شیائومی ردمی ۱۰ سی یک میان رده با قیمت مناسب از شیائومی است که چند ماه از معرفی آن می گذرد. خیلی از کاربر ها نیز در رنج قیمتی ۴ میلیون تومان به دنبال یک میان رده با ارزش خرید بالا هستند. اما سوال اصلی اینجا است که این دستگاه تا چه میزان ارزش خرید دارد؟ آیا سخت افزار آن برای اجرای بازی های نیمه سنگین مناسب است؟ دوربین ردمی 10C نیز تا چه میزان می تواند نیاز کاربران را پاسخ گو باشد. برای پاسخ به این پرسش ها بررسی شیائومی ردمی ۱۰ سی را تا انتها مطالعه کنید.
در بررسی شیائومی ردمی ۱۰ سی ما درون جعبه گوشی علاوه بر خود دستگاه شاهد کابل شارژ و انتقال داده USB Type A به USB Type C و سری شارژ ۱۰ واتی با ولتاژ ۵ ولت و ۲ آمپر هستیم. همچنین درون جعبه دستگاه می توان سوزن سیم کارت و دفترچه های راهنما را نیز مشاهده کرد.
اما در Xiaomi redmi 10 C دیگر خبری از محافظ صفحه نمایش از پیش نصب شده به روی دستگاه یا قاب محافظ ژله ای درون دستگاه نیست.
ابعاد گوشی | 6.71 |
وزن گوشی | 190 |
جنس صفحه | گوریلا گلس |
شیائومی جنس پشت و فریم دور ردمی ۱۰ سی را از پلاستیک ساخته است. در پشت دستگاه نیز ما شاهد بافت یکنواختی در پلاستیک هستیم که زیبایی پشت دستگاه را بیشتر کرده است. در قسمت بالا و سمت چپ پشت شیائومی ردمی ۱۰ سی ما شاهد ستاپ دوربین دوگانه و حسگر اثر انگشت در یک قاب هستیم.
البته در ابتدا دیدن این ستاپ ممکن است شما را به تردید بیندازد که این ستاپ ۳ لنز دوربین دارد، اما در واقع شاهد دو دوربین در این بخش هستیم. محل قرار گیری اثر انگشت دستگاه هم اصلا مناسب نیست. چرا که دسترسی به آن مشکل است و برای قرار دادن انگشت به روی آن باید اندکی دست خود را بالا تر بیاورید و این موضوع باز کردن قفل دستگاه با یک دست را اندکی مشکل می کند.
ما در لبه سمت راستی دستگاه شاهد دکمه های کنترل صدا و دکمه روشن-خاموش هستیم. در لبه سمت چپ redmi 10 C نیز تنها شیار سیم کارت و کارت حافظه را می توان یافت. Redmi 10C از دو سیم کارت نانو و یک حافظه Micro SD به صورت همزمان پشتیبانی می کند و به گفته شیائومی می تواند تا 1 ترابایت از حافظه جانبی پشتیبانی کند.
در لبه پایینی گوشی ردمی 10C اسپیکر مونو، درگاه USB Type C و میکروفون مکالمه قرار دارد. در لبه بالایی نیز شاهد جک ۳.۵ میلیمتری صدا هستیم. همچنین در طراحی لبه بالایی و پایینی می توان شاهد فرو رفتگی در طراحی فریم دستگاه بود که اندکی به شما احساس فلزی بودن این لبه ها را می دهد.
بعد از در دست گرفتن شیائومی ردمی ۱۰ سی، اندکی سنگین بودن دستگاه و ابعاد کشیده و بزرگ آن می تواند شما را اذیت کند. چرا که دسترسی با یک دست به تمام پنل روی صفحه را دشوار تر میکند. لبه های بدون انحنا و اندکی تیز صفحه نمایش نیز می تواند اندکی شما را اذیت کند.
اما اگر اهل استفاده از قاب برای دستگاه خود باشید، این موضوع کمتر به چشم شما می آید و با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد. ما در بالای پنل صفحه نمایش شاهد دوربین سلفی دستگاه هستیم که به صورت قطره ای طراحی شده است. همچنین در بالای دوربین سلفی نیز شاهد شیار اسپیکر مکالمه دستگاه هستیم.
شیائومی وزن Redmi 10C را ۱۹۰ گرم اعلام کرده است. اما ما در اندازه گیری های خود با عدد ۱۸۷.۸ گرمی مواجه شدیم. رنگ های ردمی ۱۰ سی نیز سه رنگ خاکستری، سبز و آبی هستند و نسخه ای که ما برای بررسی در اختیار داریم، نسخه خاکستری این دستگاه است.
نوع پنل | IPS LCD |
اندازه صفحه | 6.71 |
رزولوشن | 720 x 1650 |
تراکم پیکسلی | 268 |
نسبت صفحه به بدنه | 82.0 |
شیائومی از یک صفحه نمایش ۶.۷۱ اینچی از نوع IPS LCD درون ردمی ۱۰ سی استفاده کرده است. روزلوشن این پنل 1650*720 است و می تواند تصاویر را با کیفیت HD+ و تراکم پیکسلی 268 ppi خروجی دهد. از این رو تصاویر درون این پنل با کیفیت نسبتا پایینی نمایش داده می شوند. چرا که ما شاهد یک پنل بزرگ با تراکم پیکسلی پایین هستیم.
از این رو دیدن پیکسل های تصویر درون پنل اصلا جای تعجب ندارد. به طوری که اگر به برخی آیکون های نرم افزار های نصب شده به روی دستگاه دقت می کردید، می توانستید پیکسل ها را درون آن ها مشاهده کنید. دامنه رنگی و عمق رنگ مشکی نیز درون Redmi 10C متوسط است و با توجه به IPS LCD بودن پنل دستگاه، نباید انتظار رنگ های دقیق و عمق رنگ بالا را داشته باشید.
همچنین جنس محافظ صفحه نمایش دستگاه نیز گوریلا گلس است. اما شرکت اشاره ای به مدل آن نکرده است و ما فقط می دانیم که شیشه محافظ صفحه نمایش ردمی ۱۰ سی از گوریلا گلس ساخته شده است. عملکرد پنل ردمی ۱۰ سی در زیر نور مستقیم آفتاب نیز ضعیف است.
از این رو در محیط های با نور زیاد مشاهده محتوای صفحه نمایش مشکل است. نسبت تصویر صفحه نمایش Xiaomi Redmi 10C نیز 20.625 به 9 است. این عدد کشیده بودن صفحه نمایش دستگاه را نشان می دهد که این موضوع دسترسی با یک دست به صفحه نمایش دستگاه را سخت می کند و ابعاد بزرگ آن ممکن است شما را در استفاده روزانه اندکی اذیت کند.
همچنین نسبت صفحه نمایش به روی دستگاه نیز 82 درصد است و این موضوع نشان گر عدم وجود حاشیه نازک صفحه نمایش در این دستگاه است. شیائومی به استاندارد رنگی خاصی درون صفحه نمایش ردمی 10C اشاره نکرده است. اما شما درون بخش Color scheme در تنظیمات صفحه نمایش می توانید دمای رنگ ها را تغییر دهید که برای یک میان رده مناسب است.
علاوه بر این ما سعی کردیم ویدیو های با کیفیت 4K و فریم ریت ۶۰ فریم بر ثانیه را به روی دستگاه اجرا کنیم. اما این ویدیو ها با پخش کننده ویدیو خود دستگاه پخش نشد و با پخش کننده های دیگر نیز با لگ فراوان و جدایی صدا از تصویر پخش شد که قابل استفاده نبود.
در مجموع ردمی 10C یک صفحه نمایش با کیفیت متوسط و پایین اما اندازه بزرگ دارد که مناسب کسانی است که با قیمت کم صرفا دنبال یک صفحه نمایش بزرگ هستند.
رزولوشن دوربین | 5 |
کیفیت فیلمبرداری | 1080p@30fps |
شیائومی ردمی ۱۰ سی یک دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۲ دارد. کیفیت تصاویر ثبت شده با این دوربین پایین است و اصلا درون تصاویر خبری از جزئیات درون عکس ها نیست و دامنه رنگی عکس های ثبت شده نیز متوسط و پایین است.
همچنین حالت عکاسی شب نیز فقط برای دوربین اصلی در دسترس است و برای دوربین سلفی در دسترس نیست. اما شما می توانید از حالت تایم لپس در دوربین سلفی استفاده کنید. درون نور کم نیز با دوربین سلفی باید منتظر نویز درون تصاویر ثبت شده باشیم.
