سری T وان پلاس همواره نشان دهنده سرعت و قدرت بوده است. وان پلاس ۱۰T نیز از این قاعده مستثنی نیست و ما قصد داریم در این مقاله به بررسی وان پلاس ۱۰T بپردازیم. همچنین در وان پلاس ۱۰ تی (OnePlus 10T) شاهد جدیدترین تراشه پرچم‌دار کوالکام با طراحی وان پلاس ۱۰ پرو هستیم.


OnePlus 10T برخی ویژگی‌های ۱۰ Pro را به ارث برده است. به طوری که از نظر برخی جهات بهتر از نسخه Pro است و در برخی ویژگی‌ها نیز نسخه Pro از این دستگاه پیشی می‌گیرد. اما سؤال اصلی اینجاست که با همه این توصیفات این گوشی با برچسب قیمتی ۶۴۹ دلار برای نسخه پایه تا چه میزان ارزش خرید دارد و آیا در رنج قیمتی حدود ۲۶ میلیون تومان برای نسخه با رم ۱۶ گیگابایت می‌تواند یک انتخاب مناسب با ارزش خرید بالا باشد؟ و آیا همه ویژگی‌های این گوشی مانند پرچم‌دارها است؟

برای پاسخ به این سؤال‌ها نقد و بررسی وان پلاس ۱۰ تی را تا انتها مطالعه کنید.

آنباکس وان پلاس 10T
آنباکس وان پلاس ۱۰T

ما پس از جعبه گشایی این گوشی درون جعبه OnePlus 10T علاوه بر خود گوشی شاهد سری شارژ ۱۶۰ واتی، کابل شارژ دو سر USB-C، دفترچه‌های راهنما، سوزن خارج کردن شیار سیم‌کارت و دو عدد استیکر وان پلاس به رنگ‌های خاکستری و قرمز هستیم.

طراحی وان پلاس ۱۰ تی

طراحی وان پلاس ۱۰ تی بسیار مشابه وان پلاس ۱۰ پرو است و این دستگاه از همان زبان طراحی درون خود استفاده می‌کند. اما مهم‌ترین تفاوت در طراحی این دو گوشی، حذف دکمه قطع صدا از کنار ۱۰T است. این اولین باری است که شاهد حذف دکمه قطع صدا در گوشی‌های وان پلاس هستیم و این موضوع خیلی از طرفداران را ناراضی کرده است. چراکه این دکمه به‌نوعی جزو زبان طراحی این برند به‌حساب می‌آید.

در لبه پایینی دستگاه شاهد اسپیکر استریو، درگاه UCB-C، میکروفون و شیار سیم‌کارت دستگاه هستیم. در لبه بالایی نیز تنها می‌توان خروجی صدای اسپیکر و میکروفون دوم را مشاهده کرد. در لبه چپ و راست دستگاه نیز به ترتیب دکمه‌های کنترل صدا و دکمه روشن-خاموش قرار دارد. جنس فریم دور وان پلاس ۱۰ تی از پلاستیک است.

البته به دلیل خوش‌ساخت بودن این فریم تشخیص آن خیلی دشوار است و احساس آلومینیومی بودن فریم به شما دست می‌دهد. پشت دستگاه نیز از جنس شیشه گوریلا گلس ۵ است. وان پلاس ۱۰T در دو رنگ مشکی و سبز عرضه شده که رنگ سبز دارای پشت شیشه‌ای است و رنگ مشکی نیز دارای بافت در پشت خود است. علاوه‌براین در پشت دستگاه و در قسمت چپ و بالا شاهد ستاپ دوربین هستیم که در نگاه اول ابعاد بزرگی دارد.

نکته جالب در طراحی این گوشی نیز منحنی بودن محل اتصال ستاپ دوربین به بدنه پشتی دستگاه است که در دست گرفت دستگاه را لذت‌بخش می‌کند. درون این ستاپ و دور دو لنز دوربین شاهد رینگ فلزی هستیم که اندکی برآمدگی درون ستاپ دوربین دستگاه ایجاد کرده است.

همچنین در مرکز پنل پشتی نیز می‌توان شاهد لوگو وان پلاس و در پایین دستگاه نیز می‌توان شاهد نوشته‌هایی درباره دستگاه بود. در بالا و مرکز صفحه نمایش دستگاه نیز شاهد دوربین سلفی هستیم که به صورت حفره‌ای قرار گرفته است. در بالای دوربین سلفی نیز می‌توان شیار اسپیکر مکالمه را مشاهده کرد.

ابعاد گوشی۸.۸*۷۴.۵*۱۶۳
وزن گوشی۲۰۴ گرم
جنس قاب پشتیشیشه
جنس بدنهپلاستیک

نسخه‌ای که ما برای بررسی در دست داریم نسخه سبز رنگ Oneplus 10T است که دارای پشت شیشه است و به اثرانگشت به‌شدت به روی پنل پشتی دستگاه باقی می‌ماند. طبق اعلام وان پلاس این گوشی وزن ۲۰۳.۵ گرمی دارد. اما ما در اندازه‌گیری‌های خود به عدد ۲۰۵ گرم رسیدیم که اندکی سنگین است.

درمجموع وان پلاس ۱۰ تی دارای زبان طراحی برادر بزرگ‌تر خود یعنی وان پلاس ۱۰ پرو است و طراحی کاملاً مناسبی دارد اما اندکی درون دست سنگین است که احتمالاً به آن عادت خواهید کرد.

صفحه نمایش OnePlus-10T
صفحه نمایش وان پلاس ۱۰T
نوع پنلامولد
اندازه صفحه۶.۷ اینچ
رزولوشن۱۰۸۰*۲۴۱۲
تراکم پیکسل۳۹۴ppi
نرخ به روز رسانی۱۲۰ هرتز

وان پلاس از یک پنل ۶.۷ اینچی AMOLED برای صفحه نمایش این دستگاه استفاده کرده است. این صفحه نمایش رزولوشن ۱۰۸۰*۲۴۱۲ پیکسلی دارد که تراکم پیکسلی ۳۹۴ppi را به کاربر خروجی می‌دهد. نسبت صفحه نمایش دستگاه نیز ۲۰.۱:۹ است و از نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند.

علاوه بر این صفحه نمایش وان پلاس ۱۰ تی از نرخ نمونه‌برداری لمسی ۳۶۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند که با استفاده از نرم‌افزار دستگاه این عدد تا ۷۲۰ هرتز افزایش پیدا می‌کند. این نرخ نمونه‌برداری مناسب و نرخ تازه‌سازی بالا می‌تواند باعث تجربه گیمینگ بهتر شود و احساس روان بودن بیشتری از کار کردن با دستگاه به شما بدهد. صفحه نمایش وان پلاس ۱۰T از استانداردهای رنگی sRGB، P3، HDR10+ و عمق رنگی ۱۰ بیتی پشتیبانی می‌کند.

همه این مشخصات نویدبخش صفحه نمایش کاملاً مناسب برای این دستگاه است. به‌طوری‌که رنگ‌ها از غلظت و کنتراست مناسبی درون صفحه نمایش برخوردارند و دامنه رنگ‌های نمایش داده شده درون این صفحه نمایش نیز زیاد است. همچنین عمق رنگ مشکی درون صفحه نمایش OnePlus 10T بالا است و این موضوع با توجه به امولد بودن پنل صفحه نمایش دستگاه دور از انتظار نیست.

میزان روشنایی گوشی در زیر نور آفتاب مناسب است. به‌طوری‌که شما به‌صورت دستی می‌توانید میزان روشنایی دستگاه را تا ۵۲۰ نیت افزایش دهید. اما اگر تنظیمات روشنایی صفحه نمایش را به روی حالت خودکار قرار دهید و به زیر نور مستقیم آفتاب بروید، میزان روشنایی دستگاه تا ۸۲۰ نیت نیز افزایش خواهد یافت.

این موضوع باعث می‌شود تا شما به‌راحتی در محیط‌های با نور زیاد بتوانید محتوای صفحه نمایش دستگاه را مشاهده کنید. در زیر نور مستقیم خورشید نیز روشنایی صفحه نمایش مناسب است و مشاهده محتوا سخت نیست. اگرچه نباید انتظار روشنایی خیلی زیاد ۱۲۰۰ نیتی گوشی‌های ۱۰۰۰ دلاری را از این دستگاه داشته باشید.

