برای خرید یک گوشی میان رده قوی در رنج قیمتی 8 تا 10 میلیون تومان انتخاب های زیادی می توانید داشته باشید. اما. انتخاب یک دستگاه با بیشترین ارزش خرید در این رنج قیمتی ممکن است اندکی دشوار باشد. شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G یکی از گزینه های مناسب در این رنج قیمتی است. اما باید دید این میان رده با امکانات قوی تا چه میزان می توان برای شما مناسب باشد و چقدر ارزش خرید دارید؟ برای پاسخ به این سوال و اطلاع از ارزش خرید آن بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G را تا انتها مطالعه کنید.
در بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5Gما درون جعبه ردمی نوت 11 پرو پلاس 5 جی علاوه بر خود گوشی شاهد قاب ژله ای محافظ، سری شارژ 120 واتی، کابل شارژ USB Type A به USB Type C، دفترچه های راهنما و سوزن خارج کردن شیار سیم کارت و کارت حافظه را مشاهده کنید. حضور سری شارژ 120 واتی در حالی که برخی از رقبای این دستگاه شارژر را نیز از بسته بندی خود حذف کرده اند، ارزش خرید شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G را بالا می برد.
شیائومی در طراحی نسخه پرو پلاس ردمی نوت 11 از شیشه استفاده کرده است و ما شاهد بدنه پشتی شیشه ای و فریم پلاستیکی در این دستگاه هستیم. اگرچه ممکن است بعد از در دست گرفتن دستگاه احساس کنید که بدنه و فریم دستگاه از پلاستیک ساخته شده است و در تشخیص این موضوع با مشکل مواجه شوید.
جنس بدنه پشتی نیز کاملا مناسب و با کیفیت است. طراحی این مدل نیز تقریبا مشابه نسخه Redmi Note 11 Pro و نسخه Redmi Note 11 Pro 5G است و ما تفاوت خاصی را در طراحی این محصول شاهد نیستیم. ما در سمت راست دستگاه شاهد دکمه های کنترل کننده صدا و دکمه روشن خاموش هستیم که با حسگر اثر انگشت ادغام شده است.
در لبه بالایی Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G ما اسپیکر دوم استریو، جک 3.5 میلیمتری صدا، میکروفون و سنسور IR را مشاهده می کنیم و در لبه پایینی نیز شاهد اسپیکر، درگاه تایپ C، میکروفون و شیار سیم کارت دستگاه هستیم. نوت 11 پرو پلاس از دو سیم کارت نانو و یا یک سیم کارت نانو و یک کارت حافظه Micro SD به صورت همزمان پشتیبانی می کنند.
دوربین سلفی Redmi Note 11 Pro Plus به صورت حفره ای در بالا و مرکز صفحه نمایش دستگاه قرار دارد. دور دوربین سلفی نیز ما شاهد حلقه نقره ای رنگ نازک هستیم و حاشیه دور دوربین سلفی نیز اندک است. در بالای دوربین سلفی نیز شاهد شیار نازک اسپیکر مکالمه هستیم.
ما در پشت دستگاه شاهد ستاپ دوربین در بالا و سمت چپ هستیم. طراحی ماژول دوربین دستگاه به زیبایی صورت گرفته و ما شاهد ساخته شدن ماژول دوربین از دو تکه شیشه هستیم و این موضوع سنسور اصلی را در طراحی از سایر لنز ها جدا کرده است.
همچنین برآمدگی ستاپ دوربین ها باعث تکان خوردن دستگاه در قرار دادن به روی میز می شود که احتمالا با قرار دادن قاب محافظ مناسب می توانید این مشکل را بر طرف کنید. علاوه بر این جنس بدنه پشتی نوت 11 پرو پلاس جذب کننده اثر انگشت نیست و شما را اذیت نمی کند.
ابعاد گوشی | ۸.۳*۷۶.۲×۱۶۳.۷ |
وزن گوشی | ۲۰۴ گرم |
جنس قاب پشتی | شیشه |
جنس بدنه | پلاستیک |
استاندارد ضد آب | IP53 |
شیائومی وزن این دستگاه را 204 گرم اعلام کرده است. اما ما در بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G در اندازهگیری های خود به عدد 206 گرم رسیدیم که اندکی می تواند سنگین باشد. همچنین نوت 11 پرو پلاس 5 جی از استاندارد IP53 پشتیبانی می کند و از این رو در برابر نفوذ گرد و غبار و پاشش قطرات آب تا حد مناسبی مقاوم است اما ضد آب نیست و اگر ضد آب بودن گوشی برای شما مهم است می توانید سراغ رقبای 11 پرو پلاس بروید. رقبایی مانند گلکسی A53 یا گلکسی A52s در همین رنج قیمتی از استاندارد ضدآب بودن IP67 پشتیبانی می کند که مقاوم تر از ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G است.
نوت 11 پرو پلاس 5 جی با سه رنگ خاکستری، سبز تیره و آبی ستاره ای عرضه شده است که در این نسخه شاهد نقطه های سفید رنگ در بدنه پشتی هستیم. علاوه بر این اگر دستگاه را از کنار مشاهده کنید احساس جدا بودن قاب پشتی، فریم و صفحه نمایش دستگاه به شما دست میدهد. یا به بیان ساده تر احساس می کنید که صفحه نمایش و قاب پشتی درون فریم دستگاه قرار نگرفته اند و اندکی ضخامت بیشتری دارند.
در یک کلام طراحی Redmi Note 11 Pro Plus نیز مناسب و قابل قبول است. اما به دلیل تخت بودن طراحی دستگاه ممکن با در دست گرفتن دستگاه اندکی اذیت شوید. همچنین در حین بازی کردن به دلیل قرار گرفتن دست ها به روی محل های اسپیکر، صدای خروجی دستگاه کم تر می شود و این موضوع می تواند برای کاربر هایی که خیلی اهل بازی با گوشی خود هستند اندکی آزار دهنده باشد
نوع پنل | امولد |
اندازه صفحه | ۶.۶۷ اینچ |
رزولوشن | ۱۰۸۰*۲۴۰۰ |
تراکم پیکسلی | ۳۹۵ |
نرخ به روز رسانی | ۱۲۰ هرتز |
شیائومی ردمی نوت 11 پرو پلاس 5 جی از یک صفحه نمایش 6.67 اینچی AMOLED استفاده می کند. این صفحه نمایش از نرخ تازه سازی 120 هرتز و نرخ نمونه برداری 360 هرتزی پشتیبانی می کند که آن را مناسب گیمینگ می کند. علاوه بر این صفحه نمایش Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G رزولوشن FHD+ و 1080*2400 پیکسلی دارد که این اعداد به ما تراکم پیکسلی 395 ppi را خروجی می دهند.
همچنین این صفحه نمایش با نسبت 20:9 طراحی شده است و از استاندارد های رنگی HDR10 و DCI-P3 پشتیبانی می کند و این موضوع باعث شده تا صفحهنمایش دستگاه از دامنه رنگی مناسبی برخوردار باشد. همچنین عمق رنگ مشکی و دقت رنگ ها نیز درون پنل نوت 11 پرو پلاس 5 جی کاملا مناسب است و صفحه نمایش دستگاه از کیفیت خوبی برخوردار است. نرخ کنتراست این پنل نیز 4500000:1 است که کاملا برای یک میان رده مناسب است و ما شاهد حاشیه مناسب و نسبتا کم صفحه نمایش دستگاه هستیم. به طوری که درصد صفحه نمایش به مساحت روی دستگاه 86.1 درصد است.
میزان روشنایی صفحه نمایش ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G نیز حداکثر به 700 نیت در حالت دستی می رسد. اما شما می توانید با قرار دادن تنظیمات صفحه نمایش به روی تنظیم خودکار نور صفحه، حداکثر میزان روشنایی را تا 1200 نیت نیز بالا ببرید. با این میزان روشنایی شما می توانید به راحتی زیر نور مستقیم آفتاب محتوای صفحه نمایش را بدون مشکل خاصی مشاهده کنید و این زیاد بودن نور صفحه نمایش یکی از برتری های نوت 11 پرو پلاس 5 جی است که ما مشابه آن را در رقبای این گوشی و در همین رنج قیمتی کمتر میبینیم.
شما درون تنظیمات صفحه نمایش دستگاه می توانید نرخ تازه سازی را به روی دو حالت 60 و 120 هرتز تنظیم کنید. همچنین درون تنظیمات می توانید حالت های رنگی دستگاه را به روی سه حالت vivid-Stanndard-Saturated قرار دهید و دمای رنگ ها را نیز تغییر دهید.
ما برای بررسی بیشتر صفحه نمایش Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G ویدیو های مختلفی را به روی دستگاه پخش کردیم و دستگاه توانست به خوبی این ویدیو ها را بدون لگ اجرا کند.
در یک کلام صفحه نمایش نوت 11 پرو پلاس 5جی کاملا مناسب است و جزو برتری های این دستگاه به حساب می آید. پس اگر صفحه نمایش برای شما خیلی مهم است، در انتخاب این دستگاه شک نکنید.
رزولوشن دوربینه اصلی | ۱۰۸و۸و۲ مگاپیکسل |
کیفیت فیلم برداری | 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@960fps |
امکانات دوربین اصلی | PDAF |
شیائومی برای دوربین پشت ردمی نوت 11 پرو پلاس 5 جی از یک ستاپ سه گانه استفاده کرده است. یک دوربین واید 108 مگاپیکسلی با دیافراگم 1.9 به عنوان دوربین اصلی، یک دوربین 8 مگاپیکسلی اولترا واید با پهنای دید 120 درجه و دیافراگم 2.2 و یک دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو با دیافراگم 2.4 این ستاپ سه گانه را کامل می کند.
عملکرد دوربین اصلی در نور روز و مناسب کاملا خوب است و تصاویر با جزئیات مناسب و کیفیت خوبی ثبت می شوند. دامنه رنگی تصاویر ثبت شده و کنتراست درون تصاویر کاملا مناسب است. اگرچه شاید اندکی احساس سرد بودن رنگ ها در عکاسی با دوربین اصلی به شما دست بدهد اما رنگ های ثبت شده قابل اعتماد هستند و نویز تصاویر ثبت شده نیز اندکی است. همچنین ما شاهد سرعت فکوس بالا و خوب در دوربین ردمی نوت 11 پرو پلاس 5 جی هستیم. علاوه بر این تصاویر ثبت شده با زوم دیجیتال دو برابری درون نور کافی نیز از کیفیت مناسبی بر خوردار است. جزئیات با دقت مناسبی ثبت شده و به راحتی می توان از آن ها استفاده کرد.
تصاویر ثبت شده با دوربین اولترا واید نیز نسبت به میان رده بودن دستگاه، از کیفیت مناسبی برخوردار است و تصاویر با دامنه رنگی مناسبی ثبت میشوند و رنگ ها درون تصاویر زنده است. نویز درون تصاویر ثبت شده اندکی از دوربین اصلی بیشتر و جزئیات ثبت شده نیز از دوربین اصلی کمتر است و با زوم کردن در این تصاویر شاهد افت کیفیت خواهید بود. اما در مجموع عملکرد دوربین اولترا واید نسبت به رنج قیمتی دستگاه کاملا مناسب و راضی کننده است. همچنین قابلیت بهبود خودکار اعوجاج در لبه های تصاویر ثبت شده در حالت اولتراواید نیز عملکرد کاملا مناسبی دارد و تصاویر خروجی در این حالت از کیفیت خوبی برخوردار هستند.
تصاویر ماکرو ثبت شده با دوربین Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus در فاصله مناسب از سوژه کیفیت مناسب و قابل قبولی دارد. به خصوص اگر تصاویر ثبت شده با نور مناسب نیز با شدن ما به خوبی شاهد جزئیات درون تصاویر هستیم. اما طبیعی است که باید منتظر اندکی اندکی نویز در تصاویر ثبت شده با این دوربین باشیم و توقع زیادی از دوربین ماکرو نمی توان داشت. اما با توجه به رنج قیمتی دستگاه و 2 مگاپیکسلی بودن دوربین می توان تصاویر قابل قبولی را با این دوربین ثبت کرد.
تصاویر ثبت شده در حالت پرتره دوربین اصلی از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و ما شاهد جزئیات درون تصاویر ثبت شده هستیم. همچنین دامنه رنگی و رنگ ها درون این تصاویر نیز مناسب است. اما در نور معمولی و حتی نور کافی، ما شاهد تشخیص بد لبه های سوژه هستیم و در بیشتر مواقع ممکن است لبه های سوژه به درستی تشخیص داده شود اما دوربین لبه های سوژه را محو می کند که این موضوع در تصاویر ثبت شده اندکی آزار دهنده است.
ردمی نوت 11 پرو پلاس 5 جی از قابلیت حالت شب به صورت خودکار بر خوردار است. اما تصاویر ثبت شده در حالت خودکار و فعال کردن حالت شب به صورت دستی، متفاوت است. ما در حالت دستی شاهد نور دهی بیشتر و نویز کمتر درون عکس ها هسیتم. همچنین درون این حالت ما شاهد مناسب تر بودن نور سفید، مدیریت بهتر سایه ها و غلظت مناسب تر رنگ ها هستیم. همچنین اگر در عکاسی حالت شب دستی و خودکار زوم کنیم، ما شاهد افت جزئیات تصاویر بیشتر در فعال کردن دستی حالت شب هستیم.
دوربین اولترا واید هم از فعال سازی حالت شب به صورت خودکار نیز پشتیبانی میکند. اما کیفیت تصاویر ثبت شده از حالت شب خودکار دوربین اصلی پایین تر است. رنگ ها در این حالت غلیظ تر و تصاویر ثبت شده تاریک تر است و ما شاهد نویز خیلی بیشتری درون تصاویر ثبت شده هستیم.
اما اگر حالت عکاسی شب را به صورت دستی برای دوربین اولتراواید فعال کنید، تصاویر با نویز کمتر، دامنه رنگی بهتر و جزئیات بیشتر ثبت می شوند و برخلاف عکس های ثبت شده با حالت خودکار، عکس ها با فعال سازی دستی حالت شب خیلی قابل استفاده تر هستند.
ردمی نوت 11 پرو پلاس 5 جی شیائوی از فیلم برداری 4K با فریم ریت 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی می کند. فیلم های ضبط شده در این حالت کاملا مناسب هستند و جزئیات به خوبی درون فیلم ها ثبت می شوند و ما شاهد دامنه رنگی مناسب و نویز کم درون ویدیو های ثبت شده هستیم.
همچینین ما شاهد فیلم برداری با کیفیت های 1080 و 720 نیز درون رابط کاربری دوربین هستیم که از کیفیت مناسب و پایین تری نسبت به حالت 4K برخوردار هستید. در فیلم برداری شب با کیفییت 4K نیز ویدیو ها با کیفیت مناسبی ثبت می شوند و دامنه رنگی تصاویر نیز قابل قبول است. اما باید منتظر نویز و کمتر شدن جزئیات درون فیلم برداری با این حالت باشید.
علاوه بر این ما شاهد فیلم برداری با کیفیت 1080 و فریم ریت 30 فریم بر ثانیه با دوربین اولترا واید نیز هستیم. در این حالت نیز فیلم ها با دامنه رنگی و جزئیات مناسبی ثبت می شوند. اگرچه کیفیت فیلم برداری با دوربین اصلی بهتر است، اما با توجه مگاپیکسل دوربین اولتراواید و رنج قیمتی دستگاه می توان ویدیو های قابل قبول و مناسبی را در این حالت ثبت کرد.
رزولوشن دوربین | ۱۶ مگاپیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | 1080p@30/60fps |
Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G از یک دوربین سلفی واید 16 مگاپیکسلی با دیافراگم 2.5 استفاده می کند. تصاویر ثبت شده با این دوربین از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و ما شاهد جزئیات خوبی درون تصاویر ثبت شده هستیم. همچنین تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی دارای کنتراست بالا و رنگ های خوب و نزدیک به واقعیت هستند و دامنه رنگی تصاویر نیز کاملا مناسب است. اگرچه مانند دوربین اصلی شاید اندکی احساس بی روح و کم رنگ بودن تصاویر ثبت شده به شما دست بدهد.
تجربه عکاسی پرتره با دوربین سلفی نیز مناسب است و رنگ ها و جزئیات درون تصاویر به خوبی ثبت می شوند. همچنین شما می توانید بعد از عکاسی میزان تار شدن پشت سوژه را تغییر دهید. علاوه بر این ما شاهد حالت دیگری به نام Studio نیز درون رابط کاربری دوربین هستیم که با استفاده از آن می توانید از فیلتر های مختلفی مانند فیلتر های Rainbow، Movie و Stage استفاده کنید.
نام تراشه | دیمنسیتی ۹۲۰ |
تعداد هسته ها | ۸ |
معماری تراشه | ۶ نانومتر |
پشتیبانی از کارت حافظه | microSDXC |
پردازنده ای که شیائومی برای نسخه Pro+ 5G نوت 11 استفاده کرده است، Dimensity 920 شرکت مدیاتک است. این پردازنده 6 نانومتری از 2 هسته 2.5 گیگاهرتزی با معماری Cortex-A78 و 6 هسته 2.0 گیگاهرتزی با معماری Cortex-A55 تشکیل شده است.
