ردمی K50 گیمینگ در حقیقت دومین دستگاه مخصوص بازی از سری K محسوب می‌شود. Redmi K50 Gaming در سال ۲۰۲۲ معرفی شد و قرار است جایگزین مدل K40 گیمینگ شود. نسل قبلی این دستگاه از طراحی خاصی برخوردار بود و نسبت به قیمت خود، سخت‌افرار مناسبی را ارائه می‌داد. همین موضوع باعث استقبال کاربران شد و این استقبال به حدی بود که شیائومی گوشی‌های گیمینگ سری K خود را به صورت جهانی با نام F GT عرضه کرد. در این مقاله از رسانه علاءالدین به بررسی شیائومی ردمی K50 گیمینگ پرداختیم.

در نسل جدید گوشی گیمینگ ردمی سری K قیمت کمی افزایش یافته و حتی طراحی خاص آن هم کمتر شده است. اما این تغییرات به معنای استفاده از آخرین تراشه کوالکام و یکی از بزرگ‌ترین صفحه‌های خنک کننده مسی می‌باشد. شیائومی ردمی K50 گیمینگ با شعار بالاترین حد عملکرد معرفی شد و شرکت شیائومی تمام تمرکز خود را روی بخش سخت‌افزاری آن گذاشته بود.

آنباکس شیائومی ردمی K50 گیمینگ
آنباکس ردمی K50 گیمینگ

خاص بودن این دستگاه را می‌توان از جعبه گشایی ردمی K50 گیمینگ متوجه شد. روی جعبه لوگو K50 اولین موردی است که توجه شما را جلب می‌کند. در میان جعبه شاهد طرح فیبر کربن هستیم که توسط دو خط قرمز از باقی جعبه جدا شده است. در دو طرف جعبه هم اسم دستگاه به همراه لوگو JBL و Dolby Atmos وجود دارد. نکته جالب توجه اینجاست که واژه گیمینگ در اسم Redmi K50 Gaming، به زبان چینی نوشته شده و بازار هدف این محصول را نشان می‌دهد.

در حقیقت شیائومی ردمی K50 گیمینگ همان نسخه چینی پوکو F4 GT می‌باشد. دو نوشته دیگر هم اشاره به تنظیم شدن اسپیکر‌های دستگاه توسط شرکت جی بی ال برای پخش صدای دالبی می‌کنند. در ابتدا پس از بازکردن جعبه با جعبه کوچک‌تری روبه‌رو می‌شوید که در آن قاب سیلیکونی و دفترچه راهنما وجود دارد. در قسمت پایینی آن خود دستگاه قرار دارد و شارژر ۱۲۰ واتی به همراه کابل عمودی هم در قسمت پایین جعبه قرار دارند.

طراحی دکمه های کناری شیائومی ردمی K50 گیمینگ
طراحی
ابعاد گوشی۸.۵*۷۶.۷*۱۶۲.۵
وزن گوشی۲۱۰ گرم
جنس صفحهگوریلا گلس
جنس قاب پشتیشیشه
جنس بدنهآلومینیوم

طراحی این دستگاه به راحتی حس گیمینگ بودن آن را منتقل می‌کند. قاب پشتی Redmi K50 Gaming از شیشه ساخته شده و خبری از گوریلا گلس برای محافظت آن نیست. روی قاب پشتی خطوط شفافی وجود دارند که نسبت به نسل قبلی خود کمتره شده، اما هنوز هم حس گیمینگ بودن دستگاه را انتقال می‌دهند. در قسمت پایین قاب پشتی هم لوگو Redmi قرار دارد.

ماژول دوربین مستطیل شکل این دستگاه ۳ دوربین را در خود جای داده است. در لبه‌های ماژول دوربین عبارت‌های Freezing و Speediest وجود دارد و در کنار آن، فلش دستگاه به شکل رعد و برق قرار گرفته است. در قسمت پایین فریم دو اسپیکر، پورت تایپ C،‌ میکروفون اول به همراه دو خط آنتن قرار گرفته است. همچنین در این قسمت لوگو Sound By JBL وجود دارد که دوباره به تنظیم شدن اسپیکر‌های Redmi K50 Gaming توسط این شرکت اشاره دارد.

