سختافزار خوب و قیمت مناسب، یکی از اصلیترین دلایل محبوبیت گوشیهای شیائومی در بازار کشور محسوب میشود که باعث شد تعداد زیادی از دستگاههای سری ردمی نوت 11 در ایران فروخته شود. این سری شامل چند مدل در بازههای قیمتی متفاوت میشد که میتوانستند فضاهای خالی بازار را پر کنند و بهترین انتخاب کاربر در آن بازه قیمتی باشند. حالا سری ردمی نوت ۱۲ وارد بازار شده و قصد دارد جایگزین سری 11 شود که کار آسانی نیست. در بررسی ردمی نوت 12 که اقتصادیترین دستگاه در این سری محسوب میشود با ما همراه باشید.
همیشه پرفروشترین دستگاه در سریهای میانرده شیائومی، اقتصادیترین دستگاه آنهاست که نشان میدهد کاربران به دنبال دستگاهی بهتر با قیمت کمتری هستند و همین موضوع، نوت 12 را برای شیائومی بسیار مهم میکند. زیرا عمدهترین بخش فروش سری ۱۲ به این دستگاه اختصاص دارد و باید تعادلی میان قیمت و عملکرد دستگاه ایجاد شود تا کاربران به خرید آن ترغیب شوند.
مثل تمام دستگاههای دیگر شیائومی، در ردمی نوت 12 هم با یک تجربه جعبهگشایی کامل طرف هستیم که نیاز کاربر به خرید لوازم جانبی را رفع میکند. این دستگاه در یک جعبه سفید رنگ عرضه میشود که روی آن نام دستگاه به همراه تصویری از قاب پشتی و جلویی آن وجود دارد. نوشتههای جعبه طلایی رنگ هستند و تصویر روی جعبه هم با رنگ دستگاه شما مطابقت دارد.
پس از باز کردن جعبه با دفترچههای راهنما و قاب سیلیکونی شفاف دستگاه روبهرو میشوید و در بخش بعدی آن هم، خود دستگاه قرار دارد. در آخرین بخش جعبه هم شاهد قرارگیری آداپتور شارژ 33 واتی به همراه کابل آن هستیم. جعبه Xiaomi Note 12 چیزی کم ندارد و برخلاف میانردههای سامسونگ، شما نیازی به خرید آداپتور یا قاب به صورت جداگانه ندارید. تجربه جعبه گشایی این دستگاه شباهت زیادی به جعبه نوت 11 دارد و حتی آداپتور شارژ آن هم نسبت به گذشته تغییری نکرده است.
نمیتوان از طراحی Redmi Note 12 انتظار زیادی داشت زیرا این دستگاه در دسته میانردههای اقتصادی قرار میگیرد. دستگاههای دیگر در این بازه قیمتی، با بدنههای پلاستیکی عرضه میشوند و این موضوع شامل نوت 12 هم میشود. فریم و قاب پشتی در این دستگاه از پلاستیک ساخته شده و کیفیت مناسبی دارد. البته هردو بخش ممکن است به راحتی توسط اجسام تیز خش شوند و به شما پیشنهاد میکنیم که برای محافظت از آنها از قاب استفاده کنید.
البته باید گفت که زبان طراحی مدل 5G با مدل 4G کمی تفاوت دارد و شباهت بیشتری به مدلهای پرو دارد. در مدل 4G شاهد استفاده از یک قاب پشتی تخت هستیم اما در مدل 5G، لبههای قاب خمیدگی بیشتری دارند و ماژول دوربین آن هم کمی تغییر کرده است. لوگو ردمی به همراه لوگو 5G در بخش پایین این قاب پلاستیکی قرار گرفتهاند و ماژول دوربین هم در سمت چپ آن قرار دارد. این ماژول ظاهر مستطیل شکل دارد و سه دوربین را در خود جای داده است.
دو لنز در این ماژول کمی بزرگتر از لنز سوم هستند و نسبت به سطح ماژول، برآمدگی بیشتری دارند. در این ماژول همچنین شاهد قرارگیری فلش ال ای دی و لوگو 48 مگاپیکسلی برای دوربین اصلی هستیم. قاب پشتی با وجود پوشش مات، هنوز هم اثرانگشت را به خود جذب میکند اما پاک کردن آن آسان است. فریم ردمی نوت 12 هم از پلاستیک ساخته شده و پوشش مات دارد که از جذب اثرانگشت جلوگیری میکند.
در سمت راست این ماژول شاهد قرارگیری دکمههای ولوم و پاور هستیم که محل قرارگیری مناسبی دارند اما ممکن است دکمه ولوم برای برخی از افراد کمی دور از دسترس باشد. حسگر اثرانگشت هم در این دستگاه به صورت یکپارچه با دکمه پاور طراحی شده است. شیار سیمکارت هم در سمت راست فریم قرار گرفته و میتواند دو سیمکارت یا یک سیمکارت را به همراه کارت حافظه در خود جای دهد.
ابعاد گوشی | ۸×۷۶.۲×۱۶۵.۹ |
وزن گوشی | ۱۸۸ |
استاندارد ضد آب | IP۵۳ |
در بخش پایین فریم هم شاهد قرارگیری اسپیکر مونو، پورت یو اس بی C و میکروفون اول هستیم. جک 3.5 میلیمتری صدا، فرستنده مادون قرمز و میکروفون دوم هم در بخش بالای فریم قرار گرفتهاند. ابعاد دستگاه و وزن آن هم 165.9×76.2×8 میلیمتر و 188 گرم اعلام شده که نشان میدهد شیائومی توانسته وزن و ضخامت دستگاه را با وجود استفاده از باتری 5000 میلیآمپری، پایین نگه دارد.
در بخش جلوی دستگاه هم صفحه نمایش 6.67 اینچی قرار گرفته که حاشیههای ضخیمی دارد. البته حاشیه پایین صفحه نمایش ضخامت بیشتری نسبت به اطراف دارد که با در نظر گرفتن اقتصادی بودن دستگاه، طبیعی محسوب میشود. حاشیههای این پنل خمیدگی کوچکی دارند که باعث بهتر شدن حس دستگاه در دست میشود. شیائومی همچنین برای محافظت از این پنل، آن را با گوریلا گلس 3 پوشانده که در یک دستگاه میانرده خوب محسوب میشود. ردمی نوت 12 همچنین از گواهی IP53 پشتیبانی میکند که آن را در برابر پاشش قطرات آب مقاوم میکند.
در بررسی طراحی ردمی نوت 12 مشخص شد که بدنه این دستگاه به وضوح حس میانرده بودن را به کاربر منتقل میکند و نمیتوان انتظار زیادی از آن داشت. اما با وجود پلاستیکی بودن قطعات، شکل طراحی ممکن است کمی حس کاربر را بهتر کند ولی در هر صورت به شما پیشنهاد میکنیم تا برای جلوگیری از افتادن خط و خش روی دستگاه، از قاب برای آن استفاده کنید.
نوع پنل | امولد |
اندازه صفحه | ۶.۶۷ اینچ |
رزولوشن | ۱۰۸۰×۲۴۰۰ |
تراکم پیکسلی | ۳۹۵ |
نرخ به روز رسانی | ۱۲۰ هرتز |
در ردمی نوت ۱۲ از یک پنل امولد 6.67 اینچی استفاده شده که رزولوشن 1080×2400 پیکسلی دارد. این پنل نسبت تصویر 20:9 دارد و 395 پیکسل را در هر اینچ خود جای داده است. سقف روشنایی پنل نوت 12 به 1200 نیت در حالت خودکار میرسد که دیدن آن در فضای بیرون را آسانتر میکند. همچنین این پنل از نرخ بروزرسانی 120 هرتزی هم پشتیبانی میکند که میتواند انیمیشنها را روانتر کند و با سرعت بالا به کاربر پاسخ دهد.
پنل استفاده شده در دستگاههای سری Redmi Note 12 تفاوت خاصی با هم ندارند که این موضوع باعث میشود حتی مدل پایه هم از پنل اولد با کیفیتی برخوردار باشد. کیفیت نمایش رنگها در این صفحه بسیار خوب است و غلظت رنگهای آن هم به واقعیت نزدیک است اما گاهی اوقات شاهد اشباع بیش از حد آن بودیم. متاسفانه این پنل از گواهی رنگی خاصی برخوردار نیست اما تفاوت آن با دستگاههای میانرده دیگر محسوس نیست.