علاوه بر این شیائومی، ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G خود را با 6 یا 8 گیگابایت رم و در دو نسخه با حافظه های 128 و 256 گیگابایت روانه بازار کرده است. نوت 11 پرو پلاس 5 جی از تکنولوژی رم LPDDR4X و تکنولوژی حافظه UFS 2.2 استفاده می کند. همچنین شما می توانید از طریق کارت حافظه جانبی Micro SD، حافظه دستگاه را تا 1 ترابایت افزایش دهید.
عملکرد سخت افزار دستگاه در اجرای نرم افزار ها و بازی های سنگین کاملا مناسب بود و ما شاهد لگ یا کندی در اجرای نرم افزار ها نبودیم. همچنین نکته جالب در پردازش های سنگین با ردمی نوت 11 پرو پلاس 5 جی، دمای مناسب دستگاه و بالا نرفتن بیش از حد دما بود.
به طوری که ما در حین اجرای بازی های سنگین دمای ببیشتر از 33 درجه سانتی گراد را ثبت نکردیم و این دما نیز مربوط به قسمت بالای گوشی و قسمت کنار دوربین دستگاه بود و دمای سایر قسمت ها نهایتا از 30 درجه سانتی گراد بالاتر نرفت که این موضوع کاملا مناسب است.
ما بازی های مختلف را به روی Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G اجرا کردیم و در تمام بازی ها توانستیم با گرافیک مناسب فریم ریت مناسبی را دریافت کنیم. همچنین عملکرد دستگاه در اجرای بازی ها به مدت طولانی نیز کاملا مناسب بود و ما شاهد افت کیفیت در اجرای بازی ها نبودیم. ما توانستیم درون بازی آسفالت 9 فریم ریت 30 تا 40 فریم بر ثانیه را حین اجرای بازی ثبت کنیم.
علاوه بر این بازی ما درون تنظیمات مختلف گرافیک و فریم ریت درون بازی کالاف دیوتی موبایل نیز توانستیم فریم ریت نمایشی 60 فریم بر ثانیه را ثبت کنیم. نکته جالب، ثبات ماندن فریم ریت دستگاه در روی دو حالت با گرافیک Very High و فریم ریت Max و حالت با گرافیک High و فریم ریت Low بود که در روی هر دو حالت ما فریم ریت نمایشی 60 فریم بر ثانیه را به ثبت رساندیم.
شیائومی نوت 11 پرو پلاس 5 جی در اجرای بنچمارک ها نیز عملکرد مناسبی را از خود به نمایش گذاشت و توانست امتیاز های مناسبی را ثبت کند. Redmi Note 11 Pro Plus 5G در اجرای بنچمار Antutu توانست امتیاز 436075 را در مجموع ثبت کند. همچنین این دستگاه در اجرای تست CPU بنچمارک Geekbench توانست امتیاز 732 را در بخش تک هسته ای و امتیاز 1971 را در بخش چند هسته ای ثبت کند.
هچنین در اجرای تست Compute این بنچمارک نیز ما شاهد امتیاز 273 بودیم. ما نسخه ML بنچمارک Geekbench را نیز به روی نوت 11 پرو پلاس 5 جی اجرا کردیم و توانستیم امتیاز 201 را پس از اجرای بنچمارک ثبت کنیم. علاوه بر این ما برای بررسی میزان پایداری دستگاه تست Stress Test بنچمارک Antutu را به روی این دستگاه اجرا کردیم و نوت 11 پرو پلاس 5 جی توانست در تمام زمان 45 دقیقه تست به خوبی از پس اجرای بنچمارک بربیاید و به دلیل افزایش دما یا سنگین بودن پردازش تست حین اجرا متوقف نشد.
ما در طول اجرای تست شاهد کاهش میزان باتری دستگاه از 100 درصد به 80 درصد بودیم. همچنین دما در طول اجرای این بنچمارک سنگین به 36 الی 37 درجه سانتی گراد رسید که نسبت به سنگین بودن این تست کاملا ممناسب است. همچنین ما برای بررسی میزان سرعت حافظه دستگاه بنچمارک CPDT را روی Redmi Note 11 Pro Plus 5G اجرا کردیم و به سرعت خواندن اطلاعات از روی حافظه 608 MB/s و سرعت نوشتن اطلاعات به روی حافظه 441 MB/s رسیدیم.
