سری نوت شیائومی یکی از پر فروش ترین گوشی های این شرکت است. امسال شیائومی سری ۱۱ نوت خود را عرضه کرده است و ردمی نوت 11 پرو یکی از اعضای این سری است. نسخه با ۸ گیگابایت رم این دستگاه قیمتی حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در فروردین ماه ۱۴۰۱ دارد. اما سوال اصلی اینجاست که آیا این دستگاه با این برچسب قیمتی ارزش خرید دارد؟ سخت افزار آن مناسب است؟ دوربین Redmi Note 11 Pro نیز تا چه حد می تواند نیاز شما را برآورده کند؟ برای پاسخ به این سوال ها بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو را تا انتها مطاله کنید.

آنباکس XIAOMI REDMI NOTE 11 PRO
جعبه گشایی ردمی نوت ۱۱ پرو

در بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو مثل همیشه در جعبه شاهد حضور شارژر هستیم. شارژر درون بسته بندی یک آداپتور ۶۷ وات است که به همراه کابل USB Type C به USB عادی عرضه می شود. علاوه بر این درون جعبه گوشی ما یک قاب ژله ای را نیز مشاهده می کنیم. به جز این موارد، دفترچه های راهنما و سوزن خارج سازی خشاب سیم کارت نیز درون جعبه ردمی نوت ۱۱ پرو موجود است.

طراحی XIAOMI REDMI NOTE 11 PRO
طراحی Redmi Note 11 Pro
ابعاد گوشی164.2×76.1×8.1
وزن گوشی202g
جنس صفحهگوریلا گلس ۵ (شیشه)
جنس قاب پشتیپلاستیک
جنس بدنهپلاستیک
استاندارد ضد آبIP53

طراحی ردمی نوت ۱۱ پرو مانند طراحی سایر خانواده نوت ۱۱ است. ما به روی دستگاه شاهد صفحه نمایش و دوربین حفره ای در بالا و وسط نمایش هستیم. همچنین در قسمت بالای دوربین نیز شاهد شیار اسپیکر مکالمه هستیم. پشت دستگاه نیز از جنس شیشه است و ما شاهد ستاپ دوربین در قسمت چپ و بالایی صفحه نمایش هستیم.

در پایین دستگاه و در سمت چپ و راست نیز به ترتیب شاهد نوشته Redmi و نوشته های دیگر هستیم که به صورت عمودی هستیم. فریم دور دستگاه نیز از جنس پلاستیک خوش ساخت است که حس پلاستیک را در دست به شما نمی دهد. ما در لبه سمت راستی دستگاه شاهد کلید های تنظیم صدا و کلید روشن-خاموش هستیم که با سنسور اثرانگشت ادغام شده است.

در لبه چپی نیز شاهد هیچ کلیدی نیستیم. در لبه پایینی نیز شاهد اسپیکر، میکروفون، درگاه شارژ Type C و درگاه سیم کارت هستیم. ‌ردمی نوت ۱۱ پرو از دو سیم کارت یا یک سیم کارت و یک کارت حافظه مجزا پشتیبانی می کند و شیار سیم کارت دستگاه نیز به صورت دو طرفه طراحی شده است. در لبه بالایی فریم دستگاه نیز ما شاهد سنسور IR، میکروفون، اسپکیر دوم و جک ۳.۵ میلی متری صدا هستیم. 

شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو ۲۰۲ گرم وزن دارد. شیائومی این دستگاه را در سه رنگ خاکستری (Graphite Gray)، سفید (Polar White) و آبی (Star Blue) عرضه کرده است. برای بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو نسخه ای که ما در دست داریم، نسخه آبی این دستگاه است که ما در رنگ پشت دستگاه شاهد حالت اکلیلی درون طیف آبی رنگ هستیم.

در نسخه آبی رنگ ما شاهد تفاوت رنگ فریم دستگاه با شیار سیم کارت و دکمه روشن-خاموش نیز هستیم که کمی رنگ آبی در آن از رنگ آبی فریم دستگاه روشن تر است. همچنین ردمی نوت ۱۱ پرو در برابر پاشش قطرات آب و گرد و غبار مقاوم است و گواهی IP53 دارد.

صفحه نمایش XIAOMI REDMI NOTE 11 PRO
صفحه نمایش ردمی Note 11 Pro
نوع پنلSuper AMOLED
اندازه صفحه6.67 اینچ
رزولوشن1080×2400
تراکم پیکسلی395 ppi
سقف روشنایی1200 nits
نرخ بروزرسانی120Hz
نسبت صفحه به بدنه86

پنل صفحه نمایش یکی از برتری های Redmi Note 11 Pro نسبت به سایر رقبای خود است. این دستگاه از یک پنل ۶.۶۷ اینچی AMOLED و FHD+ برای صفحه نمایش خود استفاده می کند که رزولوشن 2400*1080 پیکسلی دارد. این عدد تراکم پیکسلی 395ppi را به ردمی نوت ۱۱ پرو می دهد. همچنین پنل صفحه نمایش ردمی نوت ۱۱ پرو از دامنه رنگی DCI-P3 پشتیبانی می کند و 120 Hz است. پوشش محافظ این صفحه نمایش نیز گوریلا گلس ۵ است.

تجربه کار کردن با صفحه نمایش ردمی نوت 11 پرو تجربه ای بی عیب و نقص است. چرا که رنگ ها در این صفحه نمایش به واقعیت نزدیک هستند و عمق رنگ مشکی درون صفحه نمایش بالا است. همچنین با توجه به ۱۲۰ هرتزی بودن صفحه نمایش، به راحتی می توانید با آن کار کنید و در بازی ها احساس روان بودن بیشتری به شما دست می دهد. علاوه بر این صفحه نمایش ردمی نوت ۱۱ پرو دارای تاچ سمپل 360 Hz است. این عدد نشان گر میزان خوب حساسیت تاچ صفحه نمایش دستگاه است.

 با توجه به روشنایی حداکثری ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ نیتی در ردمی نوت 11 پرو در فضا های با نور زیاد شما به راحتی می توانید با گوشی کار کنید. برای مثال در تست های خود به راحتی توانستیم محتوای صفحه نمایش را در نور روز مشاهده کنیم. اما این میزان روشنایی به اندازه ای نیست که بتوانید به راحتی مانند پرچم دار ها زیر نور مستقیم خورشید محتوای صفحه نمایش را مشاهده کنید.

XIAOMI REDMI NOTE 11 PRO دوربین
دوربین نوت ۱۱ پرو
رزولوشن دوربین اصلی108MP
رزولوشن دوربین اولتراواید8MP
رزولوشن دوربین ماکرو2MP
رزولوشن دوربین عمق2MP
کیفیت فیلمبرداری1080/30fps

ردمی نوت ۱۱ پرو یک ستاپ دوربین چهارگانه دارد. دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با دیافراگم ۱.۹ از نوع واید، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۲ و زاویه دید ۱۱۸ درجه و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۴ به عنوان لنز ماکرو و عمق دوربین های این ستاپ چهارگانه هستند.

تصاویر ثبت شده با دوربین ردمی نوت 11 پرو از کیفیت قابل قبولی بر‌خوردار اند. تصاویر ثبت شده در نور روز کیفیت مناسبی دارند. دامنه رنگی ثبت شده درون عکس ها مناسب است و تفکیک پذیری رنگ درون دوربین قابل قبول است. اگر نیاز به ثبت جزئیات بیشتری درون عکس های خود دارد نیز می توانید از حالت ۱۰۸ مگاپیکسلی درون رابط کاربری دوربین استفاده کنید.

تصاویر ثبت شده با این حالت از کیفیت خیلی خوبی برخوردار اند و جزئیات به دقت زیادی درون تصاویر ثبت شده قابل مشاهده هستند. همچنین درون رابط کاربری دوربین ما شاهد قابلیت هایی مانند پاناروما، تایم لپس، حالت پرو برای فیلم برداری و عکس برداری و چند حالت دیگر نیز هستیم.

همچنین درون رابط کاربری دوربین شما امکان ثبت ویدیو های اسلو موشن را نیز دارید. درون تنظیمات این حالت نیز شما نمی توانید کیفیت و فریم ریت را مشاهده کنید و فقط می توانید ویدیو های سرعت آهسته را ثبت کنید. فیلم های ثبت شده با این حالت از کیفیت پایینی برخوردار هستند اما وجود آن درون رابط کاربری دوربین گوشی قابل قبول است.

علاوه بر عملکرد خوب دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی که جزئیات خوبی را به ما می‌دهد، عملکرد دوربین اولترا واید کاملاً عادی است و جزئیات درون تصاویر ثبت شده با این دوربین در مقایسه با دوربین اصلی کمتر است و تصاویر از کیفیت پایین‌تری برخوردار هستند.

عملکرد دوربین ماکرو نیز به نسبت به سنسور دو مگاپیکسلی آن قابل قبول است و از آن انتظار زیادی نباید داشته باشید. اما اگر در نور کافی و زیاد و فاصله مناسب از سوژه عکاسی کنید، می‌توانید تصاویر خوبی را با دوربین پرتره این گوشی ثبت کنید. ردمی نوت ۱۱ پرو می‌تواند ویدیوهای با کیفیت ۱۰۸۰ و ۷۲۰ با فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه ثبت کند. ویدیوی های ثبت شده در این حالت اصلاً از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند.

این کیفیت پایین دوربین درون بخش فیلم برداری و پایین تر بودن دوربین از سطح انتظار درون بخش عکاسی، برای یک میان رده با برچسب قیمتی حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان باعث می شود تا دوربین به عنوان بخش منفی در Redmi Note 11 Pro شیائومی باشد.چرا که ما از یک دستگاه با این برچسب قیمتی و داشتن برچسب Pro در نام خود، انتظار یک دوربین قابل قبول از همه جهات را داریم.

تصاویر ثبت شده در حالت پرتره دوربین پشتی این دستگاه نیز دارای کیفیت مناسبی هستند و لبه های سوژه به خوبی در تصاویر پرتره شناسایی می شوند. علاوه بر این پس از عکاسی درون حالت پرتره شما می توانید درون گالری و تنظیمات عکس، میزان تار بودن پشت عکس را تغییر دهید.

ما درون رابط کاربری دوربین همچنین شاهد حالت AI نیز هستیم. تصاویر ثبت شده با این حالت غلظت رنگ بیشتری نسبت به تصاویر عادی دارند و به جز این موضوع اصلاح بیشتری را غالبا روی عکس ها شاهد نیستیم. همچنین درون رابط کاربری دوربین ما شاهد حالت HDR و لوگو گوگل لنز هستیم.

تصاویر ثبت شده در شب ردمی نوت ۱۱ پرو نیز قابل قبول اند اما خوب یا عالی نیستند. تصاویری که با زوم یک یا دو برابری گرفته می شوند از جزئیات بیشتری نسبت به تصاویر ثبت شده با دوربین اولترا واید دارند. تصاویر ثبت شده با دوربین اولترا واید درون شب جزئیات کمتری را به نمایش می گذارند. به طور کلی ما در دوربین Redmi Note 11 Pro و در حالت شب بیشتر شاهد کمتر نمایش دادن جزئیات هستیم اما اگر نور صحنه ما مناسب باشد تصاویر ثبت شده قابل قبول است.

درون رابط کاربری دوربین ردمی نوت ۱۱ پرو ما شاهد عکاسی حالت شب نیز هستیم. عکس های ثبت شده با این حالت نسبت به عکس های ثبت شده در حالت عادی درون نور کم از کیفیت بیشتری برخوردار هستند. شما با استفاده از این حالت می توانید نور بیشتری را درون عکس های در شب خود ثبت کنید و از این رو جزئیات بیشتری را درون عکس های خروجی دریافت خواهید کرد.

XIAOMI REDMI NOTE 11 PRO دوربین سلفی
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین سلفی16MP
کیفیت فیلمبرداری1080/30fps

ردمی نوت ۱۱ پرو از یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی با دیفراگم ۲.۵ از نوع واید برای دوربین سلفی خود استفاده می کند. تصاویر ثبت شده با این دوربین مناسب و قابل قبول است. دامنه رنگی و جزئیات نیز در دوربین سلفی خوب است اما عالی نیست و صرف اینکه تجربه قابل قبولی از عکاسی به شما بدهد، شما را همراهی می کند.

تصاویر پرتره ثبت شده با دوربین سلفی هم قابل قبول است. اگر چه ممکن است در برخی تصاویر لبه های سوژه به درستی شناسایی نشوند و دقت تصاویر پرتره گرفته شده با دوربین اصلی بیشتر از تصاویر گرفته شده با دوربین سلفی دستگاه است.

کیفیت فیلم برداری دوربین سلفی Redmi Note 11 Pro هم کاملا عادی است. دوربین سلفی این گوشی قابلیت فیلم برداری با کیفیت ۱۰۸۰ و ۷۲۰ با فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. 

در مجموع دوربین ردمی نوت ۱۱ پرو شیائومی قابل قبول است. اما از یک میان رده با رنج قیمتی حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان  توقع خیلی بیشتری از دوربین می توان داشت. به خصوص که کیفیت فیلم برداری دوربین اصلی این دستگاه پایین است و تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی و در حالت ۱۰۸ مگاپیکسلی از کیفیت خوبی برخوردار هستند.

سخت افزار نوت ۱۱ پرو
نام تراشهHelio G96
معماری تراشه12nm
کانفیگ‌های گوشی64/6-128/4-128/6-128/8
پشتیبانی از کارت حافظهدارد

شیائومی برای نسخه غیر 5G ردمی نوت ۱۱ پرو از پردازنده Helio G96 شرکت مدیاتک استفاده کرده است. این پردازنده به همراه ۶ یا ۸ گیگابایت رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی قلب Redmi Note 11 Pro را تشکیل داده است. نسخه ۱۲۸ گیگابایتی این دستگاه با ۶ و ۸ گیگابایت رم عرضه شده و نسخه ۶۴ گیگابایتی نیز ۶ گیگ رم دارد. برای بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو نسخه ای که ما در دست داریم، نسخه با ۱۲۸ گیگابایت حافظه و ۸ گیگابایت رم این دستگاه است. 

نتایج بنچمارک Redmi Note 11 Pro
آن تو تو321756
تک هسته‌ای494
چند هسته‌ای1692

عملکرد ردمی نوت 11 پرو در تست های سخت افزاری کاملا مناسب بود. به طوری که ما در بنچمارک Antutu ورژن 9.3.5 توانستیم امتیاز 321756 را کسب کنیم. ردمی نوت ۱۱ پرو در بخش CPU امتیاز 87821 و در بخش GPU امتیاز 80197 را کسب کرد. همچنین این دستگاه در استرس تست Antutu نیز توانست به مدت ۴۵ دقیقه از پس پردازش های سنگین بر بیاید و دمای دستگاه در این تست، حداکثر به عدد ۴۱ درجه سانتی گراد رسید.

افزایش دما درون پردازش های سنگین ردمی نوت 11 پرو آزار دهنده نیست اما اگر مدت زیادی به دستگاه پردازش سنگینی را بدهید، قسمت بالایی دستگاه چه به روی صفحه نمایش و چه در پشت و سمت راست دوربین داغ می کند و این افزایش دما در پشت دستگاه بیشتر است.

 

بنچمارک دیگری که برای استرس تست می خواستیم روی Redmi Note 11 Pro اجرا کنیم، بنچمارک 3DMark بود که متاسفانه به دلیل وصل نشدن دستگاه به سرور بنچمارک اجرا نشد. این موضع را نیز قبلا در Redmi K40 Gaming نیز شاهد بودیم. دلیل این موضوع نیز محدود کردن دسترس وصل شدن به سرور بنچمارک توسط شرکت سازنده دستگاه است.

ردمی نوت ۱۱ پرو در بنچمارک Geekbench ورژن 5.4.4 توانست امتیاز 494 را در بخش تک هسته ای و امتیاز 1692 را در بخش چند هسته ای کسب کند. همچنین در بخش Compute ورژن 5.4.4 این بنچمارک و در تست OpenCL ردمی نوت ۱۱ پرو امتیاز 1443 را کسب کرد.

برای تست سرعت حافظه ردمی نوت 11 پرو نیز ما با استفاده از چند بنچمارک سرعت حافظه را آزمایش کردیم. ما در بنچمارک A1 SD Bench به سرعت 365.31 MB/s برای سرعت خواندن اطلاعات و سرعت 186.04 MB/s برای سرعت نوشتن اطلاعات به روی حافظه دستگاه رسیدیم. همچنین رم دستگاه نیز توانست با سرعت 4677.24 MB/s اطلاعات را درون خود کپی کند.

تست گیمینگ ردمی نوت ۱۱ پرو

ما برای بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو در قسمت سرعت و عملکرد در واقعیت بازی های زیادی را به روی دستگاه اجرا کردیم. درون تنظیمات بازی کالاف دیوتی موبایل ما شاهد گزینه های Low-Medium-High برای فریم ریت و گزینه های Low-Medium برای گرافیک بازی بودیم. برای تست دستگاه ما تنظیمات گرافیک را به روی گزینه Medium و فریم ریت را به روی گزینه High قرار دادیم.

با استفاده از این تنظیمات درون حالت Multiplayer بازی ما توانستیم به راحتی و با روانی بازی را به روی دستگاه اجرا کنیم و با هیچ لگ یا خطایی مواجه نشدیم. ما فریم ریت را با استفاده از حالت گیم بوستر رابط کاربری دستگاه رصد کردیم و در این حالت بازی توانستیم فریم ریت 60 fps را دریافت کنیم.

همچنین با استفاده از همین تنظیمات و درون حالت Battle Royale ما توانستیم فریم ریت 41 fps را مشاهده کنیم. در این حالت نیز بازی با روانی تمام اجرا شد و ما هیچ لگ یا خطایی در حین بازی کردن مشاهده نکردیم. 

ردمی نوت ۱۱ پرو در Asphalt 9 نیز توانست به روانی از پس بازی بر بیاید. به طوری که در حین اجرای بازی ما هیچ گونه لگ یا کندی درون بازی مشاهده نکردیم. گرافیک محیط بازی نیز کاملا مناسب بود و تجربه بازی با دستگاه را لذت بخش می کرد. در این حالت نیز ما فریمم ریت 33 fps را مشاهده کردیم. 

درون بازی سنگین League of Legend نیز ردمی نوت ۱۱ پرو به راحتی توانست بازی را اجرا کند و فریم ریت 60 fps را به ما خروجی دهد. این بازی نیز بدون لگ یا کندی به روی دستگاه اجرا شد. همچنین درون بازی Need for Speed نیز ما توانستیم به روانی بازی را اجرا کنیم و فریم ریت 31 fps را خروجی بگیریم. در باز Mortal Kombat نیز فریم ریت خروجی 72 fps بود که عدد بالایی است و بازی به روانی و با گرافیک بالا اجرا شد.

در مجموع با توجه به صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی و سخت افزار مناسب، این میان رده شیائومی می تواند به راحتی از پس بازی های سنگین بر بیاید. اما بعد از بازی کردن طولانی، قسمت بالایی دستگاه داغ می شود. این افزایش دما خیلی آزار دهنده نیست اما در اجرای بازی ها قابل مشاهده است.

علاوه بر این با توجه به سخت افزار Redmi Note 11 Pro و ۸ گیگابایت رم، این دستگاه می تواند به راحتی از پس نرم افزار های سنگین بر بیاید و به روانی می تواند درون رابط کاربری دستگاه انواع کار ها را بدون لگ اجرا کند.

XIAOMI REDM  NOTE 11 PRO اسپیکر
اسپیکر
جلوهاستریو
تعداد اسپیکر2
جک هدفوندارد

ردمی نوت 11 پرو دارای اسپیکر استریو است. شدت صدای پخش شده توسط اسپیکر های این دستگاه زیاد است و صدای خروجی از کیفیت مناسبی برخوردار است. به طوری که شما تا حد مناسبی می توانید به جزئیات صدا با شدت زیاد گوش کنید. همچنین این دستگاه از کیفیت صدای 24-bit/192khz پشتیبانی می کند و استاندارد پخش صدای Hi-Res را دارد.

شدت صدای پخش شده از دو اسپیکر پایینی و بالایی نیز تقریبا برابر است و لذت شنیدن صدای استریو را برای شما چند برابر می کند. از این رو اگر با گوشی خود زیاد به موسیقی گوش می دهید یا اهل دیدن فیلم و پخش صدای آن با استفاده از اسپیکر های استریو دستگاه هستید، ردمی نوت 11 پرو یک انتخاب مناسب برای شما است.

تکنولوژی های ارتباطی و سنسور ها

ردمی نوت 11 پرو دارای اسپیکر استریو است. شدت صدای پخش شده توسط اسپیکر های این دستگاه زیاد است و صدای خروجی از کیفیت مناسبی برخوردار است. به طوری که شما تا حد مناسبی می توانید به جزئیات صدا با شدت زیاد گوش کنید. همچنین این دستگاه از کیفیت صدای 24-bit/192khz پشتیبانی می کند و استاندارد پخش صدای Hi-Res را دارد.

شدت صدای پخش شده از دو اسپیکر پایینی و بالایی نیز تقریبا برابر است و لذت شنیدن صدای استریو را برای شما چند برابر می کند. از این رو اگر با گوشی خود زیاد به موسیقی گوش می دهید یا اهل دیدن فیلم و پخش صدای آن با استفاده از اسپیکر های استریو دستگاه هستید، Redmi Note 11 Pro یک انتخاب مناسب برای شما است.

رابط کاربری
نام و نسخهMIUI 13
نسخه اندروید11
سال‌های آپدیت

Redmi Note 11 Pro با اندروید ۱۱ و نسخه ۱۳ رابط کاربری MIUI شیائومی عرضه شده است. رابط کاربری این دستگاه نیز مانند سایر دستگاه هایی است که از این نسخه از MIUI استفاده می کنند و ویژگی های خاصی ندارد. رابط کاربری ردمی نوت ۱۱ پرو در عمل، کاملا روان است و به راحتی می تواند نرم افزار ها را در آن باز کنید و بین نرم افزار ها جا به جا شوید.

در این نسخه نیز ما شاهد قابلیت Game Turbo است تا با استفاده از آن درون بازی ها بتوانید تجربه بهتری را کسب کنید. شما با استفاده از این تنظیمات و منو گیم که درون بازی برای شما فعال می شود می توانید عملکرد دستگاه را افزایش دهید، فریم ریت را در لحظه مشاهده کنید، نور صفحه را تنظیم کنید و به کلی قابلیت دیگر که قبلا هم درون سایر گوشی های شیائومی دیده بودیم، دسترسی داشته باشید.

همچنین اگر در اثر خالی کردن شارژ دستگاه شما خاموش بشود، رابط کاربری ۳۰ ثانیه زود تر این موضوع را به شما اطلاع می دهد تا بتواند به درستی از دستگاه استفاده کنید. ویژگی هایی مانند Floating Window و SideBar و Lite mode نیز مانند سایر دستگاه های با MIUI 13 در این گوشی نیز یافت می شود.

ویژگی جالب دیگر درون رابط کاربری MIUI13 که درون ردمی نوت ۱۱ پرو نیز شاهد هستیم، امکان اجرا کردن دو لانچر MIUI به صورت همزمان به روی یک دستگاه است که خیلی می تواند به شما کمک کند. چرا که با استفاده از این قابلیت شما دو فضای جداگانه برای نصب نرم افزار ها و تنظیمات دستگاه دارید. این قابلیت امکان استفاده از دو گوشی شیائومی را درون یک دستگاه به شما می دهد.

علاوه بر این با توجه به اینکه درون این دستگاه شاهد سنسور IR هستیم، درون رابط کاربری نیز بخش خاصی را شیائومی به این سنسور اختصاص داده است. شما درون صفحه قفل دستگاه اگر انگشت خود را از سمت چپ به سمت راست بکشید، یک گزینه ریموت به شما نمایش داده می شود که با استفاده از آن می توانید دستگاه خود را به کنترل وسایل مختلف تبدیل کنید.