این پنل 85 درصد فضای جلوی دستگاه را پر کرده اما ضخامت حاشیه پایین صفحه آن کمی ناامید کننده است. متاسفانه نرخ بروزرسانی این پنل تطبیقپذیر نیست و شما باید بین دو گزینه 60 و 120 هرتزی، یکی از آنها را انتخاب کنید. بررسی ردمی نوت 12 نشان داد که صفحه نمایش این دستگاه نسبت به میانردههای دیگر بسیار خوب عمل میکند و با توجه به اقتصادی بودن آن، ویژگی خاصی کم ندارد.
رزولوشن دوربینها | ۴۸و۸و۲ مگاپیکسل |
کیفیت فیلم برداری | 1080p@30fps |
امکانات دوربین اصلی | PDAF |
ردمی نوت ۱۲ در ماژول مستطیل شکل خود، از سه دوربین استفاده کرده که شامل دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی، دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی با زاویه دید 120 درجهای و دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو میشود. همانطور که انتظار میرود، در این دستگاه از سختافزار ضعیفتری نسبت به مدل پرو استفاده شده است.
در بررسی دوربین ردمی نوت ۱۲ باید به خاطر داشته باشید که این دستگاه با قیمتی اقتصادی به بازار عرضه میشود و اصلا نمیتوان از آن انتظار زیادی داشت. تصاویر ثبت شده توسط این دوربین در نور روز از کیفیت مناسبی برخوردارند و رنگها در آنها نسبتا طبیعی هستند. البته باید گفت که این دوربین منابع نوری را مدیریت نمیکند و عموما بخشهایی از تصویر بیش از حد روشن یا بیش از حد تاریک هستند.
یکی دیگر از مشکلات محدوده دینامیکی پایین دوربین، مدیریت بخشهای تاریک عکس است. عموما بخشهای تاریک در عکسها جزئیات زیادی ندارند و نویز زیادی در آنها دیده میشود. البته با این وجود، سطح جزئیات در تصاویر مناسب است و حتی پس از زوم کردن هم میتوانید جزئیات آن را ببینید. به دلیل رزولوشن بالای سنسور، در برنامه دوربین گزینه زوم دو برابری هم وجود دارد که در حقیقت، همان تصاویر دوربین اصلی را برش میدهد.
برخلاف تصور، تصاویر ثبت شده در این حالت از رزولوشن کمتری برخوردار هستند و سطح جزئیات آنها نسبت به تصاویر عادی هم افت میکند. به دلیل کاهش رزولوشن تصاویر زوم شده، برخی سطوح در این تصاویر جزئیات خود را از دست میدهند و ممکن است رنگهای آنها هم کمی تغییر کند. برنامه دوربین هم در این دستگاه تفاوتی با دستگاههای دیگر شیائومی ندارد و چند قابلیت کاربردی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
تصاویر این دوربین در نور کم هم تعریف چندانی ندارند. محدوده دینامیکی دوربین در نور کم افت میکند و گاهی اوقات منابع نوری در آن به خوبی مدیریت نمیشوند. البته این تصاویر کیفیت نسبتا خوبی دارند و گاهی اوقات میتوانید به کمک حالت عکاسی در شب، کیفیت آنها را کمی افزایش دهید. این حالت گاهی اوقات میتواند جزئیات تصاویر را افزایش دهد اما در برخی موارد هم، نویز تصویر را بیشتر میکند و جزئیات آن را کاهش میدهد.
در حالت پرتره دستگاه به صورت هوشمند سوژه را تشخیص میدهد و آن را از پس زمینه جدا میکند. در این حالت هم ایرادهای دوربین اصلی دیده میشود و میتوان افت کیفیت را در برخی تصاویر دید. به دلیل مصنوعی بودن جلوه بوکه، گاهی اوقات میتوانید در تصاویر ثبت شده متوجه خطای دوربین در تشخیص سوژه شوید. در برخی موارد، بخشهایی از سوژه هم به همراه پس زمینه تار میشوند اما مقدار آن زیاد نیست و در نگاه اول ممکن است متوجه آن نشوید.
در بررسی دوربین اولتراواید ردمی نوت ۱۲ متوجه شدیم که شیائومی تمام تمرکز خود را روی سنسور اصلی گذاشته و دوربینهای دیگر، کیفیت پایینتری نسبت به آن دارند. تصاویر ثبت شده با این دوربین کیفیت خوبی ندارند و رنگها در آنها کمی بیروح هستند. نویز در تصاویر اولتراواید بسیار بالاست و تقریبا در تمامی بخشهای آن دیده میشود. نکته جالب در مورد این دوربین، فوکوس آن است. هرچه از مرکز تصاویر ثبت شده به سمت گوشههای آن حرکت کنید، جزئیات کمتر میشود و نویز افزایش مییابد. تصاویر این دوربین حتی در نور کافی هم خوب نیستند و نباید روی آنها حسابی باز کنید. البته شیائومی به صورت نرمافزاری کمی این تصاویر را تنظیم میکند تا ظاهر آنها را بهتر کند اما تاثیر آن چندان نیست.