در نهایت حاشیه‌های صفحه نمایش وان پلاس ۱۰T تخت است و دیگر خبری از خمیدگی و انحنا لبه‌ها مانند OnePlus 10 Pro نیست. پوشش محافظ صفحه نمایش دستگاه نیز از گوریلا گلس ۵ است.

دوربین OnePlus 10T
دوربین OnePlus 10T

در پشت دستگاه وان پلاس از یک ستاپ دوربین سه گانه به همراه فلش LED برای تصویربرداری با ۱۰T استفاده کرده است. برخلاف نسخه Pro که ما به روی ستاپ دوربین آن شاهد عبارت Hasselblad هستیم، در وان پلاس ۱۰ تی خبری از این عبارت نیست و این یعنی لنزهای ستاپ دوربین با همکاری Hasselblad تنظیم نشده است.

رزولوشن دوربین‌ها۵۰و۸و۲ مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری۴K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps
امکانات دوربین اصلیPDAF, OIS

این موضوع با توجه به قیمت دستگاه کاملاً منطقی است. درون این ستاپ سه گانه شاهد دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی با دیافراگم ۱.۸، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۲ و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۴ هستیم. دوربین اصلی از سنسور IMX766 برای ثبت تصاویر استفاده می‌کند که کاملاً مناسب است.

پیش از این نیز این سنسور را درون گوشی‌هایی مانند ناتینگ فون (۱) و زن فون ایسوس دیده بودیم و شاهد عملکرد مناسب آن بودیم. تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی در نور روز از کیفیت کاملاً مناسب و خوبی برخوردار هستند. به طوری که جزئیات درون تصاویر ثبت شده به خوبی قابل مشاهده است. همچنین دامنه رنگی رنگ‌های ثبت شده نیز بالا است و رنگ‌ها از غلظت و شارپ بودن مناسبی برخوردار هستند.

البته اگر سخت‌گیرانه به تصاویر ثبت شده با دوربین دستگاه دقت کنیم، می‌توانیم شاهد میزان خیلی کم نویز درون تصاویر ثبت شده باشیم و اندکی سایه‌ها درون تصاویر ثبت شده نیز تیره هستند. اما درنهایت تصاویر ثبت شده در نور کافی با دوربین اصلی مطلوب هستند و از آن‌ها رضایت خواهید داشت. برخلاف نسخه Pro درون ستاپ دوربین OnePlus 10T شاهد لنز تله فوتو نیستیم.

از این‌رو نمی‌توان انتظار زوم زیاد از دوربین این دستگاه داشت، اما درون رابط کاربری شاهد حالت زوم ۲ برابری هستیم که با زوم دیجیتال تصاویر را ۲ برابر بزرگ‌تر می‌کند. تصاویر ثبت شده در این حالت از کیفیت مناسبی برخوردارند و به‌راحتی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

تصاویر ثبت شده در حالت پرتره با دوربین اصلی دستگاه نیز از کیفیت بالایی برخوردار هستند و وان پلاس ۱۰ تی به خوبی می‌تواند سوژه را درون تصاویر تشخیص دهد و با استفاده از HDR مناسب تصاویر باکیفیتی ثبت کند. نکته مثبت در حالت پرتره دوربین دستگاه، امکان زوم کردن به روی تصاویر پرتره است که جزئیات بیشتری از صورت را به نمایش می‌گذارد.

دوربین اولترا واید وان پلاس ۱۰ تی نیز عملکرد خوبی دارند. اما نباید انتظار عملکرد دوربین اولترا واید یک پرچم‌دار را داشته باشید. چراکه تصاویر کاملاً معمولی ثبت می‌شوند و جزئیات زیادی را درون تصاویر ثبت شده نمی‌توان مشاهده کرد. علاوه بر این دوربین اولترا واید وان پلاس ۱۰ تی می‌تواند تصاویر را با پهنای دید 119.9 درجه ثبت کند که مناسب است.

