ریلمی همواره با عرضه گوشی‌های خوش قیمت سعی در به‌دست گرفتن بازار گوشی‌های موبایل در بازه‌های قیمتی مختلف را دارد که یکی از آنها سری C است و در این مقاله قصد داریم به بررسی ریلمی C55 بپردازیم.

یکی از پرفروش‌ترین رده‌ها برای خرید گوشی بازه قیمتی حدود ۸ میلیون تومان است و ریلمی برای این بازه قیمتی گوشی ریلمی C55 را عرضه کرده است. Realme C55 در نگاه اول طراحی زیبایی و روی کاغذ نیز سخت افزار مناسبی دارد. اما سوال اصلی اینجا است که این گوشی تا چه میزان ارزش خرید دارد و برای چه کسانی مناسب است؟

آنباکس Realme C55
جعبه گشایی Realme C55

ریلمی درون جعبه C55 علاوه بر خود دستگاه، سوزن سیم کارت، دفترچه‌های راهنما، شارژر ۳۳ واتی به همراه قاب ژله‌ای محافظ را قرار داده است. از این رو برخلاف برخی از رقبای این گوشی، دیگر پس از خرید نیاز نیست نگران خرید شارژر یا قاب به صورت جداگانه باشید و این موضوع ارزش خرید Realme C55 را بیشتر از گذشته می‌کند.

طراحی جانبی ریلمی C55
طراحی ریلمی C55

یکی از نقاط قوت Realme C55، طراحی آن است. چرا‌که این شرکت به خوبی نیاز کاربران در این حوزه را شناخته و یک گوشی میان رده با ویژگی‌های طراحی زیبای یک گوشی پرچم‌دار را خلق کرده است. اگر‌چه شاهد به کار رفتن موادی مانند شیشه و یا فلز در طراحی این گوشی نیستیم، اما خوش ساخت بودن C55 اصلا احساس یک گوشی ارزان قیمت را به کاربر نمی‌دهد.

ابعاد گوشی۷.۹×۷۵.۹×۱۶۵.۶
وزن گوشی۱۸۹.۵
جنس قاب پشتیپلاستیک
جنس بدنهپلاستیک

ریلمی قاب پشت و فریم دور دستگاه را از جنس پلاستیک با کیفیت ساخته است. در طراحی پنل پشتی Realme C55 می‌توان شاهد بافت زیبا و تغییر رنگ بدنه در تابش نور بود. همچنین تخت بودن بخش جزیره دوربین و تفاوت رنگ‌ این قسمت با سایر قسمت‌های پنل پشتی، طراحی گوشی را زیباتر کرده است.

زیبایی طراحی ریلمی سی ۵۵ به پنل پشتی دستگاه ختم نمی‌شود و این زیبایی را طراحی تخت لبه‌های گوشی بیش‌تر می‌کند و شما را یاد طراحی لبه‌های تخت آیفون‌های اپل می‌اندازد.

ریلمی در لبه سمت راستی دستگاه دکمه‌های کنترل صدا و دکمه خاموش-روشن را قرار داده است. این دکمه با حسگر اثر انگشت ادغام شده است. در لبه سمت چپ C55 شیار سیم‌کارت و کارت‌ حافظه قرار دارد و شما می‌توانید به طور همزمان از دو سیم کارت و کارت حافظه micro SD در این گوشی استفاده کنید.

در لبه پایینی فریم نیز ریلمی اسپیکر مونو، درگاه شارژ USB Type-C، میکروفون و جک 3.5 میلی‌متری صدا قرار دارد.

ریلمی وزن C55 را 189.5 گرم اعلام کرده است و ما در اندازه گیری‌های خود نیز به عدد 191.4 گرم رسیدیم که نشان دهنده سنگین نبودن گوشی است.

جذب اثر انگشت به روی پنل پشتی تنها در قسمت دوربین صورت می‌گیرد. از این رو جذب اثر انگشت به روی Realme C55 اصلا آزاردهنده نیست و شما با یک گوشی میان رده خوش ساخت رو‌به‌رو هستید.

نکته مثبت دیگر در طراحی ریلمی C55 راحت در دست گرفتن گوشی هنگام بازی کردن با دستگاه است. چرا‌که المان‌ها جوری طراحی شده اند تا بتوانید C55 را به صورت افقی در دست خود بگیرید. همچنین محل مناسب دوربین و عدم برآمدگی ستاپ دوربین نیز می‌تواند در این خوش دست بودن Realme C55 سهیم باشد. چون در این گوشی ما تنها شاهد برآمدگی برای دو لنز دوربین هستیم.

