بهنظر میرسد گوشی تاشو هواوی میت X3 پس از بهروزرسانی سیستمعامل هارمونی او اس ۴ ظاهر و تمهای جدیدی دریافت میکند.
اواسط ماه گذشته، هواوی از سیستمعامل هارمونی او اس ۴ رونمایی کرد و پس از مدتزمان کوتاهی نسخه آزمایش آن را برای ۳۴ دستگاه گوشی هوشمند و تبلتهای ساخت این کمپانی در کشور چین منتشر کرد؛ حتی گوشیهای پرچمدار هواوی میت ۵۰ و پی ۶۰ نیز ساختار پایداری از آپدیت نرمافزاری دریافت کردند که قابلیتهای نهایی آن را بهخوبی بهنمایش میگذارد. بااینحال، در تازهترین خبرها، گوشی تاشو هواوی میت X3 بهروزرسانی هارمونی او اس ۴.۰.۰.۱۱۱ را دریافت کرد که ظاهر و تمهای جدیدی را به رابط کاربری دستگاه اضافه کرده است.
پس از انتشار بهروزرسانی هارمونی او اس ۴.۰.۰.۱۱۱ برای هواوی میت X3، کمپانی سازنده با انتشار بیانیهای رسمی اعلام کرد این آپدیت نرمافزاری تنها برای گوشی یادشده منتشر میشود که شامل چندین تم زیبا، ایموجیها و ظاهری جدید برای رابط کاربری این دستگاه تاشو میشود. اکنون بهروزرسانی مذکور برای توسعهدهندگان و کاربران عضو نسخه بتا منتشر شده و انتظار میرود طی هفتههای آینده دردسترس کاربران بیشتری قرار بگیرد. براساس نظر کارشناسان، هواوی با انتشار این بهروزرسانی قصد داشته سیستمعامل جدید را با گوشی تاشو این کمپانی یکپارچه کند. در ادامه میتوانید مهمترین تغییرات هارمونی او اس ۴.۰.۰.۱۱۱ را مشاهده کنید:
- اضافه شدن آلبوم جدید که دارای طرحیهای مختلف برای انتخاب تصاویر پسزمینه برای گوشیهای تاشو است؛
- اضافه شدن ۶ فونت جدید که برای نوشتن متن روی عکسها و شخصیسازی لاکاسکرین مورد استفاده قرار میگیرد؛
- ایموجیهای جدید که برای بیان حالات و احساسات مورد استفاده میگیرند و جلوههای بصری دارند.
برای یادآوری، هواوی میت ایکس ۳ اوایل سال جاری میلادی با صفحهنمایش داخلی ۷.۸۵ اینچی اولد با رزولوشن فول اچدی پلاس و نرخ بهروزرسانی ۱۲۰ هرتزی معرفی شد. همچنین صفحهنمایش خارجی دستگاه نیز از یک پنل ۶.۴ اینچی اولد با نرخ ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکند. دستگاه تاشدنی هواوی از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بهره میبرد که برای عملکرد روان و سریع به ۱۲ گیگابایت حافظه رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی مجهز میشود. برای تامین انرژی نیز از یک باتری ۴۸۰۰ میلیآمپرساعتی بههمراه شارژ سریع سیمی ۶۶ واتی، شارژ سریع بیسیم ۵۰ واتی و شارژ معکوس ۷.۵ واتی تغذیه میکند.
اخبار مرتبط: HarmonyOS بهعنوان سومین سیستمعامل بزرگ شناخته شد