دوربین ماکرو Redmi Note 12 هم کیفیت پایینی دارد. این دوربین 2 مگاپیکسلی به همراه فاصله فوکوس ثابت میتواند تصاویر قابل قبولی را ثبت کند اما این تصاویر چندان با کیفیت نیستند و رنگهای آنها هم بسیار بی روح است. مثل تمامی دستگاههای میانرده دیگر، به شما پیشنهاد میکنیم از دوربین ماکرو استفاده نکنید و در عوض، روی تصاویر دوربین اصلی زوم کنید.
ثبت ویدیو در دوربین ردمی نوت ۱۲ بسیار محدود است و گزینههای زیادی برای تنظیم کیفیت آن وجود ندارد. شما میتوانید بین دو گزینه 1080 و 720 با نرخ 30 فریم در ثانیه، یکی را برای فیلمبرداری انتخاب کنید. این سیستم دوربین از لرزشگیر اپتیکال برخوردار نیست اما میتواند لرزش ویدیوها را تا حدودی به کمک لرزشگیر الکترونیکی خنثی کند.
البته در پایان، کیفیت ویدیوها حتی با بالاترین رزولوشن هم چندان خوبی نیست و نویز زیادی در آن وجود دارد. رنگها در ویدیو نسبتا طبیعی هستند و بخشهای تاریک و روشن در آنها به خوبی مدیریت میشود. در کل میتوان تجربه استفاده از دوربین ردمی نوت ۱۲ را یک تجربه کاملا اقتصادی دانست و نمیتوان انتظار زیادی از آن داشت.
رزولوشن دوربین | ۱۳ مگاپیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | 1080p@30fps |
دوربین سلفی این دستگاه هم اقتصادی بودن آن را نشان میدهد. در این دوربین از یک سنسور 13 مگاپیکسلی استفاده شده که کیفیت متوسطی دارد. البته در نور خوب میتوانید تصاویر نسبتا خوبی را با آن ثبت کنید که از رنگهای خوبی برخوردارند اما سطح جزئیات آنها کمی پایین است. ضبط ویدیو با این دوربین هم با رزولوشن 720 و 1080 با نرخ 30 فریم در ثانیه انجام میشود.
ویدیوهای ثبت شده توسط این دوربین کیفیت متوسطی دارند و نسبت به رقبای نوت 12 برتری خاصی ندارند. در کل باید بگوییم که نمیتوان از دوربین ردمی نوت ۱۲ انتظار زیادی داشت زیرا این دوربین با تغییر شرایط نوری به سرعت کیفیت خود را از دست میدهد و نویز در آن افزایش مییابد.
نام تراشه | اسنپدراگون ۴ نسل ۱ |
تعداد هسته ها | ۸ |
معماری تراشه | ۶ نانومتر |
پشتیبانی از کارت حافظه | microSDXC |
سختافزار یکی از بخشهایی است که کاربران دستگاههای اقتصادی به آن اهمیت زیادی میدهند. خریداران ردمی نوت ۱۲ هم حتما با این سوال مواجه میشوند که سختافزار این دستگاه چقدر نسبت به نوت 11 تغییر کرده است. حالا شیائومی در این دستگاه از تراشه اسنپدراگون 4 نسل 1 استفاده کرده که ارزانترین پردازنده میانرده از شرکت کوالکام محسوب میشود. این تراشه برپایه معماری 6 نانومتری ساخته شده و از دو هسته پردازشی با فرکانس 2 گیگاهرتز، و 6 هسته پردازشی با فرکانس 1.8 گیگاهرتزی استفاده میکند.