C55 در سه رنگ سفید (Sun Shower)، مشکی (Rainy Night) و آبی فیروزه‌ای روشن (Rainforest) عرضه شده است و نسخه‌ای که ما برای بررسی در اختیار داریم نسخه سفید رنگ این گوشی است.

در مجموع ریلمی سی ۵۵ از نظر طراحی امتیاز بالایی کسب می‌کند و به‌ نوعی می‌توان گفت که از نظر طراحی در بین رقبای خود، حرف اول را می‌زند!

صفحه نمایش ریلمی C55
صفحه نمایش ریلمی سی ۵۵
نوع پنلIPS LCD
اندازه صفحه۶.۷۲ اینچ
رزولوشن۲۴۰۰×۱۰۸۰
تراکم پیکسلی۳۹۲
نرخ به روز رسانی۹۰ هرتز

Realme C55 از یک صفحه نمایش 6.72 اینچی از نوع IPS LCD در C55 استفاده کرده است. این صفحه نمایش نرخ به‌روزرسانی ۹۰ هرتزی دارد. کیفیت تصاویر نمایش داده شده درون این پنل بالا است و رنگ‌ها درون صفحه با دقت و تفکیک پذیری بالایی به نمایش در‌می‌آیند.

کیفیت خوب تصاویر در صفحه نمایش به رزولوشن مناسب 1080*2400 پیکسلی صفحه نمایش نیز مربوط می‌شود. چرا که این رزولوشن تراکم پیکسلی 392ppi را به کاربر خروجی می‌دهد که عدد کاملا مناسبی است. همچنین این عدد نسبت تصویر 20:9 را نیز حاصل می‌شود.

البته خبری از صفحه نمایش امولد در این دستگاه نیست، اما با توجه به کیفیت بالای صفحه نمایش، این موضوع شما را اذیت نخواهد کرد و مشاهده محتوا با صفحه نمایش Realme C55 لذت بخش است.

برای تنظیمات بیشتر ریلمی درون بخش تنظیمات صفحه نمایش گزینه‌ای برای تغییر نرخ به‌روزرسانی به روی دو حالت ۹۰ و ۶۰ هرتز قرار داده است. البته شما می‌تواند حالت خودکار را نیز انتخاب کنید. با استفاده از این حالت دستگاه با توجه به محتوای در حال نمایش، نرخ به‌روزرسانی صفحه نمایش را مشخص می‌کند.

علاوه‌بر‌این درون تنظیمات صفحه نمایش امکان تغییر پروفایل رنگی قرار دارد و می‌توان حالت نمایش رنگ را به روی دو حالت Vivid یا Natural قرار داد. حالت Vivid دامنه رنگی P3 را نمایش می‌دهد و حالت دیگر نیز رنگ ها را به صورت طبیعی نشان می‌دهد. همچنین امکان تغییر دمای رنگ و سرد یا گرم کردن آن نیز در این بخش وجود دارد.

البته اگر نرخ به‌روزرسانی صفحه نمایش و یا اولد بودن صفحه برای ما مهم باشد، رقبای C55 مانند Redmi Note 12 4G که صفحه نمایش امولد با به‌روزرسانی تصویر ۱۲۰ هرتزی دارند، حرف بیشتری برای گفتن دارند. اما در غیر این صورت کیفیت صفحه نمایش شما را ناراضی نخواهد کرد.

میزان لبه‌های صفحه نمایش C55 نسبتا اندک است و اکثر سطح روی دستگاه را صفحه نمایش تشکیل داده است. از این رو نسبت صفحه نمایش به بدنه در Realme C55، حدود ۸۶ درصد است.

از نظر میزان روشنایی ریلمی C55 عملکرد قابل قبولی دارد. چرا‌که C55 روشنایی 680 نیتی دارد و به راحتی می‌توان در محیط‌های با نور نسبتا زیاد، محتوای در حال پخش صفحه نمایش را مشاهده کرد. اما مشاهده محتوای صفحه نمایش در زیر نور مستقیم آفتاب دشوار است و به راحتی نمی‌توان متون را مطالعه کرد.

در مجموع صفحه نمایش یکی از نقاط مثبت ریلمی C55 است. اگر چه رقبا از صفحه نمایش‌های با کیفیت تری نیز در گوشی‌های خود استفاده می‌کنند. اما در مقایسه صفحه نمایش Realme C55 با سایر رقبا، صفحه نمایش این گوشی در عمل نقطه ضعف اذیت کننده‌ای ندارد.