در حالت پرتره با دوربین سلفی نیز به دلیل ۵ مگاپیکسلی بودن سنسور دوربین سلفی، از کیفیت پایین برخوردارند و تصاویر با دقت مناسبی از پشت سوژه جداسازی می شوند. در این حالت شما امکان تغییر میزان افکت تار بودن را ندارید و حتی تار شدن لبه های سوژه نیز در حین عکاسی به شما نشان داده نمی شود، بلکه بعد از عکاسی می توانید میزان تار بودن پشت سوژه را مشاهده کنید یا تغییر دهید.
دوربین سلفی دستگاه نیز امکان فیلم برداری با کیفیت 1080 و 720 با فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. کیفیت تصاویر ثبت شده با این دوربین نیز پایین است و صرف اینکه بتواند کار شما را در تماس های تصویری راه بیندازد، شما را همراهی می کند. کیفیت ویدیو های ضبط شده با دوربین سلفی دستگاه نیز اندکی از ویدیو های ثبت شده با دوربین اصلی پایین تر است.
رزولوشن دوربین اصلی | 50 |
کیفیت فیلمبرداری | 1080p@30fps |
گوشی شیائومی ردمی ۱۰ سی از یک ستاپ دوربین دوگانه به همراه فلش LED استفاده می کند. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی واید با دیافراگم ۱.۸ و دوربین تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۴ لنز های این دوربین را تشکیل می دهند و خبری از دوربین ماکرو در این دستگاه نیست.
با توجه به کیفیت پایین دوربین های ماکرو در گوشی های میان رده، عدم وجود این لنز را درون گوشی ردمی ۱۰ سی نمی توان نقطه منفی حساب کرد. چرا که در تجربه کاربری شما تاثیر زیادی ندارد.دوربین اصلی در نور مناسب می تواند تصاویر خوبی را ثبت کند.
دامنه رنگی تصاویر ثبت شده با لنز اصلی نیز متوسط و خوب است. اگر چه نباید انتظار دوربین یک پرچم را از این دستگاه داشت، اما با توجه بر چسب قیمت گوشی Redmi 10 C می تواند انتظار کاربران را پاسخ گو باشد. همچنین ما درون رابط کاربری دستگاه حالت عکس برداری ۵۰ مگاپیکسل نیز برای ردمی ۱۰ سی هستیم که در این حالت تصاویر ثبت شده از جزئیات بیشتری برخوردار هستند.
عملکرد دوربین اصلی درون نور کم مناسب نیست و باید منتظر نویز درون تصاویر ثبت شده باشید. درون رابط کاربری دوربین Redmi 10C حالت عکاسی شب نیز قرار دارد. عملکرد این حالت زیاد محسوس نیست و با عکاسی درون این حالت شاهد کم شد نویز درون تصاویر به میزان کمی هستیم.
همچنین درون حالت عکاسی شب ما شاهد گزینه استفاده از فلش درون عکاسی نیستیم! سرعت فوکس دوربین شیائومی ردمی ۱۰ سی نیز نسبتا مناسب است و شما را در عکاسی اذیت نمی کند. علاوه بر این زمانی که قصد عکاسی چند عکس پشت سر هم را دارید نیز شاهد لگ درون رابط کاربری دوربین نیستیم.
عملکرد حالت پرتره نیز جالب است. چرا که زمان ثبت کردن تصاویر شاهد تار شدن پشت سوژه و گزینه ای برای تغییر میزان تاری پشت سوژه نیستیم. اما بعد از ثبت تصاویر می توان میزان تار بودن را تغییر داد و تاثیر تغییرات را مشاهده کرد.
کیفیت پرتره و جداسازی سوژه نیز درون نور روز خوب است و می توان با استفاده از این حالت تصاویر خوبی را ثبت کرد. علاوه بر این ما درون رابط کاربری دوربین شاهد گزینه HDR و اسلوموشن نیز هستیم که صرف حضور آن ها درون این دستگاه می تواند اتفاق مثبتی باشد.
کیفیت ویدیو های اسلوموشن نیز کاملا عادی است و ویدیو ها نسبتا بدون لگ و قابل استفاده است اما نباید انتظار زیادی از آن داشته باشیم. برای فیلم برداری با دوربین شیائومی ردمی ۱۰ سی نیز می توان با دو کیفیت 1080 و 720 با فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری کرد.
