سری ۵۰ گلکسی A سامسونگ از پرفروش‌ترین سری های این شرکت است که هر ساله نسخه جدید آن را منتشر می کند. امسال نیز ما شاهد معرفی Samsung Galaxy A53 5G بودیم. اما سوال اصلی اینجا است که این گوشی تا چه اندازه ارزش خرید دارد و در چه بخش هایی کاربران را راضی نگه می دارد؟ برای پاسخ به این سوال ها بررسی سامسونگ گلکسی A53 5G را تا انتها مطالعه کنید.


جعبه گشایی سامسونگ گلکسی A53
جعبه گشایی گلکسی A53

بسته بندی سامسونگ گلکسی A53 5G مانند پرچم دار های سامسونگ شده است و ما با یک جعبه کوچک برای جعبه گشایی رو به رو هستیم. ما درون جعبه گلکسی A53 تنها خود گوشی، کابل شارژ دو سر USB Type C، سوزن خارج کردن سیم کارت و دفترچه های راهنما را مشاهده می کنیم و خبری از سری شارژر و قاب درون بسته بندی سامسونگ نیست.

طراحی سامسونگ گلکسی A53
طراحی Galaxy A53 5G

سامسونگ گلکسی A53 5G از همان زبان طراحی نسل گذشته خود استفاده می کند و طراحی مشابه گلکسی A52 و A52s دارد. ما در لبه سمت راست دستگاه شاهد دکمه روشن-خاموش و دکمه های تنظیم صدا هستیم. در لبه سمت چپی نیز هیچ دکمه یا شیاری دیده نمی شود. در لبه پایینی گلکسی A53 5G شاهد خروجی صدای اسپیکر، درگاه شارژ USB Type C، میکروفون و شیار سیم کارت ها و کارت حافظه هستیم.

شما می توانید دو سیم کارت نانو به صورت همزمان یا یک سیم کارت نانو و یک کارت حافظه Micro SD را درون شیار سیم کارت ها برای استفاده قرار دهید. طراحی این شیار نیز به صورت دو طرفه است. علاوه بر این ما در لبه بالایی نیز تنها شاهد درگاه میکروفون هستیم. همچنین شیار اسپیکر مکالمه نیز در بالای دوربین سلفی دستگاه و خیلی باریک قرار داده شده است. سامسونگ فریم دور دستگاه را از جنس آلومینیوم ساخته است. بدنه پشتی دستگاه نیز از جنس پلاستیک ساخته شده است.

ابعاد گوشی۸.۱×۷۴.۸×۱۵۹.۶
وزن گوشی۱۸۹ گرم
جنس قاب پشتیپلاستیک
جنس بدنهپلاستیک
استاندارد ضد آبIP۶۷

ما در بالا و چپ پشت دستگاه شاهد ستاپ دوربین دستگاه هستیم. همچنین در پایین دستگاه نیز شاهد لوگو سامسونگ به صورت برجسته هستیم. در زیر لوگو نیز ما IMEI محصول و توضیحاتی درباره گوشی را شاهد هستیم. گلکسی A53 سامسونگ ۱۸۹ گرم وزن دارد و از استاندارد IP67 پشتیبانی می کند. از این رو، Samsung Galaxy A53 5G در برابر نفوذ گرد و غبار و آب مقاوم است.

طراحی فریم و صفحه نمایش دستگاه خیلی مشابه پرچم دار های سامسونگ و S21 است. از این رو زمانی که این گوشی را در دست می گیرید احساس در دست گرفتن یک پرچم دار را دارید و شاهد طراحی زیبایی هستید. اما جنس بدنه پشتی دستگاه که از پلاستیک است، در نگاه اول ممکن است کمی شما را اذیت کند که مرور زمان به آن عادت خواهید کرد. سامسونگ این دستگاه را در چهار رنگ مشکی (Black)، سفید (White)، آبی روشن (Blue) و نارنجی روشن (Peach) عرضه کرده است.

صفحه نمایش سامسونگ گلکسی A53
صفحه نمایش گلکسی A53 5G
نوع پنلسوپر امولد
اندازه صفحه۶.۵ اینچ
رزولوشن۱۰۸۰×۲۴۰۰
تراکم پیکسلی۴۰۵ppi
نرخ به روز رسانی۱۲ هرتز

گلکسی A53 با یک صفحه نمایش ۶.۵ اینچی از نوع Super AMOLED عرضه شده است که نسبت صفحه نمایش به پنل رویی دستگاه در آن ۸۵.۴ درصد است. این عدد حاشیه نسبتا کم این صفحه نمایش را نشان می دهد. همچنین طراحی صفحه نمایش نیز به صورت تخت است و ما شاهد خمیدگی در لبه های صفحه نمایش نیستیم. در بالا و مرکز صفحه نمایش نیز شاهد دوربین سلفی هستیم که به صورت حفره ای طراحی شده است.

حاشیه مشکی دور دوربین سلفی دستگاه نیز زیاد نیست و در دیدن محتوا شما را اذیت نمی کند.  صفحه نمایش Galaxy A53 نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی دارد و این موضوع کار کردن با صفحه نمایش دستگاه را لذت بخش تر می کند. این پنل رزلوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسلی دارد. تراکم پیکسلی صفحه نمایش Galaxy A53 نیز ۴۰۵ppi است و این موضوع نشان گر کیفیت بالای صفحه نمایش دستگاه است. سامسونگ برای پوشش محافظ صفحه نمایش گلکسی A53 نیز از گوریلا گلس ۵ استفاده کرده است.

رنگ ها درون صفحه نمایش گلکسی A53 5G خیلی به واقعیت نزدیک هستند. پنل گلکسی A53 دامنه رنگی مناسبی دارد و عمق رنگ مشکی نیز درون آن بالا است. همچنین این پنل روشنایی حداکثری ۸۰۰ نیت دارد که با استفاده از آن به راحتی می توانید در نور زیاد با دستگاه کار کنید. روشنایی این پنل به قدری زیاد است که در زیر نور مستقیم خورشید نیز می توانید با دستگاه کار کنید. اما اندکی از واضح بودن محتوای صفحه نمایش کاسته می شود.

در مجموع صفحه نمایش سامسونگ گلکسی A53 5G یکی از نقاط قوت این دستگاه است. با توجه به کیفیت بالا و ۱۲۰ هرتزی بودن می تواند یک انتخاب مناسب برای کاربر ها باشد.

دوربین سامسونگ گلکسی A53
دوربین
رزولوشن دوربین‌ اصلی۶۴ مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری۴K@30fps, 1080p@30/60fps; gyro-EIS
امکانات دوربین اصلی PDAF, OIS

ستاپ دوربین گلکسی A53 مانند نسل گذشته چهارگانه است و از طراحی مشابه نسل قبلی خود بهره می برد. ما شاهد دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی واید با دیافراگم ۱.۸، دوربین اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۲ و دو دوربین ماکرو و تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۴ درون این ستاپ دوربین هستیم.

تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی گلکسی A53 از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند، اما با رنج قیمتی حدود ۱۲ میلیون تومان برای این دستگاه می توان رقبای بهتری را برای A53 پیدا کرد. دامنه رنگی عکس های ثبت شده با گلکسی A53 مناسب است. عمق رنگ مشکی نیز درون عکس های ثبت شده زیاد است. گرچه زمانی که نور کم می شود، رنگ مشکی ثبت شده در سایه ها اندکی تیره تر از واقعیت هستند.

همچنین عکس های ثبت شده با دوربین سامسونگ گلکسی A53 5G از کیفیت مناسبی برخوردار هستند. اما اگر به روی عکس ها زوم کنید، اندکی جزئیات با وضوح بالا معلوم نیست اما این موضوع از کیفیت کلی تصاویر ثبت شده نکاسته است. 

تصاویر گرفته شده با دوربین اولترا واید Galaxy A53 نیز کیفیت مناسبی دارند. اگر چه تصاویر گرفته شده با دوربین واید از کیفیت بهتری برخوردار هستند اما تصاویر گرفته شده با این لنز نیز راضی کننده اند. همچنین اگر در تصاویر ثبت شده با دوربین اولترا واید زوم کنید، اندکی جزئیات تصاویر کم است. همچنین اطراف تصویر های ثبت شده با این دوربین نیز به میزان کمی کشیدگی دارد و این میزان اندکی از سایر دوربین های اولترا واید بیشتر است.

تجربه عکاسی با دوربین ماکرو A53 نیز مناسب است. اگر در نور کافی و فاصله مناسب از سوژه عکاسی کنید، می توانید تصاویر خوبی را با این دوربین ثبت کنید. اما گاهی فوکوس نکردن روی سوژه در این حالت می تواند شما را اذیت کند. کیفیت تصاویر ثبت شده نیز مناسب است اما نمی توان تصاویر خروجی را با نمونه تصویر های یک پرچم دار مقایسه کرد و تصاویر با توجه به دوربین ۵ مگاپیکسلی این دستگاه قابل قبول است.

تجربه عکاسی پرتره با دوربین سامسونگ گلکسی A53 5G نیز کاملا مناسب است. لبه های سوژه به خوبی شناسایی می شوند و می توان تصاویر پرتره خوبی را با دوربین این دستگاه ثبت کرد. همچنین بعد از عکاسی و درون گالری می توانید میزان تار بودن پشت سوژه و افکت پشت سوژه را تغییر دهید و این قابلیت به گرفتن تصاویر زیبای پرتره با دوربین این دستگاه خیلی کمک می کند.

علاوه بر این درون رابط کاربری دوربین ما شاهد حالت عکس برداری شب نیز هستیم و اگر نور محیط نیز کم باشد، این حالت به صورت خودکار فعال می شود. تصاویر ثبت شده با این حالت نور بیشتری دارند و می توانند در عکاسی شب یا محیط های با نور کم به شما کمک کند. اگر چه درون نور کم تصاویر ثبت شده با دوربین گلکسی A53 جزئیات کمتری را درون خود ثبت می کنند.

فیلم برداری Galaxy A53

Samsung Galaxy A53 5G می تواند با کیفیت های ۱۰۸۰ و فریم ریت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری کند. همچنین ما شاهد حالت فیلم برداری UHD یا ۴K درون رابط کاربری دوربین هستیم که در این حالت دستگاه امکان فیلم برداری ۳۰ فریم بر ثانیه را به ما می دهد. کیفیت فیلم های ثبت شده در حالت FHD کاملا عادی است. اما فیلم های ثبت شده با حالت UHD از کیفیت بالاتری برخوردار اند و جزئیات ثبت شده بیشتر واضح است. دامنه رنگی ثبت شده درون حالت فیلم برداری نیز مناسب است. 

همچنین با توجه به لرزشگیر اپتیکال به کار رفته درون دوربین، لرزش درون فیلم های خروجی خیلی کمتر دیده می شود و عمکلرد لرزشگیر کاملا مناسب است. علاوه بر این سامسونگ یک حالت Super Steady نیز برای حالت فیلم برداری در نظر گرفته است که با استفاده از آن لرزش ویدیو های ثبت شده خیلی بیشتر گرفته می شود. اما با فعال کردن این حالت کیفیت فیلم برداری روی حالت FHD و فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه قفل می شود. همچنین با فعال کردن این حالت اندکی کیفیت ویدیو های ثبت شده نیز پایین تر از حد معمول می آید.

ما درون رابط کاربری گلکسی A53 شاهد حالت فیلم برداری آهسته نیز هستیم. سامسونگ دو حالت Slow Motion و Super Slow Mo را برای این موضوع در نظر گرفته است که حالت Super Slow Mo میزان بیشتری ویدیو را آهسته می کند. ویدیو های ثبت شده با این حالت نیز قابل قبول اند. گرچه کیفیت خیلی زیادی ندارند اما به میزان مناسبی ویدیو را کند می کنند. اما شما اضافه شدن فریم در فرایند آهسته شدن ویدیو را احساس می کنید.

درون رابط کاربری دوربین سامسونگ گلکسی A53 5G، ما شاهد حالت های عکاسی و فیلم برداری پیشرفته، پاناروما، Hyper Lapse و حالت Single Take نیز هستیم. 

دوربین سلفی گوشی سامسونگ گلکسی A53
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین۳۲ مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری۴K@30fps, 1080p@30fps

سامسونگ برای دوربین سلفی از یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۲ استفاده کرده است. تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی از کیفیت مناسبی بر خوردار هستند. دامنه رنگی تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی مناسب است و تصاویر از کیفیت مناسبی برخوردار هستند.

