانچ هول بالای صفحه نمایش قرار داده است. این دوربین از لنز واید برخوردار است و می‌تواند تصاویر خوبی ثبت کند. اما متاسفانه در مقایسه با دیگر پرچمداران در این بازه قیمتی، کیفیت آن قابل قبول نیست. در گذشته هم شاهد استفاده از همین سیستم دوربین در سری شیائومی 12 و شیائومی 13 پرو بودیم که قدیمی بودن آن را نشان می‌دهد. 

نکته جالب اینجاست که برخلاف دوربین‌های دیگر، این سنسور پیکسل‌ها را ترکیب نمی‌کند و دائما تصاویر را با رزولوشن کامل ثبت می‌کند که می‌تواند آزاردهنده باشد زیرا تصاویر ثبت شده با این رزولوشن حجم بالایی دارند. شیائومی برای بهتر کردن کیفیت دوربین این دستگاه از سخت‌افزار آن هم کمک گرفته که باعث می‌شود نتایج کمی بهتر شود و محدوده دینامیکی آن‌ها بالاتر برود. 

تصاویر ثبت شده در این دوربین گاهی اوقات نویز زیادی دارند و ممکن است سوژه در آن‌ها به خوبی ثبت نشود. البته در شرایط نوری خوب، می‌توانید با آن تصاویر خوبی ثبت کنید. همچنین ثبت ویدیو هم در این دوربین چشم‌گیر نیست و شما در بالاترین حالت به رزولوشن 1080 و نرخ 60 فریم در ثانیه محدود هستید که کمی ناامید کننده است.

برنامه‌های شیائومی 13 اولترا
سخت‌افزار Xiaomi 13 Ultra
نام تراشهاسنپدراگون ۸ نسل ۲
تعداد هسته ها۸
معماری تراشه۴ نانومتری

همانطور که انتظار می‌رفت، شیائومی در این دستگاه از جدیدترین پردازنده موجود در بازار استفاده کرده و تمام قطعات مورد نیاز را در اختیار آن قرار داده است. در این دستگاه از تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 استفاده شده که بر‌پایه معماری 4 نانومتری ساخته شده و از 8 هسته پردازشی برخوردار است. فرکانس پردازشی این هسته در بالاترین حالت به 3.2 گیگاهرتز می‌رسد که آن را در میان بهترین پرچمداران بازار قرار می‌دهد.

این تراشه توانایی بالایی دارد اما برخلاف گذشته، می‌تواند گرمای تولید شده را کنترل کند و عملکرد پایداری داشته باشد. شیائومی برای کنترل بیشتر دما، در این دستگاه از یک سیستم خنک‌کننده بزرگ‌ استفاده کرده که به خوبی گرما را منتقل می‌کند. عملکرد این تراشه نسبت به گذشته 35 درصد افزایش و مصرف انرژی آن 40 درصد کاهش یافته است. برای انجام پردازش‌های گرافیکی هم در این دستگاه از تراشه آدرنو 740 استفاده شده که می‌تواند مثل پردازنده‌های سیستم ری تریسینگ را روی گرافیک اعمال کند. 

در نسخه‌ای که در اختیار ما قرار گرفته، از 16 گیگابایت رم استفاده شده اما می‌توانید آن را تا سقف 7 گیگابایت به کمک حافظه دستگاه افزایش دهید که اندازه رم را به 23 گیگابایت می‌رساند. حافظه دستگاه هم از 256 گیگابایت تا 1 ترابایت متغیر است و بسته نیاز خودتان می‌توانید نسخه مناسب را انتخاب کنید. خبر خوب این که در این دستگاه از رم LPDDR5X و حافظه UFS 4.0 استفاده شده که سرعت بسیار بالایی دارند و می‌توانند سرعت استفاده شما از دستگاه را افزایش دهند. 

تست بازی Xiaomi 13 Ultra
تجربه گیمینگ شیائومی ۱۳ اولترا

همانطور که در بخش سخت‌افزار مشخص شد، شیائومی 13 اولترا از توانایی بسیار زیادی برخوردار است و می‌تواند به راحتی سنگین‌ترین بازی‌ها و برنامه‌ها را اجرا کند. ما مثل همیشه برای تست روی این دستگاه دو بازی آسفالت ۹ و کال آف دیوتی موبایل را نصب کردیم و شیائومی 13 اولترا توانست بازی آسفالت 9 را به صورت پیوسته با نرخ 102 فریم در ثانیه اجرا کند که در حد بهترین پرچمداران بازار است. دمای دستگاه هم در حین اجرای این بازی به 40 درجه رسید که می‌تواند کمی آزار دهنده باشد.

این گوشی در بازی کال آف دیوتی موبایل هم عملکرد خوبی داشت. در این بازی می‌توانید تنظیمات گرافیکی را تا Very High و تنظیمات فریم ریت را تا Ultra بالا ببرید که تجربه گیمینگ شما را بسیار بهتر می‌کند. این بازی در بالاترین حالت به صورت پیوسته با نرخ 86 فریم در ثانیه اجرا شد.

البته باید به این موضوع توجه داشته باشید که این نرخ حتی در طول بازی برای مدت‌های طولانی‌تر هم افت نکرد و دستگاه به صورت پیوسته بهترین نرخ را به ما ارائه داد. همچنین در شیائومی 13 اولترا حالتی به نام performance وجود دارد که می‌تواند عملکرد دستگاهتان را در حال بازی افزایش دهد و نرخ بروزرسانی آن را بالاتر ببرد. تفاوت قبل و بعد از فعال کردن این قابلیت بسیار زیاد است و حتی خود دستگاه نرخ فریم را به صورت قبل و بعد به شما نشان می‌دهد تا متوجه آن شوید. 

در مدت زمان 15 دقیقه از بازی کال آف دیوتی، حدود 6 درصد از شارژ باتری 13 اولترا کم شد. همچنین دمای دستگاه در بالاترین حالت به 42 درجه رسید که در بخش فریم و صفحه نمایش به وضوح قابل مشاهده است. 

همچنین در این بخش، نرخ بروزرسانی 120 هرتزی به همراه نرخ نمونه برداری لمس 240 هرتزی به کمک شما می‌آیند و تجربه گیمینگ را بهبود می‌بخشند. دستگاه به کمک این دو مشخصه می‌تواند لمس‌های شما را سریع‌تر دریافت کند و در نتیجه، سریع‌تر به آن‌ها پاسخ دهد. نرخ بروزرسانی بالا هم تمامی انیمیشن‌ها را روان‌تر جلوه می‌دهد و می‌تواند سرعت شما را در بازی‌هایی مثل کال آف دیوتی موبایل افزایش دهد.

البته باید بدانید که ایراداتی در این دستگاه وجود دارد که می‌تواند باعث بدتر شدن تجربه گیمینگ شما شود. یکی از بزرگ‌ترین ایراد‌ها در این زمینه، اندازه ماژول دوربین است که همیشه مانع بزرگی برای کنترل شما روی دستگاه‌ ایجاد می‌کند. به دلیل چیدمان اسپیکر‌های دستگاه، در هر حالتی که شما دستگاه را در دست بگیرید، یکی از شیار‌های اسپیکر مسدود می‌شود و جلوه استریو را ضعیف‌تر می‌کند.

همچنین به دلیل استفاده از قاب پشتی چرمی روی این دستگاه، گرما به خوبی از آن عبور نمی‌کند و قسمت‌های دیگری از دستگاه گرم می‌شوند. از سوی دیگر، فریم و صفحه نمایش می‌تواند تجربه گیمینگ‌تان را خراب کند و دست‌های شما را بسوزاند. شما با استفاده از قاب می‌توانید گرمای فریم را کمتر احساس کنید اما با این وجود، همچنان گرمای صفحه نمایش به وضوح احساس می‌شود.

بنچمارک‌های شیائومی 13 اولترا
بنچمارک شیائومی ۱۳ اولترا

بنچمارک‌ها بخش دیگری هستند که پایداری عملکرد شیائومی ۱۳ اولترا در آن به چشم می‌خورد. در حقیقت این موضوع نشان می‌دهد که استفاده از سیستم‌های خنک کننده جدید در این دستگاه بی فایده نبوده و تاثیرات زیادی روی آن داشته‌اند. در استرس تست 3D Mark که شامل 20 رندر پیاپی از یک فضای 4K می‌شود، شیائومی 13 اولترا توانست به درصد پایداری 91 درصد برسد که نسبت به پرچمداران دیگر خوب است. البته در این تست دمای دستگاه به 47 درجه رسید که بسیار زیاد و آزاردهنده بود.