در سمت چپ فریم دکمه پاور به صورت یک‌پارچه با حسگر اثرانگشت به همراه دو خط آنتن قرار گرفته است. در این قسمت دو دکمه کشویی داریم که با کشیدن آن‌ها به سمت دکمه پاور، می‌توانید تریگرهای گیمینگ دستگاه را خارج کنید. دو تریگر برای تنظیم قابلیت‌های مختلف بازی در این بخش قرار گرفته که شبیه به دکمه‌های عادی عمل می‌کنند اما در صورت نیاز می‌توانید آن‌ها را در فریم مخفی کنید.

در قسمت بالای فریم هم دو اسپیکر، میکروفون دوم،‌ سنسور مادون قرمز و دو خط آنتن قرار گرفته است. سمت راست دستگاه هم دکمه ولوم، شیار سیم‌کارت، دو خط آنتن و میکروفون سوم وجود دارد.

صفحه نمایش شیائومی ردمی K50 گیمینگ
صفحه نمایش
نوع پنل OLED
اندازه صفحه۶.۶۷ اینچ
رزولوشن۲۴۰۰*۱۰۸۰
تراکم پیکسلی۳۹۵ ppi
سقف روشنایی۸۰۰ نیت
نرخ به روز رسانی۱۲۰ هرتز

۸۶ درصد قسمت جلویی دستگاه را پنل ۶.۶۷ اینچی اولد پر کرده است. این صفحه نمایش نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰ هرتزی دارد و می‌تواند یک میلیارد رنگ را نمایش دهد. برای محافظت بیشتر، روی صفحه با گوریلا گلس ویکتوس پوشیده شده است. سقف روشنایی این صفحه ۸۰۰ نیت اعلام شده که باعث می‌شود محتوای آن در تمامی شرایط نوری قابل استفاده باشد.

به لطف پنل اولد با ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ، این صفحه نمایش کیفیت بالایی دارد و می‌تواند محتوای +HDR10 را نمایش دهد. عمق رنگ مشکی در این صفحه بسیار بالاست و رنگ‌ها در آن به خوبی نمایش داده می‌شوند. نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰ هرتزی به تنهایی،‌ نشان دهنده سرعت بالای صفحه نمایش است اما در اینجا K50 گیمینگ از نرخ نمونه‌برداری لمس ۴۸۰ هرتزی هم استفاده می‌کند.

این نرخ نمونه‌برداری بالا باعث می‌شود دستگاه به سرعت لمس‌های شما را تشخیص دهد و سریع‌تر به آن‌ها پاسخ دهد. سریع‌تر شدن پاسخ‌دهی صفحه در عملکرد دستگاه بسیار تاثیر گذار است و می‌تواند به بهبود تجربه کاربری شما کمک زیادی کند. ممکن است تراکم پیکسلی این دستگاه خیلی چشم‌گیر نباشد اما باید بدانید که نرم‌افزار و سخت‌افزار این دستگاه سخت تلاش می‌کنند تا تجربه شما را بهتر کنند.

نسبت تصویر صفحه نمایش ۲۰:۹ می‌‌باشد که باعث می‌شود فیلم‌های سینمایی تماما صفحه را پر کنند. از طرف دیگر، این موضوع باعث می‌شود شما زاویه دید بهتری در بازی‌ها داشته باشید. رنگ‌های خوب، سرعت بالا و نسبت تصویر مناسب باعث می‌شود این صفحه در دسته صفحه نمایش‌های خوب در این رده قیمتی قرار بگیرد.

طراحی دوربین شیائومی ردمی K50 گیمینگ
دوربین K50 گیمینگ
رزولوشن دوربین‌ها۶۴,۸,۲ مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری ۴K@30/60fps, 1080p@30/60/120fps
امکانات دوربین اصلیPDAF

ماژول دوربین این دستگاه، سه دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو را در خود جای داده است. در کنار این ماژول، دو نوار ال ای دی وحود دارد که در شرایط مختلف روشن می‌شود و می‌تواند اطلاعات مختلفی را نمایش دهد. فلش این دستگاه هم به شکل رعد و برق طراحی شده اما از نظر نوری تفاوتی با یک فلش عادی ندارد.