تصاویر پرتره گرفته شده با دوربین سلفی سامسونگ گلکسی A53 5G نیز از کیفیت مناسبی بر خوردار اند و این تصاویر را نیز بعد از گرفتن می توان درون گالری ادیت کرد و تغییراتی در میزان تار بودن پشت سوژه یا سایر حالت ها به روی آن ها اعمال کرد. دقت تار کردن لبه های سوژه درون دوربین سلفی نیز مناسب است. اگر چه در مقایسه با دوربین پشت دستگاه، اندکی دقت پایین تری دارد.

این دوربین سلفی امکان فیلم برداری با کیفیت ۱۰۸۰ و فریم ریت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه را دارد. همچنین می توانید با کیفیت ۴K و فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه با دوربین سلفی Galaxy A53 5G فیلم برداری کنید. کیفیت فیلم برداری دوربین سلفی نیز کاملا مناسب است و می توانید با کیفیت قابل قبولی در حالت FHD با فریم ریت های ۳۰ و ۶۰ فریم فیلم برداری کنید و اگر به روی حالت UHD با فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه نیز بروید می توانید اندکی با کیفیت بالاتری فیلم برداری کنید.

در مجموع دوربین گلکسی A53 مناسب است و چه در حالت فیلم برداری و چه در حالت عکاسی می تواند تصاویر خوبی را ثبت کند. اما اگر برچسب قیمتی ۱۲ میلیون تومانی گلکسی A53 را در نظر بگیریم، شاید بتوان گزینه های بهتری را از نظر دوربین انتخاب کرد.

سخت افزار گوشی سامسونگ گلکسی A53
سخت افزار Samsung Galaxy A53
نام تراشهاگزینوس ۱۲۸۰
تعداد هسته ها۸
معماری تراشه۵ نانومتر
پشتیبانی از کارت حافظهmicroSDXC

سامسونگ گلکسی A53 از پردازنده ۵ نانومتری Exynos 1280 استفاده می کند. اگزینوس ۱۲۸۰ دو هسته با فرکانس پردازشی ۲.۴ گیگاهرتز و ۶ هسته با فرکانس پردازشی ۲ گیگاهرتز دارد. این پردازنده با ۴، ۶ و یا ۸ گیگابایت رم و با دو حافظه داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده است.

این سخت افزار توان پردازشی خوبی را به شما می دهد تا بتواند به راحتی انواع نرم افزار ها و بازی های سنگین را به روی دستگاه اجرا کنید. گرچه نباید توقع یک پرچم دار را از این دستگاه داشت و سرعت اجرای برنامه ها به پای سرعت اجرا در یک پرچم دار نمی رسد، اما سامسونگ گلکسی A53 5G به راحتی می تواند از پس اجرای نرم افزار های سنگین بر بیاید. 

نتایج بنچمارک ها

گلکسی A53 5G در بنچ مارک ها نیز عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته است. ما بنچ مارک های مختلفی را برای بررسی عملکرد بخش های مختلف گوشی، به روی این دستگاه اجرا کردیم و به نتایج خوبی دست یافتیم. گلکسی A53 در ورژن ۹.۳.۵ بنچ مارک Antutu توانست امتیاز ۴۳۹۳۰۹ را در مجموع کسب کنید. همچنین Galaxy A53 امتیاز ۱۲۴۳۷۸ را در بخش CPU و امتیاز ۱۲۴۱۹۸ را در بخش GPU کسب کرد.

علاوه بر این برای بررسی عملکرد دستگاه در پردازش سنگین به مدت طولانی و بررسی افت عملکرد دستگاه ما استرس تست بنچ مارک Antutu ورژن ۹.۳.۵ را به روی گلکسی A53 اجرا کردیم. در این تست نیز به مدت ۴۵ دقیقه Galaxy A53 توانست از پس پردازش های سنگین بر بیاید و تست را با موفقیت به پایان برساند. نکته جالب در اجرای بنچ مارک ها به روی این گوشی داغ نکردن بیش از حد بود. چرا که پس از اجرا پردازش های سنگین به مدت طولانی تنها پشت دستگاه گرم می شد و دمای دستگاه به قدری بالا نمی رفت که شما را اذیت کند یا به اصطلاح دستگاه داغ کند.

دمایی که بنچ مارک در طول اجرا به ما داد حداکثر به حدود ۳۷ درجه سانتی گراد رسید و این عدد در طول اجرای بنچ مارک زیر ۴۰ درجه باقی ماند که این موضوع یک نکته مثبت برای سامسونگ گلکسی A53 5G به حساب می آید. به خصوص اگر شما گیمر هستید و زیاد با دستگاه خود پردازش های سنگین انجام می دهید، این دستگاه می تواند برای شما مناسب باشد. 

گلکسی A53 در تست ‌CPU ورژن ۵.۴.۴ بنچ مارک Geekbench توانست امتیاز ۷۴۸ را در بخش تک هسته ای کسب کند. همچنین در بخش چند هسته ای نیز ما شاهد امتیاز ۱۸۸۹ برای گلکسی A53 بودیم. علاوه بر این درون تست Compute نیز این دستگاه توانست امتیاز ۲۵۴۷ را کسب کند. همچنین گلکسی A53 درون بنچ مارک Geekbench ML و ورژن ۰.۵.۰ این نرم افزار توانست به امتیاز ۲۰۵ دست پیدا کند.

ما در تحریریه فونیتی بنچ مارک ۳DMark را نیز به روی گلکسی A53 5G اجرا کردیم. در بخش Wild Life Extreme Unlimited گلکسی A53 توانست امتیاز ۶۲۷ را کسب کند و با میانگین فریم ریت ۳.۸۰ تست اجرا شد. همچنین دما در طول اجرای این تست بین ۳۱ تا ۳۳ درجه سانتی گراد در نتایج بنچ مارک نمایش داده شد.

Galaxy A53 5G از تست سنگین Wild Life Extreme Stress Test نیز با موقیت بیرون آمده و ما نرخ پایداری ۹۹.۵ درصد را برای این گوشی ثبت کردیم. این عدد پایداری بالای دستگاه در پردازش های سنگین را نشان می دهد و به این معنی است که دستگاه در پردازش های سنگین طولانی مدت افت عملکرد خیلی کمی دارد و خیلی پایدار است.

ما برای بررسی سرعت حافظه و سرعت رم این گوشی نیز بنچ مارک A1 SD Bench را به روی گلکسی A53 اجرا کردیم و به اعداد زیر رسیدیم. Galaxy A53 5G سرعت خواندن اطلاعات از حافظه ۴۷۶.۶۴ MB/s، سرعت نوشتن اطلاعات به روی حافظه  245.25 MB/s را ثبت کرد. همچنین ما شاهد سرعت ۸۰۶۸.۱۹ MB/s برای کپی اطلاعات به روی رم دستگاه بودیم. 

تجربه گیمینگ Galaxy A53

ما برای بررسی قدرت سامسونگ گلکسی A53 5G در عمل نیز بازی های مختلف و سنگینی را به روی دستگاه اجرا کردیم و A53 توانست این بازی ها را به روانی و بدون لگ اجرا کند. همچنین برای بررسی فریم ریت خروجی در اجرای بازی ها ما با استفاده از نرم افزار Display FPS فریم ریت دستگاه را اندازه گیری کردیم.

ما به روی گلکسی A53 5G بازی کالاف دیوتی موبایل را نصب کردیم. درون تنظیمات بازی ما شاهد گزینه های Low و Medium برای حالت های گرافیک و گزینه های Low، Medium، High، Very High و Max برای فریم ریت دستگاه بودیم. ما حالت های Battle Royal و ‌MultiPlayer بازی را روی دو تنظیمات گرافیکی Low و فریم ریت Max و تنظیمات گرافیکی Medium و فریم ریت Very High اجرا کردیم.

در همه این حالت ها بازی به روانی و راحتی اجرا شد و ما شاهد لگ یا کندی در بازی نبودیم. گرافیک بازی هم با توجه به تنظیمات گرافیکی تنظیم شده مناسب بود و ما توانستیم فریم ریت ۶۰ fps را برای تمام این حالت ها ثبت کنیم. 

گلکسی A53 در بازی Asphalt 9 نیز عملکرد کاملا روان و بدون لگی را از خود به نمایش گذاشت. ما در این بازی نیز شاهد گرافیک بالا در اجرای بازی بودیم و با توجه به سنگین بودن این بازی، توانستیم فریم ریت ۶۰ fps را ثبت کنیم. همچنین در بازی سنگین League of Legends نیز ما شاهد فریم ریت ۶۰ fps بودیم و بازی به راحتی و بدون لگ روی گلکسی A53 اجرا شد. 

علاوه بر این ما بازی های Subway Surfers و Temple Run 2 را روی گلکسی A53 5G نصب کردیم و این گوشی به روانی توانست آن ها را با فریم ریت ۶۰ fps اجرا کند. همچنین گلکسی A53 به روانی و بدون لگ بازی های Need For Speed و Mortal Kombat را با فریم ریت ۱۲۰ fps اجرا کرد.

در اجرای این بازی ها نیز نباید توقع سرعت اجرای یک پرچم دار را از این گوشی داشت، اما گلکسی A53 به روانی اکثر بازی های سنگین را اجرا می کند. همچنین در پردازش سنگین بازی ها نیز شاهد داغ شدن بیش از حد و آزار دهنده درون گلکسی A53 نبودیم.

سنسور ها و تکنولوژی های ارتباطی

گلکسی A53 وایفای دو کاناله و بلوتوث نسخه ۵.۱ دارد. همچنین این دستگاه از NFC، هات اسپات و وای فای دایرکت نیز پشتیبانی می کند. علاوه بر این سامسونگ در گلکسی A53 از سنسور های شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب نما، مجاورت و فشار سنج نیز استفاده کرده است.

اسپیکر های گوشی سامسونگ گلکسی A53
اسپیکر ها

سامسونگ از یک جفت اسپیکر استریو برای سامسونگ گلکسی A53 خود استفاده کرده است. عملکرد این اسپکیر ها فوق العاده است. چرا که از خود عملکردی مانند پرچم دار ها به نمایش می گذارند. حجم صدای خروجی توسط اسپیکر های استریو زیاد است و علاوه بر این حجم صدای زیاد، صدای خارج شده از اسپیکر ها کیفیت بالایی دارند. هم در صدا های با بیس زیاد و هم در صدا های با انواع فرکانس ها شما به راحتی می توانید جزئیات صدای خروجی را بشنوید و از آن لذت ببرید.

همچنین با فعال کردن گزینه Dollby Atmos صدا تقویت می شود و می تواند از صدای دالبی لذت بیشتری ببرید. حجم صدای خارج شده از اسپیکر پایین و اسپیکر بالایی نیز تقریبا برابر است و شما کم بودن صدای یکی از اسپیکر ها در مقایسه با دیگری را احساس نمی کنید. نکته جالب در طراحی اسپیکر ها این است که سامسونگ شیار اسپیکر جداگانه ای برای اسپیکر دوم قرار نداده است و در طراحی خود تنها یک شیار برای خروجی صدا قرار داده است که همان شیار خروجی صدای اسپکیر مکالمه است.

رابط کاربری
نام ونسخه رابط کاربریOne UI 6
نسخه اندروید۱۲

گلکسی A53 با اندروید ۱۲ و نسخه ۴.۱ رابط کابری OneUI سامسونگ عرضه شده است. همچنین ساسمونگ برای این گوشی چهار سال تضمین ارائه به روز رسانی به کاربران داده است و این موضوع ارزش خرید Galaxy A53 را بالا می برد. همچنین با توجه به سخت افزار مناسب و ۸ گیگابایت رم موجود در نسخه مورد بررسی ما، شما اصلا با کندی و لگ درون رابط کاربری مواجه نمی شوید و به راحتی می توانید چند نرم افزار را هم زمان روی دستگاه خود اجرا کنید. سایر ویژگی هایی که ما درون رابط کاربری این دستگاه مشاهده می کنیم، درون سایر گوشی هایی که با OneUI 4.1 منتشر شده اند نیز دیده می شود.

ما درون رابط کاربری سامسونگ گلکسی A53 5G نیز شاهد حالت گیم مخصوص سامسونگ هستیم. همچنین اگر مدت زمانی نسبتا طولانی از دستگاه خود استفاده نکنید و دستگاه در حال اجرای برنامه ای باشد و صفحه نمایش روشن باشد، صفحه روی حالت مخصوصی می رود که در آن برنامه در حال اجرا است اما نور صفحه برای بهتر مصرف کردن باتری کم می شود و می توانید این میزان نور را تغییر دهید.