کیفیت ویدیو های ثبت شده نیز کاملا عادی است و کار راه انداز است. همچنین ما درون رابط کاربری Redmi 10C شاهد لگ نیز بودیم که در استفاده از دوربین می تواند شما را اذیت کند.
در مجموع دوربین این دستگاه برای استفاده عادی و کار های روزانه مناسب است و در نور روز و کافی نیز می تواند تصاویر مناسبی را ثبت کند و اصلا توقع زیادی از دوربین Xiaomi redmi 10 C نباید داشته باشیم.
نام تراشه | Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G |
معماری تراشه | 6 |
پشتیبانی از کارت حافظه | دارد |
شیائومی برای Redmi 10C از پردازنده اسنپدراگون ۶۸۰ استفاده کرده است. ما این تراشه ۶ نانومتری را در گوشی های گران قیمت تر هم مشاهده می کنیم اما شیائومی تراشه Snapdragon 680 را در یک میان رده با رنج قیمت حدود ۴ میلیون تومان استفاده کرده است که ارزش خرید ردمی ۱۰ سی را بیشتر می کند.
Xiaomi Remi 10C با ۴ گیگابایت رم و در دو نسخه حافظه ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت عرضه شده است. تکنولوژی حافظه رم ردمی ۱۰ سی LPDDR4X است و تکنولوژی حافظه دستگاه نیز UFS 2.2 است. همچنین این دستگاه از کارت حافظه Micro SD نیز پشتیبانی می کند و طبق ادعای شیائومی ردمی ۱۰ سی تا ۱ ترابایت حافظه جانبی را پشتیبانی می کند.
سرعت اجرای نرم افزار ها نیز درون گوشی ردمی ۱۰ سی مناسب است و نرم افزار ها به راحتی اجرا می شوند. شما به راحتی می توانید نرم افزار های سبک را روی گوشی Redmi 10C اجرا کنید. همچنین شما می توانید نرم افزار های سنگین تر را نیز روی این دستگاه اجرا کنید. اما با توجه به میان رده بودن دستگاه نباید توقع زیادی از ردمی ۱۰ سی داشته باشید.
ما بازی های مختلفی را توانستیم به روانی روی شیائومی ردمی ۱۰ سی اجرا کنیم. برای مثال Redmi 10 C توانست از پس اجرای بازی سنگین Asphalt 9 بر بیاید و فریم ریت نمایشی دستگاه نیز درون این بازی ۶۰ فریم بر ثانیه بود.
ما درون منو ها و خود بازی شاهد گرافیک پایین دستگاه بودیم و اندکی تصاویر به صورت پیکسلی نمایش داده می شد. علاوه بر این با وجود رم ۴ گیگابایتی درون دستگاه شاهد لگ های ریز در حین اجرای بازی بودیم. اما با توجه به میان رده بودن دستگاه توقع زیادی را نمی توان از شیائومی Redmi 10C داشت. درون اجرای باز Call of Duty Mobile شرایط اندکی بهتر بود و گرافیک حین اجرای بازی بهتر از بازی آسفالت بود.
ما شاهد گزینه های گرافیکی Low-Medium-High-VeryHigh و گزینه های فریم ریت Low-Medium-High در تنظیمات بازی بودیم. در بهترین شرایط دستگاه به روی فریم ریت High می توانست به ما گرافیک Low و درون گرافیک VeryHigh می توانست به ما فریم ریت Medium را خروجی بدهد.
ما بازی را با این دو نوع تنظیمات و درون دو بخش Multiplayer و Battle Royale اجرا کردیم. به طور کلی بازی درون حالت Multiplayer اندکی روان تر از حالت Battle Royale اجرا شد. همچنین زمانی که گرافیک بالا و فریم ریت متوسط را برای اجرای بازی انتخاب می کردیم، شاهد لگ های ریز در اجرای بازی با دستگاه بودیم.
اما زمانی که فریم ریت به بیشترین حالت خود می رسید، بازی روان تر اجرا می شود و لگ ها درون بازی کمتر می شد. گرافیک بازی نیز مناسب بود و تنها در حالت VeryHigh گرافیک، اندکی شاهد بهبود نسبت به حالت Low بودیم.