دوربین اصلی این دستگاه در شرایط نوری خوب، عکس‌های با کیفیتی را ثبت می‌کند. عکس‌ها در این حالت جزییات مناسبی دارند و رنگ‌های آن‌ها کمی اشباع‌تر از واقعیت به نظر می‌رسد. شما همچنین در شرایط نوری خوب می‌توانید از حالت ۶۴ مگاپیکسلی استفاده کنید تا بتوانید جزییات بیشتری را از سوژه ثبت کنید.

استفاده از حالت رزولوشن کامل در شرایط نوری ضعیف‌تر پیشنهاد نمی‌شود زیرا با کمتر شدن نور کیفیت کلی دوربین هم افت می‌کند. در این حالت رنگ‌ها کمی غلظت خود را از دست می‌دهد و نویز آن‌ها افزایش می‌یابد. عکس‌برداری در شب کیفیت قابل قبولی دارد ولی با وجود پردازش‌های انجام شده روی تصاویر، باز هم نویز در آن‌ها دیده می‌شود.

حالت شب هم در دوربین وجود دارد اما به دلیل برخوردار نبودن از لرزش‌گیر اپتیکال، تاثیر آن روی تصاویر زیاد نیست. تصویر برداری با دوربین اولترا واید هم کیفیت قابل قبولی دارد. این دوربین زاویه دید ۱۲۰ درجه‌ای دارد و در حالت عادی تصاویر آن کمی جلوه چشم ماهی دارند اما به لطف تصحیح نرم‌افزاری تصاویر، می‌توان نتایج قابل قبولی را ثبت کرد.

نمی‌توان از دوربین اولترا واید در شرایط نوری ضعیف‌تر انتظار زیادی داشت. تصاویری که با این دوربین در نور شب ثبت شده‌اند نویز زیاد و رنگ‌های بی روحی دارند. سومین دوربین هم همان سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو می‌باشد که در هیچ شرایطی نمی‌توان از آن انتظار زیادی داشت. دوربین‌های ماکرو در کل توانایی زیادی ندارند و در مورد این گوشی هم شاهد همین مورد هستیم.

در شرایط نوری خوب ممکن است بتوانید تصاویر ماکرو خوبی را با Redmi K50 Gaming ثبت کنید اما بهتر است برای این کار از دوربین اصلی استفاده کنید و سپس در تصاویر زوم کنید. تجربه کار با دوربین این دستگاه را می‌توان یک تجربه میان‌رده دانست اما ممکن است گاهی اوقات بتوانید تصاویر خوبی را با آن ثبت کنید.

فیلمبرداری با این دوربین با وجود برخوردار نبودن از لرزشگیر اپتیکال، کیفیت خوبی دارد. شما می‌توانید با کیفیت ۴k و نرخ ۶۰ فریم فیلم‌برداری کنید. تصاویر خروجی رنگ‌ و جزییات بسیار خوبی دارند و به لطف لرزشگیر نرم‌افزاری، لرزش آن‌ها بسیار کم است. شما همچنین می‌توانید با این دوربین تصاویر اسلوموشن تا نرخ ۹۶۰ فریم در ثانیه ثبت کنید. ویدیو‌های اسلوموشن در این دستگاه کیفیت خوبی دارند ولی در حالت ۹۶۰ فریم گاهی اوقات شاهد اضافه شدن مصنوعی فریم بودیم.

دوربین سلفی شیائومی ردمی K50 گیمینگ
دوربین سلفی
دوربین سلفی۲۰ مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری۱۰۸۰p@30/60fps, 720p@120fps, HDR

شیائومی ردمی K50 گیمینگ از دوربین ۲۰ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی استفاده می‌کند. این دوربین در پانچ هول بالای صفحه نمایش قرار گرفته و اندازه نسبتا کوچکی دارد. تصاویر خروجی از این دوربین کیفیت قابل قبولی دارند و جزییات خوبی را ثبت می‌کنند. رنگ‌ها در این دوربین به خوبی ثبت می‌شود و اگر تصحیح نرم‌افزاری را خاموش کنید، می‌توانید آن‌ها را به واقعیت نزدیک‌تر کنید.