تنها کافی است وسیله مورد نظر را انتخاب کنید و مراحل جفت سازی گوشی با دستگاه مورد نظر را انجام دهید. بعد از آن به راحتی می توانید با استفاده از گوشی، تلویزیون یا وسایل دیگر را کنترل کنید. 

امنیت و تشخیص هویت

شیائومی علاوه بر شیوه های رایج تشخیص هویت، از سنسور اثر انگشت و تشخیص چهره نیز برای ردمی نوت ۱۱ پرو استفاده کرده است. سرعت تشخیص اثر انگشت ‌Redmi Note 11 Pro کاملا مناسب است و دستگاه با سرعت بالا می تواند اثر انگشت را با دقت تشخیص داده و قفل صفحه را باز کند.

همچنین سرعت باز کردن صفحه با استفاده از تشخیص چهره نیز بالا است اما با توجه به اسکن کردن چهره با دوربین، امنیت این شیوه، اندکی از تشخیص اثر انگشت پایین تر است.

باتری ردمی نوت ۱۱ پرو
حجم5000 mAh
سرعت شارژ سیمی67W
شارژر در جعبهدارد

شیائومی برای ردمی نوت 11 پرو از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده کرده است که با توجه به حجم آن و معماری ۱۲ نانومتری پردازند این دستگاه، به راحتی می تواند یک روز استفاده ترکیبی شما را پاسخ گو باشد و باتری دهی مناسبی دارد.

ردمی نوت 11 پرو از شارژ ۶۷ واتی توربو پشتیبانی می کند. طبق ادعای شیائومی شما با استفاده این تکنولوژی به راحتی می توانید در ۱۵ دقیقه شارژ دستگاه را از ۰ درصد تا ۵۱ درصد برسانید. ما در تست های خود نیز می توانیم این موضوع را تقریبا تایید کنیم. در تست شارژ ما این دستگاه توانست از ۱ تا ۵۲ درصد را در ۱۷ دقیقه و ۵۲ ثانیه شارژ کند که این موضوع کاملا مناسب است.

اما نکته منفی در تست ما آن است که پس از میزان شارژ ۵۲ درصد، سرعت شارژ به میزان زیادی افت کرد. به طوری که در مجموع از ۰ تا ۱۰۰ درصد شدن گوشی پس از ادامه شارژ ۱ ساعت و ۴ دقیقه و ۴۷ ثانیه به طول انجامید. اما در مجموع سرعت شارژ ۰ تا ۵۰ درصدی بالای این دستگاه و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی آن، خیال شما را از باتری و شارژ راحت می کند. همچنین ردمی نوت ۱۱ پرو از استاندارد شارژ های Power Delivery 3.0 و Quick Charge 3+ نیز پشتیبانی می کند.

جمع بندی

در مجموع نسخه با ۱۲۸ گیگابایت حافظه و ۸ گیگابایت رم ردمی نوت ۱۱ پرو با برچسب قیمتی حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در فروردین ماه ۱۴۰۱ امکانات مناسبی مانند صفحه نمایش با کیفیت و ۱۲۰ هرتزی و سرعت شارژ ۶۷ واتی را به شما می دهد و با توجه به سخت افزار مناسب این دستگاه آن را مناسب گیم و کار های روزمره می کند و این موضوع ارزش خرید این دستگاه را بالا می برد.

اما دوربین نسبتا ضعیف این دستگاه کمی شما را در خرید آن به شک می اندازد. به خصوص اگر اهل فیلم برداری با گوشی خود باشید، این دستگاه اصلا عملکرد خوبی در این زمینه ندارد اما در عکاسی و در حالت ۱۰۸ مگاپیکسلی می تواند عملکرد مناسبی از خود ارائه دهد. از این رو اگر در خرید گوشی کیفیت دوربین به خصوص حالت فیلم برداری آن برای شما مهم نیست، این دستگاه را به شما پیشنهاد می کنیم.

نظر شما درباره Redmi Note 11 Pro چیست؟ به نظر شما این دستگاه چقدر ارزش خرید دارد؟

بررسی: اگر به گوشی‌های ردمی علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی شیائومی ردمی ۱۰ سی را نیز مطالعه کنید.