به زبان ساده عملکرد دوربین اولترا واید OnePlus 10T کاملاً مانند گوشی‌های میان رده است. همچنین مانند دوربین اصلی اندکی سایه‌ها درون تصاویر تیره ثبت می‌شوند. عملکرد دوربین ماکرو نیز اصلاً تعریفی ندارد و تنها صرف اینکه بتواند تصاویر را از فاصله نزدیک ثبت کند، شما را همراهی می‌کند. به دلیل پایین بودن رزولوشن این دوربین تصاویر ثبت شده در حالت ماکرو دارای نویز هستند و از جزئیات پایینی برخوردارند.

در شرایط نوری پایین نیز شاهد فعال شدن حالت عکاسی شب به طور خودکار هستیم. تصاویر ثبت شده با استفاده از این حالت و دوربین اصلی کیفیت خوبی دارند و باوجود نور کم دامنه رنگ‌ها در تصاویر ثبت شده زیاد و مناسب است. علاوه بر این نویز نیز درون تصاویر ثبت شده شده در حالت شب اندک است و رنگ‌ها غلظت مناسبی دارند.

اما شارپ بودن رنگ‌ها اندکی غیرطبیعی است. ولی به‌طورکلی عملکرد دوربین اصلی در محیط‌های با نور کم و کافی کاملاً مناسب است. در حالتی که حالت عکاسی شب نیز غیرفعال باشد، نویز درون تصاویر ثبت شده بیشتر است. اما در مقابل جزئیات بیشتری را می‌توان درون تصاویر مشاهده کرد و دامنه رنگ‌های ثبت شده نیز همچنان مناسب است.

علاوه بر این در حالت اولترا واید نیز شاهد حالت شب هستیم. در این حالت دامنه رنگ‌های ثبت شده و اکسپوژر دوربین مناسب است اما جزئیات درون تصاویر پایین است و اگر با این موضوع کنار آمده باشید، دوربین اولترا واید برای شما قابل‌قبول است.

در حالت فیلم‌برداری نیز وان پلاس ۱۰ تی می‌تواند با کیفیت ۴K و فریم ریت ۶۰ فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کند. ویدیوهای ضبط شده با دوربین اصلی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و جزئیات درون ویدیوها به خوبی ثبت می‌شود. همچنین ویدیوهای ضبط شده از کنتراست مناسبی برخوردار هستند و رنگ‌ها درون ویدیو تا حد خیلی خوبی به واقعیت نزدیک هستند.

عملکرد لرزشگیر EIS درون ویدیوهای ضبط شده نیز مناسب است. به‌طوری‌که در راه رفتن به میزان قابل قبولی لرزش ویدیوها کم می‌شود و عملکرد لرزشگیر درصورتی‌که ثابت ایستاده باشید و دستگاه را به صورت افقی به سمت راست یا چپ گردش دهید نیز فوق‌العاده خوب است و به میزان زیادی لرزش دست را می‌گیرد.

علاوه بر این دوربین اولترا واید OnePlus 10T نیز می‌تواند ویدیوهای با کیفیت ۱۰۸۰ و فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه ثبت کند. در این حالت شاهد ثبت کم جزئیات درون ویدیوها هستیم و کنتراست رنگ‌ها از ویدیوهای ثبت شده با دوربین اصلی دستگاه بیشتر است.

این موضوع اندکی نامطلوب است که البته توقع زیادی نیز نمی‌توان داشت.

به‌طورکلی عملکرد دوربین پشت وان پلاس ۱۰ تی خوب و مناسب است و می‌توانید تصاویر و ویدیوهای خوبی را با دوربین وان پلاس ۱۰ تی ثبت کنید. اما نمی‌توانید انتظار دوربین یک گوشی گران قیمت ۱۰۰۰ دلاری را از این دوربین داشته باشید.

دوربین سلفی OnePlus-10T
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین۱۶ مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری۱۰۸۰p@30fps

وان پلاس از یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی برای دوربین سلفی ۱۰T استفاده کرده است. تصاویر ثبت شده با این دوربین نیز کاملاً مناسب است و جزئیات درون تصاویر به خوبی ثبت شده است.

همچنین غلظت و دامنه رنگ‌ها درون تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی نیز مناسب است و شما را راضی می‌کند. تصاویر ثبت شده در حالت پرتره با دوربین سلفی دستگاه نیز مناسب است و وان پلاس ۱۰ تی به خوبی می‌تواند لبه‌های سوژه را تشخیص دهد.

