شرکت استارت‌آپی کاردیو‌سیگنال با هدف تشخیص بیماری با روش مقرون‌به‌صرفه و بدون نیاز به حسگرها یا سخت افزارهای تخصصی، برنامه‌ای برای تست قلب مبتنی بر گوشی هوشمند را می‌سازد.

یک شرکت استارت‌آپی به نام کاردیو‌سیگنال، در حال کار روی اپلیکیشنی است که تست قلب را با استفاده از برخی از ساده‌ترین ویژگی‌های گوشی هوشمند انجام می‌دهد. این شرکت 10 میلیون دلار سرمایه اولیه‌ جمع‌آوری کرده است تا رویکرد خود را در کلینیک‌های پزشکی مورد آزمایش قرار دهد.

نحوه کار آن‌ها به این شکل است که در وهله اول نرم‌افزار CardioSignal داده‌های حرکتی را توسط شتاب‌سنج‌های گوشی هوشمند ثبت می‌کند. این شتاب‌سنج‌ها متشکل از یک سری تراشه‌ داخل گوشی است که معمولاً برای تعویض صفحه از حالت عمودی به حالت افقی یا شمارش قدم‌های کاربر استفاده می‌شوند.

سپس کاربران دراز می‌کشند و گوشی را برای حدود یک دقیقه روی قفسه سینه خود می‌گذارند، نرم‌افزار CardioSignal حرکات ظریف مرتبط با ضربان قلب را تشخیص می‌دهد. پس از آن الگوهای مرتبط با ریتم‌ نامنظم یا شرایط دیگر را بررسی کرده و با الگوی حرکتی قلب شما مطابقت می‌دهد.

این استارت‌آپ نام ژیروکاردیوگرافی را برای عملکرد نرم‌افزارش انتخاب کرده و هدف را تشخیص بیماری‌ها به‌روشی مقرون به‌صرفه و بدون نیاز به حسگرها یا سخت افزارهای تخصصی تعریف کرده‌اند.

به‌گفته جوسو بلومستر، موسس و مدیر‌عامل کاردیوسیگنال، سالانه بیش از 20 میلیون نفر بر اثر بیماری‌های قلبی‌عروقی جان خود را از دست می‌دهند. این بودجه 10 میلیون‌دلاری ما را قادر می‌سازد تا یک راه‌حل تشخیص و نظارت از راه دور را برای پزشکان و بیمارانشان ایجاد کنیم. در حال‌حاضر در زمینه مراقبت‌های اولیه ابزار بسیار محدودی برای تشخیص بیماری‌های قلبی وجود دارد. به‌عنوان‌مثال بیمارانی که نارسایی قلبی را تجربه می‌کنند، اغلب علائم پیشینی از خود بروز می‌دهند که تشخیص داده نمی‌شود. با این تغییر می‌توانیم به جای درمان عوارض، به تشخیص و پیشگیری زودهنگام بیماری‌های قلبی‌عروقی برسیم.

براساس گزارش دیوید کیم، عضو هیئت‌مدیره این شرکت، CardioSignal این پتانسیل را دارد که در سطح جهانی بر بیماری‌های قلبی تأثیر بگذارد. بیماری‌های قلبی همچنان یکی از علل شایع مرگ هستند و CardioSignal علاوه بر تشخیص بیماری دسترسی آسانی را هم برای کاربران فراهم کرده است. به‌طوری‌که همه افرادی که تلفن هوشمند دارند، می‌توانند از این تکنولوژی استفاده کنند. با این روش می‌توان به میلیون‌ها بیمار در معرض خطر کمک رسانی کرد.

اخبار مرتبط:

AMA