دوربین Realme C55
دوربین Realme C55
رزولوشن دوربین‌ها۶۴و۲ مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری1080p@30/60fps
امکانات دوربین اصلی PDAF

برخلاف ستاپ زیبای دوربین ریلمی C55، در عمل کیفیت دوربین دستگاه بالا نیست و نباید از دوربین‌های Realme C55 توقع زیادی داشته باشید. ریلمی در پشت C55 دو دوربین قرار داده است. دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی واید و دوربین تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی، دوربین‌های این ستاپ دوگانه را تشکیل می‌دهند.

البته متاسفانه ریلمی هیچ اطلاعاتی درباره جزئیات سخت افزار این دوربین‌ها در سایت خود اعلام نکرده است و ما اطلاعی از دیافراگم این دستگاه نداریم.

تصاویر ثبت گرفته شده با دوربین اصلی دستگاه در طول روز می‌تواند جزئیات را به خوبی ثبت کند. دامنه رنگی رنگ‌های ثبت شده با دوربین نیز مناسب است. البته اندکی رنگ‌ها روشن‌تر از واقعیت ثبت می‌شوند.

در مقابل با اندکی کمتر شدن نور، شاهد افت کیفیت زیاد درون تصاویر هستیم و دامنه رنگی رنگ‌های ثبت شده نیز اصلا مناسب نیست. بنا‌بر‌این درون محیط‌های با نور کم، تنها روشن کردن فلش دوربین اندکی باعث بهتر ثبت شدن تصاویر می‌شود.

ریلمی برای دوربین پشت حالت عکاسی ۶۴ مگاپیکسلی قرار داده است. تصاویر ثبت شده در این حالت جزئیات بیشتری را ثبت می‌کنند. اما متاسفانه سایز این تصاویر نیز به شدت زیاد است.

همچنین اگر طرفدار عکاسی در حالت پرتره هستید، نباید به تصاویر ثبت شده با دوربین ریلمی C35 خیلی امید‌وار باشید. چرا‌که جزئیات درون این تصاویر مانند دوربین اصلی خیلی زیاد نیست. اما جداسازی سوژه از تصویر پشت به خوبی انجام می‌شود.

علاوه‌بر‌این شما می‌توانید در رابط کاربری دوربین دستگاه شاهد حالتی برای فیلم برداری صحنه آهسته نیز باشید. ویدیو‌های ثبت شده در این حالت اصلا کیفیت مناسبی ندارند و اگر فیلم‌ها را برای پخش به کامپیوتر انتقال دهید، شاهد پرش و قطع و وصل شدن ویدیو‌های صحنه آهسته خواهید بود.

ریلمی C55 امکان فیلمبرداری با کیفیت ۱۰۸۰ و فریم ریت ۳۰ یا ۶۰ فریم بر ثانیه را دارد. ویدیو‌های ضبط شده در این حالت نیز تعریفی ندارد و تنها درون نور روز این ویدیو‌ها با جزئیات قابل قبولی ثبت می‌شوند. این موضوع با توجه به ۱۰۸۰ بودن کیفیت ویدیو‌های ضبط شده خیلی دور از انتظار نیست.

دوربین سلفی Realme C55
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین۸ مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری1080p@30fps

وضعیت دوربین سلفی Realme C55 نیز مشابه دوربین اصلی است و تعریفی ندارد. با این تفاوت که درون ستاپ دوربین اصلی عکس‌‌های ثبت شده در نور روز مناسب و با کیفیت بودند. اما تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی با توجه ۸ مگاپیکسلی بودن دوربین، جزئیات زیادی ندارند.

علاوه‌بر‌این دامنه رنگی رنگ‌های ثبت شده با دوربین سلفی زیاد نیست. همچنین جداسازی سوژه از پشت صحنه درون حالت عکاسی پرتره با دوربین سلفی خطا دارد و تصاویر پرتره ثبت شده دوربین سلفی خیلی با کیفیت نیست.

دوربین سلفی ریلمی ریلمی سی ۵۵ امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۱۰۸۰ و فریم ریت ۳۰ فریم بر‌ثانیه را دارد. ویدیو‌های ثبت شده با دوربین سلفی در نور روز قابل استفاده است. اما با توجه به ۱۰۸۰ بودن ویدیو‌ها و دامنه رنگی‌پایین دوربین سلفی نباید از آن‌ها توقع زیادی داشته باشید و این ویدیو‌‌ها صرف ثبت صحنه‌ها و استفاده در تماس‌های ویدیویی شما را همراهی خواهند کرد.