دمای دستگاه حین اجرای بازی نیز به ۳۴ درجه سانتی گراد رسید و کاربر را حین اجرای بازی زیاد اذیت نمی کند.
ما برای بررسی عملکرد دستگاه بنچمارک های مختلفی را به روی Redmi 10C اجرا کردیم و نتایج به دست آمده واقعا برای یک میان رده مناسب بود و خبر از سخت افزار مناسب دستگاه به ما می داد.
ردمی ۱۰ سی در نسخه 9.2.1 بنچمارک Antutu توانست امتیاز 243905 را در مجموع کسب کند. البته این عدد با توجه به تست گرافیک نسخه لایت بنچمارک Antutu 3D Bench به دست آمده است و بنچمارک با نسخه عادی Antutu 3D Bench به روی دستگاه اجرا نشد. به طور دقیق تر نیز ما در بخش CPU شاهد امتیاز 81660 و در بخش GPU نیز شاهد امتیاز 38190 بودیم.
علاوه بر این Xiaomi Redmi 10C در اجرای نسخه 5.4.4 بنچمارک Geekbench و در بخش CPU توانست امتیاز 376 در قسمت تک هسته ای و امتیاز 1523 را در بخش چند هسته ای ثبت کند. درون بخش CPU و تست OpenCL نیز ردمی ۱۰ سی امتیاز 427 را ثبت کرد.
همچنین ما نسخه 0.5.0 بنچمارک Geekbench ML را نیز به روی Redmi 10C اجرا کردیم و در تست TensorFlowLite CPU توانستیم امتیاز 168 را کسب کنیم.
همچنین جهت بررسی میزان پایداری دستگاه در عملکرد طولانی مدت نیز ما تست Wild Life Extream Stress Test بنچمارک 3DMark را به روی شیائومی Redmi 10C اجرا کردیم.
اما متاسفانه در حین اجرای بنچمارک دستگاه خاموش شد و این موضوع اندکی عجیب بود. چرا که باتری دستگاه نیز خالی نبود و احتمالا به دلیل افزایش دمای بیش از حد قطعات داخل دستگاه یا باگ نرم افزاری این مشکل پیش آمده است.
برای بررسی سرعت حافظه دستگاه نیز ما بنچمارک CPDT را اجرا کردیم و سرعت خواندن اطلاعات از حافظه 590.22 MB/s و سرعت نوشتن اطلاعات به روی حافظه 374.27 MB/s را ثبت کردیم. همچنین سرعت کپی کردن اطلاعات درون حافظه رم دستگاه نیز 4.59 GB/s بود.
جک هدفون | دارد |
Redmi 10 C شیائومی تنها یک اسپیکر مونو در لبه پایینی خود دارد و همان طور که از یک میان رده در این رنج قیمتی انتظار داریم، خبری از اسپیکر استریو نیست. حجم صدای خروجی توسط این اسپیکر مونو زیاد است و دستگاه هم در میزان صدای کم و هم در میزان صدای زیاد می تواند شدت مناسبی از صدا را پخش کند.
کیفیت صدای خروجی از اسپیکرها نیز نسبتا خوب و قابل قبول است. اما در صدا های شلوغ و دارای بیس، جزئیات صدا به خوبی پخش نمی شوند.
شیائومی از سنسور های شتاب سنج و مجاورت درون Redmi 10C استفاده کرده است. همچنین در برخی نسخه های این دستگاه شاهد وجود NFC نیز درون دستگاه هستیم. همچنین پشتیبانی از وایفای دو کاناله و بلوتوث ۵ سایر قابلیت های شیائومی Redmi 10C هستند.
در مجموع با توجه به سخت افزار مناسب ردمی ۱۰ سی به عنوان یک میان رده، این دستگاه به راحتی از پس اجرای نرم افزار های سبک بر می آید و اجرای نرم افزار های نسبتا سنگین نیز به روی این دستگاه ممکن است.
اما نباید انتظار تجربه ای بدون لگ را در حین اجرای این نرم افزار های سنگین داشته باشید و شیائومی کار خود را در بخش سخت افزار به خوبی انجام داده است. اما ای کاش شاهد نسخه های با رم بیشتر نیز برای این دستگاه بودیم.
