ریلمی C35 یک گوشی میان رده اقتصادی است که قیمتی حدود ۶ میلیون تومان دارد. اما سؤال اصلی برای کاربران اینجا است که آیا این گوشی ارزش خرید بالایی دارد یا خیر؟ برای پاسخ به این سؤال ما Realme C35 را برای بررسی به تحریریه رسانه علاءالدین آورده‌ایم. پس تا انتهای بررسی گوشی ریلمی C35 با ما همراه باشید.

جعبه گشایی ریلمی C35
آنباکس ریلمی C35

ریلمی درون جعبه Realme C35 علاوه بر خود گوشی، سری شارژ ۱۸ واتی، کابل شارژ USB-A به USB Type-C، دفترچه‌های راهنما و سوزن خارج کردن شیار سیم کارت را قرار داده است. از این رو دیگر نیاز نیست تا نگران خرید شارژ به صورت جداگانه باشید.

دکمه های کناری ریلمی C35
طراحی Realme C35
ابعاد گوشی۱۶۴.۴×۷۵.۶×۸.۱
وزن گوشی۱۸۹
جنس صفحهشیشه
جنس قاب پشتیپلاستیک
جنس بدنهپلاستیک
استاندارد ضد آب

یکی از نقاط قوت ریلمی C35 طراحی خوب آن است. ریلمی از فریم و پنل پشتی پلاستیکی برای این گوشی استفاده کرده است. اما اصلاً در نگاه اول متوجه پلاستیکی بودن این بخش‌های گوشی نخواهید شد و این موضوع به دلیل کیفیت ساخت بالای بدنه دستگاه است.

به طوری که شاید به اشتباه حدس بزنید که فریم دور دستگاه از جنس آلومینیوم است. ریلمی در لبه سمت راست فریم دور دستگاه دکمه پاور که با حسگر اثر انگشت ادغام شده را قرار داده است.

در لبه سمت چپ نیز می‌توان شاهد دکمه‌های کنترل میزان صدا به همراه شیار سیم کارت‌ها و درگاه کارت حافظه جانبی micro-SD بود. علاوه بر این ریلمی در لبه پایینی گوشی اسپیکر مونو، درگاه شارژ USB Type-C نسل ۲ و جک ۳.۵ میلی‌متری صدا را قرار داده و در لبه بالایی هیچ المانی را قرار نداده است.

ریلمی در پشت دستگاه ستاپ دوربین سه‌گانه به همراه فلش LED را قرار داده و در پایین پنل پشتی نیز می‌توانید شاهد نام برند این شرکت و برخی توضیحات دیگر باشید. پنل پشتی ریلمی C35 زیبایی زیادی به این دستگاه داده است. چرا که پنل پشتی در هر دو رنگ در مقابل نور از خود بازتاب زیبایی نشان می‌دهد و اندکی براق است. البته این پنل به راحتی اثر انگشت را به خود جذب می‌کند.

ریلمی C35 با دو رنگ مشکی (Glowing Black) و سبز (Glowing Green) روانه بازار شده است و وزن ۱۸۹ گرمی دارد که با توجه به استفاده از باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی درون خود، وزن کمی است. این موضوع در دست گرفتن دستگاه را راحت کرده است. البته به دلیل تخت بودن لبه‌ها و اندکی فاصله صفحه نمایش، ممکن است لبه‌های تخت دستگاه اندکی دست شما را اذیت کند.

در مرکز و بالای صفحه نمایش نیز شاهد دوربین سلفی ریلمی C35 هستیم که درون ناچ قطره‌ای قرار گرفته است. در بالای دوربین سلفی نیز اسپیکر‌های مکالمه دستگاه قرار دارند.

در مجموع ریلمی C35 از نظر طراحی کاملاً مناسب است و ارزش خرید بالایی دارد. از این رو اگر دنبال یک گوشی خوش ساخت هستید، Realme C35 می‌تواند یک انتخاب مناسب باشد.

صفحه نمایش ریلمی C35
صفحه نمایش
نوع پنلIPS LCD
اندازه صفحه۶.۶
رزولوشن۱۰۸۰×۲۴۰۸
تراکم پیکسلی۴۰۱
سقف روشنایی۶۰۰
نرخ بروزرسانی۶۰
نسبت صفحه به بدنه۸۴

ریلمی از یک پنل ۶.۶ اینچی IPS LCD به عنوان صفحه نمایش C35 استفاده کرده است. طبق ادعای این شرکت صفحه نمایش گوشی ریلمی C35 روشنایی متوسط ۴۸۰ نیت و روشنایی بیشینه ۶۰۰ نیت دارد. این موضوع باعث شده تا مشاهده محتوا زیر نور مستقیم آفتاب درون این دستگاه امکان‌پذیر باشد و به نوعی یکی از برتری‌های این دستگاه نسبت به رقبای خود در این رنج قیمتی، روشنایی مناسب صفحه نمایش است. البته این میزان روشنایی اصلاً به قدری نیست که بتوان آن را با گوشی‌های پرچم‌دار مقایسه کرد.

صفحه نمایش realme C35 دارای رزولوشن ۲۴۰۸*۱۰۸۰ پیکسل است که این عدد تراکم پیکسلی ۴۰۱ppi را به کاربر خروجی می‌دهد و به راحتی می‌توان گفت که FHD بودن پنل صفحه نمایش این گوشی یکی از نقاط برتری این دستگاه نسبت به رقبای خود است.

نسبت صفحه نمایش به بدنه دستگاه در این گوشی، ۸۴ درصد است. از این رو حاشیه‌های دستگاه برای یک گوشی میان رده مناسب است. توزیع میزان حاشیه‌ها نیز در قسمت پایینی صفحه نمایش بیشتر از سایر لبه‌های صفحه نمایش است.

با توجه به FHD بودن این پنل، کیفیت تصاویر نمایش داده شده درون این صفحه نمایش بالا است و به راحتی می‌توان جزئیات تصاویر را درون صفحه نمایش مشاهده کرد و شاهد افت کیفیت در محتوای در حال نمایش نیستیم.

همچنین دامنه رنگی صفحه نمایش Realme C35 مناسب است و صفحه نمایش به خوبی می‌تواند انواع رنگ‌ها را نمایش دهد. البته عمق رنگ‌های نمایش داده شده خیلی زیاد نیست و این موضوع با توجه به LCD بودن پنل دستگاه، قابل قبول است. اگرچه در مقایسه ریلمی C35 با گوشی‌های با صفحه نمایش AMOLED، می‌توان گفت که عمق رنگ‌ها درون C35 پایین‌تر است.

درون تنظیمات گوشی نیز ریلمی قابلیت تغییر دمای رنگ و برخی گزینه‌های دیگر را برای تغییر رنگ‌های در حال نمایش قرار داده است که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. اما ریلمی C35 به طور پیش فرض دامنه رنگی P3 و Vivid را نمایش می‌دهد.

ریلمی برای محافظت از صفحه نمایش C35، از محافظ صفحه نمایش پاندا گلس استفاده کرده است که ای کاش شاهد استفاده از محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس در این دستگاه بودیم.

دوربین ریلمی C35
دوربین ریلمی سی ۳۵
رزولوشن دوربین اصلی۵۰
رزولوشن دوربین ماکرو۲
کیفیت فیلم‌برداری۱۰۸۰/۳۰fps

ریلمی از یک ستاپ دوربین سه‌گانه به عنوان دوربین پشت ریلمی C35 استفاده کرده است. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم ۱.۸، دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۴ و دوربین تشخیص عمق ۰.۳ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۸، دوربین‌های این ستاپ سه‌گانه را تشکیل می‌دهند.

تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی C35 کیفیت قابل قبولی دارند و می‌توانند قابل استفاده باشند. اما نباید انتظار زیادی از این تصاویر داشته باشید و به راحتی می‌توان گفت که دوربین می‌تواند یکی از نقاط ضعف این گوشی نسبت به سایر رقبا باشد.

البته شما می‌توانید با فعال‌سازی حالت عکاسی ۵۰ مگاپیکسلی درون رابط کاربری دوربین تصاویر بهتری را ثبت کنید. تصاویر ثبت شده در این حالت کیفیت و جزئیات خوبی دارند و به طور محسوسی از تصاویر ثبت شده در حالت عادی بهتر هستند. دامنه رنگی رنگ‌ها درون تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی نیز مناسب است. البته توقع دامنه رنگی خیلی زیاد دوربین یک گوشی پرچم‌دار را نباید از این لنز داشت.

تصاویر ثبت شده در حالت پرتره و با کمک دوربین تشخیص عمق ریلمی C35، کیفیت خوبی دارند و دستگاه در شرایط نوری مناسب با دقت خوبی می‌تواند اطراف سوژه را تشخیص دهد. البته در صورتی که نور اطراف لبه‌های سوژه زیاد باشد، دستگاه اندکی لبه‌ها را بیش از حد تار می‌کند.

از تصاویر ثبت شده با لنز ماکرو نیز نمی‌توان توقع زیادی داشت. چراکه این تصاویر با رزولوشن ۲ مگاپیکسلی ثبت می‌شوند و کیفیت بالایی ندارند. اما تصاویر ثبت شده در حالت ماکرو قابل استفاده است.

دوربین پشت ریلمی C35 سرعت فوکوس پایینی دارد و ممکن است در ثبت تصاویر شما را اندکی اذیت کند. همچنین دقت فوکوس دوربین به روی سوژه‌ها نیز پایین است. در فاصله‌های نزدیک فوکوس به روی سوژه‌ها دشوار است و این موضوع در حالت عکاسی ماکرو نیز صادق است.

ریلمی امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۱۰۸۰ و فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه را برای دوربین پشت C35 در نظر گرفته است. ویدیو ثبت شده با دوربین در این حالت، کیفیت بالایی ندارند. همچنین ویدیو‌های ثبت شده با این دوربین لرزش دست را زیاد نمایش می‌دهند. علاوه بر این جزئیات و دامنه رنگی رنگ‌های ثبت شده درون ویدیو‌ها نیز پایین است. از این رو نباید انتظار زیادی از حالت فیلم‌برداری Realme C35 داشته باشید و عملکرد دوربین اصلی تنها در حالت عکاسی با رزولوشن ۵۰ مگاپیکسلی و نور کافی خوب است.

دوربین سلفی ریلمی C35
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین۸
کیفیت فیلمبردری۷۲۰/۳۰fps

ریلمی از یک دوربین ۸ مگاپیکسلی واید با دیافراگم ۲.۰ برای دوربین سلفی C35 استفاده کرده است. تصاویر ثبت شده با این دوربین کیفیت متوسط و پایینی دارند و جزئیات درون تصاویر ثبت شده بالا نیست و می‌توانید درون مکالمه‌های تصویری خود از این دوربین استفاده کنید. همچنین متاسفانه خبری از حالت پرتره برای دوربین سلفی نیست.

دوربین سلفی Realme C35 امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۷۲۰p را دارد و ریلمی امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۱۰۸۰ را برای دوربین سلفی در نظر نگرفته است. ویدیو‌های ثبت شده با دوربین سلفی ریلمی C35 با توجه به کیفیت ۷۲۰p، جزئیات را به خوبی نشان نمی‌دهد و کیفیت پایینی دارند.

در مجموع دوربین سلفی ریلمی C35 نیز عملکرد خیلی مناسبی ندارد و تنها می‌تواند به عنوان دوربین یک گوشی میان رده اقتصادی شما را همراهی کند.

برنامه های ریلمی C35
سخت‌افزار Realme C35
نام تراشهUnisoc Tiger T616
معماری تراشه۱۲
کانفیگ‌های گوشی۶۴/۴-۶۴/۶-۱۲۸/۴-۱۲۸/۶
پشتیبانی از کارت حافظهدارد

Realme C35 با تراشه Unisoc Tiger T616 عرضه شده است. این تراشه ۱۲ نانومتری ۲ هسته پردازش با فرکانس ۲ گیگاهرتز و ۴ هسته پردازشی با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز دارد. Unisoc Tiger T616 به همراه ۴ یا ۶ گیگابایت حافظه رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی، قلب سخت‌افزار Realme C35 را تشکیل می‌دهند.

شما می‌توانید در صورت نیاز به افزایش حافظه دستگاه، این کار را با استفاده از کارت حافظه کمکی micro-SD انجام دهید و ریلمی امکان استفاده همزمان از دو سیم کارت سایز نانو به همراه کارت حافظه جانبی را برای C35 در نظر گرفته است.

عملکرد سخت‌افزار ریلمی C35 برای یک گوشی میان رده مناسب است و به راحتی می‌تواند از پس اجرای انواع پردازش‌های متوسط و روزانه شما بدون مشکلی بر بیاید. همچنین عملکرد پردازنده این گوشی در اجرای پردازش‌های سنگین نیز مناسب است و بر خلاف انتظار، با توجه به فرکانس پایین تراشه، C35 عملکرد مناسبی از خود به نمایش گذاشت و دمای دستگاه خیلی بالا نرفت. البته باید منتظر لگ در پردازش‌های سنگین باشیم.

تست بازی ریلمی C35
تجربه گیمینگ

ریلمی C35 عملکرد مناسبی در اجرای بازی‌های سنگین داشت. به طوری که ما توانستیم دو بازی سنگین کالاف دیوتی موبایل و آسفالت ۹ را به راحتی به روی این گوشی اجرا کنیم. البته این موضوع به معنی اجرای بی‌نقص و بدون لگ بازی‌ها نبود، اما عملکرد گرافیک دستگاه در اجرای بازی آسفالت ۹ خوب بود و C35 توانست با کیفیت مناسبی بازی را اجرا کند و تنها اندکی حین اجرای بازی شاهد لگ بودیم.

در اجرای بازی Call of Duty Mobile نیز شاهد اجرای روان و گرافیک مناسب بازی بودیم. ما بازی را با گزینه گرافیک Medium و گزینه فریم ریت High اجرا کردیم که بیشترین گزینه قابل انتخاب درون تنظیمات بازی بود.

البته لگ‌ها و کندی در جا‌به‌جایی صحنه‌ها درون بازی هم در حالت مولتی پلیر و هم در حالت بتل رویال قابل مشاهده بود و این موضوع بیشتر خود را درون حالت Battle Royale نشان داد و اندکی اجرای بازی را مشکل کرد. در اجرای هر دو این بازی‌ها فریم ریت صفحه نمایش روی عدد ۶۰ فریم بر ثانیه باقی ماند و دمای دستگاه نیز خیلی زیاد نشد و در بیشترین حالت ۳۸ درجه سانتی گراد اندازه‌گیری شده که کاملاً مناسب است.

در مجموع طبیعی است که نباید از این گوشی انتظار اجرای بی‌نقص بازی‌ها را داشته باشیم، اما C35 با توجه به برچسب قیمتی خود می‌تواند انواع بازی‌های سنگین را اجرا کند و افزایش دمای کمی داشته باشد.

بنچمارک ریلمی C35
نتایج بنچمارک‌ها
آن تو تو۲۳۴۹۳۰
Wild Life۴۶۳
تک هسته۴۳۸
چند هسته۱۴۲۶

ریلمی C35 در بنچمارک‌ها عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت. به طوری که این گوشی در بنچمارک Geekbench نسخه ۶.۰.۰ توانست امتیاز ۴۳۸ را در بخش تک هسته‌ای و امتیاز ۱۴۲۶ را در بخش چند هسته‌ای کسب کند.

همچنین C35 امتیاز ۲۳۴۹۳۰ را درون نسخه ۹.۵.۶ بنچمارک Antutu کسب کرد و ما شاهد امتیاز ۴۶۳ در تست Wild Life بنچمارک ۳D Mark این گوشی بودیم. این اعداد نشانگر عملکرد متوسط و مناسب سخت‌افزار این گوشی است. البته طبیعی است که نتایج کسب شده به مراتب از نتایج بنچمارک‌های یک گوشی پرچم‌دار پایین‌تر است.

اما در مقایسه با سایر رقبای C35 در این رنج قیمتی، می‌توان گفت که سخت‌افزار ریلمی C35 ارزش خرید مناسب و خوبی دارد و شما را اذیت نخواهد کرد.

علاوه بر این ما برای بررسی میزان پایداری سخت‌افزار دستگاه در پردازش‌های سنگین، تست Wild Life Extreme Stress Test بنچمارک ۳D Mark را نیز به روی این دستگاه اجرا کردیم اما متاسفانه پس از اجرای بنچمارک با خطا مواجه شدیم و نتوانستیم درصد پایداری سخت‌افزار دستگاه را مشاهده کنیم. ما این تست را دو مرتبه به روی ریلمی C35 اجرا کردیم و در هر دو مرتبه پس از اجرای کامل و موفق ۲۰ بار تست، دستگاه نتوانست نتیجه نهایی را به ما نشان دهد.

اما خبر خوب در این تست و سایر بنچمارک‌های گرفته شده از C35، عدم افزایش دمای زیاد دستگاه بود. به طوری که دمای دستگاه در اندازه‌گیری‌های ما به ۴۰ درجه سانتی گراد نرسید. از این رو می‌توان به پایداری عملکرد بالای سخت‌افزار این گوشی پی برد.

ما پیش‌تر نیز شاهد عملکرد پایداری مناسب تراشه‌های ساخت شرکت Unisoc بودیم و این بار نیز درون گوشی Realme C35 این موضوع اثبات شد. در ادامه می‌توانید نتایج بنچمارک‌های گرفته با این گوشی را مشاهده کنید.

اسپیکر ریلمی C35
اسپیکر
تعداد۱
جک هدفوندارد

ریلمی C35 دارای یک اسپیکر مونو در لبه پایینی خود است و خبری از اسپیکر‌های استریو درون این گوشی نیست. کیفیت صدای خارج شده از اسپیکر مونو مناسب و قابل قبول است. اما خیلی جزئیات صدا به طور دقیقی پخش نمی‌شود. همچنین حجم صدای خارج شده از اسپیکر C35 نیز پایین است که این موضوع می‌تواند اندکی آزار دهنده باشد.

سنسور‌ها و تکنولوژی‌های ارتباطی

ریلمی درون C35 از سنسور‌های مجاورت، شتاب سنج، ژیروسکوپ و قطب نما استفاده کرده است و تنظیم نور خودکار صفحه نمایش نیز به راحتی در این دستگاه قابل انجام است. همچنین Relame C35 از بلوتوث نسل ۵ و OTG نیز پشتیبانی می‌کند.

رابط کاربری ریلمی C35
رابط کاربری
نام و نسخه رابطRealme UI 2
نسخه اندروید۱۱
سال‌های آپدیت

ریلمی C35 با اندروید نسخه ۱۱ عرضه شده است. همچنین این دستگاه با نسخه ۲ رابط کاربری Realem UI روانه بازار شده است. البته ما حرف R را در انتهای نام رابط کاربری این گوشی شاهد هستیم. این موضوع نشان دهنده سبک بودن رابط کاربری C35 است. چراکه ریلمی برای سرعت بیشتر دستگاه در اجرای پردازش‌ها از نسخه سبک رابط کاربری خود درون این گوشی استفاده کرده است.

رابط کاربری Realme C35 مشابه اندروید خام است و تفاوت زیادی با اندروید خام ندارد. همچنین ریلمی از نرم‌افزار‌های مختلف گوگل به صورت پیش فرض درون این گوشی استفاده کرده است.

اجرای نرم‌افزار‌ها و گردش درون منو‌ها با توجه به سبک بودن رابط کاربری این گوشی به راحتی انجام می‌شود و شاهد لگ یا کندی در استفاده روزانه از این گوشی نیستیم. البته طبیعی است که با توجه به میان رده بودن این گوشی، مشاهد خطا در پردازش‌های خیلی سنگین می‌تواند توجیه‌پذیر باشد.

نکته جالب درون رابط کاربری C35، وجود گزینه تنظیم خودکار رزولوشن است. کاربران با فعال‌سازی این گزینه می‌توانند درون بازی‌ها به صورت خودکار رزولوشن کمتری را مشاهده کنند و در نتیجه باتری دهی دستگاه حین بازی بیشتر می‌شود و دمای گوشی نیز زیاد افزایش نخواهد داشت و آزار دهنده نخواهد بود.

ریلمی C35 در شارژ
باتری و شارژدهی
حجم۵۰۰۰
سرعت شارژ سیمی۱۸W
شارژر در جعبهدارد

ریلمی C35 از یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی برای C35 استفاده کرده است. شما با استفاده از این باتری می‌توانید بدون شارژ به راحتی یک روز استفاده متوسط را با این گوشی داشته باشید. در اجرای پردازش‌های سنگین نیز ریلمی C35 می‌تواند تا حدود ۵ ساعت و نیم باتری دهی داشته باشد که این عدد کاملاً مناسب است.

به طوری که ما پس از اجرای ۲۷ دقیقه بازی سنگین کالاف دیوتی موبایل تنها شاهد افت شارژ ۸ درصدی برای این دستگاه بودیم.

از نظر سرعت شارژ نیز C35 با شارژ ۱۸ واتی عرضه شده است و از سرعت شارژ ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند. این سرعت برای یک گوشی میان رده در این رنج قیمتی مناسب است و اندکی از رقبای سامسونگی این گوشی بیشتر است. اما باز هم نسبت به سایر گوشی‌های موجود در بازار، عدد پایین‌تری است.

به طوری که ما در آزمایش‌های خود موفق شدیم در مدت زمان یک ساعت و نیم، دستگاه را از صفر تا ۴۴ درصد شارژ کنیم که این زمان اندکی حوصله سر بر است.

جمع‌بندی

در مجموع ریلمی C35 یک گوشی با ارزش خرید بالا است که می‌تواند در رنج قیمتی حدود ۶ میلیون تومان یک انتخاب مناسب باشد. اگر شما به دنبال یک گوشی برای استفاده روزانه و متوسط هستید، ریلمی C35 انتخاب مناسبی است که باتری دهی خوبی نیز دارد. اما اگر به دنبال دوربین با کیفیت هستید، این گوشی انتخاب مناسبی برای شما نیست.

نظر شما درباره ارزش خرید ریلمی C35 چیست؟ به نظر شما این دستگاه تا چه میزان ارزش خرید دارد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

بررسی: اگر به گوشی‌های ریلمی علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی Realme C21Y را نیز مطالعه کنید.