این تراشه برای انجام پردازشهای گرافیکی هم از پردازنده Adreno 619 استفاده میکند. این توان پردازشی با 4، 6 یا 8 گیگابایت رم همراه شده و شما میتوانید بسته به نوع استفادهتان از دستگاه، اندازه مناسبی را انتخاب کنید. به اضافه، در این دستگاه از 128 یا 256 گیگابایت حافظه UFS 2.2 هم استفاده شده که سرعت مناسبی دارد. البته باید بدانید که رم 8 به حافظه 256 گیگابایتی محدود شده و در صورت خریداری نسخه 128 گیگابایتی، شما به دو گزینه رم 4 و 6 گیگابایت محدود خواهید بود. حافظه داخلی دستگاه هم از طریق کارت حافظه قابل افزایش است. همچنین امکان اختصاص دادن 3 گیگابایت از حافظه داخلی دستگاه به رم هم وجود دارد.
همانطور که میدانید، تراشه اسنپدراگون 4 نسل 1 در دسته تراشههای میانرده قرار میگیرد و این موضوع به وضوح در بنچمارکها مشخص میشود. در بنچمارک آن تو تو، این تراشه توانست امتیازی حدود 360000 را کسب کند که تقریبا با دستگاههای میانرده دیگر برابر است. این امتیاز در بنچمارک گیکبنچ به 588 در بخش تک هستهای و 1998 در بخش چند هستهای رسید که باز هم میانرده بودن دستگاه را نشان میدهد.
یکی از مزایای استفاده از تراشههای میانرده، کنترل راحتتر عملکرد آنها توسط دستگاه است. تراشههای میانرده عموما گرمای کمتری تولید میکنند و دمای آنها بیش از حد بالا نمیرود. این موضوع در ردمی نوت 12 هم وجود دارد و این دستگاه میتواند حتی برای مدتهای طولانی هم عملکرد خود را ثابت نگه دارد.
این موضوع به وضوح در استرس تست 3D Mark مشخص است. ردمی نوت 12 توانست در استرس تست به درصد پایداری – درصد برسد که بسیار خوب است. این موضوع عمدتا برای افرادی که با دستگاه خود برای مدتهای طولانی بازی میکنند بسیار مهم است.
همانطور که در بخش بنچمارک مشخص شد، این دستگاه میتواند به خوبی عملکرد خود را در بازیها حفظ کند اما یک موضوع با اهمیت دیگر، توانایی دستگاه در اجرای بازیهای سنگین است. در بررسی ردمی نوت 12 ما بازیهای کال آف دیوتی موبایل و آسفالت 9 را روی دستگاه اجرا کردیم و نتایج خوبی را دریافت کردیم.
در بازی کال آف دیوتی، نوت 12 توانست در تنظیمات گرافیکی – و فریم ریت –، بازی را به صورت پیوسته با نرخ فریم – اجرا کند که برای یک دستگاه میانرده خوب محسوب میشود. در طی بازی ما شاهد هیچگونه افت فریمی نبودیم و نرخ فریم ثابت بود که موضوع خوبی محسوب میشود. بازی آسفالت 9 هم با نرخ فریم – اجرا شد و سطح جزئیات گرافیکی آن قابل قبول بود.
در این دستگاه برخلاف مدلهای پرو، از یک اسپیکر مونو استفاده شده که در بخش پایین فریم قرار گرفته است. البته اگر به این موضوع کمی بیشتر دقت کنیم، باید گفت که نوت 11 که در سال گذشته عرضه شد، از اسپیکرهای استریو در بالا و پایین فریم استفاده میکرد. همچنین، امسال هم تعداد زیادی از رقبای این دستگاه دارای اسپیکرهای استریو هستند.
حجم صدای اسپیکر مونو این دستگاه خوب است ولی نمیتوان انتظار زیادی از آن داشت. در بررسی ردمی نوت 12 مشخص شد که بیس اسپیکر کم است و شفافیت صدای آن هم در ولومهای بالاتر، کمتر میشود. لازم به ذکر است که پوشاندن اسپیکر در حالت استفاده افقی بسیار آسان است و این موضوع ممکن است در حین تماشای ویدیو یا بازی آزار دهنده باشد.
نام ونسخه رابط کاربری | MIUI 14 |
نسخه اندریود | ۱۳ |
شیائومی در ردمی نوت 12 از مییوآی 14 بر پایه اندروید 12 استفاده کرده و استفاده نکردن از آخرین نسخه اندروید ممکن است کمی کاربران را ناامید کند. البته باید گفت که با این وجود، رابط کاربری شیائومی امکانات زیادی را به دستگاه اضافه میکند که باعث میشود آپدیت نبودن اندروید دستگاهتان را فراموش کنید. همچنین، احتمالا شیائومی به زودی آپدیت اندروید 13 را برای این دستگاه هم عرضه خواهد کرد.
همانطور که در بررسی ردمی نوت 12 پرو گفته شد، برنامه نویسان شیائومی سعی کردهاند تا مییوآی 14 را با سختافزار دستگاه منطبق کنند و سرعت آن را افزایش دهند و باید گفت که این کار، تاثیر زیادی روی سرعت دستگاه داشته است. شیائومی هم اعلام کرده که سرعت این رابط نسبت به گذشته 60 درصد افزایش داشته که بسیار چشمگیر است.
در عمل، رابط کاربری ردمی نوت 12 به همراه پنل 120 هرتزی میتواند به سرعت شما را در سیستم جابجا کند و انیمیشنها را به صورت روان به شما نشان دهد. البته باید گفت که این رابط کاربری در مقایسه با دستگاههای پرچمدار، از ویژگیهای کمتری برخوردار است اما برخی ویژگیها هم در آن حضور دارند. شما میتوانید این ویژگیها را در تنظیمات پیدا کنید و دستگاهتان را بسته به سلیقه خودتان تنظیم کنید.
شما میتوانید قفل دستگاهتان را با استفاده از حسگر اثرانگشت هم باز کنید. این حسگر به صورت یکپارچه با دکمه پاور طراحی شده و از سرعت بالایی برخوردار است. البته برای بالاتر بردن دقت آن، به شما پیشنهاد میکنیم تا در زمان ثبت اثرانگشت، تمامی بخشهای انگشتتان را روی سنسور قرار دهید. البته به دلیل فعال بودن این حسگر ممکن است گاهی اوقات که دستتان را وارد جیبتان میکنید دستگاه به صورت اتفاقی باز شود. برای جلوگیری از این موضوع میتوانید در تنظیمات اثرانگشت، حالت آن را از لمس به فشار دکمه تغییر دهید.
حجم | ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت |
سرعت شارژ سیمی | ۳۳ وات |
شارژر در جعبه | آداپتور و کابل شارژ |
در بخش باتری تغییر خاصی نسبت به ردمی نوت 11 به وجود نیامده و این دستگاه هم تقریبا از همان مشخصات استفاده میکند. شیائومی در ردمی نوت 12 از یک باتری 5000 میلیآمپری استفاده کرده که میتواند با توان 33 وات شارژ شود. عمر باتری این دستگاه به لطف استفاده از تراشه مدرن و کممصرف بالاست و در صورت استفاده عادی میتوانید از آن انتظار شارژدهی دو روزه را هم داشته باشید.
البته اگر برای مدتهای طولانی از برنامههای سنگین استفاده میکنید، ممکن است تا قبل از پایان روز نیاز به شارژ دوباره دستگاهتان داشته باشید. البته با در نظر گرفتن شارژر 33 واتی عرضه شده به همراه دستگاه، این موضوع باعث نگرانی نیست. در بررسی ردمی نوت 12 مشخص شد که این شارژر میتواند دستگاهتان را در زمان 30 دقیقه حدود 50 درصد شارژ کند که بسیار خوب محسوب میشود. شارژ کامل دستگاه هم با استفاده از این آداپتور حدود 1 ساعت و 10 دقیقه طول میکشد که نسبت به میانردههای دیگر، بسیار خوب محسوب میشود.
در بررسی ردمی نوت 12 متوجه شدیم که این دستگاه هم یک میانرده اقتصادی دیگر از شیائومی محسوب میشود که مزایا و معایب خودش را دارد که در دستگاههای اقتصادی بسیار عادی محسوب میشود. اگر شما به شارژدهی خوبی نیاز دارید یا از دستگاه خود برای بازی یا تماشای محتوای تصویری استفاده میکنید، میتوانیم ردمی نوت 12 را به شما پیشنهاد کنیم.
اما اگر زیبایی دستگاه برای شما اهمیت زیادی دارد و یا با گوشیتان عکس و فیلمهای زیادی را ثبت میکنید، باید بدانید که در این زمینهها نمیتوان از نوت 12 انتظار زیادی داشت و بهتر است که در رقبای این دستگاه به دنبال یک گزینه بهتر بگردید.
نظر شما در مورد ردمی نوت 12 چیست؟ لطفا نظرات و تجربیاتتان را از این دستگاه در بخش کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.