امنیت و تشخیص هویت

علاوه بر رمز عبور و سایر روش های تشخیص هویت، سامسونگ از حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر صفحه نیز در Galaxy A53 5G استفاده کرده است. سرعت تشخیص اثر انگشت Galaxy A53 مناسب است و این سنسور از دقت بالایی برخوردار است. اما به دلیل اپتیکال بودن و تشخیص اثر انگشت با استفاده از نور، سرعت آن نسبت به سنسور های تشخیص اثر انگشت اولترا سونیک و خازنی پایین تر است.

از این رو هنگام باز شدن دستگاه چندین میلی ثانیه بیشتر باید انگشت خود را به روی سنسور نگه دارید. علاوه بر این سامسونگ گلکسی A53 از سیستم تشخیص چهره با دوربین نیز برای باز کردن قفل دستگاه استفاده می کند و اگر شما عینک داشته باشید، در اسکن کردن اولیه چهره شما هم با عینک و هم بدون آن چهره شما را اسکن می کند. سرعت باز کردن گوشی با استفاده از چهره نیز بالا است و قفل دستگاه خیلی سریع باز می شود. گرچه امنیت این روش نسبت به اثر تشخیص اثر انگشت پایین تر است.

باتری سامسونگ گلکسی A53
حجم۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
سرعت شارژ سیمی۲۵ وات
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

سامسونگ از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی برای گلکسی A53 استفاده کرده است. با توجه به پردازنده ۵ نانومتری این دستگاه، A53 به راحتی می تواند یک روز کاری شما را پاسخ گو باشد. همچنین گلکسی A53 از شارژر ۲۵ واتی پشتیبانی می کند. گرچه شارژر درون جعبه محصول موجود نیست و در صورت نیاز باید آن را جداگانه تهیه کنید. در تست شارژی که ما درون تحریریه فونیتی به روی این گوشی انجام دادیم، Samsung Galaxy A53 5G توانست در یک ساعت و ۵۷ دقیقه و ۱۰ ثانیه از صفر تا ۱۰۰ درصد شارژ شود.

این موضوع درحالی است که ما به روی گوشی عبارت شارژ سریع را مشاهده کردیم و این عدد با شارژ سریع بدست آمده است. گرچه احتمال دارد که اگر شما دستگاه را با شارژر سامسونگ شارژ کنید، زمان شارژ شدن کمتر نیز باشد. اما با توجه به سرعت شارژ ۶۷ واتی رقبای گلکسی A53، تکنولوژی شارژ سریع ۲۵ واتی ممکن است کمی شما را در خرید این دستگاه به شک بیندازد. چرا که سرعت شارژ سایر رقبا به زیر یک ساعت و حدود ۴۰ دقیقه می رسد اما این عدد برای سامسونگ حدود ۲ ساعت است.

جمع بندی

در Samsung Galaxy A53 5G یک میان رده خوش ساخت از سامسونگ است که با سخت افزار مناسبی که دارد می تواند از پس انواع کار ها بر بیاید و با توجه به ارائه به روزرسانی چند ساله سامسونگ برای این دستگاه می تواند انتخاب مناسبی برای طرفداران سامسونگ باشد.

اما با برچسب قیمتی حدود ۱۲ میلیون تومانی این گوشی برای نسخه با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه رقبای خیلی بهتری را می توان برای این دستگاه در نظر گرفت که دوربین بهتر، سرعت شارژ سریع تر و سخت افزار قدرتمند تری نسبت به این گوشی دارند. از این رو اگر قیمت را در خرید این دستگاه در نظر بگیریم و در انتخاب خود محدود به گوشی های سامسونگ نباشیم، رقبای گلکسی A53 مانند Xiaomi 11T انتخاب خیلی مناسب تری در این بازه قیمتی محسوب می شوند که می توان آن ها را تهیه کرد.

نظر شما درباره بررسی سامسونگ گلکسی A53 5G چه بود؟ اگر این گوشی را دارید حتما نظرات خود را درباره استفاده بلندمدت این گوشی با ما در میان بگذارید.

بررسی: اگر به محصولات سامسونگ علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی اس ۲۲ اولترا را نیز مطالعه کنید.