شرکت گوگل با آگاهی از وجود نسخه‌های تقلبی گوگل بارد تصمیم گرفته این مسئله را از طریق مجرای حقوقی برطرف کند و از کلاهبرداران شکایت کرده است.

شرکت گوگل امروز با انتشار پست جدید در وبلاگ خود اعلام کرد که از ۳ کلاهبردار با نام‌های «DOES ۱-۳» شکایت کرده است. ابرشرکت تکنولوژی مدعی شده این کلاهبرداران در شبکه‌های اجتماعی لینک‌های دانلود چت‌بات هوش مصنوعی گوگل بارد قرار دادند، اما به‌جای بارد، فایل‌های دانلود حاوی بد‌افزارهایی بود که برای سرقت اطلاعات قربانیان طراحی شده‌اند. شرکت گوگل می‌گوید کلاهبرداران در تلاش بودند تا اطلاعات مالی کسب‌وکارهای کوچک و تبلیغ‌کنندگان را به سرقت ببرند.

این محاکمه در یکی از دادگاه‌های بخش سن خوزه کالیفرنیا ایالات متحده آمریکا برگزار می‌شود. گوگل در این شکایت مدعی نقض حقوق علامت تجاری شده زیرا کلاهبرداران از علامت و لوگو گوگل در نسخه‌های تقلبی بارد استفاده کرده‌اند. همچنین از دادگاه درخواست کرده تا دستوری دائمی برای جلوگیری از عرضه نسخه جعلی بارد صادر شود و همچنین کلاهبرداران خسارات به‌عمل آورده را پرداخت کنند.

امنیت -تقلبی-گوگل-بارد

در پست وبلاگ گوگل، مشاور عمومی این شرکت یعنی حلیمه دلین پرادو نوشت: «با افزایش هیجان کاربران در بازار هوش مصنوعی، کلاهبرداران در حال افزایش سواستفاده از کاربران نا آگاه هستند. ما به‌دنبال حکمی هستیم تا از کلاهبرداران جلوگیری شود و نتوانند در ایالات متحده دامنه‌ای ثبت کنند. همچنین اگر این روش موفقیت‌آمیز باشد می‌خواهیم در آینده از آن به‌عنوان یک روش بازدارنده بهره ببریم تا از کلاهبرداری جلوگیری شود».

پرادو در ادامه گفت: «امنیت سایبری کاربران نکته‌ای کلیدی در تجارت ما به‌حساب می‌آید. ما روزانه بیش از ۱۰۰ میلیون جیمیل کلاهبرداری فیشینگ را حذف کرده، بیش از ۵ میلیارد دستگاه را در مرورگر خود محافظت کرده و در سرویس گوگل پلی بیش از ۱۰۰ میلیارد برنامه را اسکن کردیم. اما برای جلوگیری از کلاهبرداری‌های اخیر، شکایت‌های حقوقی را به‌عنوان ابزاری موثر به‌کار خواهیم گرفت تا علاوه‌بر جلوگیری از کلاهبرداران، با بالا بردن عواقب آنها از افزایش قدرتشان بکاهیم. طی سال‌های اخیر شرکت گوگل در چندین نوبت به استفاده از سیستم قضایی برای جلوگیری از سواستفاده کلاهبرداران از اقشار ضعیف، فریب کسب‌وکارهای کوچک و اخازی از کاربرانمان جلوگیری کنیم».

نظر شما چیست؟ آیا اقدام گوگل برای حفظ امنیت سایبری کاربران است یا فقط می‌خواهد از منافع خود دفاع کند؟ نظرات خود را با ما در بخش کامنت‌ها به اشتراک بگذارید.

اخبار مرتبط: