با وجود پیشرفت چشمگیر دنیای موبایل در سال‌های اخیر، همچنان افراد زیادی به دنبال خرید گوشی‌های ساده هستند تا بتوانند نیاز‌های روزمره خود را برطرف کنند. در این مقاله به معرفی بهترین گوشی‌های دکمه‌ای می‌پردازیم تا بتوانید خرید بهتری داشته باشید. 

گوشی‌های دکمه که با نام Feature Phone هم شناخته می‌شوند، در حقیقت همان موبایل‌های ساده هستند اما با پیشرفت صنعت موبایل، این دستگاه‌ها حالا به صفحه نمایش‌های رنگی و اینترنت مجهز شده‌اند که توانایی‌های آن‌ها را از همیشه بیشتر کرده است. در ادامه می‌توانید بسته به نیازتان، دستگاه مناسب را پیدا کنید و ویژگی‌های آن را با دیگر دستگاه‌ها مقایسه کنید.

نوکیا ۲۶۶۰ فلیپ

نوکیا ۲۶۶۰ فلیپ

در گذشته دستگاه‌های فلیپ از محبوبیت بسیار بالایی در میان کاربران برخوردار بوده‌اند و این موضوع، آن‌ها را تبدیل به یک دستگاه خاطره‌انگیز کرده است. شرکت‌های سازنده هم با در نظر داشتن این موضوع، به تولید دستگاه‌های تاشو ادامه می‌دهند و آمار فروش آن‌ها نشان داده که افراد همچنان به این نوع از دستگاه‌ها علاقه دارند.

یکی از بهترین دستگاه‌ها در این زمینه، نوکیا ۲۶۶۰ فلیپ به حساب می‌آید. در این دستگاه از یک صفحه نمایش 2.8 اینچی ال‌سی‌دی استفاده شده که 143 پیکسل را در هر اینچ خود دارد. اما نکته جالب اینجاست که برای کاهش نیاز کاربر به باز کردن دستگاه، در بخش بیرونی آن از یک پنل 1.7 اینچی استفاده شده که می‌تواند ساعت، تاریخ و نوتیفیکیشن‌ها را به شما نشان دهد.

این دستگاه حدود 125 گرم وزن دارد و در ساخت بدنه آن از پلاستیک مرغوب استفاده شده است. نوکیا 2660 از 128 مگابایت حافظه داخلی برخوردار است اما شما می‌توانید آن را به وسیله کارت حافظه افزایش دهید. در قاب پشتی دستگاه از یک دوربین 0.3 مگاپیکسلی استفاده شده که یک فلش ال‌ای‌دی را در کنار خود دارد. در میان دیگر ویژگی‌های دستگاه می‌توان به جک 3.5 میلی‌متری هدفون، اسپیکر، پشتیبانی از دو سیم‌کارت، رادیو و بلوتوث 4.2 اشاره کرد.

برای تامین انرژی دستگاه هم از یک باتری 1450 میلی‌آمپری استفاده شده که با پورت میکرو یو‌اس‌بی شارژ می‌شود. شارژ دهی دستگاه با توجه به کم مصرف بودن تراشه T107 و صفحه نمایش دستگاه، بسیار خوب است و می‌تواند برای چند روز استفاده عادی کافی باشد.

نوکیا ۱۰۶ (۲۰۲۳)

نوکیا ۱۰۶ (۲۰۲۳)

نوکیا ۱۰۶ برای اولین بار در سال 1398 وارد بازار شد و به سرعت محبوبیت زیادی بین کاربران پیدا کرد. این دستگاه در حقیقت نسخه جدیدی از همان نوکیا دوست داشتنی قدیمی به حساب می‌آید. حالا در سال 1402 این دستگاه در دو مدل عادی و 4G بروزرسانی شده و تغییرات ظاهری و داخلی در آن به وجود آمده است. 

این گوشی 93 گرمی از یک صفحه نمایش 1.8 اینچی ال‌سی‌دی استفاده می‌کند که 111 پیکسل را در هر اینچ خود دارد. در میان مشخصات چشمگیر این دستگاه می‌توان به باتری 1000 میلی‌آمپری آن اشاره کرد که می‌تواند به راحتی انرژی مورد نیاز دستگاه را برای چند روز تامین کند. در نوکیا ۱۰۶ هم شما می‌توانید از کارت حافظه به همراه دو سیم‌کارت استفاده کنید. برخلاف برخی از دستگاه‌های دیگر، نوکیا 106 در برابر پاشش قطرات آب مقاوم است که می‌تواند خیال شما را از بابت استفاده از آن در باران راحت کند.

نوکیا ۸۲۱۰ 4G

نوکیا ۸۲۱۰ 4G

بدون شک می‌توان نوکیا ۸۲۱۰ را یکی از بهترین گوشی‌های دکمه‌ای بازار دانست. این دستگاه تقریبا تمامی بخش‌های یک دستگاه ساده را ارتقا داده و ویژگی‌هایی را به آن اضافه کرده است. نکته جالب توجه اینجاست که بخش عمده‌ای از مشخصات و ویژگی‌های این دستگاه تفاوتی با مدل ۲۶۶۰ ندارد که به شما اجازه می‌دهد تا بین دو بدنه متفاوت، مورد مورد نظرتان را انتخاب کنید.

در این دستگاه از یک صفحه نمایش 2.8 اینچی ال‌سی‌دی استفاده شده که برای یک گوشی ساده اندازه خوبی دارد. پردازش‌های دستگاه به کمک تراشه T107 انجام می‌شود که مصرف انرژی کمی دارد. این موضوع به همراه باتری 1450 میلی‌آمپری نشان می‌دهد که نوکیا 8210 شارژدهی بسیار خوبی دارد. اطلاعات دستگاه روی 128 مگابایت فضای داخلی آن ذخیره می‌شوند اما شما می‌توانید این حافظه را به کمک کارت حافظه افزایش دهید. 

در قاب پشتی دستگاه یک دوربین 0.3 مگاپیکسلی قرار گرفته که با فلش ال‌ای‌دی همراه شده است. اما یکی از نکات مهم در مورد این دستگاه، پشتیبانی آن از اینترنت نسل چهارم است. این دستگاه با وزن 107 گرم در دسته دستگاه‌های نسبتا سبک قرار می‌گیرد.

نوکیا ۵۷۱۰ Express Audio

نوکیا ۵۷۱۰ Express Audio

نوکیا ۵۷۱۰ یکی از خاص‌ترین دستگاه‌های ساده موجود در بازار به‌شمار می‌رود که توانسته در مدت کوتاه عرضه، طرفداران زیادی را برای خود پیدا کند. وزن این دستگاه 129 گرم است که اختلاف نسبتا زیادی با مدل‌های دیگر در این لیست دارد اما این اختلاف بی‌دلیل نیست. در نگاه اول به این دستگاه متوجه طراحی عجیب و ضخامت بالای آن می‌شوید که باید در قاب پشتی به دنبال دلیل آن بگردید.

در بخش بالای قاب پشتی این دستگاه یک روکش پلاستیکی قرمز رنگ وجود دارد که با پایین آوردن آن، ویژگی اصلی این دستگاه را پیدا می‌کنید. در نوکیا ۵۷۱۰ یک جفت هدفون بی‌سیم وجود دارد که به کمک بلوتوث به دستگاه متصل می‌شوند و می‌توانند به شما در برقراری تماس یا گوش دادن به موسیقی کمک کنند. البته نمی‌توان از این هدفون‌ها به اندازه یک هدفون عادی انتظار داشت اما این موضوع که شما همیشه می‌توانید آن‌ها را همراه دستگاه‌تان داشته باشید و نیازی به شارژ آن‌ها ندارید، مزیت خوبی برای یک دستگاه ساده است.

در بخش جلوی دستگاه از یک پنل ال‌سی‌دی 2.4 اینچی استفاده شده که 167 پیکسل را در هر اینچ خود جای داده است. البته باید گفت که اندازه این پنل نسبت به اندازه دستگاه کمی کوچک به نظر می‌رسد. مثل مدل‌های دیگر، این دستگاه از 128 مگابایت حافظه داخلی برخوردار است اما امکان افزایش آن به کمک کارت حافظه وجود دارد. دوربین نوکیا ۵۷۱۰ رزولوشن 0.3 مگاپیکسلی دارد و با یک فلش ال‌ای‌دی همراه شده است.

برای انجام پردازش‌ها در این مدل از تراشه T107 استفاده شده که در کنار یک باتری 1450 میلی‌آمپری، می‌تواند شارژدهی بسیار خوبی را به کاربران ارائه کند. برای اتصال سریع‌تر به هدفون‌ها در این دستگاه از بلوتوث نسل 5 استفاده شده که سرعت بالایی دارد. 

البته در میان معایب نوکیا ۵۷۱۰ باید به عدم استفاده از جک 3.5 میلی‌متری هدفون در آن اشاره کرد. این کار به دلیل استفاده از هدفون‌های بلوتوثی در دستگاه انجام شده اما همچنان ممکن است برخی از کاربران استفاده از هدفون‌های سیمی را ترجیح بدهند. برخلاف برخی از دستگاه‌های دکمه‌ای دیگر، در این دستگاه وای فای وجود ندارد و تنها راه اتصال به اینترنت از طریق سیم‌کارت است.

نوکیا ۱۰۵(2022)

نوکیا ۱۰۵(2022)

در میان بهترین گوشی‌های دکمه‌ای می‌توان به مدل جدید نوکیا ۱۰۵ اشاره کرد که در سال ۱۴۰۱ وارد بازار شده است. این دستگاه در حقیقت همان شخصیتی را دارد که از دستگاه‌های نوکیا به خاطر داریم و از نظر امکانات، یکی از ساده‌ترین دستگاه‌ها به‌شمار می‌رود. همین موضوع باعث می‌شود که نوکیا ۱۰۵ به دستگاهی عالی برای افرادی که انتظاری از تلفن همراه خود ندارد و فقط با آن به برقراری تماس می‌پردازند تبدیل شود.