نام ونسخه رابط کاربری | MIUI 13 |
نسخه اندروید | 11 |
شیائومی Redmi 10C با اندروید ۱۱ و MIUI 13 عرضه شده است و ما ویژگی هایی که در سایر گوشی های با MIUI 13 مشاهده می کنیم را در این نسخه می بینیم و شاهد تفاوت خاصی نیستیم.
سرعت دستگاه در حین اجرای رابط کاربری و نرم افزار ها نیز نسبتا روان و بدون لگ است و به راحتی می توان با دستگاه کار کرد. همچنین سرعت باز شدن منو ها نیز قابل قبول و خوب است. اما خیلی سریع و عالی نیست.
Xiaomi Redmi 10C علاوه بر الگو و رمز عبور، از دو شیوه تشخیص چهره و حسگر اثر انگشت برای احراز هویت استفاده می کند. سرعت تشخیص چهره دستگاه بالا است و به راحتی می توان با آن کار کرد. اما از امنیت پایین تری نسبت به احراز هویت با اثر انگشت برخوردار است.
سرعت تشخیص اثر انگشت ردمی ۱۰ سی نیز بالا است و با سرعت خوبی تشخیص اثر انگشت صورت می گیرد. اما همان طور که در بخش طراحی نیز به آن اشاره کردیم، به دلیل بالا بودن بیش از حد سنسور تشخیص اثر انگشت، دسترسی به آن با یک دست اندکی مشکل است و شما را اذیت می کند.
حجم | 5000 |
سرعت شارژ سیمی | 18 |
شیائومی ردمی ۱۰ سی از یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی درون خود استفاده می کند. باتری دهی گوشی Redmi 10C نسبتا مناسب است و به راحتی استفاده ترکیبی یک روز شما را پاسخ گو خواهد بود. همچنین شیائومی ردمی ۱۰ سی از شارژ سریع ۱۸ واتی نیز پشتیبانی می کند. اما ما درون جعبه دستگاه شاهد شارژر ۱۰ واتی هستیم که خروجی ۵ ولت ۲ آمپری دارد.
درون تست شارژ انجام شده با خود دستگاه نیز Redmi 10C توانست در مدت زمان ۸۰ دقیقه تا ۵۵ درصد شارژ بشود و در زمان ۱۴۰ دقیقه از ۰ تا ۹۳ درصد شارژ شود. اما برای شارژ دستگاه از ۰ تا ۱۰۰ درصد باید تا ۲ ساعت و ۵۰ دقیقه با شارژر خود دستگاه منتظر بمانید.
در ادامه می توانید اطلاعات دقیق تر سرعت شارژ شیائومی Redmi 10C را مشاهده کنید.
زمان به دقیقه | درصد شارژ |
0 | 0 |
10 | 7 |
20 | 14 |
50 | 34 |
80 | 55 |
110 | 75 |
130 | 88 |
140 | 93 |
150 | 96 |
160 | 98 |
170 | 100 |
در مجموع بررسی شیائومی ردمی ۱۰ سی یک میان رده خوش قیمت از شیائومی است که در رنج قیمتی حدود ۴ میلیون تومان می توانید آن را تهیه کنید. اگر دنبال یک سخت افزار مناسب، صفحه نمایش بزرگ و دوربین قابل قبول در نور روز در همین رنج قیمتی هستید، در خرید گوشی شیائومی ردمی ۱۰ سی شک نکنید.
چرا که ارزش خرید بالایی نسبت به سخت افزار خود دارد. اما اگر کیفیت صفحه نمایش، سرعت شارژ دستگاه برای شما خیلی مهم است می توانید با اندکی هزینه بیشتر سراغ رقیب Redmi 10C یعنی ردمی نوت ۱۱ بروید. همچنین گلکسی A03S را نیز می توان جزو هم رده های این دستگاه در رنج قیمتی گوشی های زیر ۴ میلیون تومان حساب کرد.
نظر شما درباره گوشی Redmi 10 C چیست؟ به نظر شما تا چه میزان ارزش خرید دارد؟ شما بین گوشی ردمی ۱۰ سی با ردمی نوت ۱۱ کدام دستگاه را انتخاب می کنید و چرا این انتخاب را انجام می دهید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
بررسی: اگر به گوشیهای ردمی علاقهمند هستید، میتوانید بررسی شیائومی ردمی نوت ۱۱ اس را نیز مطالعه کنید.