برای فیلم‌برداری با دوربین سلفی نیز شما می‌توانید دو کیفیت ۱۰۸۰ و ۷۲۰ را انتخاب کنید و خبری از کیفیت ۴K برای فیلم‌برداری با دوربین سلفی نیست.

درمجموع دوربین سلفی OnePlus 10T کیفیت مناسب و قابل قبولی دارد اما اصلاً نمی‌توان به‌عنوان دوربین سلفی یک پرچم‌دار به آن نگاه کرد و عملکرد آن مشابه دوربین سلفی گوشی‌های میان رده است. اما کار شما را در استفاده روزانه راه می‌اندازد.

سخت افزار OnePlus-10T-
سخت‌ افزار وان پلاس ۱۰ تی
نام تراشهاسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱
تعداد هسته‌ها۸
معماری تراشه۴ نانومتر

مهم‌ترین برتری وان پلاس ۱۰ تی نسبت به نسخه پرو، سخت‌افزار قوی این دستگاه است. وان پلاس از تراشه ۴ نانومتری اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ به‌عنوان قلب تپنده این گوشی استفاده کرده است.

علاوه بر این ۱۰T در دو نسخه با حافظه رم ۸ و حافظه ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایتی و حافظه رم ۱۶ و حافظه ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده است. اما نمی‌توان با استفاده از کارت حافظه جانبی، حافظه ذخیره‌سازی گوشی را افزایش داد.

تکنولوژی حافظه رم و حافظه ذخیره‌سازی دستگاه نیز به ترتیب LPDDR5 و UFS3.12 است که نشان‌گر سریع بودن حافظه‌های این گوشی است. نسخه‌ای که ما برای بررسی در اختیار داریم نسخه با ۱۶ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی این دستگاه است.

برای خنک نگه داشتن این سخت‌افزار قوی، وان پلاس سیستم خنک‌کننده خود را OnePlus 10T بهبود داده است و ابعاد ورقه‌های خنک‌کننده درون گوشی را بزرگ‌تر کرده تا دمای دستگاه سریع‌تر کاهش یابد و بتوان پایداری عملکرد بهتری را با دستگاه تجربه کرد.

با توجه به سخت‌افزار قوی به کار رفته درون وان پلاس ۱۰ تی، شما به‌راحتی می‌توانید انواع نرم‌افزارها و بازی‌ها را به روانی و با گرافیک بالا به روی دستگاه اجرا کنید. از این‌ رو با یک سخت‌افزار قوی روبه‌رو هستید که از پس هر کاری بر می‌آید. پس از نظر سخت‌افزار اصلاً در خرید این گوشی شک نکنید.

تجربه گیمینگ OnePlus 10T
تجربه گیمینگ وان پلاس ۱۰T

عملکرد وان پلاس ۱۰ تی در اجرای بازی‌ها نیز فوق‌العاده است. به‌طوری‌که ما کاملاً به روانی توانستیم انواع بازی‌ها را با بیشترین گرافیک ممکن به روی دستگاه اجرا کنیم.

ما درون بازی سنگین Asphalt 9 توانستیم بازی را بدون لگ و با گرافیک زیاد اجرا کنیم. اجرای بازی Call of Duty Mobile نیز به روانی تمام انجام شد و ما در هر دو حالت Multiplayer و BattleRoyale توانستیم بدون لگ و با گرافیک بالا بازی را اجرا کنیم.

در تنظیمات بازی نیز شما می‌توانید گرافیک را به روی گزینه VeryHigh و فریم ریت را به روی گزینه Max تنظیم کنید. علاوه بر این شاهد حالت با گرافیک Low و فریم ریت Ultra نیز هستیم که تنها در حالت Multiplayer می‌توانید از این تنظیمات استفاده کنید.

در طول اجرای بازی‌ها فریم ریت نمایشی صفحه نمایش به روی ۶۰ فریم بر ثانیه قفل شده بود. اما با توجه به نرخ نمونه‌برداری بالای صفحه نمایش، تجربه اجرای بازی‌ها به روی وان پلاس ۱۰ تی لذت‌بخش و جذاب است.

