در تاریخ گوشی‌هایی که ویژه خانم‌ها طراحی شده باشد انگشت‌شمارند، اما این‌بار ریلمی گوشی هوشمند ظریفی طراحی کرده که علیرغم اینکه نامی از خانم‌ها به میان‌ نیاورده، اما ظرافت خاصی به‌کار برده تا ویژه دست این قشر از جامعه باشد. در این مقاله به بررسی گوشی ریلمی ۱۱ پرو پلاس 5G می‌پردازیم.

آنباکس ریلمی ۱۱ پرو+
آنباکس دوست داشتنی

در آنباکس Realme 11 Pro+، شاهد گوشی و دفترچه راهنما درون جعبه دستگاه هستید. وجود شارژر ۱۰۰ واتی درون جعبه ریلمی ۱۱ پرو پلاس به همراه کابل شارژ و انتقال داده با کیفیت USB Type-C به USB-A و قاب ژله‌ای مواردی هستند که آنباکس این گوشی را برای کاربران جذاب‌تر و ارزش خرید آن را بیشتر از رقبای خود مانند گلکسی S21 FE می‌کند.

طراحی کناره ریلمی 11 پرو پلاس
طراحی Realme 11 Pro Plus 5G؛ زیبایی با چاشنی ظرافت

مهم‌ترین ویژگی که Realme 11 Pro Plus را برای خانم‌ها جذاب می‌کند، طراحی زیبای این گوشی است. شیائومی در طراحی این دستگاه تمام جزئیات را به‌خوبی رعایت کرده است. به بیان ساده ریلمی ۱۱ پرو پلاس یک گوشی میان رده با طراحی پرچم‌دار است که وزن پایینی نسبت به ابعاد خود دارد و از چرم مصنوعی در طراحی خود استفاده کرده است.

علاوه بر جنس بدنه، دوخت زیبای روی چرم پنل پشتی نیز در نگاه اول توجه افراد را به ریلمی ۱۱ پرو پلاس جذب خواهد کرد. ریلمی فریم دور این گوشی را از جنس پلاستیک انتخاب کرده است. اگرچه اصلا متوجه جنس پلاستیکی این فریم نخواهید شد و احتمالا آن را با فلز اشتباه خواهید گرفت.

استفاده از مواد مناسب در ساخت Realme 11 Pro Plus تنها موضوعی نیست که کاربران را به سمت این گوشی جذب می‌کند. بلکه انتخاب مناسب رنگ چرم و متناسب بودن آن با نوار وسط پنل پشتی و فریم دور دستگاه، زیبایی ریلمی ۱۱ پرو پلاس را بیشتر کرده است. می‌توانید هنگام خرید سه رنگ مشکی (Astral Black)، طلایی (Sunrise Beige) و سبز تیره (Oasis Green) این محصول را انتخاب کنید.

ابعاد گوشی۸.۲×۷۳.۹×۱۶۱.۶
وزن گوشی۱۸۳
جنس قاب پشتیپلاستیک
جنس بدنهپلاستیک

اگر از زمان انتخاب این دستگاه از همه این موارد صرف‌نظر کنیم، لبه‌های منحنی صفحه نمایش نقش به‌سزایی در خوش‌دست بودن دستگاه دارد، وزن تقریبی ۱۹۰ گرمی و طراحی ظریف اسپیکر‌های استریو در لبه بالایی و پایینی دستگاه، طراحی این گوشی را بی‌عیب و نقص کرده و در یک کلام اگر به‌دنبال یک گوشی با طراحی زیبا و خوش دست هستید، انتخاب مناسبی است.

صفحه نمایش Realme 11 Pro+
صفحه نمایش خوش رنگ و لعاب realme 11 pro plus

کیفیت بالای صفحه نمایش ریلمی تنها به امولد بودن پنل صفحه نمایش مربوط نیست و قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ توسط صفحه نمایش Realme 11 Pro Plus است که توانسته این کیفیت را بیش از گذشته کند. علاوه بر دامنه رنگی گسترده صفحه نمایش، استاندارد نمایش رنگ HDR10+، نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰ هرتزی و تراکم پیکسلی 394ppi، دلایل قوی دیگری است که انتخاب Realme 11 Pro Plus را بیش از گذشته مناسب می‌کند.

نوع پنلامولد
اندازه صفحه۶.۷ اینچی
رزولوشن۱۰۸۰×۲۴۱۲
تراکم پیکسلی۳۹۴
نرخ به روز رسانی۱۲۰ هرتز

صفحه نمایش ریلمی ۱۱ پرو +، ابعاد ۶.۷ اینچی و رزولوشن 1080*2412 پیکسلی دارد. این عدد نسبت صفحه نمایش مناسب ۲۰:۹ را حاصل خواهد شد. همچنین تیر آخر ریلمی برای جذب کاربران به سمت این گوشی، استفاده از حاشیه کم صفحه نمایش در لبه‌های دستگاه است. نسبت صفحه نمایش به پنل روی دستگاه در Realme 11 Pro Plus برابر با ۹۰.۵ درصد است که نشانگر همین موضوع است.

ما در آزمایش‌های خود نیز به کیفیت بالای صفحه نمایش ریلمی ۱۱ پرو پلاس پی‌بردیم و این دستگاه نه تنها می‌تواند دامنه رنگی گسترده‌ای را نمایش دهد، بلکه رنگ‌ها درون صفحه نمایش ریلمی ۱۱ پرو + با غلطت مناسب و به خوبی نمایش داده می‌شوند. همچنین در صورت تمایل می‌توانید از طریق بخش صفحه نمایش درون تنظیمات گوشی، حالت‌های نمایش رنگی مختلفی را با توجه به نیاز یا سلیقه خود انتخاب کنید.

حالت‌های ارائه شده درون این بخش شامل حالت Vivid برای نمایش رنگ‌ها با دامنه رنگی P3 و حالت Natural می‌شود. از سوی دیگر می‌توانید دمای رنگ را نیز گرم یا سرد کنید یا از حالت‌های ویژه و حرفه‌ای مانند Cinematic و Brilliant نیز درون این دستگاه استفاده کنید.

ریلمی در این بخش علاوه بر تنظیمات مربوط به نمایش رنگ، گزینه‌ای برای تغییر نرخ به‌روزرسانی صفحه نمایش و تنظیماتی برای محافظت از چشم قرار داده است. می‌توانید نرخ به‌روزرسانی صفحه نمایش را روی حالت خودکار قرار دهید تا دستگاه بر اساس محتوای در حال نمایش نرخ به‌روزرسانی یا رفرش ریت را بین دو رقم ۶۰ یا ۱۲۰ هرتز تنظیم کند. البته امکان انتخاب هر دو حالت رفرش ریت به‌صورت دستی نیز در این منو وجود دارد.

دوربین ریلمی ۱۱ پرو پلاس
دوربین realme 11 pro plus 5g
رزولوشن دوربین‌ها۲۰۰و۸و۲ مگاپیکسلی
کیفیت فیلم برداری4K@30fps, 1080p@30/60/120/480fps, 720p@960fps
امکانات دوربین اصلی PDAF, OIS

ریلمی انتخاب هوشمندانه‌ای برای چیدمان دوربین‌های اصلی Realme 11 Pro Plus داشته است. چرا که از یک سنسور قوی به‌نام ISOCELL HP3 در دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی اصلی استفاده کرده است. این موضوع به همراه دیافراگم مناسب دوربین (۱.۷) باعث شده است تا تصاویر ثبت شده با این لنز کیفیت خیلی خوبی داشته باشد.

دوربین اصلی ریلمی ۱۱ پرو پلاس؛ ورود به دنیای پرچمدار

تصاویر ثبت شده با این دوربین علاوه بر جزئیات زیاد، دامنه رنگی وسیعی را نیز در خود جای داده‌اند. همچنین می‌توانید تا ۴ برابر روی سوژه زوم کنید و در نهایت اصلا احساس دیجیتالی بودن زوم به شما دست نمی‌دهد.

البته شیائومی یک حالت عکاسی به نام Hi Res نیز درون رابط کاربری دوربین گوشی قرار داده است که با استفاده از آن تصاویر با رزولوشن ۵۰ یا ۲۰۰ مگاپیکسلی و با کیفیت بیشتر ثبت می‌شود.

همچنین به لطف قوی بودن دوربین اصلی فوکوس روی سوژه کاملا مناسب و سریع است و به نوعی شما را به یاد گوشی‌های پرچمدار می‌اندازد. اگر از دوربین اصلی بگذریم، ریلمی از یک دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۲ و پهنای دید ۱۱۲ درجه و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۴ نیز در ریلمی ۱۱ پرو پلاس استفاده کرده است.

دوربین اولترا واید realme 11 pro plus 5g

تصاویر ثبت شده با دوربین اولترا واید کاملا متفاوت از تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی هستند. به‌طوری‌که انگار وارد دنیای دیگری شده‌اید. دامنه رنگی تصاویر کاملا با دوربین اصلی متفاوت است و شاهد دامنه رنگی کمتری در تصاویر ثبت شده با این لنز هستیم. جزئیات نیز مانند دوربین اصلی زیاد نیست و نباید انتظار زیادی از دوربین اصلی ریلمی ۱۱ پرو پلاس داشته باشیم.

دوربین ماکرو Realme 11 pro plus

دوربین ماکرو نیز با توجه به ۲ مگاپیکسلی بودن، حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارد و تنها در حالتی که بخواهید تصاویر ماکرو ثبت کنید شما را همراهی می‌کند و نباید از آن انتظار زیادی داشته باشید.

رابط کاربری دوربین ریلمی ۱۱ پرو پلاس

ریلمی رابط کاربری دوربین دستگاه را کاملا مناسب طراحی کرده است. به‌طوری‌که علاوه بر حالت شب شما حالت‌های عکاسی متفاوتی مانند حالت عکاسی از ستاره‌ها یا حالت عکاسی خیابان را شاهد هستید. برای مثال در حالت عکاسی خیابان، می‌توانید تنها با کلیک روی سوژه زوم کنید. ریلمی ۱۱ پرو پلاس در این حالت به‌طور خودکار کادر تصویر را انتخاب می‌کند و روی سوژه زوم می‌کند. علاوه بر این حالت‌‌ عکاسی AI نیز درون رابط کاربری دوربین وجود دارد.

برنامه دوربین ریلمی 11 پرو+
حالت عکاسی پرتره realme 11 pro plus 5g

اگر اهل ثبت تصاویر پرتره با گوشی خود هستید، باز هم عملکرد Realme 11 Pro+ مناسب است. در تصاویر ثبت شده در حالت پرتره با این دستگاه شاهد تشخیص مناسب سوژه‌ها هستید. همچنین علاوه‌بر تشخیص درست، دستگاه به خوبی افکت پرتره را به روی تصویر اعمال می‌کند.

فیلم‌برداری با دوربین اصلی ریلمی ۱۱ پرو پلاس

مانند عکاسی، با توجه به استفاده از سنسور مناسب در دوربین اصلی، ویدیو‌‌های ثبت شده با دوربین اصلی نیز کاملا مناسب است. می‌توانید با کیفیت 4K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کنید. جزئیات درون ویدیو‌های ثبت شده در این حالت بالا است و ریلمی ۱۱ پرو پلاس کیفیت خیلی خوبی را ارائه می‌کند. اما با توجه به ۳۰ فریم بر ثانیه بودن دوربین، اگر حرکت درون ویدیو زیاد باشد، اندکی لگ را شاهد هستید و برای رفع این موضوع باید کیفیت را فدای ضبط روان ویدیو کنید و از حالت با‌کیفیت 1080 و فریم ریت ۶۰ فریم بر ثانیه استفاده کنید.

متاسفانه خبری از لرزشگیر در حالت فیلم‌برداری با کیفیت 4K نیست و برای رفع لرزش موقع فیلم‌برداری می‌توانید از گیمبال استفاده کنید. این درحالی‌است که شرکت‌های رقیب از لرزشگیر اپتیکال یا OIS بهره می‌برند.

دوربین سلفی Realme 11 Pro+
دوربین سلفی Realme 11 Pro Plus
رزولوشن دوربین۳۲ مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری1080p@30fps

یک لنز واید با رزولوشن ۳۲ مگاپیکسل انتخاب ریملی برای دوربین سلفی این دستگاه است. تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی کاملا مناسب است و جزئیات به خوبی درون این تصاویر ثبت می‌شود. همچنین انتخاب سوژه در حالت پرتره و دامنه رنگی تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی نیز کاملا مناسب است.

از نظر فیلم‌برداری نیز دوربین سلفی امکان فیلم‌برداری با کیفیت 1080 و یا 720 را دارد و خبری از فیلم‌برداری با کیفیت 4K در دوربین سلفی نیست. از این رو از ویدیو‌های ضبط شده با دوربین سلفی نباید انتظار زیادی داشته باشیم.

در مقایسه دوربین سلفی Realme 11 Pro+ با سایر رقبا باید گفت که ای کاش ریلمی اندکی قوی‌تر عمل می‌کرد. چرا که تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی رقیب این گوشی مانند A54 بهتر است و ما شاهد حالت فیلم‌برداری 4K در دوربین Galaxy A54 هستیم. این در حالی است که A54 از دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۲ استفاده می‌کند. اما در این گوشی شاهد استفاده از دوربین سلفی با همان رزولوشن ولی با دیافراگم ۲.۵ هستیم که این موضوع نور‌دهی بهتر دوربین سلفی Galaxy A54 را نشان می‌دهد.

دوربین Realme 11 Pro+ در یک کلام

اگر دوربین برای شما خیلی مهم است، ریلمی ۱۱ پرو پلاس انتخابی مناسب برای شما است و می‌تواند تصاویر فوق العاده‌ای‌ را ثبت کند. اما اگر خیلی نیاز به دوربین سلفی قوی برای فیلم‌برداری دارید، رقبای این گوشی مانند گلکسی A54 سامسونگ یا ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس انتخاب مناسب‌تری برای شما هستند.

برنامه‌های Realme 11 Pro Plus
سخت افزار Realme 11 Pro Plus؛ عملکرد فوق العاده بدون افزایش دما
نام تراشهدیمنسیتی ۷۰۵۰
تعداد هسته ها۸
معماری تراشه۶ نانومتری

قلب تپنده Realme 11 Pro+ را تراشه Dimensity 7050 مدیاتک به همراه ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه رم تشکیل می‌دهد. با این ترکیب سخت افزاری دستگاه به‌راحتی از پس اجرای روان و بدون لگ بازی‌ها بر می‌آید و خبری از لگ یا افت گرافیک در حین اجرای بازی‌ها نیست.

مهم‌ترین برتری سخت افزار ریلمی، عدم افزایش دمای بیش از حد دستگاه است. به‌طوری که ما در تست‌های خود در بیشترین حالت دمای دستگاه را ۴۱ درجه سانتی‌گراد اندازه‌گیری کردیم. این در حالی بود که در بیشتر مواقع دمای دستگاه به ۴۰ درجه سانتی‌گراد نمی‌رسید.

بنچمارک‌های ریلمی 11 پرو+

این دمای مناسب حین اجرای پردازش‌های سنگین باعث شده تا ریلمی ۱۱ پرو پلاس پایداری عملکرد بالایی را نیز داشته باشد. به‌طوری‌که این دستگاه توانست درصد پایداری خیلی بالای ۹۹.۵ درصدی را در اجرای تست فوق‌العاده سنگین Wild Life Extreme Stress Test بنچمارک 3D Mark کسب کند.

این عملکرد خوب به این بنچمارک ختم نمی‌شد و با توجه به حافظه رم ۱۲ گیگابایتی نسخه‌ای که دست ما بود امتیاز‌های ثبت شده درون بنچمارک‌های Antutu و Geekbench نیز به مراتب بالا بود و Realme 11 Pro+ 5G فرا تر از انتظار ما ظاهر شد. این در حالی است که برخی رقبای این گوشی مانند Galaxy S21 FE که تراشه قوی‌تری را نیز دارا بودند، عملکرد ضعیف‌تری در بنچمارک‌های کسب شده داشتند. در ادامه می‌توانید نتایج بنچمارک‌های کسب شده با ریلمی ۱۱ پرو پلاس را مشاهده کنید.

تست بازی ریلمی 11 پرو پلاس

ما برای بررسی سخت افزار دستگاه علاوه بر بنچمارک‌‌ها، بازی‌های سنگین Asphalt 9، Call of Duty Mobile و Leage of Legens را روی Realme 11 Pro Plus اجرا کردیم. در این بازی‌ها نیز ما شاهد گرافیک بسیار بالا و اجرای روان بازی بدون لگ یا کندی بودیم. فریم ریت نمایش داده شده دستگاه در حین اجرای این بازی‌‌ها نیز حدود ۶۰ فریم بر ثانیه قرار گرفت. این در حالی بود که ما از طریق منو مخصوص گیم، عملکرد دستگاه را در بهترین حالت خود قرار داده بودیم. در حین اجرای بازی کالاف دیوتی موبایل نیز شاهد گزینه گرافیک High و گزینه فریم ریت Max درون تنظیمات بازی بودیم. این موضوع نیز شاهد دیگری بر سخت افزار قوی ریلمی ۱۱ پرو+ بود.

اسپیکر ریلمی 11 پرو+
اسپیکر قدرتمند ریلمی ۱۱ پرو پلاس؛ کیفیت مناسب صدا

حجم صدای اسپیکر‌های استریو ریلمی ۱۱ پرو پلاس شما را یاد گوشی‌های پرچمدار می‌اندازد. کیفیت صدای پخش شده از این اسپیکر‌ها نیز بالا است و به‌راحتی می‌توانید به جزئیات صدای پخش شده گوش فرا دهید. البته اگر حجم صدا دستگاه از میزان ۸۰ درصد بیشتر شود، اندکی جزئیات در صدا‌های شلوغ سخت شنیده می‌شود. همچنین پخش صدا‌های بیس‌دار در حالتی که حجم صدای اسپیکر در بیشترین حالت ممکن قرار دارد، خیلی مناسب نیست. اما این موضوع اصلا به معنی بد بودن یا کیفیت پایین اسپیکر‌های Realme 11 Pro+ 5G نیست.

حسگر اثر‌ انگشت اپتیکال ریلمی ۱۱ پرو+

ریلمی ۱۱ پرو پلاس از نظر امنیت و حسگر اثر انگشت نیز از رقبای خود عقب نمانده است. این دستگاه نیز از حسگر اثر انگشت اپتیکال در زیر صفحه نمایش استفاده می‌کند. عملکرد حسگر دستگاه کاملا مناسب است. به طوری که به راحتی و با دقت بالا می‌تواند اثر انگشت شما را تشخیص دهد. البته فرایند تشخیص چند میلی‌ثانیه و اندکی زمان‌بر است که این موضوع در این نوع حسگر‌ها طبیعی است.

رابط کاربری Realme 11 Pro+
رابط کاربری Realme 11 Pro+؛ جزیره‌ای برای شخصی‌سازی
نام ونسخه رابط کاربریRealme UI 4.0
نسخه اندریود۱۳

با گذر زمان رابط کاربری ریلمی نیز تکامل یافته است و اکنون در ریلمی ۱۱ پرو پلاس 5G شاهد استفاده از آخرین نسخه رابط کاربری Realme UI یعنی نسخه ۴ به همراه اندروید ۱۳ هستیم.

در این نسخه از رابط کاربری Realme UI شاهد طراحی ساده و زیبای المان‌ها هستیم و طراحی این نسخه یادآور گوشی‌های ردمی یا پوکو شیائومی است.

پیاده‌سازی جزئیات و ظرافت‌ها به نوعی در DNA ریلمی ۱۱ پرو پلاس 5G قرار گرفته است و این موضوع در رابط کاربری دستگاه نیز به‌چشم می‌خورد و ریلمی قابلیت‌های ساده اما کاربردی را در این گوشی قرار داده تا کاربران را بیشتر جذب کند.

برای مثال شما در رابط کاربری دستگاه شاهد پیاده‌سازی حالت مخصوص گیم هستید و می‌توانید عملکرد دستگاه و مصرف انرژی را کنترل کنید و به تنظیمات مختلفی حین اجرای بازی دسترسی داشته باشید.

همچنین ریلمی برای گرفتن اسکرین شات حالت مخصوص خود را در نظر گرفته است. به‌طوری‌که می‌توانید با کشیدن سه انگشت به سمت پایین اسکرین شات بگیرید یا اگر سه انگشت را چند ثانیه روی صفحه نگه دارید و بعد آن را به سمت پایین بکشید، می‌توانید بخشی از صفحه را برای اسکرین شات انتخاب کنید.

همچنین در رابط کاربری Relam UI 4 می‌توانید دو نرم‌افزار را به‌صورت همزمان در دستگاه خود اجرا کنید. چیدمان نرم افزار‌ها نیز به دو صورت است. در حالت اول صفحه به دو قسمت تقسیم می‌شود و هر نرم افزار در بخش جداگانه اجرا می‌شود. در حالت دوم هم می‌توانید نرم افزار دوم را در یک پنجره کوچک‌تر که روی صفحه شناور است، اجرا کنید و سایز پنجره را تغییر دهید.

ژست‌‌های حرکتی ریلمی ۱۱ پرو پلاس محدود به اسکرین‌شات نیست و ریلمی چندین قابلیت جذاب دیگر را نیز درون این گوشی قرار داده است و می‌توانید در حالت خاموش بودن صفحه نمایش دستگاه با رسم اشکال از پیش تعریف شده، عملکرد خاصی را روی دستگاه اجرا کنید. برای مثال با رسم حرف “O” می‌توانید نرم‌افزار دوربین را اجرا کنید، با رسم حرف “M” نرم افزار خاصی را باز یا با کشیدن حرف “V” چراغ قوه را روشن کنید. امکان شخصی‌سازی در این حالت خیلی کاربردی است و ریلمی این قابلیت را در Realme 11 Pro Plus تعبیه کرده است.

جذابیت‌های رابط کاربری ریلمی به این جا ختم نمی‌شود و مانند رقبا ریلمی هم نرم‌افزاری برای کنترل امنیت دستگاه از نظر وجود ویروس یا پاکسازی و بهبود سرعت گوشی در رابط کاربری خود قرار داده است. همچنین می‌توانید این رابط کاربری ساده و بهینه را در صورت نیاز با استفاده از قالب‌‌های موجود در نرم افزار ریلمی شخصی سازی کنید.

ریلمی هم از غافله ارائه به‌روزرسانی‌های منظم برای سیستم‌عامل خود جا نمانده است. به‌گفته این شرکت،‌ Realme 11 Pro+ 5G تا ۲ سال به‌روزرسانی اندروید را دریافت خواهد کرد و این عدد برای دریافت وصله‌های امنیتی و به‌روزرسانی‌های امنیتی تا ۳ سال خواهد بود.

در نهایت ریلمی در این گوشی که زیر ۲۰ میلیون تومان است، قابلیت‌های مختلفی در رابط کاربری گوشی قرار داده است که هر کاربری را می‌تواند به فکر امتحان کردن آن بیندازد و از این بخش هم نمی‌توان ایراد خاصی گرفت.

شارژدهی ریلمی ۱۱ پرو پلاس
شارژدهی پایین اما سرعت شارژ بالا در Realme 11 Pro+ 5G
حجم۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی
سرعت شارژ سیمی۱۰۰ واتی
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر‌ساعتی ریلمی ۱۱ پرو پلاس روی کاغذ شبیه رقبایش است. اما متاسفانه شارژ دهی دستگاه خیلی بالا نیست. در استفاده ترکیبی و متوسط از دستگاه می‌توانید یک روز از دستگاه استفاده کنید. اما اگر قصد استفاده سنگین و مداوم از دستگاه (مانند اجرای بازی‌های سنگین) را داشته باشید، میزان شارژ دهی دستگاه به ۴ ساعت و نیم تا ۵ ساعت می‌رسد که این میزان از رقبای این گوشی کمتر است.

ما در تست‌‌های خود شاهد افت شارژ ۸ درصدی دستگاه حین اجرای حدود ۲۰ دقیقه بازی سنگین بود که این میزان افت شارژ حدود ۲۲ درصدی در ساعت حاصل می‌شود.

در مقابل سرعت شارژ Realme 11 Pro Plus بالا است. از این‌رو به سرعت می‌توانید دستگاه را شارژ کنید. ریلمی ادعا می‌کند که با استفاده از شارژر ۱۰۰ واتی درون دستگاه می‌توان گوشی را در ۲۶ دقیقه از صفر تا صد‌درصد شارژ کرد. اما در بررسی‌ها، با استفاده از بنچمارک Antutu به سرعت شارژ ۳۵.۷ واتی رسیدیم و حدود ۵۵ دقیقه زمان برای شارژ دستگاه از صفر تا ۱۰۰ درصد صرف شد. البته با این حال سرعت شارژ دستگاه بالا است و به‌راحتی می‌توانید در کمتر از ۳۰ دقیقه دستگاه را بیش از ۵۰ درصد شارژ کنید.

جمع بندی؛ در یک کلمه بله!

در مجموع ریلمی ۱۱ پرو پلاس 5G از هر نظر می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. به خصوص اگر به‌دنبال عملکرد قوی سخت افزار و دوربین اصلی یا یک گوشی با طراحی خاص و صفحه نمایش فوق‌العاده در رنج قیمتی زیر ۲۰ میلیون تومان هستید، Realme 11 Pro+ 5G یک انتخاب مناسب برای شما است.

در مقابل اگر خیلی سخت افزار گوشی برای‌تان مهم نیست یا به دوربین سلفی قوی‌تر یا شارژدهی بیشتر در گوشی نیاز دارید، رقبای ریلمی ۱۱ پرو پلاس 5G انتخاب مناسب‌تری است. اما در یک کلام، ریلمی ۱۱ پرو+ 5G ارزش خرید بالایی دارد.

نظر شما درباره این گوشی خاص از برند ریلمی چیست؟ آیا حاضر به خرید این دستگاه هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید و از طریق کامنت‌‌های این مطلب با ما در ارتباط باشید.