در بخش جلوی این دستگاه ۷۰ گرمی از یک صفحه نمایش 1.77 اینچی ال‌سی‌دی استفاده شده که 113 پیکسل را در هر اینچ خود دارد. این مدل حتی از دوربین برخوردار نیست، اما در بخش بالای آن یک چراغ قوه اضافه شده است. در این مدل از ۴ مگابایت حافظه داخلی استفاده شده و افزایش آن با کارت حافظه امکان‌پذیر نیست. 

اما به لطف امکانات کم و استفاده از تراشه MT6261D، باتری 800 میلی‌آمپری این دستگاه می‌تواند انرژی مورد نیاز آن را برای چند روز تامین کند. نسخه جدید این دستگاه در دو مدل با پشتیبانی از یک یا دو سیم‌کارت به بازار عرضه شده است. 

نوکیا ۱۲۵ دو سیم کارت

نوکیا ۱۲۵ دو سیم کارت

برای حفظ سادگی دستگاه اما برخورداری از صفحه نمایش بزرگ‌تر، می‌توانید نوکیا ۱۲۵ را انتخاب کنید. این دستگاه از یک صفحه نمایش 2.4 اینچی ال‌سی‌دی استفاده می‌کند که رزولوشن 240×320 پیکسلی دارد. این دستگاه کمی از مدل ۱۰۵ بزرگ‌تر است و وزن آن به ۹۰ گرم افزایش یافته است. 

مثل مدل ۱۰۵، در نوکیا ۱۲۵ از ۴ مگابایت حافظه داخلی استفاده شده و امکان افزایش آن با کارت حافظه وجود ندارد. این مدل فاقد دوربین است اما چراغ قوه ال‌ای‌دی به آن اضافه شده است. اندازه بزرگ‌تر بدنه به نوکیا اجازه داده تا ظرفیت باتری را به 1000 میلی‌آمپر برساند. باتری بزرگ‌تر حالا شارژدهی بیشتری را به کاربران ارائه می‌دهد که برای یک گوشی ساده بسیار مهم است.

نوکیا ۵۳۱۰

نوکیا ۵۳۱۰

نوکیا ۵۳۱۰ گزینه دیگری در لیست بهترین گوشی‌های دکمه‌ای به شمار می‌رود که ویژگی‌های جذابی را در خود جای داده است. این دستگاه از دو اسپیکر در بخش جلوی خود برخوردار است که می‌توانند به خوبی صدا‌ها را پخش کنند. همچنین در حاشیه‌های بدنه این دستگاه دکمه‌هایی برای کنترل پخش موسیقی و صدا وجود دارد که اهمیت این موضوع را برای شرکت نشان می‌دهد.

نوکیا ۵۳۱۰ حدود 88 گرم وزن دارد و ضخامت آن حدود 13 میلی‌متر است. این دستگاه از دو سیم‌کارت پشتیبانی می‌کند و انرژی آن توسط یک باتری 1200 میلی‌آمپری تامین می‌شود که می‌تواند شارژدهی بسیار خوبی داشته باشد. متاسفانه این مدل تنها 16 مگابایت حافظه داخلی دارد اما شما می‌توانید آن را به کمک کارت حافظه افزایش دهید. 

در بخش جلوی دستگاه از یک پنل 2.4 اینچی ال‌سی‌دی استفاده شده که 167 پیکسل در هر اینچ خود دارد و می‌تواند تصاویر را با جزئيات بالایی نمایش دهد. در بخش پشتی این دستگاه هم از یک دوربین VGA و فلش ال‌ای‌دی استفاده شده که نمی‌توان انتظار زیادی از آن داشت. 

جمع‌بندی خرید بهترین گوشی‌های دکمه‌ای

در بازار گوشی‌های ساده متعددی در بازه‌های قیمتی متنوعی وجود دارند که برای خرید آن‌ها، شما باید ابتدا نیاز‌هایتان را بررسی کنید. در صورت انتخاب گوشی درست با توجه به امکانات، می‌توان از پرداخت هزینه اضافی جلوگیری کرد. اما موضوع اصلی این است که بخش عمده‌ای از دستگاه‌های ذکر شده مشخصات مشابهی دارند و تفاوت اصلی آن‌ها، در بخش ظاهری است.

این موضوع می‌تواند انتخاب را تا حد زیادی آسان کند و به شما اجازه بدهد تا دستگاه متناسب با سلیقه‌تان را انتخاب کنید. به نظر شما عنوان بهترین گوشی دکمه‌ای به کدام یک از این دستگاه‌ها تعلق دارد؟ نظراتتان را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.