امتیاز این دستگاه در بنچ‌مارک آن‌تو‌تو به 1536000 رسید که دوباره عملکرد خوب آن را نشان می‌دهد. البته نکته جالب اینجاست که امتیاز آن‌تو‌تو این دستگاه با اختلاف از دستگاه‌های دیگر با همین تراشه بهتر بود. این امتیاز در تست گیک‌بنج به 1447 در بخش تک‌ هسته‌ای و 5293 در بخش چند هسته‌ای رسید. علاوه بر این، تست‌های پردازنده و رم هم به ما نشان دادند که استفاده از سخت‌افزار سریع‌تر در این دستگاه بی‌فایده نبوده و سرعت انتقال اطلاعات در آن‌ها بسیار بالاست. 

اسپیکر شیائومی ۱۳ اولترا
اسپیکر

سیستم اسپیکر Xiaomi 13 Ultra شامل دو اسپیکر در بالا و پایین فریم می‌شود که می‌توانند جلوه استریو را ارائه کنند. همانطور که در بخش طراحی گفته شد، شیائومی استفاده از طراحی خاص برای خروجی‌های اسپیکر را کنار گذاشته و در عوض از همان حفره‌های عادی استفاده می‌کند. لازم به ذکر است که صدای اسپیکر بالای فریم از شیار اسپیکر مکالمه هم خارج می‌شود که می‌تواند صدا را کمی فراگیر‌تر کند.

اسپیکر‌های استریو شیائومی ۱۳ اولترا جلوه استریو بسیار خوبی دارند و صدا در آن‌‌ها به خوبی تقسیم می‌شود. گاهی اوقات ممکن است حس کنید که صدای خارج شده از شیار پایین فریم کمی بیشتر از صدای اسپیکر دوم است اما این موضوع چندان هم محسوس نیست. کیفیت صدای این دو اسپیکر بسیار بالاست و فرقی ندارد که شما از آن‌ها برای استفاده از چه نوع محتوایی بهره می‌برید.

همچنین حالتی در تنظیمات وجود دارد که در صورت فعال کردن آن، دستگاه می‌تواند به صورت خودکار با پردازش‌های نرم‌افزاری کیفیت صدا را بالاتر ببرد و لایه‌های آن را بیشتر کند. علاوه بر این، این سیستم اسپیکر از گواهی دالبی اتموس پشتیبانی می‌کند که با ارائه جلوه‌های خاصی روی صدای خروجی، می‌تواند کیفیت آن را افزایش دهد. در این دستگاه هم شیائومی دیگر با شرکت هارمن کاردن همکاری نکرده و مسئولیت تنظیم صدای اسپیکر‌ها را بر عهده گرفته است.

رابط کاربری شیائومی 13 اولترا
نرم‌افزار و ویژگی‌ها
نام ونسخه رابط کاربریMIUI 14
نسخه اندریود۱۳

شیائومی ۱۳ اولترا با رابط کاربری MIUI 14 بر‌پایه اندروید 13 عرضه می‌شود که ویژگی‌های بسیار جالبی دارد. این رابط کاربری نسبت به گذشته تفاوت‌های جذابی داشته اما بخش عمده‌ای از این تفاوت‌ها در بخش سخت‌افزاری انجام شده‌اند. حالا نرم‌افزار به صورت دقیق با سخت‌افزار آن هماهنگ است و می‌تواند سرعت بالاتری را ارائه دهد. 

علاوه بر این، چند ویژگی و انیمیشن جدید هم به این رابط اضافه شده که می‌تواند برای کاربران بسیار جذاب باشد. به لطف سرعت بیشتر حافظه و رابط کاربری، استفاده از دستگاه سرعت بسیار زیادی دارد که می‌توانید این موضوع را دائما حس کنید. جابجا شدن میان صفحات به سرعت انجام می‌شود و لگ خاصی در آن‌ها دیده نمی‌شود. 

شما برای باز کردن دستگاه می‌توانید از همان روش‌های قدیمی به همراه حسگر اثرانگشت یا تشخیص چهره استفاده کنید. حسگر اثرانگشت در این دستگاه از نوع اپتیکال است و سرعت بسیار بالایی دارد. پس از قرار دادن انگشت‌تان روی صفحه، لرزشی را حس می‌کنید که پس از آن دستگاه به سرعت باز می‌شود. در صورت تنظیم درست این حسگر، احتمال خطای آن بسیار کم است و مشکل خاصی در آن وجود ندارد.