دوربین سلفی هم می‌تواند با کیفیت ۱۰۸۰ و نرخ ۶۰ فریم فیلم‌برداری کند. ویدیو‌های سلفی کیفیت خوبی دارند اما رنگ‌ها کمی در این تصاویر بی‌روح‌تر هستند. دوربین سلفی توانایی فیلم‌برداری با کیفیت ۷۲۰ و نرخ ۱۲۰ فریم را نیز دارد. حالت‌های زیادی هم در برنامه دوربین شیائومی وجود دارد که می‌تواند تصاویر و ویدیو‌های شما را جذاب‌تر کند.

برنامه های شیائومی ردمی K50 گیمینگ
سخت افزار
نام تراشهاسنپدراگون ۸ نسل ۱
تعداد هسته ها۸
معماری تراشه۴ نانومتر

همانند پوکو F4 GT، این دستگاه از تراشه اسنپدارگون ۸ نسل ۱ استفاده می‌کند. این تراشه عملکرد بسیار خوبی دارد اما برخی ایراد‌های آن ممکن است تجربه خوب شما را از بین ببرند. پردازنده ۸ نسل ۱ معماری ۴ نانومتری ۸ هسته دارد که شامل یک هسته ۳ گیگاهرتزی برای انجام پردازش‌های سنگین‌تر می‌شود. برای پردازش‌های گرافیکی هم در این دستگاه از Adreno 730 استفاده می‌شود.

به صورت کلی می‌توان گفت که پردازنده ردمی K50 گیمینگ در تمامی شرایط عملکرد خوبی دارد و می‌تواند به راحتی پردازش‌های سنگین را انجام دهد. این تراشه توانست در تست AnTuTu به امتیاز ۹۵۰۰۰۰ دست یابد که کمی از برخی دستگاه‌های دیگر با این تراشه کمتر است.

نتایج بنچمارک شیائومی ردمی K50 گیمینگ

عملکرد تراشه در انجام پردازش‌های سنگین خوب است اما مشکل بزرگی در آن وجود دارد. اسنپدراگون ۸ نسل ۱ تحت فشار زیاد به شدت داغ می‌شود و می‌توان این موضوع را بزرگ‌ترین ضعف آن دانست. در استرس تست آن‌تو‌تو دمای این تراشه به ۴۵ درجه رسید و به صورت خودکار آن را متوقف کرد. این گرما تماما در بدنه دستگاه قابل مشاهده است و در برخی نواحی از قاب پشتی دمای آن به ۴۶ درجه هم می‌رسد.

شیائومی ردمی K50 گیمینگ از یک صفحه خنک کننده مسی بزرگ استفاده می‌کند اما ظاهرا این سیستم توانایی لازم را برای مقابله با گرمای تراشه اسنپدراگون را ندارد. خبر خوب این است که این دمای بالا فقط در حین وارد کردن فشار ۱۰۰ درصدی به تراشه به وجود می‌آید و در ۹۰ درصد مواقع شما اصلا با این شرایط روبه‌رو نخواهید شد.

این دستگاه در چند مدل با رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی به همراه ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی به بازار عرضه شده است. شما به کمک نرم‌افزار می‌توانید این رم را تا ۲ گیگابایت به کمک حافظه داخلی افزایش دهید.

تست بازی شیائومی ردمی K50 گیمینگ
تجربه گیمینگ ردمی K50 گیمینگ

طبیعتا انتظار از دستگاهی که با پسوند گیمینگ به بازار عرضه می‌شود به طور طبیعی بالاست و می‌توان گفت که این دستگاه در حد انتظارات عمل می‌کند. تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ عملکرد خوبی را در بازی‌ها نشان می‌دهد و به راحتی می‌تواند تمامی بازی‌ها را در بالاترین تنظیمات اجرا کند.

برای مثال، بازی کال آف دیوتی موبایل روی این دستگاه در بالاترین تنظیمات با نرخ ۱۲۰ فریم به صورت مداوم اجرا شد و هیچ لگی در آن وجود نداشت. این موضوع در بازی آسفالت هم قابل مشاهده بود. در این بازی کاربر کنترلی روی تنظیمات گرافیکی ندارد اما با حالت انتخاب شده توسط دستگاه، تمامی موارد بدون هیچ لگی اجرا شد و مشکلی در آن وجود نداشت.

خبر خوب این است که حتی در حین بازی برای مدت‌های طولانی، دمای دستگاه از کنترل خارج نمی‌شود و افت عملکردی در آن وجود ندارد. در این بخش شما برای بهبود تجربه خود می‌توانید از تریگر‌های فریم دستگاه هم استفاده کنید. حین ورود به بازی، منو گیم شیائومی در لبه سمت چپ دستگاه ظاهر می‌شود و شما به کمک آن می‌توانید محل کلیک هر تریگر را مشخص کنید.

با این کار می‌توانید بدون برداشت انگشت‌های خود از روی صفحه، عملکرد‌های مختلفی را انجام دهید و بازی را برای خود آسان‌تر کنید. کار کردن با دکمه‌های فریم راحت است اما در صورت استفاده از قاب سیلیکونی، ممکن است کمی دسترسی به آن‌ها سخت‌تر شود.

اسپیکر شیائومی ردمی K50 گیمینگ
اسپیکر

یکی از مواردی که در حین بازی از اهمیت زیادی برخوردار است، اسپیکر دستگاه می‌باشد. اسپیکر خوب می‌تواند به شما کمک کند تا دشمنان خود را به راحتی پیدا کنید یا صدای غرش موتور را با تمام وجود حس کنید. می‌توان گفت که اسپیکر‌های K50 گیمینگ به هیچ عنوان شما را ناامید نخواهند کرد.

این دستگاه از ۴ اسپیکر در بالا و پایین فریم خود استفاده می‌کند که در دستگاه‌های موبایل کمتر دیده می‌شود. این سیستم از ۲ توییتر و ۲ ووفر تشکیل می‌شود و تفکیک صدا به خوبی در آن صورت می‌گیرد. کیفیت صدا در بالاترین و یا پایین‌ترین حد ولوم هیچ تفاوتی ندارد و شما می‌توانید آن را با خیال راحت بدون ایجاد نویز به بالاترین حد خود برسانید.

حجم صدای اسپیکر بسیار زیاد است و به راحتی می‌تواند شما را در فیلم یا بازی غرق کند. جلوه استریو صدا تقریبا بدون نقص است و صدا به صورت مساوی بین اسپیکر‌های بالا و پایین تقسیم می‌شود. لازم به ذکر است که اسپیکرهای این دستگاه برای تولید صدای بهتر توسط شرکت جی بی ال تنظیم شده‌اند.

شیائومی ردمی K50 گیمینگ در شارژ
باتری K50 گیمینگ
حجم۴۷۰۰ میلی‌آمپرساعت
سرعت شارژ سیمی۱۲۰ وات
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

در بررسی شیائومی ردمی K50 گیمینگ قسمت باتری، این گوشی از یک باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده می‌کند. اندازه باتری به نسبت صفحه نمایش و مصرف پردازنده تقریبا مناسب است اما مهم‌ترین بخش آن، توان شارژ است. این باتری به کمک آداپتور ۲۰۰ گرمی خود می‌تواند با توان ۱۲۰ وات شارژ شود. این توان برای شارژ کردن دستگاه از ۰ تا ۱۰۰ درصد در مدت زمان ۱۷ دقیقه کافی است.

سرعت شارژ دستگاه واقعا شگفت‌انگیز است و در بسیاری از موارد می‌تواند بسیار کاربردی باشد. شارژ کامل مهم‌ترین نکته در شارژ سریع نیست، برخلاف تصور بسیاری از افراد سرعت شارژ اولیه از اهمیت بیشتری برخوردار است. سرعت شارژ اولیه به شما اجازه می‌دهد تا در صورت کم بودن زمان، دستگاه خود را فقط چند دقیقه به شارژ بزنید و انرژی مورد نیاز آن برای بقیه روز را فراهم کنید. سرعت شارژ ۵۰ درصد اولیه در این دستگاه بسیار بالاست و تنها چند دقیقه برای این کار کافیست.

شارژدهی دستگاه هم مناسب است اما دقت داشته باشید که تراشه‌های پرچمدار عموما نیاز به مقدار زیادی انرژی دارند. این نیاز با بالاتر رفتن پردازش‌ها، بیشتر هم می‌شود پس می‌توان انتظار دو نتیجه کاملا متفاوت در حین بازی و در حین استفاده روزمره را داشت. اگر از دستگاه خود فقط برای بازی استفاده می‌کنید، می‌توان گفت که شیائومی ردمی K50 گیمینگ می‌تواند انرژی مورد نیاز شما را برای یک روز تامین کند. البته ممکن است که تا قبل از پایان روز نیاز به شارژ دوباره هم داشته باشید.