همچنین سرعت کپی کردن اطلاعات درون حافظه رم دستگاه نیز 5.15 GB/s ثبت شد. همچنین ما سعی به اجرای بنچمارک 3DMark به روی این گوشی کردیم اما به دلیل محدود شدن این دستگاه و وصل نشدن دستگاه به سرور نرم افزار در حالات مختلف نتوانستیم نتیجه بنچمارک را ثبت کنیم.
ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G از یک جفت اسپیکر استریو در لبه بالا و پایینی خود استفاده می کند. صدای خروجی از اسپیکر ها توسط JBL تنظیم شده است و از این رو شما با یک صدای با کیفیت روبهرو هستید. اگرچه نباید انتظار کیفیت صدای یک پرچم دار را از این دستگاه داشته باشید اما ما. با کیفیت صدای مناسبی درون Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus مواجه هستیم. حجم صدای خروجی از دستگاه نیز نسبتا زیاد است و ما در میزان کم یا زیاد صدا شاهد کیفیت مناسب صدای خروجی دستگاه هستیم.
نوت 11 پرو پلاس 5 جی از کیفیت صدای Hi-Res، Hi-Res Wireless و Dolby Atmos پشیبانی می کند و قابلیت Hi-Fi برای هدفون نیز در این دستگاه وجود دارد. همچنین حالت Dolby Atmos نیز تاثیر زیادی در صدای خروجی ندارد و برای درک تغییر باید خیلی دقیق به صدای پخش شده گوش بدهید.
علاوه بر این برای تجربه بهتر بیس در صدا های پخش شده، باید میزان صدا را افزایش دهید تا تجربه بهتری را از دستگاه دریافت کنید. تنها نکته ای که ممکن است درباره اسپکیر های دستگاه شما را اذیت کند، محل قرار گیری اسپیکر ها در زمان بازی کردن با دستگاه است. چرا که در این حالت قالبا انگشت ها روی اسپیکر های دستگاه قرار می گیرد و حجم صدای خروجی را کاهش می دهد که در بخش طراحی به این موضوع اشاره کردیم.
شیائومی نوت 11 اس از وایفای نسل 6 و بلوتوث نسل 5.2 پشتیبانی می کند که جزو جدید ترین تکنولوژی های وایفای و بلوتوث به شمار میروند. علاوه بر این ما درون این دستگاه شاهد سنسور های مجاورت، شتاب سنج، قطب نما، ژیروسکوپ و تشخیص میزان نور محیط هستیم.
همچنین Redmi Note 11 Pro Plus 5G از تکنولوژی وایفای دوکاناله نیز در کنار سایر ویژگی های خود استفاده می کند و در یک کلام ما شاهد سنسور های کامل و متنوع و تکنولوژی وایفای و بلوتوث جدید درون این دستگاه هستیم.
نام ونسخه رابط کاربری | MIUI 12.5 |
نسخه اندروید | ۱۱ |
شیائومی از اندروید 11 و نسخه 12.5 رابط کاربری MIUI درون ردمی نوت 11 پرو پلاس 5 جی استفاده کرده است. ما ویژگی هایی را که درون سایر گوشی های شیائومی با این نسخه رابط کاربری شاهد هستیم، درون این نسخه نیز مشاهده می کنیم.
عملکرد دستگاه در اجرای رابط کاربری و روان بودن در جابهجایی درون رابط کابری و منو ها نیز کاملا روان و بدون لگ است. اما ممکن است به ندرت حین اسکرول کردن اندکی با لگ مواجه شوید که این موضوع با توجه به سخت افزار مناسب دستگاه، با آپدیت های بعدی سیستم عامل یا نسخه رابط کاربری برای این دستگاه برطرف می شود. نکته قابل تامل عدم عرضه نسخه MIUI 13 برای این دستگاه در زمان عرضه است و احتمالا باید به زودی شاهده این نسخه از رابط کاربری شیائومی درون این دستگاه نیز باشیم.
شیائومی علاوه بر تشخیص اثرانگشت، از تشخیص چهره نیز درون نوت 11 پرو پلاس 5 جی استفاده کرده است که در مقایسه با سایر روش های باز کردن قفل دستگاه و احراز هویت از امنیت پایین تری برخوردار است. سرعت تشخیص سنسور اثرنگشت دستگاه نیز به دلیل فیزیکی بودن سنسور بالا و خوب است و به راحتی می توانید قفل دستگاه را با استفاده از اثرانگشت خود باز کنید.
تنها در حالتی که قصد باز کردن قفل دستگاه با استفاده از انگشت دست چپ خود را داشته باشید و اثرانگشت خود را به درستی تنظیم نکنید، ممکن است در باز کردن قفل دستگاه و احراز هویت با مشکل مواجه شوید. از این رو دستگاه اندکی در تشخیص اثر انگشت دست چپ، ممکن است شما را اذیت کند.
نوت 11 پرو پلاس 5 جی از دو باتری درون خود استفاده می کند که در مجموع این باتری ها ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعتی را به کاربر می دهد. شاید در نگاه اول ظرفیت باتری های این دستگاه نسبت به سایر گوشی های خانواده ردمی کمتر به نظر برسد، اما باتری دهی دستگاه نسبت به حجم باتری به کار رفته درون گوشی، خیلی مناسب است.
حجم | ۴۵۰۰ میلیآمپرساعت |
سرعت شارژ سیمی | ۱۲۰ وات |
شارژر در جعبه | آداپتور و کابل شارژ |
به طوری که شارژ دستگاه در 4 و نیم ساعت استفاده گیمینگ و سنگین 55 درصد کاهش یافت و در مدت 1 ساعت و 10 دقیقه اجرای بازی سنگین آسفالت به روی دستگاه ما شاهد افت شارژ 8 درصدی نوت 11 پرو پلاس بودیم. از این رو دستگاه به راحتی یک روز استفاده معمولی و حتی بیشتر کابران را پاسخ گو است.
حتی شاید از پس یک رو استفاده سنگین نیز بر بیاید و در انتهای روز نیاز به شارژ کردن دستگاه داشته باشید. علاوه بر این اگر که نرخ تازه سازی صفحه نمایش را روی 60 هرتزی تنظیم کنید، میزان باتری دهی دستگاه شما نیز بیشتر می شود و باتری دهی بهتری را نیز میتوانید از دستگاه دریافت کنید. همچنین نوت 11 پرو پلاس 5 جی دارای حالت های ذخیره نیرو Battery Saver و Ultra Battery Saver است.
در صورتی که نیاز به شارژ کردن دستگاه نیز داشته باشید، با استفاده از شارژ 120 واتی که شیائومی درون جعبه دستگاه قرار داده است می توانید در حدود 17 دقیقه دستگاه را از صفر تا 100 درصد شارژ کنید. اگر چه شیائومی ادعا کرده است که زمان شارژ صفر تا 100 نوت 11 پرو پلاس 15 دقیقه است اما ما درون تست های خود به زمانی حدود 17 دقیقه رسیدیم که عالی است. Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G از استاندارد های شارژ Quick Charge 3+ و Power Delivery 3.0 پشتیبانی می کند.
در مجموع بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو+ 5G باید به شما بگوییم که این گوشی یک انتخاب مناسب در رنج قیمتی 8 الی 10 میلیون تومان است که می تواند بهترین گزینه خرید برای خیلی از کاربران باشد. چرا که ارزش خرید بالایی دارد، از پس انواع پردازش های سنگین به راحتی بر میاید و دوربین مناسبی نیز در این رنج قیمتی دارد.
علاوه بر این شارژر 120 واتی این دستگاه و پشتیبانی از شارژ سریع در 17 دقیقه می تواند این دستگاه را مناسب خیلی از کاربران کند. در صورتی که سرعت شارژ هم خیلی برای شما مهم نیست، Xiaomi 11T به عنوان یک رقیب این دستگاه می تواند انتخاب مناسب تری باشد. چرا که عملکرد پردازشی بهتری را می توانید در شیائومی 11 تی مشاهده کنید. از دیگر رقبای این دستگاه نیز می توان به Galaxy A53 و Galaxy A52s سامسونگ نیز اشاره کرد.
نظر شما درباره ارزش خرید Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G چیست؟ به نظر شما این دستگاه تا چه میزان می تواند انتخاب مناسبی برای کاربران باشد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
بررسی: اگر به گوشیهای ردمی علاقهمند هستید، میتوانید بررسی شیائومی ردمی 10A را نیز مطالعه کنید.