همچنین به دلیل استفاده از سیستم خنک‌کننده جدید درون این دستگاه، دمای دستگاه به‌سرعت پایین می‌آید و دما گوشی حین اجرای بازی‌های سنگین اصلاً آزاردهنده نیست. به‌طوری‌که ما پس از اجرای این دو بازی سنگین دمای بیشینه ۳۹ درجه را ثبت کردیم که کاملاً مناسب است.

نتایج بنچمارک OnePlus-10T-
نتایج بنچمارک‌ وان پلاس ۱۰T

همان‌طور که انتظار داشتیم،‌ وان پلاس ۱۰ تی در اجرای بنچمارک‌ها نیز عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت و توانست از پس اجرای انواع بنچمارک‌ها به‌سادگی بربیاید و به امتیازهای مناسبی برسد که در ادامه می‌توانید تصاویر بنچمارک های گرفته شده از دستگاه را مشاهده کنید.

اسپیکر OnePlus-10T
اسپیکرهای وان پلاس ۱۰ تی

وان پلاس ۱۰ تی دارای یک جفت اسپیکر استریو در بالا و لبه پایینی دستگاه است. کیفیت صدای خروجی از اسپیکرها بالا است و شما می‌توانید به‌راحتی به جزئیات صدای پخش شده گوشی کنید. اما در مقابل صدای خروجی خیلی به یس زیادی ندارد. اما این موضوع اصلاً به معنی کیفیت پایین اسپیکرها نیست.

حجم صدای خروجی از دستگاه نیز خیلی زیاد است و به‌راحتی می‌توانید به موزیک دلخواه خود با صدای بالا گوش کنید.

رابط کاربری OnePlus-10T-
رابط کاربری وان پلاس ۱۰T
نام ونسخه رابط کاربریOxygenOS 13
نسخه اندروید۱۲

وان پلاس ۱۰T با نسخه ۱۲.۱ رابط کاربری OxygenOS این شرکت و اندروید ۱۲ عرضه شده است. این نسخه از رابط کاربری اکسیژن OS بسیار مشابه رابط کاربری گوشی‌های اوپو است و این موضوع همکاری نزدیک این دو شرکت را نشان می‌دهد و با توجه سهام‌دار بودن اوپو در وان پلاس این شباهت دور از پیش‌بینی نیست.

وان پلاس قول آپدیت امنیتی ۴ ساله اندروید را برای OnePlus 10T داده است و اندروید دستگاه نیز تا اندروید ۱۵ آپدیت خواهد شد. این موضوع ارزش خرید دستگاه را بالاتر می‌برد.

علاوه بر این وان پلاس قول داده تا پایان سال میلادی ۲۰۲۲ یعنی تا دی ماه ۱۴۰۱، آپدیت اندروید ۱۳ را نیز برای وان پلاس ۱۰ تی عرضه کند. البته احتمالاً این آپدیت ابتدا برای نسخه Pro منتشر شود.

عملکرد رابط کاربری دستگاه با توجه به سبک بودن آن و سخت‌افزار بسیار قوی OnePlus 10T کاملاً روان و بدون لگ است و شما به روانی می‌توانید با دستگاه کار کنید.

همچنین درون وان پلاس ۱۰ تی با OxygenOS 12.1 نیز شاهد حالت مخصوص گیم هستیم که درون بازی‌ها به صورت خودکار فعال می‌شود.

با استفاده از این حالت می‌توانید تماس‌ها و پیام‌های ورودی را مسدود کنید و یا عملکرد سخت‌افزار دستگاه، میزان باتری و دمای دستگاه را نیز مشاهده کنید. همچنین درون این حالت می‌توانید نسبت عملکرد به باتری دهی دستگاه و برخی دیگر از تنظیمات گوشی را تغییر دهید.

امنیت و احراز هویت

وان پلاس علاوه بر شیوه‌های رایج احراز هویت از حسگر اثرانگشت زیر صفحه نمایش optical برای احراز هویت استفاده می‌کند. عملکرد این سنسور سریع است و از دقت بالایی نیز برخوردار است.

همچنین شما می‌توانید با استفاده از تشخیص چهره نیز قفل دستگاه خود را باز کنید.