اما اگر از دستگاه خود استفاده سنگینی ندارید و به صورت عادی با آن کار می‌کنید، می‌توانید روی شارژدهی آن برای دو روز حساب باز کنید. یکی از نکات جذاب راجع به شارژ این دستگاه، کابل شارژ آن است. از آن‌جایی که این دستگاه برای بازی ساخته شده، کابل آن زاویه ۹۰ درجه دارد تا در حین بازی مزاحم شما نشود. محل اتصال این کابل از آلومینیوم ساخته شده و کیفیت بالایی دارد.

رابط کاربری شیائومی ردمی K50 گیمینگ
رابط کاربری
نام ونسخه رابط کاربریMIUI 13
نسخه اندروید۱۲

این دستگاه برخلاف گوشی‌های گیمینگ دیگر بازار، از رابط کاربری عادی استفاده می‌کند. در رابط شیائومی ردمی K50 گیمینگ خبری از تم‌های گیمینگ و انیمیشن‌های سنگین نیست. بلکه این رابط دقیقا همان رابطی است که در تمامی گوشی‌های شیائومی استقاده می‌شود. این موضوع برای برخی از افراد بسیار خوشحال کننده و برای برخی دیگر ناراحت کننده است.

رابط کاربری سبک به دستگاه کمک می‌کند تا عملکرد بهتری داشته باشد و شما در حین استفاده از آن شاهد افت فریم کمتری باشید. ممکن است برخی افراد به دنبال دستگاه گیمینگ باشند اما علاقه‌ای به استفاده از رابط‌های انیمیشنی نداشته باشند. از طرف دیگر برخی افراد دستگاه گیمینگ را برای تجربه گیمینگ خریداری می‌کنند و انتظار دارند تا این موضوع در تمامی بخش‌های دستگاه، مخصوصا رابط کاربری دیده شود.

ویژگی‌های کمی برای شخصی سازی تجربه بازی در این دستگاه وجود دارد اما تعداد زیادی از آن‌ها بین دستگاه‌های شیائومی مشترک است.

جمع‌بندی

در قسمت جمع‌بندی بررسی شیائومی ردمی K50 می‌توان گفت این گوشی در حقیقت همان پوکو F4 GT می‌باشد که برای عرضه در بازار چین ساخته شده است. این دستگاه از تراشه پرچمدار کوالکام برخوردار است و می‌تواند عملکرد بسیار خوبی را در بخش‌های مختلف از خود نشان دهد. صفحه نمایش آن کیفیت و جزییات خوبی دارد و از سرعت پاسخ‌دهی بسیار خوبی دارد.

دوربین K50 گیمینگ در حد یک دوربین پرچمدار نیست اما اگر در شرایط نوری خوب از آن استفاده کنید، تصاویر خوبی را ثبت خواهید کرد. فیلم‌برداری با این دستگاه به خوبی انجام می‌شود و ویدیوها لرزش کمی دارند. سخت‌افزار دستگاه در حد یک پرچمدار عمل می‌کند و به راحتی می‌تواند سنگین‌ترین بازی‌ها و برنامه‌ها را به راحتی اجرا کند و در پس زمینه نگه دارد.

باتری این دستگاه ظرفیت مناسبی دارد و می‌توانید برای شارژدهی یک یا دو روزه روی آن حساب کنید. اما اگر زمانی رسید که نیاز به شارژ دوباره داشتید، می‌توانید دستگاهتان را در ۱۷ دقیقه به صورت کامل شارژ کنید. رابط کاربری Redmi K50 Gaming ساده است و تفاوتی با دستگاه‌های دیگر شیائومی ندارد. اگر به دنبال خرید یک گوشی برای بازی هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم در این بازه قیمتی، این دستگاه یا پوکو اف ۴ جی تی را انتخاب کنید.

بررسی: اگر به گوشی‌های ردمی علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی شیائومی ردمی K40S را نیز مطالعه کنید.