گوگل در سال ۲۰۲۳ بر روی گوشیهای اندرویدی با صفحهنمایش بزرگ مانند گوشیهای تاشو و تبلتها تمرکز خواهد کرد. با Android 12L، طراحی رابط کاربری سیستمعامل برای گوشیها و تبلتهای تاشو مناسبتر میشود. این شرکت باید برنامههای اول شخص بیشتری را با طراحی رابط کاربری بهتر بهروزرسانی کند. در طول کنفرانس Google I/O 2023، گوگل اعلام کرد که قصد دارد بیش از ۵۰ برنامه را با یک رابط کاربری بازطراحی شده بهروز کند. رابط کاربری جدید، استفاده از آنها را در گوشیها و تبلتهای تاشو آسانتر میکند. بروزرسانی رابط کاربری اندروید میتواند بهینه سازی صفحهنمایش بزرگتر را به همراه داشته باشد. لیست برنامههای بهینهسازی شده برای گوشیها و تبلتهای تاشو به شرح زیر است:
- Digital Wellbeing
- Gmail (mail)
- Google Assistant
- Google Calendar
- Google Camera
- Google Chat
- Google Chrome
- Google Clock
- Google Contacts
- Google Dialer
- Google Docs
- Google Drive
- Google Family Link
- Google Files
- Google Fit
- Google Home
- Google Keep
- Google Keyboard
- Google Kids Space
- Google Lens
- Google Maps
- Google Meet
- Google Messages
- Google News
- Google One
- Google Pay
- Google Personal Safety (SOS)
- Google Photos
- Google Play
- Google Play Games
- Google Play Store
- Google Podcasts
- Google Search
- Google Sheets
- Google Slides
- Google TV
- Google Translate
- Google Voice Recorder
- Google Wallet
- Google Weather
- youtube
- YouTube Kids
- YouTube Music
- YouTube TV
این برنامهها در حال بهروزرسانی هستند یا با طراحی بهینهسازی شده عرضه شدهاند. گوگل اعلام کرد که با شرکای خود مانند سامسونگ و دیگر توسعه دهندگان سوم شخص همکاری نزدیکی دارد تا طراحیهای رابط کاربری بهینه شده برای تبلت/صفحهنمایش تاشو را به برنامههای خود بیاورند. این شرکت همچنین از بهینهسازی برنامههای بیشتری مانند Spotify، Minecraft و Disney+ خبر داد.
با عرضه Pixel Fold، گوگل اکنون بیشتر به نحوه عملکرد برنامهها در دستگاهها با صفحهنمایش بزرگ علاقهمند است. Pixel Fold گوگل اولین گوشی هوشمند تاشو این شرکت است که میتوان آن را تبدیل به یک تبلت کرد. علیرغم علاقه زیاد مصرفکنندگان به گوشیهای تاشو، بازار گوشیهای تاشو نسبتا کم رونق است و سامسونگ بر این بازار تسلط دارد. اما تعهد گوگل به فناوری صفحهنمایش تاشو در مجموعه محصولات خود میتواند منجر به بهروزرسانیهای کلیدی در اندروید شود که بهطور خاص برای گوشیها و تبلتهای تاشو طراحی شده است.
بهروزرسانی برنامه گوگل
گوگل برنامههای خود را به طور منظم بهروز میکند تا مطمئن شود که کاربران به آخرین ویژگیها و پچهای امنیتی دسترسی دارند. فرآیند بهروزرسانی برنامهها در Google Play ساده و خودکار است، اما نکات ظریفی وجود دارد که باید از آن ها آگاه بود.
وقتی یک برنامهنویس نسخه جدیدی از یک برنامه را منتشر میکند، گوگل پلی یک بار در روز آن را بررسی میکند. اگر بهروزرسانی در دسترس باشد، به صف بهروزرسانی اضافه میشود و اگر دستگاه با مشکل خاصی روبرو شود، برنامه بهطور خودکار بهروزرسانی میشود.
با این حال، اگر می خواهید یک برنامه بلافاصله پس از انتشار نسخه جدید توسط توسعهدهنده بهروز شود، میتوانید حالت بهروزرسانی با اولویت بالا را انتخاب کنید. پس از فعالسازی این حالت، برنامهها پس از انتشار نسخه جدید بهروز میشوند.
بهروزرسانی دستی
برای بهروزرسانی دستی برنامهها، کاربران میتوانند به برنامه گوگل پلی بروند و روی آیکون حسابکاربری خود کلیک کنند و «مدیریت برنامهها و دستگاه» را انتخاب کنند. از آنجا، میتوانند روی برنامه مورد نظر کلیک کرده و «بهروزرسانی» را انتخاب کنند تا برنامه به صورت دستی بهروزرسانی شود.
همچنین برنامهنویسان میتوانند بهروزرسانیهای برنامههای جدید را در کنسول توسعهدهندگان Google Play آپلود کنند تا توسط Google بررسی شوند. این نسخهها پس از تایید بهروزرسانی از سوی گوگل، برای دانلود در دسترس کاربران قرار میگیرند.
کلام پایانی
همانطور که اشاره کردیم، برنامههای فوقالذکر بهروزرسانیهای گوگل را دریافت میکنند تا برای گوشیها و تبهای تاشو مناسبتر شوند. با این حال، برای آگاه کردن برنامهها، گوگل ابزارهایی را با Android Jetpack در یک API جدید WindowManager ارائه کرده است که به برنامهها امکان بهرهمندی از این بهروزرسانی را میدهد.
نظر شما درباره بروزرسانی جدید رابط کاربری اندروید برای شخصیسازی برنامههای گوشیهای تاشو و تبلتها چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید.
اخبار مرتبط: