گوشی ردمی K40S یک میان رده مناسب از شرکت شیائومی است. Redmi K40S شباهت زیادی با گوشی POCO F4 از شیائومی دارد. حال سؤال اصلی تفاوت بین این دو گوشی است و اینکه آیا Redmi K40S ارزش خرید دارید؟ اکنون این گوشی برای چک و بررسی کامل به تیم رسانه علاءالدین رسیده است. برای پاسخ به اینکه آیا این گوشی میانرده از شیائومی ارزش خرید دارد یا خیر؟ بررسی شیائومی ردمی K40S را تا انتها مطالعه کنید.

آنباکس شیائومی ردمی K40s
آنباکس ردمی K40S

پس از جعبه گشایی Redmi K40S در درون جعبه علاوه بر گوشی، کابل شارژ USB-A به USB-C، سری شارژ ۶۷ واتی، قاب ژله‌ای و سوزن خارج کردن شیار سیم کارت را مشاهده کردیم. نکته جالب در جعبه گشایی این گوشی، عدم حضور دفترچه‌های راهنما در جعبه نسخه مورد بررسی ما بود.

طراحی دکمه های کناری شیائومی ردمی K40s
طراحی

طراحی شیائومی ردمی K40S کاملاً مشابه گوشی POCO F4 می‌باشد و تنها تفاوت بین این دو گوشی در طراحی، عدد ثبت شده به روی پنل ستاپ دوربین پشت دستگاه است. پنل پشتی دستگاه از شیشه مات و خوش ساخت تولید شده است. میزان جذب اثر انگشت به روی این پنل اندک است و جذب اثر انگشت شما را آزار نمی‌دهد.

البته در بالا و سمت چپ این پنل شاهد ستاپ دوربین شیشه‌ای هستیم که اثر انگشت اندکی به روی این قسمت باقی می‌ماند. علاوه بر این اختلاف ارتفاع بدنه با ستاپ دوربین و محل قرارگیری لنزها ملموس است. در پایین ستاپ دوربین نیز می‌توان شاهد عبارت Redmi بود.

فریم دور دستگاه به صورت تخت طراحی شده است. جنس این فریم از پلاستیک است. اما خوش ساخت بودن این پلاستیک، تشخیص جنس آن را دشوار می‌کند. در لبه پایینی دستگاه اسپیکر استریو، درگاه USB-C، میکرفون و شیار سیم‌کارت را می‌تواند دید. شما می‌توانید از دو سیم‌کارت نانو درون این شیار سیم‌کارت استفاده کنید. همچنین در لبه بالایی می‌توان درگاه IR، اسپیکر دوم استریو و میکروفون را مشاهده کرد.

در لبه سمت راستی نیز می‌توان شاهد دکمه‌های کنترل کننده صدا و دکمه پاور که با حسگر اثر انگشت ادغام شده نیز بود و در لبه سمت چپ خبری از المان خاصی نیست. صفحه نمایش ردمی K40S به صورت تخت به روی فریم دستگاه قرار گرفته است. در بالا و مرکز این صفحه نمایش، بریدگی حفره‌ای دوربین سلفی قابل مشاهده است. این تخت بودن لبه‌ها، احساس خوبی از در دست گرفتن Xiaomi Redmi K40S را به شما می‌دهند.

ابعاد گوشی7.7*76*163.2
وزن گوشی195 گرم
جنس قاب پشتیپلاستیک

علاوه بر این شیائومی وزن Redmi K40S را ۱۹۵ گرم اعلام کرده است اما ما در اندازه گیری‌های خود به عدد 196.3 گرم رسیدیم. شاید در نگاه اول این میزان اندکی زیاد به نظر برسد، اما به مرور به آن عادت خواهید کرد. همچنین شیائومی این گوشی را در چهار رنگ مشکی، خاکستری، آبی و سبز عرضه کرده است و نسخه ای که ما برای بررسی در درست داریم، نسخه با رنگ سبز این محصول است.

صفحه نمایش شیائومی ردمی K40s
صفحه نمایش Redmi K40S
نوع پنلامولد
اندازه صفحه6.67 اینچ
رزولوشن1080*2400
تراکم پیکسلی395 ppi
نرخ به روز رسانی120 هرتز

شیائومی از یک صفحه نمایش 6.67 اینچی AMOLED با نسبت تصویر 20:9 درون Redmi K40S استفاده می‌کند که رزولوشن FHD+ یا 1080*2400 پیکسلی دارد. این عدد تراکم پیکسلی 395ppi را به کاربر خروجی می‌دهد. همچنین پنل E4 AMOLED صفحه نمایش K40S توانایی نمایش رنگ‌های ۸ بیت را دارد.

لبه‌های صفحه نمایش Xiaomi K40S حاشیه اندکی دارد و از این رو نسبت صفحه نمایش به پنل روی دستگاه در این گوشی 86.6 درصد است که برای یک میان رده قابل قبول است. پوشش محافظ صفحه نمایش شیائومی ردمی K40S از گوریلا گلس ۵ ساخته شده که مقاومت مناسبی در برابر ضربه و خط و خش دارد.

کنتراست رنگ‌های نمایش داده شده درون این صفحه نمایش ۵۰۰۰۰۰۰:۱ است. این عدد عمق مناسب و بالای رنگ‌ها درون صفحه نمایش گوشی را نشان می‌دهد. ما برای بررسی صفحه نمایش دستگاه، ویدیوهای با کیفیت 4K و فریم ریت ۶۰ فریم بر ثانیه را به روی گوشی اجرا کردیم و K40S به راحتی توانست از پس نمایش آن‌ها بربیاید.

رنگ‌های نمایش داده شده درون این پنل علاوه بر عمق رنگ بالا، از دامنه رنگی بالا و مناسبی برخوردار هستند. عمق رنگ مشکی نیز درون رنگ‌های نمایش داده شده بالا است و رنگ‌ها به واقعیت نزدیک هستند. همه این موارد کیفیت بالای صفحه نمایش دستگاه را نشان می‌دهد.

صفحه نمایش ردمی K40S از استاندارد نمایش رنگی HDR10+ پشتیبانی می‌کند و نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی دارد. همچنین شیائومی نرخ نمونه برداری لمسی این دستگاه را ۳۶۰ هرتز اعلام کرده است. از این رو با استفاده از این صفحه نمایش می‌توانید تجربه بهتر و روان‌تری از کار کردن با دستگاه را تجربه کنید. درون تنظیمات صفحه نمایش نیز شما امکان تغییر استانداردهای رنگی به روی گزینه‌های Vivid، Saturated، Original color و تنظیمات پیشرفته را دارید. همچنین شما درون این منو امکان تغییر دمای رنگ‌ها را نیز دارید.

برای تغییر نرخ تازه سازی نیز درون تنظیمات می‌توانید نرخ تازه سازی صفحه نمایش را به صورت ثابت به روی ۶۰ یا ۱۲۰ هرتز تنظیم کنید. البته درون این بخش شاهد حالت خودکار نیز هستیم که نرخ تازه سازی با توجه محتوای در حال نمایش تنظیم می‌شود.

شیائومی میزان روشنایی حداکثری این صفحه نمایش را ۱۳۰۰ نیت اعلام کرده است. در تست‌های ما نیز به راحتی محتوای صفحه نمایش ردمی K40S در محیط‌های با نور زیاد قابل مشاهده بود. در زیر نور مستقیم آفتاب نیز محتوای صفحه نمایش دستگاه همچنان قابل مشاهده است اما در صورتی که محتوای نمایش داده شده تیره باشد، اندکی مشاهده آن دشوار است.

طراحی دوربین شیائومی ردمی K40s
دوربین Redmi K40S
رزولوشن دوربین‌ها48و8و2 مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@960fps
امکانات دوربین اصلی PDAF, OIS

شیائومی از یک ستاپ دوربین سه گانه در پشت دستگاه استفاده می‌کند. دوربین اصلی واید ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم 1.8، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی با پهنای دید ۱۱۹ درجه و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم 2.4 دوربین‌های این ستاپ سه گانه را تشکیل می‌دهند.

تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی ردمی K40S از کیفیت مناسب و بالایی برخوردار هستند. به‌طوری‌که جزئیات در تصاویر ثبت شده بالا است و تصاویر ثبت شده از دامنه رنگی مناسبی برخوردارند. البته اندکی رنگ‌ها پر‌رنگ‌تر از واقعیت ثبت شده‌اند. اما این غلیظ بودن رنگ‌ها اصلاً آزار دهنده نیست.

کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی نسبت به سایر دوربین‌های ۴۸ مگاپیکسلی میان رده‌ها از کیفیت مناسبی برخوردار است. به‌طوری‌که شیائومی یک حالت عکاسی ۴۸ مگاپیکسلی نیز درون رابط کاربری دوربین قرار داده است که با استفاده از آن می‌توان جزئیات بیشتری را درون تصاویر ثبت کرد و در نتیجه می‌توان تا ۲ برابر و با کیفیت HD به روی تصاویر زوم کرد. تصاویر ثبت شده با این حالت نیز کاملاً مناسب است.

البته در مقابل کم بودن مگاپیکسل دوربین، یکی از نقاط ضعف نیز به حساب می‌آید. چراکه با همین رنج قیمتی می‌توان سراغ رقبای این دستگاه با دوربین‌های بهتر نیز رفت.

کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین اولترا واید پایین‌تر از دوربین اصلی است و جزئیات درون تصاویر کمتر ثبت می‌شود. همچنین دامنه رنگی تصاویر ثبت شده با این دوربین اندکی کمتر از دوربین اصلی است. البته رنگ‌ها مانند دوربین اصلی غلیظ نیستند و به واقعیت نزدیک‌تر هستند.

علاوه بر این شما می‌توانید با دوربین ماکرو نیز عکاسی کنید. با وجود ۲ مگاپیکسلی بودن دوربین ماکرو، کیفیت تصاویر ثبت شده مناسب و قابل استفاده است. البته کیفیت این تصاویر خیلی بالا نیست اما می‌توان جزئیات مناسبی را در تصاویر ثبت شده مشاهده کرد.

عملکرد دوربین پشت دستگاه در ثبت تصاویر پرتره نیز مناسب است. تصاویر ثبت شده در این حالت از جزئیات بالایی برخوردارند و شیائومی Xiaomi Redmi K40S به راحتی می‌تواند سوژه را تشخیص دهد و پشت سوژه را تار کند.

همچنین بعد از عکاسی می‌توانید میزان دیافراگم را به صورت مجازی و انتخاب سوژه را به صورت دستی تغییر دهید. البته درحالی‌که دیافراگم را خیلی کم کنید و تصاویر زمینه را بیشتر تار کنید، اندکی لبه‌های سوژه تار می‌شود اما تصاویر همچنان مناسب هستند.

علاوه بر این درون تصاویر ثبت شده اندکی پوست صورت روشن‌تر از حالت عادی ثبت می‌شوند و می‌توان این میزان را نیز به صورت نرم افزاری کم یا زیاد کرد.

شیائومی ردمی K40S امکان فیلم‌برداری با کیفیت‌های 4K و FHD و فریم ریت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه را دارد. تصاویر ثبت شده با دوربین در نور مناسب از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و جزئیات به خوبی درون ویدیوها ثبت می‌شود. البته در این حالت نیز اندکی رنگ‌ها غلیظ ثبت می‌شوند. عملکرد لرزشگیر دوربین اصلی نیز مناسب است و تا حد مطلوبی می‌تواند لرزش را درون ویدیو‌های ثبت شده کاهش دهد.

علاوه بر این شما امکان فیلم‌برداری با دوربین ماکرو و کیفیت 720 را دارید. این ویدیوها با کیفیت نیستند اما خیلی می‌توانند قابل استفاده باشند. دوربین اولترا واید نیز امکان فیلم‌برداری با کیفیت FHD و فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. ویدیوهای ضبط شده در این حالت از کیفیت خوبی برخوردارند و البته نمی‌توان انتظار جزئیات بالا در ویدیوهای ضبط شده را داشت. اما رنگ‌ها نسبت به ویدیوهای ثبت شده با دوربین اصلی بیشتر به واقعیت نزدیک هستند.

علاوه بر این دوربین Redmi K40S امکان فیلم‌برداری آهسته با کیفیت 720 و فریم ریت های ۹۶۰ و ۲۴۰ فریم بر ثانیه را دارد. همچنین می‌توانید با کیفیت 1080 و فریم ریت ۱۲۰ فریم بر ثانیه نیز ویدیوهای آهسته خود را ثبت کنید. کیفیت ویدیوهای ثبت شده با فریم ریت ۹۶۰ فریم بر ثانیه اندکی پایین است اما سایر ویدیوهای آهسته از کیفیت مناسبی برخوردارند. پس از ثبت ویدیو‌ها نیز امکان تغییر زمان آهسته شدن در ویدیوهای با فریم ریت ۱۲۰ و ۲۴۰ فریم بر ثانیه درون کامپیوتر موجود است.

علاوه بر این درون رابط کاربری دوربین دستگاه می‌توانید شاهد حالت‌های دیگر نیز باشید.حالت‌هایی مانند حالت عکاسی شب، حالت ضبط ویدیو دو گانه، حالت عکاسی پاناروما، حالت Movie effects و حالت ویدیو کوتاه برخی از این حالت‌ها هستند.

طراحی دوربین سلفی شیائومی ردمی K40s
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین20 مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری1080p@30/120fps

شیائومی از یک دوربین واید ۲۰ مگاپیکسلی برای دوربین سلفی استفاده می‌کند. کیفیت تصاویر ثبت شده با این دوربین مناسب است و جزئیات تا حد مناسبی درون تصاویر ثبت شده با نور مناسب، به خوبی ثبت می‌شوند. البته در این رنج قیمتی می‌توان سراغ گوشی‌های با دوربین سلفی بهتر نیز رفت.

دوربین سلفی ردمی K40S امکان فیلم‌برداری با کیفیت FHD و فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. ویدیوهای ثبت شده در این حالت نیز از جزئیات قابل قبول برخوردار هستند اما کیفیت ویدیوهای ثبت شده خیلی بالا نیست و به پای کیفیت ویدیوهای ثبت شده با دوربین پشت دستگاه نمی‌رسد.

کیفیت تصاویر پرتره ثبت شده با دوربین سلفی نیز مناسب است و شناسایی سوژه به خوبی انجام می‌شود. در این حالت اندکی تصاویر پوست در چهره‌ها روشن‌تر از واقعیت ثبت می‌شود. اما تصاویر ثبت شده مناسب و قابل استفاده است.

سخت افزار ردمی K40S
نام تراشهاسنپدرالگون 870
تعداد هسته ها8
معماری تراشه7 نانومتر

شیائومی ردمی K40S با تراشه ۷ نانومتری کوالکام عرضه شده است. این گوشی از پردازنده اسنپدراگون ۸۷۰ درون خود استفاده می‌کند. شیائومی این دستگاه را با حافظه‌های رم ۸، ۶ و ۱۲ گیگابایتی عرضه کرده است. همچنین این دستگاه در نسخه‌های با حافظه ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده است.

البته متأسفانه از افزایش حافظه ذخیره سازی به کمک کارت حافظه microSD درون این گوشی خبری نیست. نسخه‌ای که ما برای بررسی در اختیار داریم نسخه با ۱۲ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی این دستگاه است.

با توجه به سخت‌افزار مناسب این میان رده شما به راحتی می‌توانید انواع پردازش‌های سنگین را به روی K40S با گرافیک بالا و بدون لگ اجرا کنید و با مشکلی روبه‌رو نشوید. دمای دستگاه حین پردازش‌های سنگین نیز تا ۳۷ درجه سانتی‌گراد اندازه گیری شد که کاملاً مناسب است.

تجربه بازی شیائومی ردمی K40s
تجربه گیمینگ ردمی K40S

ما برای بررسی عملکرد سخت‌افزار دستگاه بازی‌های سنگین مختلفی را به روی ردمی K40S اجرا کردیم و توانستیم این بازی‌ها را به روانی و با گرافیک بالا اجرا کنیم. Redmi K40S توانست به روانی بازی Asphalt 9 را اجرا کند. سرعت لود و اجرای بازی بالا بود. همچنین شاهد گرافیک بالای بازی حین اجرا نیز بودیم. فریم ریت خروجی صفحه نمایش دستگاه در حین اجرا بازی حدود ۶۰ فریم بر ثانیه نمایش داده شد و دمای دستگاه نیز تا ۳۵ درجه سانتی‌گراد بالا رفت و آزار دهنده نبود.

علاوه بر این ما بازی Call of Duty Mobile را نیز به روی K40S اجرا کردیم و در هر دو حالت Battle Royale و Multiplayer توانستیم عملکرد کاملاً روان، بدون لگ و گرافیک بالا را تجربه کنیم. فریم ریت خروجی صفحه نمایش دستگاه حین اجرای بازی نیز حدود ۶۰ فریم بر ثانیه بود. همچنین دمای دستگاه در بیشترین حالت ۳۷ درجه سانتی‌گراد اندازی گیری شد که مناسب است و اصلاً آزار دهنده نیست.

نتایج بنچمارک شیائومی ردمی K40s
نتایج بنچمارک‌ها

نتایج بنچمارک‌های ثبت شده شیائومی ردمی K40S نیز نشان‌گر سخت‌افزار مناسب و قوی این دستگاه است. البته نمی‌توان انتظار امتیازهای خیلی بالا یک پرچم‌دار را از این دستگاه داشت. اما امتیازهای ثبت شده بالا است و عملکرد مناسب دستگاه را نشان می‌دهد. در ادامه می‌توانید نتایج بنچمارک های گرفته شده با دستگاه را مشاهده کنید.

برای بررسی پایداری عملکرد Xiaomi Redmi K40S نیز ما تست Wild Life Extreme Stress Test بنچمارک 3DMark را اجرا کردیم و به درصد پایداری ۷۹.۷ درصد رسیدم. این عدد برای یک میان رده پایین است و نشان گر افت عملکرد دستگاه در پردازش‌های سنگین به مدت طولانی است.

علاوه بر این در بازی Mortal Kombat نیز شاهد اجرای روان، بدون لگ و با گرافیک بالای بازی بودیم و فریم ریت خروجی صفحه نمایش دستگاه در اجرای بازی نیز به عدد ۱۱۷ الی ۱۲۰ فریم بر ثانیه رسید.

اسپیکرهای شیائومی ردمی K40s
اسپیکرها

در بررسی شیائومی ردمی K40S قسمت اسپیکرها، این گوشی از یک جفت اسپیکر استریو در بالا و پایین فریم ردمی K40S استفاده کرده است. حجم صدای خارج شده از اسپیکرهای گوشی بالا است و از این رو می‌توانید با صدای بالای به موزیک گوش کنید. کیفیت صدای پخش شده توسط اسپیکرهای گوشی نیز بالا است. به‌طوری‌که به راحتی می‌توانید به صدا‌های با جزئیات و بیس زیاد گوشی کنید.

K40S امکان تشخیص فرکانس‌های مختلف صدا را دارد. البته اگر دنبال یک اسپیکر گوشی با بیس زیاد هستید شاید بتوانید سراغ گزینه‌های مناسب‌تری نیز بروید. حجم صدای خروجی از اسپیکرهای دستگاه برابر است. همچنین حجم صدا در درصد صداهای مختلف مناسب است و حجم صدای خروجی یکنواخت کم و زیاد می‌شود.

سنسورها و تکنولوژی‌های ارتباطی

شیائومی از سنسورهای مجاورت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما و color spectrum درون ردمی K40S استفاده کرده است. همچنین این دستگاه از وای فای دو کاناله نسل ۶ و بلوتوث نسل ۵.۲ نیز پشتیبانی می‌کند. از این رو شاهد سنسورهای کاملی برای این گوشی هستیم و در استفاده روزانه با مشکل خاصی روبه‌رو نخواهید شد.

رابط کاربری شیائومی ردمی K40s
رابط کاربری
نام ونسخه رابط کاربریMIUI 13
نسخه اندروید12

شیائومی ردمی K40S با اندروید ۱۲ و نسخه 13.0.7 رابط کاربری MIUI شیائومی عرضه شده است. در این دستگاه نیز شاهد سایر ویژگی‌های موجود در این نسخه از MIUI هستیم و از جمله این ویژگی‌های می‌توان به حالت گیم Redmi K40S درون بازی‌ها اشاره کرد.

با استفاده از این حالت شما می‌توانید عملکرد دستگاه حین اجرای بازی را بهبود ببخشید، فریم ریت صفحه نمایش، درصد پردازش CPU و GPU را مشاهده کنید و دسترسی سریع به برخی تنظیمات داشته باشید که حین اجرای بازی‌ها خیلی مفید است.

نکته جالب درون رابط کاربری دستگاه، عرضه گوشی با نام POCO F4 است. از این رو شباهت‌های این دو گوشی به مشخصات فنی ختم نمی‌شود و حتی درون تنظیمات نیز شیائومی اسم پیش فرض دستگاه را POCO F4 قرار داده است و خبری از نام Redmi K40S نیست.

در مقابل رابط کاربری نصب شده به روی دستگاه مانند سایر گوشی‌های ردمی است و برخلاف نام POCO شباهتی با رابط کاربری مخصوص شیائومی برای این گوشی‌ها ندارد. نکته جالب دیگر درباره شیائومی ردمی K40S نیز رنگ صورتی پیش فرض کیبورد دستگاه قبل از راه‌اندازی اولیه است که احتمالاً آن را در کمتر گوشی هوشمندی دیده باشید.

عملکرد رابط کاربری گوشی نیز با توجه به سخت‌افزار دستگاه کاملاً روان و بدون لگ است و به راحتی می‌توان درون منوها جابه‌جا شد. البته ما شاهد باگ در قسمت به‌روزرسانی تنظیمات و هنگ کردن این منو بودیم که به احتمال زیاد با آپدیت بعدی MIUI این موضوع قابل حل است.

امنیت و احراز هویت

شیائومی علاوه بر شیوه‌های رایج احراز هویت، از تشخیص چهره و تشخیص اثر انگشت نیز برای بازکردن قفل دستگاه استفاده می‌کند. عملکرد تشخیص چهره مشابه سایر دستگاه‌های اندرویدی شاید خیلی قابل اعتماد نباشد اما شیائومی ردمی K40S با سرعت بالا می‌تواند فرایند تشخیص چهره را انجام دهد.

فرایند تشخیص اثر انگشت نیز خیلی سریع است. به‌طوری‌که شما با سرعت خیلی بالا و بلافاصله بعد از قرار دادن انگشت خود به روی حسگر می‌توانید شاهد باز شدن قفل دستگاه باشید. دقت تشخیص این حسگر نیز در عین سرعت بالا، کاملاً مناسب و قابل اعتماد است. همچنین شیائومی مکان قرارگیری حسگر اثر انگشت را نیز کاملاً مناسب انتخاب کرده است و به راحتی در استفاده روزانه می‌توانید به حسگر اثر انگشت Redmi K40S دسترسی داشته باشید.

شیائومی ردمی K40s در شارژ
شارژ دهی و سرعت شارژ Xiaomi Redmi K40S
حجم4500 میلی‌آمپرساعت
سرعت شارژ سیمی67 وات
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

شیائومی از یک باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت درون این دستگاه استفاده کرده است. شاید در نگاه اول حجم این باتری کم به نظر برسد اما دستگاه به راحتی می‌تواند یک روز استفاده متوسط شما را پاسخ‌گو باشدشیائومی ردمی K40S.

در استفاده سنگین نیز برخلاف تصور، ردمی K40S عملکرد نسبتاً مناسبی از خود به نمایش گذاشت. به‌طوری‌که پس از اجرای ۲۰ دقیقه بازی‌های سنگین Asphalt 9 و Call of Duty Mobile شارژ باتری به ترتیب ۵ الی ۷ و ۸ درصد کاهش را تجربه کرد. از این رو در استفاده سنگین با دستگاه به راحتی می‌توانید حدود ۴ و نیم الی ۵ ساعت باتری دهی را تجربه کنید. این عدد با توجه به باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دستگاه مناسب و قابل قبول است.

در صورت خالی شدن باتری نیز Redmi K40S می‌تواند با استفاده از شارژر سریع ۶۷ واتی خود در ۳۸ دقیقه گوشی را از ۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ کند که این عدد عالی است. همچنین ردمی K40S از تکنولوژی‌های شارژ Power Delivery 3.0 و Quick Charge 3+ نیز پشتیبانی می‌کند.

جمع بندی

در مجموع بررسی شیائومی ردمی K40S می‌توان گفت یک گوشی مناسب برای اجرای پردازش‌های سنگین است. مناسب گیمینگ نیز هست و شارژر سریع ۶۷ واتی دارد. در مقابل اگر در رنج قیمتی حدود ۱۳ میلیون تومان دنبال یک گوشی با دوربین بهتر هستید، می‌توانید سراغ رقبای این دستگاه مانند گلکسی A53 سامسونگ یا شیائومی 11T Pro نیز بروید. از آنجایی که این گوشی بیشتر مخصوص چین ساخته شده است، بهتر است در صورت تمایل به خرید از جایگزین آن در بازار جهانی، یعنی POCO F4 استفاده کنید. در این صورت شاهد دوربین بهتر و قیمت مناسب‌تر این دستگاه نیز خواهید بود.

نظر شما درباره ارزش خرید Redmi K40S چیست؟ آیا حاضر به خرید این دستگاه هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

بررسی: اگر به گوشی‌های ردمی علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو را نیز مطالعه کنید.