طبیعی است که این شیوه از امنیت پایین‌تری برخوردار است. البته سرعت تشخیص چهره وان پلاس ۱۰ تی نیز بسیار بالا است و بلافاصله قفل دستگاه را باز می‌کند.

شارژدهی OnePlus-10T
شارژ دهی و سرعت شارژ Oneplus 10T
حجم۴۸۰۰ میلی‌آمپر
سرعت شارژ سیمی۱۵۰ وات
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

وان پلاس از یک باتری دو سلولی ۴۸۰۰ میلی‌آمپر ساعتی درون وان پلاس ۱۰ تی استفاده کرده که تنها اندکی از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری نسخه پرو ظرفیت کمتری دارد. اما باتری دهی دستگاه خیلی با نسخه پرو تفاوت نکرده و در استفاده نیمه سنگین یک ساعته با دستگاه می‌توان شاهد افت شارژ ۸ درصدی بود که کاملاً مناسب است.

در استفاده خیلی سنگین نیز پس از اجرای ۲۰ دقیقه بازی‌های سنگین Asphalt 9 و Call of Duty Mobile شاهد افت شارژ ۸ درصدی بودیم. ازاین‌رو پس از اجرای ۱ ساعت بازی‌های سنگین شارژ دستگاه ۲۴ درصد افت می‌کند و در صورت پر بودن باتری، دستگاه حدود ۴ ساعت و نیم می‌تواند دوام بیاورد.

این عدد برای استفاده سنگین شاید پایین باشد اما با توجه به باتری ۴۸۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و قابلیت شارژ بسیار سریع اصلاًنگران‌کننده نیست و OnePlus 10T به‌راحتی می‌تواند یک روز استفاده معمولی شما را پاسخ‌گو باشد.

نکته مثبت این گوشی نسبت به نسخه پرو و سایر گوشی‌های موجود در بازار استفاده از تکنولوژی شارژ سریع ۱۲۵ واتی درون دستگاه است. اگرچه شرکت سرعت شارژ این دستگاه را ۱۵۰ وات اعلام کرده است، اما زمان اتصال شارژر به دستگاه شاهد عبارت شارژ سریع ۱۲۵ وات هستیم.

نکته جالب‌تر نیز قرار دادن شارژر ۱۶۰ واتی درون جعبه دستگاه است که از ظرفیت پشتیبانی شده بیشتر است. اما شما با استفاده از این شارژر می‌توانید وان پلاس ۱۰ تی را در حدود ۲۰ دقیقه از صفر تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید که فوق‌العاده است.

برای درک بهتر سرعت شارژ بالای دستگاه کافی است بدانید که در تست‌های انجام شده پس از ۳۰ ثانیه شارژ دستگاه از ۲۰ درصد به ۲۲ درصد رسید و پس از ۳ دقیقه این میزان به ۳۲ درصد رسید که عالی است.

علاوه‌براین شما در رابط کاربری دستگاه می‌توانید حالت ذخیره نیرو را برای باتری دهی بیشتر فعال کنید. درنهایت متأسفانه خبری از پشتیبانی از شارژ بی‌سیم درون وان پلاس ۱۰ تی نیست. اما با توجه به سرعت شارژ خیلی سریع دستگاه با استفاده از شارژر Supervooc این موضوع قابل چشم‌پوشی است.

جمع بندی

درمجموع گوشی وان پلاس ۱۰ تی یک گوشی با زبان طراحی و سخت‌افزار پرچم‌دار است که ارزش خرید خیلی بالایی دارد. همچنین شارژر سریع دستگاه و صفحه نمایش اولد آن می‌تواند کاربران را سمت خود بکشاند.

تنها نکته منفی این دستگاه پرچم‌دار نبودن ستاپ دوربین OnePlus 10T است که اگر استفاده حرفه‌ای از دوربین دستگاه ندارید، قطعاً وان پلاس ۱۰ تی یکی از ارزشمندترین گوشی‌های بازار در این رنج قیمتی است.

نظر شما درباره ارزش بررسی وان پلاس ۱۰T چیست؟ آیا با خرید این گوشی موافق هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

بررسی: اگر به گوشی‌های وان پلاس علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی وان پلاس ۱۱ را نیز مطالعه کنید.