برنامه های ریلمی C55
سخت افزار ریلمی C55

 با توجه به قیمت Realme C55، شاید در نگاه اول سخت افزار آن مناسب باشد. اما سوال اصلی اینجا است که آیا این سخت افزار در عمل نیز عملکرد فوق العاده ای دارد؟ متاسفانه پاسخ منفی است و نباید از آن انتظار خیلی زیادی داشته باشید.

نام تراشههلیو G88
تعداد هسته ها۸
معماری تراشه۱۲ نانومتر
پشتیبانی از کارت حافظه microSDXC

قلب پردازشی ریلمی C55 از تراشه ۱۲ نانومتری Helio G88 شرکت مدیاتک به همراه ۴، ۶ و یا ۸ گیگابایت حافظه رم تشکیل شده است. همچنین ریلمی این گوشی را با حافظه ذخیره سازی ۶۴، ۱۲۸ و یا ۲۵۶ گیگابایت روانه بازار کرده است. البته امکان افزایش حافظه ذخیره سازی با استفاده از کارت حافظه micro-SD وجود دارد.

نسخه‌ای که ما بررسی کردیم نسخه با حافظه رم ۸ و حافظه ذخیره سازی ۲۵۶ گیگابایتی این دستگاه است. که انتظار داریم عملکرد مناسبی داشته باشد.

در بررسی‌های ما Realme C55 به راحتی از پس اجرای پردازش‌های سنگین و نیمه سنگین برآمد و خبری از لگ و یا کندی در اجرای برنامه‌ها نبود. البته این موضوع به معنی فوق العاده بودن دستگاه نیست. چرا که در حین اجرای بازی‌های سنگین به روی ریلمی C55، شاهد اندکی لگ و تاخیر در اجرای بازی‌ها هستیم و امتیاز‌های ثبت شده پس از اجرای بنچمارک‌ها این موضوع را تایید می‌کند.

از این رو اگر به دنبال اجرای روان بازی‌ها یا نرم افزار‌های سنگین هستید، ردمی نوت ۱۲ 4G به عنوان رقیب این دستگاه می‌تواند انتخاب مناسب‌تری برای شما باشد.

تست بازی Realme C55
تجربه گیمینگ Realme C55

ما برای بررسی دقیق تر سخت افزار Realme C55 بازی‌های سنگین مختلفی را به روی این گوشی اجرا کردیم و نتایج به دست‌ آمده قابل قبول بود و گرافیک نمایش داده شده حین اجرای بازی مناسب بود. اما در مقابل اندکی شاهد کندی در اجرای بازی و تاخیر اندک در اجرای صحنه‌های بازی بودیم.

برای نمونه ریلمی C55 به سادگی و با گرافیک مناسب توانست بازی سنگین Asphalt 9 را اجرا کند. اما زمان لود بازی بالا بود و شاهد لگ‌های خیلی کم حین اجرای بازی بودیم. فریم ریت نمایشی صفحه نمایش حین اجرای بازی نیز بین ۶۰ تا ۶۱ فریم بر ثانیه متغیر بود.

در اجرای بازی کالاف دیوتی موبایل نتایج به‌دست آمده مشابه بود و بازی به روانی و با گرافیک مناسب به روی C55 اجرا شد. اما در مقابل جا‌به‌جایی بین صحنه‌ها درون بازی اندکی کند بود و تاخیر در جا‌به‌جایی قابل مشاهده بود.

ما بازی را با گزینه گرافیک Medium و گزینه فریم ریت High به روی Realme C55 اجرا کردیم و فریم ریت نمایشی صفحه نمایش حدود ۶۰ فریم بر ثانیه بود. البته حالت مخصوص گیم ریلمی عدد فریم ریت را بین ۵۷ تا ۶۰ فریم بر ثانیه نشان می‌داد و دمای دستگاه را نیز ۴۲ درجه سانتی گراد اعلام می‌کرد.

به طور کلی از نظر دما، Realme C55 حین اجرای بازی‌ها یا پردازشی‌های سنگین دمای بالایی را ثبت می‌کرد و این موضوع در حین بازی به خصوص در فریم دور دستگاه قابل ملاحظه بود. اما این میزان خیلی آزار دهنده نبود.