یکی از نکات جالب در مورد این حسگر، توانایی‌های آن است؛ شیائومی به شما اجازه می‌دهد تا به کمک این حسگر ضربان قلبتان را اندازه بگیرید که بسیار جالب است. از آن‌جایی که حسگر‌های اپتیکال به کمک نور اثرانگشت را شناسایی می‌کنند، شیائومی انیمیشن‌های مختلفی را برای آن در تنظیمات قرار داده و می‌توانید به کمک آن‌ها ظاهر صفحه قفل‌تان را کمی بهتر کنید. 

شارژ شیائومی 13 اولترا
باتری شیائومی ۱۳ اولترا
حجم۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
سرعت شارژ سیمی۹۰ وات
سرعت شارژ بی‌سیم۵۰ وات
شارژ معکوس بی‌سیم۱۰ وات
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

در Xiaomi 13 Ultra از یک باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی استفاده شده که اندازه مناسبی دارد. این باتری در حقیقت از دو سلول مجزا تشکیل شده تا بتواند ولتاژ‌های بالا را برای شارژ تحمل کند. این موضوع به شیائومی اجازه داده تا این دستگاه را با یک آداپتور 90 واتی عرضه کند که می‌تواند دستگاه را از صفر تا صد درصد در 45 دقیقه شارژ کند. این زمان برای شارژ 50 درصدی هم حدود 17 دقیقه بود. البته این حالت در صورتی رخ می‌دهد که شما توان کامل شارژ را در تنظیمات فعال کنید. در صورت فعال نکردن این قابلیت، شارژ کامل ممکن است کمی بیشتر طول بکشد.

همچنین امکان شارژ بی‌سیم با توان 50 وات در این دستگاه وجود دارد که از تمامی پرچمداران دیگر بازار بهتر است. در صورت نیاز می‌توانید گجت‌های دیگر را با شارژ بی‌سیم معکوس با توان 10 وات شارژ کنید که برای موقعیت‌های حیاتی مناسب است.

باتری 5000 میلی‌آمپری این دستگاه به لطف بهینه‌سازی‌های انجام شده در بخش سخت‌افزار و نرم‌افزار، دوام بسیار زیادی دارد. البته رقابت میان این دستگاه و پرچمداران دیگر بسیار نزدیک است. در صورت استفاده عادی از دستگاه، عمر باتری آن ممکن است به دو روز هم برسد ولی در صورت استفاده سنگین ممکن تا قبل از پایان روز نیاز به شارژ دوباره آن داشته باشید. در هر صورت، تجربه باتری این دستگاه بسیار خوب است و حتی اگر بتوانید آن را تا قبل از پایان روز خالی کنید، می‌توانید آن را در مدتی کمتر 1 ساعت به صورت کامل شارژ کنید که نگرانی‌های شما را از بین می‌برد.

طراحی شیائومی 13 اولترا نارنجی
جمع‌بندی

شیائومی 13 اولترا آخرین و بهترین دستگاه از شرکت شیائومی محسوب می‌شود که به تازگی وارد بازار شده و حرف‌هایی را برای گفتن دارد. این دستگاه براساس بخش دوربین ساخته شده و بخش‌های زیادی از آن برای این هدف تغییر کرده‌اند. البته باید گفت که شیائومی بدون شک به این هدف رسیده و در بررسی شیائومی 13 اولترا مشخص شده که سیستم دوربین این دستگاه می‌تواند به راحتی با بهترین پرچمداران سامسونگ و اپل رقابت کند. 

بخش‌های دیگر این دستگاه هم تمام شاخصه‌های یک دستگاه پرچمدار را دارند و هیچ کم و کاستی در آن‌ها دیده نمی‌شود. البته باید گفت که اگر به تصاویر سلفی اهمیت زیادی می‌دهید، ممکن است این دستگاه برای شما مناسب نباشد زیرا دوربین سلفی آن توانایی زیادی ندارد. اما اگر این موضوع را کنار بگذاریم، باید گفت که شیائومی 13 اولترا یک پرچمدار بالا رده محسوب می‌شود که توانایی زیادی دارد.

البته تصمیم پایانی با شماست زیرا این دستگاه ممکن است از دید برخی افراد به اندازه پرچمداران سامسونگ و اپل قابل اعتماد نباشد. نظر شما در مورد خرید دستگاه شیائومی در بازه قیمتی بیشتر از 50 میلیون تومان چیست؟ نظراتتان را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید. 

بررسی‌های مرتبط: