شیائومی پس از عرضه گوشی‌های زیادی بالاخره سری ردمی نوت ۱۱ را کنار گذاشت و جایگزینی را برای آن عرضه کرد. سری شیائومی ردمی نوت ۱۲ به تازگی معرفی و به بازار عرضه شده‌اند و انتظارات زیادی از آن‌ها وجود دارد. تاکنون سه نسخه از این دستگاه با نام ردمی نوت ۱۲، نوت ۱۲ پرو و نوت ۱۲ پرو پلاس به بازار عرضه شده و هرکدام بخش خاصی از بازار میان‌رده‌ها را در نظر دارند. در ادامه با بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو با ما همراه باشید.

جعبه گشایی شیائومی ردمی نوت 12 پرو
جعبه گشایی ردمی نوت ۱۲ پرو

جعبه Redmi Note 12 Pro سفید رنگ است و نام دستگاه با رنگ طلایی روی آن نوشته شده است. تجربه جعبه‌گشایی ردمی نوت ۱۲ پرو مثل دستگاه‌های دیگر ردمی است و ویژگی جدیدی در آن دیده نمی‌شود. پس از باز‌کردن جعبه، با جعبه کوچکتری روبه‌رو می‌شوید که قاب ژله‌ای، دفترچه‌های راهنما و سوزن سیم‌کارت را در خود جای داده است. کمی پایین‌تر از این جعبه، خود دستگاه قرار گرفته و در پایین‌ترین قسمت هم آداپتور شارژ به همراه سیم‌شارژر قرار گرفته است. 

تجربه جعبه‌گشایی دستگاه بسیار تکمیل است زیرا شما تمامی موارد لازم برای استفاده را به صورت عادی دریافت می‌کنید و برخلاف شرکت‌های دیگر، نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارید. قاب ژله‌ای موجود در جعبه می‌تواند از خش شدن دستگاهتان جلوگیری کند اما برای محافظت بیشتر به شما پیشنهاد می‌کنیم از قاب و گلس محافظت دیگری استفاده کنید.

دکمه‌های کناری شیائومی ردمی نوت 12 پرو
طراحی
ابعاد گوشی۱۶۳×۷۶×۸
وزن گوشی۱۸۷
جنس صفحهگوریلا گلس ۵ (شیشه)
جنس قاب پشتیشیشه
جنس بدنهپلاستیک
استاندارد ضد آبIP53

طراحی ردمی نوت ۱۲ شباهت زیادی به دستگاه‌های پوکو دارد و برخی از قسمت‌های آن در حقیقت از دستگاه‌های دیگری گرفته شده‌اند. در بخش جلوی این دستگاه شاهد استفاده از یک پنل ۶.۶۷ اینچی هستیم که پوکو برای محافظت از آن، از گوریلا گلس ۵ استفاده کرده است. در بخش بالای این صفحه نمایش، پانچ هول کوچکی وجود دارد که دوربین سلفی را در خود جای داده است. 

فریم این دستگاه از پلاستیک مات ساخته که کیفیت قابل قبولی دارد و اثرانگشت روی آن نمی‌ماند.

دکمه پاور و تنظیم صدا در سمت راست این فریم قرار گرفته‌اند و لازم به ذکر است که در این دستگاه، حسگر اثرانگشت و دکمه پاور به صورت یکپارچه طراحی شده‌اند. در بخش بالای فریم شاهد قرارگیری اسپیکر دوم، سنسور مادون قرمز، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و میکروفون دوم هستیم. سمت چپ فریم کاملا خالیست و در سمت پایین آن هم شاهد قرارگیری اسپیکر اول، پورت یو اس بی C، میکروفون اول و شیار سیم‌کارت هستیم. 

قاب پشتی Redmi Note 12 Pro شفاف است و اثرانگشت‌ را به خود جذب می‌کند. تمیز کردن این قاب نسبتا ساده است اما شما می‌توانید برای جلوگیری از این موضوع، از قاب استفاده کنید. این دستگاه از گواهی IP53 برخوردار است و می‌تواند در برابر پاشش قطرات آب مقاومت کند. ردمی نوت ۱۲ ضخامت ۸ میلی‌متری و وزن ۱۸۷ گرمی دارد که نسبت به دستگاه‌های دیگر در این رده، کمی سبک‌تر است.

ماژول مستطیل شکل دوربین در سمت چپ قاب پشتی قرار گرفته و برآمدگی کمی دارد. در این ماژول سه دوربین وجود دارد که در میان‌ آن‌ها، دو دوربین واید و اولترا واید برآمدگی بیشتری دارند. برآمدگی این دو لنز کمی شبیه به دستگاه‌های سامسونگ است و لنز سوم هم با ماژول دوربین یکپارچه است. طراحی تمامی زاویه‌های دستگاه تقریبا کاملا تخت است و استفاده از آن ممکن است برای برخی از افراد کمی آزار دهنده باشد. 

در بخش پایین قاب پشتی هم لوگو ردمی و لوگو ۵G قرار گرفته است. به طور کلی می‌توان گفت که طراحی این دستگاه ساده است و شباهت زیادی به برخی از دستگاه‌های دیگر این شرکت دارد. ردمی نوت ۱۲ پرو در چهار رنگ سفید، مشکی، آبی و صورتی عرضه شده است. سه رنگ اول طراحی ساده‌ای دارند اما قاب پشتی مدل صورتی، ظاهر متفاوتی دارد.

صفحه نمایش شیائومی ردمی نوت 12 پرو
صفحه نمایش Redmi Note 12 Pro
نوع پنلAMOLED
اندازه صفحه۶.۶۷
رزولوشن۱۰۸۰×۲۴۰۰
تراکم پیکسلی۳۹۵
سقف روشنایی۹۰۰
نرخ بروزرسانی۱۲۰
نسبت صفحه به بدنه۸۶.۷

ردمی نوت ۱۲ پرو از صفحه نمایشی استفاده می‌کند که تقریبا در تمامی دستگاه‌های سری نوت ۱۱ هم وجود داشت. این پنل ۶.۶۷ اینچی از نوع اولد است و عمق رنگ ۱۰ بیتی دارد. سقف روشنایی این پنل در حالت دستی به ۵۰۰ نیت می‌رسد که چندان خوب نیست اما این عدد در حالت خودکار به ۹۰۰ نیت می‌رسد که کمی بهتر است. صفحه نمایش ردمی نوت ۱۲ پرو رزولوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسلی دارد و ۳۹۵ پیکسل را در هر اینچ خود جای داده است. 

این پنل نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی دارد و می‌تواند ۱ میلیارد رنگ را نمایش دهد که در مقایسه با رقبای دیگر بسیار خوب محسوب می‌شود. دریافت گواهی دالبی ویژن و HDR10+ هم نشان می‌دهد که شیائومی تمرکز زیادی روی تجربه استفاده از نمایشگر خود داشته و نمایشگر با کیفیتی را تولید کرده است. این پنل نسبت تصویر ۲۰:۹ دارد و کمی کشیده به نظر می‌رسد. این نسبت تصویر باعث می‌شود شما بتوانید از دستگاه راحت‌تر به صورت یک‌دستی استفاده کنید و در استفاده از محتوای تصویری تجربه بهتری داشته باشید.

در بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو مشخص شد که این دستگاه می‌تواند رنگ‌ها را به خوبی نشان دهد و روشنایی قابل قبولی دارد.همچنین مشخص شد که نرخ نمونه‌برداری لمس ۲۴۰ هرتزی هم تاثیر زیادی روی استفاده از دستگاه دارد و می‌تواند سرعت پاسخ دستگاه به لمس‌های شما را بالاتر ببرد. این موضوع نه‌ تنها در کارهایی مثل گیمینگ، بلکه در استفاده عادی از دستگاه هم بسیار کاربردی است زیرا به شما کمک می‌کند سریع‌تر و بهتر با دستگاهتان کار کنید.

دوربین شیائومی ردمی نوت 12 پرو
دوربین ردمی نوت ۱۲ پرو
رزولوشن دوربین اصلی۵۰
رزولوشن دوربین اولتراواید۸
رزولوشن دوربین ماکرو۲
کیفیت فیلمبرداری۴K/30fps
فیلمبرداری آهسته۱۰۸۰/۱۲۰fps-720/960fps

سیستم دوربین Xiaomi Redmi 12 Pro شباهت زیادی به پوکو X5 پرو دارد و می‌توان گفت که تقریبا تمامی قسمت‌ها میان این دو دستگاه مشترک است. ماژول مستطیل شکل دوربین این دستگاه ۳ دوربین را در خود جای داده که شامل دوربین ۵۰ مگاپیکسلی واید، دوربین ۸ مگاپیکسلی اولترا‌واید و دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو می‌شود. البه بین این دستگاه و پوکو X5 تفاوت‌هایی وجود دارد که سیستم دوربین نوت ۱۲ پرو را یک پله بالاتر می‌برد.

سنسور دوربین اصلی این دستگاه رزولوشن ۵۰ مگاپیکسلی دارد اما در حالت عادی، پیکسل‌های این سنسور با نسبت ۴ به ۱ ترکیب می‌شوند و تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی را به شما تحویل می‌دهند. ترکیب پیکسل‌ها به دوربین اجازه می‌دهد تا نور تصاویر را بیشتر کند و رنگ‌ها را بهتر نمایش دهد. با در نظر داشتن اینکه ردمی نوت ۱۲ پرو یک دستگاه میان‌رده محسوب می‌شود، می‌توان گفت که تصاویر دوربین آن، کیفیت خوبی دارند.

اگر شما به دوربین نور کافی بدهید، با تصاویر خوبی روبه‌رو می‌شوید که جزئیات زیادی دارند و رنگ‌ها در آن‌ها به خوبی نمایش داده می‌شود. این تصاویر با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسلی ثبت می‌شوند اما اگر قصد دارید از تمام پتانسیل دوربین استفاده کنید، می‌توانید حالت ۵۰ مگاپیکسلی را در قابلیت‌های دوربین روشن کنید. این حالت تصاویر ۵۰ مگاپیکسلی را ثبت می‌کند اما استفاده از آن فقط در محیط‌های پرنور پیشنهاد می‌شود.

اگر از این حالت در نور کمتر استفاده کنید نه تنها جزئیات تصاویر بیشتر نمی‌شود، بلکه نویز آن‌ها هم افزایش می‌یابد. اگر قصد دارید در نور کمتر تصویربرداری کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم از حالت شب استفاده کنید. به دلیل برخورداری این دوربین از لرزشگیر اپتیکال، تصاویر ثبت شده در این حالت نور بیشتری دارند و رنگ‌ها در آن‌ها کمی بهتر می‌شود. اما در کل، عکس‌برداری در نور کم، کیفیت تصاویر را کاهش می‌دهد و رنگ‌های آن را کمی بی‌روح‌تر می‌کند.

حالت پرتره هم در این دوربین وجود دارد که می‌تواند به کمک پردازش‌های پردازنده، سوژه را از پس‌زمینه جدا کند و قسمت پشتی آن را تار کند. از آن‌جایی که این حالت کاملا به صورت مصنوعی به وجود می‌آید، ممکن است گاهی اوقات شاهد خطا در آن باشیم اما این خطاها عموما بسیار کوچک هستند. علاوه بر این، شیائومی حالت‌های مختلفی را به برنامه دوربین اضافه کرده که می‌توانند بسیار به کاربران کمک کنند و تصاویر زیبایی را ثبت کنند.

فیلم‌برداری این دستگاه نسبت به نسل قبلی بهبود‌هایی داشته و حالا سقف رزولوشن آن به ۴K رسیده است. البته فیلم‌برداری با این رزولوشن فقط در نرخ ۳۰ فریم در ثانیه امکان پذیر است. فیلم‌های ثبت شده با این رزولوشن، کیفیت مناسبی دارند اما ممکن است جزئیات آن‌ها گاهی اوقات کمتر از انتظار شما باشد. اما اگر شما می‌خواهید با نرخ ۶۰ فریم در ثانیه فیلم‌برداری کنید، می‌توانید از رزولوشن ۱۰۸۰ استفاده کنید. فیلم‌های ثبت شده با این رزولوشن هم جزئیات مناسبی دارند و رنگ‌ها را به خوبی نمایش می‌دهند.

شما در این دستگاه قابلیت فیلم‌برداری صحنه آهسته را هم دارید که به شما دو رزولوشن ۱۰۸۰ و ۷۲۰ را ارائه می‌دهد. شما می‌توانید در این حالت با رزولوشن ۱۰۸۰ با نرخ ۱۲۰ فریم در ثانیه، و با رزولوشن ۷۲۰ با نرخ ۹۶۰ فریم در ثانیه فیلم‌برداری کنید. 

در بخش پایین این دوربین، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی اولترا‌واید هم وجود دارد که زاویه دید آن ۱۲۰ درجه است. این سنسور تفاوت‌های زیادی با دوربین اصلی دارد و حتما در حین استفاده از آن، متوجه این تغییرات خواهید شد. برای مثال، زمانی که بین دو دوربین جابجا می‌شوید، می‌توانید تفاوت نور و کم شدن غلظت رنگ‌ها را به وضوح مشاهده کنید. البته این تغییرات خوب محسوب نمی‌شوند و در حقیقت، کیفیت تصاویر این دوربین را کاهش می‌دهند.

دوربین ماکرو هم وضعیت مشابهی دارد. این دوربین می‌تواند از فاصله نزدیک‌تری روی سوژه فوکوس کند و در نتیجه، جزئیات بیشتری را از آن ثبت کند. البته این تئوری دوربین‌های ماکرو محسوب می‌شود و در این دستگاه، خیلی خبری از جزئیات بیشتر نیست. دوربین ماکرو در حقیقت به این دستگاه اضافه شده تا نام دوربین سه‌گانه را روی دستگاه بگذارد. به همین دلیل بهتر است بدانید که نباید از این دوربین انتظار خاصی داشته باشید. ما به شما توصیه می‌کنیم از حالت ۵۰ مگاپیکسلی دوربین اصلی استفاده کنید و سپس به صورت دستی در تصاویر زوم کنید. 

برای دوربین اولترا‌واید هم همین کار را به شما پیشنهاد می‌کنیم زیرا کیفیت تصاویر این دوربین به اندازه دوربین اصلی خوب نیست و جزئیات خوبی ندارد. البته یکی از نکات در مورد برنامه دوربین، تغییر کیفیت تصاویر پس از ثبت آن‌ها است. شما ممکن است در حین عکس گرفتن از کیفیت تصویر راضی نباشید اما دستگاه به صورت خودکار پس از ثبت تصویر، پردازش‌هایی را روی آن انجام می‌دهد که کمی رنگ‌ها و جزئیات آن‌ها را بیشتر می‌کند.

در کل باید در نظر داشته باشید که ردمی نوت ۱۲ پرو یک دستگاه میان‌رده محسوب می‌شود و نمی‌توان انتظار زیادی از دوربین آن داشت. البته گاهی اوقات تصاویری که در نور مناسب ثبت می‌شوند، از کیفیت خوبی برخوردار هستند. ویدیو‌های این دوربین هم به دلیل استفاده از لرزشگیر اپتیکال، ثبات خوبی دارند و سطح جزئیات در آن‌ها قابل قبول است.

دوربین سلفی شیائومی ردمی نوت 12 پرو
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین سلفی۱۶
کیفیت فیلمبرداری۱۰۸۰/۶۰fps

در پانچ هول بالای صفحه، یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی قرار گرفته که شباهت زیادی به دستگاه‌های دیگر شیائومی دارد. تصاویر ثبت شده با این دوربین کیفیت خوبی دارند اما ممکن است سطح جزئیات در آن‌ها گاهی اوقات کمتر از حد انتظار باشد. کیفیت این تصاویر خوب است و رنگ‌ها به خوبی در آن‌ها نمایش داده می‌شوند اما این موضوعات با افت نور محیط، به سرعت تغییر می‌کنند. 

این دوربین در نور کم عملکرد خوبی ندارد و نویز در تصاویر آن به وضوح دیده می‌شود. شما همچنین می‌توانید در این دوربین از حالت تله فوتو استفاده کنید. این حالت هم به صورت نرم‌افزاری حاشیه‌های سوژه را تشخیص می‌دهد و فضای پشت آن را تار می‌کند. فیلم‌برداری با دوربین سلفی به دو کیفیت ۷۲۰ و ۱۰۸۰ و نرخ ۳۰ و ۶۰ فریم در ثانیه محدود است. ویدیو‌های ضبط شده با این دوربین کیفیت مناسبی دارند و جزئیات به خوبی در آن‌ها دیده می‌شود.

برنامه‌های شیائومی ردمی نوت 12 پرو
سخت‌افزار ردمی نوت ۱۲ پرو
نام تراشهDimensity 1080
معماری تراشه۶
کانفیگ‌های گوشی۱۲۸/۶-۱۲۸/۸-۲۵۶/۸-۲۵۶/۱۲
پشتیبانی از کارت حافظهندارد

پردازنده ردمی نوت ۱۲ پرو نسبت به گذشته پیشرفت زیادی داشته و توان پردازشی‌ آن بسیار بیشتر شده است. حالا شیائومی در این دستگاه به جای پردازنده اسنپدراگون، از تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۱۰۸۰ با معماری ۶ نانومتری استفاده کرده که هسته‌های خود را به دو خوشه تقسیم کرده است. این پردازنده دو هسته با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتزی دارد که مسئولیت انجام پردازش‌های سنگین‌تر را بر عهده دارند. برای ذخیره نیرو هم در این تراشه از ۶ هسته با فرکانس ۲ گیگاهرتزی استفاده شده که کار‌های سبک و نیمه سنگین را انجام می‌دهند.

این تراشه برای ساخت محیط‌های سه بعدی از چیپ گرافیکی Mali-G68 استفاده می‌کند که نسبت به گذشته پیشرفت چشم‌گیری داشته است. تهیه فضای مورد نیاز پردازنده بر‌عهده ۶، ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم است که برای یک دستگاه میان‌رده بسیار خوب محسوب می‌شود. Xiaomi Redmi 12 Pro در دو نسخه با حافظه ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی به بازار عرضه می‌شود اما متاسفانه شما نمی‌توانید فضای ذخیره‌سازی این دستگاه را با کارت حافظه افزایش دهید. شیائومی برای این دستگاه حافظه UFS 2.2 را در نظر گرفته که از سرعت خوبی برخوردار است اما توانایی آن در حد دستگاه‌های پرچمدار نیست.

تست بازی شیائومی ردمی نوت 12 پرو
تجربه گیمینگ ردمی نوت ۱۲ پرو

طبیعتا قوی‌تر شدن پردازنده، به تجربه کاربر در انجام کارهای سنگین و بازی کمک زیادی می‌کند و خوشبختانه در این دستگاه هم بهبود زیادی در بخش گیمینگ صورت گرفته است. تراشه جدید در این دستگاه می‌تواند تمامی بازی‌های روز دنیا را به راحتی اجرا کند و بدون مشکل، تنظیمات گرافیکی آن‌ها را بالاتر هم ببرد. ما روی این دستگاه چند بازی، از جمله کال اف دیوتی موبایل و آسفالت ۹ را اجرا کردیم و می‌توانیم بگوییم که هردو بازی به خوبی و با نرخ فریم خوبی اجرا می‌شوند. 

در بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو، بازی کال آف دیوتی موبایل با نرخ ۶۰ فریم در ثانیه و بازی آسفالت ۹ با نرخ ۸۰ فریم در ثانیه اجرا شدند که بسیار خوب به نظر می‌رسد. سیستم خنک‌کننده این دستگاه هم بهبود‌هایی داشته و همین موضوع باعث پایدار‌تر شدن عملکرد آن در مدت‌های طولانی‌تر شده است. در حین بازی برای مدت‌های طولانی‌تر، بخش پشتی دستگاه کمی گرم می‌شود اما این گرما اصلا آزار دهنده نیست. اگر قصد دارید از این دستگاه برای بازی استفاده کنید، باید به شما بگوییم که عملکرد آن بسیار خوب است و هیچ مشکلی در آن دیده نمی‌شود. 

بنچمارک شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو
بنچمارک
آن تو تو۴۳۸۶۸۶
تک هسته‌ای۹۶۱
چند هسته‌ای۲۳۵۰

ردمی نوت ۱۲ پرو در بنچ‌مارک‌ها هم عملکرد خوبی را از خود نشان داد و نتایج آن به راحتی می‌توانند با میان‌رده‌های دیگر بازار رقابت کنند. این دستگاه توانست در بنچ‌مارک آن‌تو‌تو به امتیاز ۴۳۹۰۰۰ دست یابد که نتیجه خوبی محسوب می‌شود. این دستگاه در تست گیک‌بنچ هم به امتیاز ۹۶۱ در بخش تک هسته‌ای و به امتیاز ۲۳۵۰ در بخش چند هسته‌ای دست یافت. 

عملکرد این دستگاه در استرس تست هم بسیار خوب بود و به درصد پایداری ۹۸ رسید که نشان می‌دهد استفاده سنگین طولانی مدت هم برای این دستگاه مشکلی را به وجود نمی‌آورد. البته باید در نظر داشته باشید که این دستگاه میان‌رده محسوب می‌شود و نمی‌توان نتایج آن را با دستگاه‌های پرچمدار مقایسه کرد اما با این وجود، امتیاز‌های آن همچنان بسیار خوب است.

اسپیکر شیائومی ردمی نوت 12 پرو
اسپیکر
تعداد اسپیکر۲ (استریو)
جک هدفوندارد

ردمی نوت ۱۲ پرو در بخش بالا و پایین فریم از دو اسپیکر استفاده می‌کنند که می‌توانند جلوه استریو خوبی را به وجود بیاورند. صدا به خوبی میان این اسپیکر‌ها تقسیم می‌شود و تفاوت خاصی میان حجم صدای خارج شده از آن‌ها وجود ندارد. حجم صدای اسپیکر دستگاه به صورت کلی خوب است و کیفیت صدای بالایی دارد. برخلاف برخی دستگاه‌های میان‌رده دیگر، کیفیت صدای این دستگاه با افزایش سطح ولوم تغییری نمی‌کند.

رابط کاربری شیائومی ردمی نوت 12 پرو
نرم‌افزار و رابط کاربری
نام و نسخه رابط کاربریMIUI 13
نسخه اندروید۱۲
سال‌های آپدیت

شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو با رابط کاربری MIUI 13 عرضه می‌شود که آخرین نسخه از رابط‌های این شرکت نیست. این نرم‌افزار بر پایه اندروید ۱۲ ساخته شده و جذابیت‌های خاص خود را دارد. رابط کاربری شیائومی در مقایسه با رابط شرکت‌های دیگر، ویژگی‌های زیادی دارد که می‌توانند در بسیاری از موارد به کاربر کمک کنند. البته در نظر داشته باشید که بسیاری از ویژگی‌های این رابط کاربری در دستگاه‌های میان‌رده وجود ندارد و ویژگی‌های آن‌ها کمی محدودتر است.

به لطف تراشه قدرتمند و صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی، استفاده از این رابط بسیار لذت بخش است و شما می‌توانید به راحتی از آن استفاده کنید. تنها نکته منفی در مورد رابط MIUI، تبلیغات آن است. بخش‌های زیادی از این رابط تبلیغات زیادی را در خود جای داده‌اند که برای کاربر بسیار آزار دهنده است. البته گزینه خاموش کردن آن‌ها به صورت دستی هم وجود دارد اما این موضوع هم مشکلات خود را دارد.

شما برای باز کردن این دستگاه می‌توانید از روش‌های قدیمی مثل پین یا الگو استفاده کنید. همچنین حسگر اثرانگشت هم در این دستگاه وجود دارد که به صورت یکپارچه با دکمه پاور طراحی شده است. این حسگر اندازه بزرگی دارد و تنظیم اثرانگشت خودتان روی آن بسیار ساده است. شما بعد از تنظیم اثرانگشتتان روی این سنسور حتی می‌توانید دستگاه را بدون روشن کردن صفحه نمایش باز کنید. سرعت حسگر اثرانگشت بسیار بالاست اما گاهی اوقات اگر با دست خیس از آن استفاده کنید، ممکن است دچار خطا شود.

شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو در شارژ
باتری و شارژ Xiaomi Redmi 12 Pro
حجم۵۰۰۰
سرعت شارژ سیمی۶۷
شارژر در جعبهدارد

ردمی نوت ۱۲ پرو با یک باتری بزرگ ۵۰۰۰ میلی‌آمپری به بازار عرضه می‌شود که می‌تواند به راحتی پاسخگو نیاز‌های کاربر باشد. این باتری می‌تواند برای استفاده عادی حتی تا دو روز هم کافی باشد. در حقیقت این دستگاه مصرف باتری را به خوبی مدیریت می‌کند و خالی کردن باتری آن در یک روز کمی دشوار است. شیائومی برای این دستگاه یک آداپتور ۶۷ واتی را هم داخل جعبه قرار داده که می‌تواند دستگاه را با سرعت بالایی شارژ کند. 

این دستگاه از شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کند اما می‌تواند به صورت سیمی از ۰ تا ۱۰۰ درصد در ۴۶ دقیقه شارژ شود. اگر هم وقت ندارید که دستگاه را به صورت کامل شارژ کنید، خبر خوب این است که شارژ دستگاه از ۰ تا ۵۰ درصد فقط در ۱۵ دقیقه انجام می‌شود که بسیار خوب است. به دلیل توان بالای شارژ آداپتور این دستگاه، کابل شارژ آن هم ضخامت زیادی دارد و کیفیت ساخت آن بالاست. 

جمع بندی

شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو دستگاهی است که با امید جایگزینی سری نوت ۱۱ به بازار آمده و بخش‌هایی از این خانواده را ارتقا داده است. این دستگاه تقریبا سعی کرده تعادل را میان تمامی بخش‌ها حفظ کند و دستگاهی را به کاربر ارائه دهد که با وجود قیمت پایین، کم و کاستی نداشته باشد. اما می‌توان گفت که کیفیت دوربین این دستگاه ممکن است به اندازه قدرت پردازنده یا عملکرد باتری چشم‌گیر نباشد، البته این موضوع به معنای بد بودن آن نیست. اگر شما به دوربین دستگاهتان اهمیت زیادی می‌دهید، به شما پیشنهاد می‌کنیم قبل از خرید ردمی نوت ۱۲ پرو، آن را امتحان کنید.

اما اگر به شارژدهی یا تجربه گیمینگ دستگاه اهمیت زیادی می‌دهید، می‌توانیم بگوییم که ردمی نوت ۱۲ پرو با این قیمت، رقیب‌های کمی در این زمینه‌ها دارد. پردازنده این دستگاه می‌تواند به راحتی کارهای سنگین‌تر را هم انجام دهد و باتری هم می‌تواند انرژی مورد نیاز آن را برای مدت طولانی تامین کند. 

نظر شما در مورد این دستگاه و ارزش خرید آن چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

بررسی: اگر به گوشی‌های وان پلاس نیز علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی وان پلاس ۱۰T را از اینجا مطالعه کنید.