بنچمارک های ریلمی C55
C55 در نتایج بنچمارک‌ها

همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره کردیم ریلمی C55 عملکرد فوق العاده‌ای در امتیاز بنچمارک‌های ثبت شده ندارد و امتیاز‌های ثبت شده توسط این دستگاه را می‌توان در سایر گوشی‌های میان رده نیز مشاهده کرد.

ما در بررسی‌های خود امتیاز ۲۵۲۸۸۷ را در بنچمارک Antutu برای این گوشی ثبت کردیم. همچنین سرعت حافظه ثبت شده دستگاه خیلی زیاد نیست.

برای بررسی عملکرد سخت افزار دستگاه در اجرای پردازش‌های سنگین و طولانی مدت، ما تست Wild Life Extreme Stress Test بنچمارک 3DMark را به روی ریلمی C55 اجرا کردیم و به درصد پایداری 98.4 درصدی رسیدیم.

این عدد برای یک میان رده مناسب است و عدم افت عملکرد دستگاه در اجرای پردازش‌های طولانی مدت را نشان می‌دهد. اما در مقابل در استرس تست بنچمارک Antutu، دمای دستگاه از ۴۵ درجه سانتی‌گراد گذشت و تست متوقف شد و ما مجدد تست را اجرا کردیم.

اسپیکر Realme C55
اسپیکر

ریلمی C55 دارای یک اسپیکر مونو در لبه پایینی خود است و مونو بودن اسپیکر این میان رده یکی از نقاط منفی این گوشی به حساب می‌آید. چرا‌که رقبای این محصول دارای اسپیکر‌های استریو هستند.

به دلیل مونو بودن اسپیکر، طبیعی است که نباید توقع صدای خیلی زیادی از Realme C55 داشته باشیم. اما در مقابل صدای پخش شده توسط همین اسپیکر مونو مناسب است و نسبتا حجم صدای زیادی دارد.

البته در صورتی که نیاز به حجم صدای بیشتری داشته باشید، ریلمی یک حالت ویژه برای افزایش میزان حجم صدا در نظر گرفته است که صدای خروجی را به ۲۰۰ درصد می‌رساند. نام این حالت Ultra Volume است.

صدای پخش شده در حالت Ultra Volume، کیفیت کمتری دارد و بیس در صدای پخش شده به طور مناسبی پخش نمی‌شود. اما در مواقعی که به حجم صدای بیشتری نیاز داشته باشید، این حالت پاسخگوی شما خواهد بود.

کیفیت صدا پخش شده با اسپیکر مونو ریلمی C55 در حالت عادی، مناسب است و جزئیات و بیس صدا به خوبی پخش می‌شود. اما اگر صدای پخش شده خیلی شلوغ باشد، اسپیکر دستگاه به خوبی نمی‌تواند صدا را پخش کند. از این رو هم از نظر حجم صدا و هم از نظر کیفیت صدا نباید انتظار زیادی از اسپیکر مونو Realme C55 داشته باشید.

سنسور‌ها و تکنولوژی‌های ارتباطی

ریلمی برای استفاده راحت‌تر از دستگاه از انواع سنسور‌ها درون ریلمی C55 استفاده کرده است. از‌این‌رو ما درون Realme C55 شاهد حسگر‌های تشخیص مجاورت، شتاب سنج و قطب نما هستیم.

علاوه بر این ریلمی C55 با بلوتوث نسخه 5.2  و درگاه شارژ یا انتقال داده USB Type-C 2.0 روانه بازار شده است و به راحتی می‌توان از وای‌فای دو کاناله تعبیه شده در گوشی استفاده کرد.

امنیت و احراز هویت

C55 هم مثل سایر رقبای خود در این رنج قیمتی برای ورود و احراز هویت از حسگر اثر انگشت به همراه تشخیص چهره استفاده می‌کند. عملکرد حسگر تشخیص اثر انگشت دستگاه کاملا مناسب است و کاربر به راحتی می‌تواند به حسگر دسترسی داشته باشد.

همچنین سرعت تشخیص و باز کردن دستگاه با ریلمی C55 نیز بالا است و دستگاه با دقت مناسبی می‌تواند فرآیند تشخیص را انجام دهد.

همچنین در صورت نیاز شما می‌توانید از قابلیت تشخیص چهره نیز استفاده کنید. البته این حالت اندکی زمان‌بر است. اما همان طور که انتظار دارید، خیلی دقیق نیست و نمی‌توان به آن اعتماد زیادی کرد.

