به‌تازگی شیائومی دستگاه جدیدی را به مجموعه میان‌رده‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان اضافه کرده و به همین دلیل، در این مقاله قرار است به بررسی شیائومی ردمی 12 بپردازیم.

شیائومی ردمی ۱۲ دستگاه جدیدی در خانواده ردمی محسوب می‌شود که با قیمتی اقتصادی وارد بازار شده است. این دستگاه برخی از ویژگی‌های نسل قبلی خود را بهبود داده اما همچنان قیمتی اقتصادی دارد. ناگفته نماند که ویژگی‌های جدیدی به ردمی 12 اضافه شده‌ که در دستگاه قبلی نبود.

جعبه گشایی ردمی 12

 

جعبه گشایی ردمی ۱۲

Xiaomi Redmi 12 در یک جعبه سفید رنگ عرضه می‌شود که روی آن، تصویر دستگاه به چشم می‌خورد. پس از باز کردن جعبه، دستگاه با روکش پلاستیکی دیده می‌شود. در بخش زیرین، جعبه دیگری وجود دارد که حاوی قاب سیلیکونی براق و دفترچه‌های راهنما است. در آخرین بخش هم شاهد قرارگیری آداپتور 18 واتی شارژر و کابل یو‌اس‌بی A به یو‌اس‌بی C هستیم.

جعبه این دستگاه تقریبا نقصی ندارد و تمامی لوازم مورد نیاز کاربران را تامین می‌کند. وجود قاب و آداپتور شارژ در جعبه به معنای آن است که نیازی به خرید جداگانه آن‌ها ندارید. البته باید گفت که قاب موجود در جعبه از مقاومت بالایی برخوردار نیست و نمی‌توان روی آن حساب خاصی برای محافظت از دستگاه باز کرد. با این وجود، می‌توان گفت که حضور این قاب در جعبه ویژگی خوبی است.

طراحی دکمه‌های جانبی Redmi 12
طراحی

طراحی شیائومی ردمی 12 نسبت به نسل قبلی بهبود یافته و حالا از مواد بهتری در بدنه آن استفاده شده است. قسمت‌های پشت و جلوی این دستگاه حالا از شیشه ساخته شده‌اند که پیشرفت خوبی نسبت به پلاستیک نسل قبلی محسوب می‌شود. البته باید گفت که برای این دو بخش محافظت خاصی در نظر گرفته نشده و به شما توصیه می‌کنیم تا در نگه‌داری این دستگاه دقت بیشتری به‌خرج دهید. 

قاب پشتی ردمی ۱۲ حالا نسبت به گذشته طراحی ساده‌تری دارد و ویژگی بیشتری به آن اضافه شده است. یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این قاب، حذف شدن ماژول دوربین است. حالا هر سه دوربین دستگاه برآمدگی خاص خود را دارند و در سمت چپ این قاب جای گرفته‌اند. در بخش دوربین همچنین شاهد قرارگیری فلش دوربین و لوگو AI هستیم که به توانایی‌های پردازشی دستگاه برای تصاویر اشاره دارد. 

در بخش پایین این قاب، لوگو ردمی قرار گرفته و باید گفت که در کل، طراحی دستگاه نسبت به گذشته جذاب‌تر شده است. در بخش بالای فریم شاهد قرارگیری جک 3.5 میلی‌متری هدفون به همراه فرستنده مادون قرمز هستیم و شیار سیم‌کارت هم در سمت چپ فریم قرار گرفته است. در این شیار فضای قرارگیری دو سیم‌کارت در نظر گرفته شده اما اگر قصد داشته باشید از کارت حافظه استفاده کنید، باید سیم‌کارت دوم را خارج کنید.

دکمه‌های پاور و ولوم در سمت راست فریم قرار گرفته‌اند و دسترسی به آن‌ها نسبتا آسان است. در این بخش، دکمه پاور به صورت یکپارچه با حسگر اثر‌انگشت تعبیه شده و خبری از سنسور زیر صفحه نمایش نیست. شیار اسپیکر اول، پورت یو‌اس‌بی C و میکروفون اول هم در بخش پایین فریم قرار گرفته‌اند. لازم به‌ذکر است که فریم دستگاه از پلاستیک ساخته شده و مقاومت بسیار کمی دارد.

ابعاد گوشی۸.۲×۷۶.۳×۱۶۸.۶
وزن گوشی۱۹۸.۵
جنس قاب پشتیشیشه
جنس بدنهپلاستیک
استاندارد ضد آب IP۵۳

این فریم به‌راحتی در تماس با اشیا تیز خش می‌شود و بسیار آسیب پذیر است. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم برای محافظت بیشتر، از قاب محافظ با‌کیفیتی استفاده کنید. ردمی ۱۲ ضخامت 8.2 میلی‌متری و وزن 198 گرمی دارد که آن را در دسته دستگاه‌های نسبتا سنگین قرار می‌دهد. البته فریم تخت و حاشیه‌های خمیده آن حس خوبی را به کاربر منتقل می‌کند و حتی بعد از مدتی، ممکن است وزن دستگاه را فراموش کنید. برخلاف نسل قبلی، در این دستگاه از گواهی IP53 استفاده شده که آن را در برابر پاشش آب و گرد و خاک مقاوم می‌کند.

در پایان باید گفت که طراحی شیائومی ردمی 12 به خوبی انجام شده و هیچ نقص خاصی در آن دیده نمی‌شود. در حقیقت، وجود داشتن دستگاهی با قاب‌های شیشه‌ای در این بازه قیمتی بسیار چشمگیر است و می‌توان گفت که این دستگاه تقریبا از تمامی رقبا عملکرد بهتری در بخش طراحی دارد.

صفحه نمایش شیائومی ردمی 12
صفحه نمایش ردمی ۱۲
نوع پنلIPS LCD
اندازه صفحه۶.۷۹ اینچ
رزولوشن۲۴۶۰×۱۰۸۰
تراکم پیکسلی۳۹۶
نرخ به روز رسانی۹۰ هرتز

85 درصد از پنل جلوی شیائومی ردمی 12 را یک پنل 6.79 اینچی پر کرده که برای یک دستگاه اقتصادی، بسیار خوب است. این صفحه نمایش اندازه بزرگ و رزولوشن 1080×2460 پیکسلی دارد که به معنای وجود 396 پیکسل در هر اینچ است. همچنین شیائومی نرخ به‌روزرسانی 90 هرتزی را هم به Redmi 12 اضافه کرده است.

با در نظر گرفتن تمامی این ویژگی‌ها، باید گفت که این پنل ارتقا بزرگی نسبت به صفحه نمایش 6.5 اینچی ردمی 10 محسوب می‌شود. البته یکی از بخش‌هایی که عملکرد نسبتا ضعیفی دارد، روشنایی است. طبق اعداد اعلام شده توسط شیائومی، روشنایی این دستگاه می‌تواند تا 550 نیت بالا برود که چندان چشمگیر نیست. باید گفت که این عدد در دستگاه‌های میان‌رده عادی است اما کار کردن با دستگاه در نور روز سخت‌تر می‌شود. 

البته شیائومی برای استفاده از این سخت‌افزار، مجبور شده تا برخی از ویژگی‌های دیگر را حذف کند که می‌توانند گاهی اوقات بسیار آزار دهنده باشند. مثل بسیاری از دستگاه‌های میان‌رده دیگر شیائومی، در این دستگاه شاهد حذف سنسور نور و سنسور مجاورت هستیم. حذف سنسور تشخیص نور محیط به این معناست که حالا دستگاه برای تنظیم نور صفحه نمایش از دوربین سلفی استفاده می‌کند که خبر بدی است. این موضوع، باعث مصرف بیشتر باتری و کاهش دقت تنظیم نور می‌شود و پیشنهاد می‌کنیم نور را به‌صورت دستی تنظیم کنید.

مورد دوم در زمان تماس‌های تلفنی، حذف سنسور مجاورت است که دستگاه در زمان برقراری تماس، از لمس صفحه و دوربین سلفی استفاده می‌کند تا صفحه نمایش را خاموش کند. مشکل اینجاست که تشخیص‌های این دو بخش عموما اشتباهاتی دارند که موجب می‌شود در حین مکالمه صفحه دستگاه روشن شود و لمس‌های ناخواسته‌ای انجام شود.

فراموش نکنید که این پنل از نوع ال‌سی‌دی است و این موضوع نشان می‌دهد که نمی‌توانید از آن انتظار زیادی در بخش کیفیت رنگ‌ها و کنتراست داشته باشید. استفاده از این نوع پنل در بازه قیمتی ردمی ۱۲ نسبتا طبیعی است، اما در همین بازه قیمتی، دستگاه‌هایی مثل گلکسی A24 سامسونگ وجود دارند که از پنل‌های اولد با‌کیفیت بالاتری استفاده می‌کنند.

در بررسی صفحه نمایش شیائومی ردمی 12 باید گفت که پنل این دستگاه اندازه بزرگی دارد و نرخ بروزرسانی 90 هرتزی آن می‌تواند انیمیشن‌ها را بسیار روان‌تر کند اما کمبود‌هایی هم در آن وجود دارند که گاهی اوقات اذیت کننده هستند.

 

دوربین شیائومی ردمی 12
دوربین ردمی ۱۲
رزولوشن دوربین‌ها۵۰و۸و۲ مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری1080p@30fps
امکانات دوربین اصلیPDAF

در پنل پشتی Xiaomi Redmi 12 سه دوربین قرار گرفته‌ که یکی از آن‌ها اندازه کوچکتری نسبت به بقیه دارد. این سه لنز به دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، دوربین اولترا‌واید 8 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی اختصاص دارند. همانطور که می‌دانید، نمی‌توان از دستگاه‌های میان‌رده انتظار زیادی در بخش دوربین داشت و شیائومی ردمی ۱۲ هم شامل این موضوع می‌شود.

سنسور اصلی در این دستگاه پیکسل‌ها را با نسبت 4 به 1 ترکیب می‌کند و تصاویر 12.5 را به شما تحویل می‌دهد. این موضوع می‌تواند کیفیت تصاویر را تا حدودی افزایش داده و حجم آن‌ها را کمتر کند. تصاویر ثبت شده با این دستگاه در نور روز از کیفیت مناسبی برخوردارند و سطح مناسبی از جزئیات در آن‌ها به چشم می‌خورد. البته پردازش رنگ‌ها ممکن است گاهی اوقات چندان دقیق نباشد و رنگ‌ها کمی بی‌روح‌تر از حالت عادی به‌نظر برسند. 

محدوده دینامیکی در این تصاویر نسبتا بالاست و سایه‌های تصویر هم‌، سطح جزئیات خود را حفظ می‌کنند. البته در گذشته شاهد استفاده از این سنسور در دستگاه‌های دیگر بوده‌ایم و به نظر می‌رسد که حالا شیائومی با بهبود پردازش‌های نرم‌افزاری توانسته نتایج را بهبود ببخشد. البته توجه داشته باشید که نمی‌توان از دوربین این دستگاه انتظار عملکرد یک دوربین پرچمدار را داشت و همچنان در برخی بخش‌ها، ایرادات یک دستگاه میان‌رده دیده می‌شود.

یکی از این ایرادات، عملکرد دوربین در نور کم است. عملکرد دوربین ردمی 12 با کاهش نور، به‌صورت چشمگیری کم می‌شود. منابع نوری در عکس‌های شب به خوبی دیده نمی‌شوند و جزئیات بخش‌های تاریک هم در بسیاری از موارد از بین می‌روند. به دلیل اندازه کوچک سنسور، نور کمی وارد آن می‌شود و نویز زیادی در تصاویر دیده می‌شود. 

حالت شب در برنامه دوربین وجود دارد که استفاده از آن، موجب افزایش زمان ثبت تصاویر می‌شود. اما نکته جالب اینجاست که تاثیر این حالت روی تصاویر بسیار کم است. دستگاه تلاش می‌کند تا در حالت شب، نویز را کاهش دهد اما این کار به صورت کامل انجام نمی‌شود و همچنان نویز در تصاویر دیده می‌شود. برخوردار نبودن از لرزشگیر اپتیکال باعث کاهش توانایی‌های دستگاه در عکاسی شب می‌شود.

دوربین دوم در این سیستم شامل یک سنسور 8 مگاپیکسلی به همراه لنز زاویه باز با زاویه دید 120 درجه‌ای می‌شود. درست مثل دستگاه‌های میان‌رده دیگر، نمی‌توان از این دوربین انتظار زیادی داشت. با این وجود، ردمی ۱۲ تصاویر اولترا‌واید قابل قبولی را به شما تحویل می‌دهد. رنگ‌ها در این تصاویر به‌خوبی دیده می‌شود و جزئیات آن‌ها قابل قبول است. باید بدانید که دستگاه به‌صورت نرم‌افزاری هم پردازش‌هایی را روی تصاویر انجام می‌دهد تا رزولوشن آن‌ها را بالاتر ببرد.

البته استفاده از دوربین اولترا‌واید در شب یادآوری می‌کند که همچنان با یک دستگاه میان‌رده طرف هستید. تصاویر اولترا‌واید در شب تقریبا غیر‌قابل استفاده هستند. جزئیات در این تصاویر بسیار کم است و رنگ‌ها کیفیت خوبی ندارند. سنسور این دوربین بسیار کوچک‌ است و رزولوشن کمی دارد که باعث می‌شود عملکرد آن در شب بسیار محدود شود. 

دوربین سوم یک سنسور 2 مگاپیکسلی با لنز ماکرو است که در این بازه قیمتی زیاد به‌چشم می‌خورد. این دوربین محدوده فوکوس ثابتی دارد و برای عکس گرفتن با آن، باید فاصله معینی با سوژه داشته باشید. نتایج ثبت شده با این دوربین، کیفیت مناسبی ندارند و رنگ‌های آن‌ها، بی‌روح هستند. در کل باید گفت که نمی‌توانید از این دوربین انتظار خاصی داشته باشید و بهتر است با دوربین اصلی عکس بگیرید و سپس در تصاویر زوم کنید. 

ضبط ویدیو با ردمی ۱۲ اصلا رضایت‌بخش نیست. این دستگاه در بالاترین حالت، به رزولوشن 1080 و نرخ 30 فریم در ثانیه محدود است که برای این بازه قیمتی طبیعی است. ویدیو‌های ثبت شده با این رزولوشن کیفیت قابل قبولی دارند اما نمی‌توان انتظار زیادی از آن‌ها داشت. 

رنگ‌ها ممکن است در ویدیو کمی بی‌روح به‌نظر برسند و گاهی اوقات شاهد کاهش جزئیات ویدیو‌ها هستیم که در برخی دیگر از رقبای این دستگاه وجود ندارد. دوربین اولترا‌واید هم می‌تواند با همین رزولوشن ویدیو ضبط کند ولی نمی‌توان در زمینه جزئیات انتظار زیادی از آن‌ها داشت.
با توجه به‌اینکه این روزها عکاسی با موبایل بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته، این گوشی‌ هم باوجود دوربین خوبی که دارد، می‌تواند برای عکس‌برداری و فیلم‌برداری گزینه خوبی باشد. همچنین روش‌هایی وجود دارد که می‌توان با گوشی حرفه‌ای عکاسی کرد.

دوربین سلفی شیائومی Redmi 12
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین۸ مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری1080p@30fps

یک دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی در پانچ هول بالای صفحه نمایش ردمی 12 قرار گرفته است. این دوربین می‌تواند تصاویر نسبتا خوبی را نسبت به رقبا ثبت کند. رنگ‌ها در این دوربین غلظت نسبتا کمتری دارند و گاهی اوقات ممکن است تمامی جزئیات را ثبت نکنند، اما باید در نظر داشته باشید که ما اینجا با یک دستگاه میان‌رده اقتصادی روبه‌رو هستیم که نمی‌توان از آن انتظار بالایی داشت. 

این دوربین توانایی ضبط ویدیو با رزولوشن 1080 و نرخ 30 فریم بر ثانیه را دارد که نتایج قابل قبولی دارد.

اپلیکیشن‌های شیائومی ردمی ۱۲

سخت‌افزار ردمی ۱۲
نام تراشهمدیاتک هلیو G88
تعداد هسته ها۸
معماری تراشه۱۲ نانومتر
پشتیبانی از کارت حافظهmicroSDXC

شیائومی در این دستگاه از تراشه مدیاتک هلیو G88 استفاده کرده که کمی قدیمی است. فرکانس بالاترین هسته‌های این تراشه به 2 گیگاهرتز می‌رسد که در دنیای میان‌رده‌ها ممکن است کمی ضعیف باشد. این تراشه برای انجام کار‌های گرافیکی از چیپ Mali-G52 استفاده می‌کند که توانایی‌های کمی دارد.

در کنار این ترشه از 4 یا 8 گیگابایت به همراه 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده که برای یک دستگاه میان‌رده قابل قبول است. البته امکان افزایش این حافظه با استفاده از کارت میکرو اس‌دی وجود دارد. با این وجود، رقبای دیگری برای این دستگاه وجود دارند که از توان پردازشی بیشتری برخوردارند.

تست بازی ردمی ۱۲
تجربه گیمینگ ردمی ۱۲

همانطور که در بخش سخت‌افزار مشاهده کردید، ردمی 12 یک دستگاه میان‌رده محسوب می‌شود و نمی‌توان از آن انتظار بالایی داشت. بازی کال آف دیوتی موبایل روی این دستگاه با تنظیمات گرافیکی Medium و تنظیمات فریم High اجرا شد و توانست به‌صورت پیوسته نرخ 60 فریم در ثانیه را به ما تحویل دهد.  

این موضوع در بازی آسفالت 9 هم صادق بود و دستگاه بازی را با نرخ 60 فریم در ثانیه اجرا کرد. اجرای بازی‌ها با این نرخ بسیار خوب است اما توقع تحویل نرخ فریم بالاتر در این بازه قیمتی کمی دور از ذهن به نظر می‌رسد. در زمان اجرای بازی به‌ مدت‌ طولانی، شاهد افت فریم یا داغ شدن دستگاه نبودیم که برای افراد علاقه‌مند به بازی این موضوح رضایت‌بخش است. 

بنچمارک‌های شیائومی ردمی 12
بنچ‌مارک‌

نتایج بنچ‌مارک‌ها میان‌رده بودن این دستگاه و تراشه آن را یادآوری می‌کنند. شیائومی ردمی ۱۲ توانست در بنچ‌مارک آن‌تو‌تو امتیاز 263000 را کسب کند که نسبت به برخی دستگاه‌های دیگر در این بازه قیمتی کم به نظر می‌رسد. بنچ‌مارک گیک‌بنچ امتیاز این دستگاه را 428 در بخش تک هسته‌ای و 1371 در بخش چند هسته‌ای نشان داد.

درست مثل میان‌رده‌های دیگر، در این دستگاه هم عملکرد حتی در مدت‌های طولانی افتی ندارد و دستگاه به راحتی می‌تواند عملکرد و گرما را مدیریت کند. استرس تست 3D Mark درصد پایداری 98.4 را به این دستگاه داد که نشان می‌دهد ردمی ۱۲ پس از اجرای 20 رندر 4K پیاپی تنها 1.6 درصد از عملکرد خود را از دست داد. 

در بخش حافظه گفته شد که این دستگاه از جدیدترین نسل حافظه استفاده نمی‌کند و این موضوع در تست حافظه به وضوح مشخص است. در این تست، ردمی 12 به امتیاز 15000 دست‌ یافت که برای یک میان‌رده قابل قبول است.

رابط کاربری Redmi 12
نرم‌افزار و ویژگی‌ها
نام ونسخه رابط کاربریMIUI 14
نسخه اندریود۱۳

ردمی ۱۲ با رابط کاربری MIUI 14 بر‌پایه اندروید 13 به بازار عرضه شده که آخرین نسخه از نرم‌افزار این شرکت محسوب می‌شود. این نسخه از رابط کاربری همگام‌سازی بیشتری با سخت‌افزار دستگاه دارد و به همین دلیل، سرعت استفاده از دستگاه و به‌خصوص برنامه‌های سیستم، بالا است. 

این رابط شباهت زیادی به دستگاه‌های دیگر شیائومی دارد اما تفاوت‌هایی هم در برخی بخش‌ها به‌وجود آمده که دلیل آن‌ها مشخص نیست. برای باز کردن دستگاه می‌توانید از روش‌های قدیمی به همراه اثر‌انگشت و تشخیص چهره استفاده کنید. تشخیص چهره در این دستگاه به کمک دوربین سلفی دو بعدی انجام می‌شود و ایمنی بالایی ندارد، به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم از آن استفاده نکنید.

حسگر اثر‌انگشت در دستگاه به‌صورت یکپارچه با دکمه پاور طراحی شده و در سمت راست دستگاه قرار دارد. این حسگر سرعت بالایی دارد و دقت آن قابل قبول است. البته برای بیشتر شدن این دقت، باید در زمان ثبت اثر‌انگشت، تمامی بخش‌های آن را روی سنسور قرار دهید.

شارژ Xiaomi Redmi 12
باتری و شارژ
حجم۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
سرعت شارژ سیمی۱۸ وات
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

در این دستگاه از یک باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی استفاده شده که نسبت به رقبا، کم و کاستی ندارد. بررسی شیائومی ردمی 12 نشان داد که باتری این دستگاه می‌تواند به‌راحتی انرژی مورد نیاز دستگاه را برای یک یا حتی دو روز استفاده عادی تامین کند. در صورت استفاده سنگین از دستگاه می‌توانید روی آن برای شارژدهی حداقل یک روزه هم حساب کنید.

متاسفانه ردمی در بخش شارژ چندان عملکرد خوبی نداشته و برای این دستگاه، شارژر نسبتا ضعیفی را در نظر گرفته است. ردمی ۱۲ به همراه شارژری که در جعبه عرضه می‌شود، می‌تواند با توان 18 وات شارژ شود که نسبت به برخی رقبا با شارژر‌های 33 واتی، چندان خوب نیست. شارژ کامل این دستگاه زمان زیادی نیاز دارد و نمی‌توان آن را با توان بیشتری شارژ کرد.

اسپیکر ردمی ۱۲
اسپیکر‌ها

اسپیکر یکی دیگر از نقاط ضعف ردمی 12 است. این دستگاه از یک اسپیکر مونو در بخش پایین فریم استفاده می‌کند که توان نسبتا کمی دارد. حجم صدای این اسپیکر قابل قبول است اما نمی‌توان از کیفیت آن انتظار خاصی داشت. به دلیل مونو بودن اسپیکر، نمی‌توان انتظار زیادی از آن در بخش فراگیری داشت، زیرا صدا فقط از یک طرف دستگاه به گوش می‌رسد. 

همچنین پوشاندن این اسپیکر در حالت استفاده افقی بسیار آسان است و این موضوع می‌تواند هنگام تماشای فیلم یا بازی آزار‌دهنده باشد. 

جمع‌بندی

در جمع‌بندی بررسی شیائومی Redmi 12 باید گفت که خرید این دستگاه در سال 2023 گزینه منطقی به نظر نمی‌رسد. اشتباه نکنید، ردمی 12 گوشی بدی نیست، اما در این بازه قیمتی، دستگاه‌های دیگری هم وجود دارند که مشخصات بهتری ارائه می‌کنند. ردمی 12 در حقیقت یک جایگزین برای ردمی 10 محسوب می‌شود اما این موضوع در سال‌جاری کافی نیست و شیائومی برای جذب کاربران باید بیشتر کار کند.

به عنوان مثال، می‌توان به گلکسی A14 و A24 سامسونگ اشاره کرد که رقبای بسیار خوبی برای این دستگاه است. این گوشی‌ها از صفحه نمایش اولد با نرخ به‌روزرسانی بالا استفاده می‌کنند و از تراشه‌های قدرتمند‌تری برخوردار هستند. همچنین باید گفت که عملکرد دوربین‌های آن‌ها هم با اختلاف از ردمی بهتر است. 

ریلمی C55 که در همین بازه قیمتی عرضه می‌شود، علاوه بر پردازنده بهتر، از شارژر 33 واتی در جعبه برخوردار است که می‌تواند دستگاه را با سرعت بسیار بیشتری شارژ کند. حتی ردمی نوت 12 شیائومی عملکرد بهتری را به کاربران ارائه می‌دهد که می‌تواند گزینه بسیار جذاب‌تری باشد.

نظر شما در مورد ردمی 12 چیست؟ آیا این دستگاه می‌تواند انتخاب خوبی برای کاربران باشد؟ نظرات‌تان را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

مقاله مرتبط: بررسی شیائومی ردمی ۱۲ سی