رابط کاربری ریلمی C55
نرم افزار و رابط کاربری
نام ونسخه رابط کاربریRealme UI 4.0
نسخه اندریود۱۳

ریلمی C55 با اندروید ۱۳ و نسخه ۴ رابط کاربری Realme UI عرضه شده است. استفاده از رابط کاربری ریلمی، اندکی شما را به یاد رابط کاربری گوشی‌های پوکو می‌اندازد. با توجه به سخت افزار مناسب دستگاه، عملکرد رابط کاربری در استفاده روزانه کاملا خوب است و شما شاهد لگ یا کندی در اجرای نرم افزار‌ها نیستید.

همچنین ریلمی درون رابط کاربری C55 چند ویژگی جذاب قرار داده است که استفاده از دستگاه را برای کاربر لذت بخش‌تر از گذشته می‌کند. یکی از این ویژگی‌ها حالتی مشابه حالت داینامیک آیلند اپل است. به طوری که در کنار دوربین سلفی دستگاه یک نوار بیضی شکل باز می‌شود و نوتیفیکیشن مربوطه را نشان می‌دهد.

انیمیشن نوتیفیکیشن‌ها بسیار زیبا است. اما متاسفانه ما در بررسی‌‌های خود تنها توانستیم این قابلیت را تنها در زمان شارژ کردن دستگاه مشاهده کنیم.

همچنین اگر اهل بازی کردن با گوشی خود باشید، ریلمی یک منو مخصوص حالت بازی را درون رابط کاربری خود در نظر گرفته است. این منو هنگام اجرا کردن بازی‌ها به صورت خودکار در لبه کناری دستگاه ظاهر می‌شود و به کاربر امکانات مختلفی از قبیل کنترل میزان روشنایی گوشی، نمایش فریم ریت، درصد شارژ باتری و دمای دستگاه، حالت تمرکز بر بازی، کنترل اعلانات، کنترل عملکرد دستگاه و ضبط ویدیو از صفحه نمایش را به کاربر ارائه می‌دهد.

شارژ ریلمی C55
باتری و شارژدهی
حجم۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
سرعت شارژ سیمی۳۳۴ وات
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

باتری ریلمی C55 ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد. از این رو می‌تواند به راحتی ساعت‌ها استفاده ترکیبی شما از دستگاه را پاسخگو باشد. ما برای بررسی عملکرد باتری، بازی‌های سنگین مختلفی را به روی دستگاه اجرا کردیم تا بتوانیم میزان افت شارژ باتری دستگاه را اندازه گیری کنیم.

Realme C55 درون تست‌های ما افت شارژ ۷ درصدی را در مدت زمان ۲۰ دقیقه اجرای بازی آسفالت ۹ ثبت کرد. علاوه‌بر‌این در زمان اجرای بازی سنگین کالاف دیوتی موبایل نیز شاهد افت شارژ ۵ درصدی در مدت زمان ۱۷ دقیقه بودیم.

بنابراین ریلمی C55 در پردازش‌های سنگین می‌تواند حدود ۵ ساعت الی ۵ ساعت و نیم دوام بیاورد که برای یک میان رده کاملا مناسب است.

همچنین از نظر سرعت شارژ Realme C55 با شارژر ۳۳ واتی عرضه می‌شود. این شارژر می‌تواند دستگاه را در مدت ۲۹ دقیقه از ۰ تا ۵۰ درصد شارژ کند.

جمع بندی

در انتها اگر به دنبال یک گوشی با طراحی بسیار زیبا و یا استفاده عادی و گیم هستید، ریلمی C55 می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. اما در صورتی که خیلی با گوشی خود بازی‌های سنگین اجرا می‌کنید و به دنبال تجربه بهتر نمایش محتوا به روی صفحه نمایش دستگاه هستید، ریلمی C55 انتخاب مناسبی برای شما نیست و رقبای این گوشی مانند Galaxy A24 4G و Xiaomi Redmi Note 12 4G انتخاب مناسب‌تری برای شما هستند. البته در این رنج قیمتی می‌توان به گوشی‌های Xiaomi Redmi 12 و Xiaomi Redmi Note 12 (نسخه 5G )نیز برای خرید فکر کرد.

نظر شما درباره ریلمی C55 چیست؟ آیا به دلیل طراحی زیبای این گوشی، حاضر به خرید آن هستید؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.