هواوی پی ۵۰ پرو یک پرچم دار 28 میلیونی است که به روی کاغذ دوربین فوع العاده ای دارد. اما باید دید در عمل این پرچم دار هوآوی چقدر می‌تواند مناسب باشد و چقدر ارزش خرید دارد؟ آیا همه بخش‌های این پرچم دار مناسب هستند و نبود سرویس‌های گوگل تا چه میزان می‌تواند از ارزش خرید Huawei P50 Pro کم کند؟ برای پاسخ به این سؤال ها نقد و بررسی هواوی P50 Pro را تا انتها مطالعه کنید.


آنباکس huawei p50 pro
آنباکس Huawei P 50 Pro

ما درون جعبه هواوی پی ۵۰ پرو علاوه بر خود دستگاه شاهد سری شارژ ۶۶ واتی، کابل شارژ تایپ C به USB Type A، قاب ژله‌ای، دفترچه‌های راهنما و سوزن خارج کردن شیار سیم‌کارت هستیم.

طراحی دکمه گوشی هواوی p50 pro
طراحی هوآوی پی 50 پرو چگونه است؟

هوآوی پی ۵۰ پرو پرچم دار سال هواوی به حساب می‌آید و طبیعی است که از زبان طراحی یک پرچم دار درون خود استفاده می‌کند. Huawei P 50 Pro از فریم آلومینیومی و پشت شیشه‌ای در طراحی خود استفاده می‌کند.

ما در لبه سمت راست دستگاه شاهد دکمه کنترل میزان صدای دستگاه و دکمه خاموش و روشن هستیم. ظاهر این دکمه با سایر دکمه‌های پی ۵۰ پرو متفاوت است و ما شاهد نوار قرمز رنگ به روی دکمه روشن خاموش دستگاه هستیم.

ابعاد گوشی8.5*72.8*158.8
وزن گوشی195 گرم
جنس قاب پشتیشیشه
جنس بدنهآلومینیوم
استاندارد ضد آبIP68

در لبه سمت چپی دستگاه ما تنها خط آنتن را مشاهده می‌کنیم. در لبه پایینی دستگاه ما شاهد اسپیکر استریو، درگاه تایپ C، میکروفون، شیار سیم کارت و خطوط آنتن دستگاه هستیم. Huawei P50 Pro از دوسیم کارت نانو به صورت همزمان پشتیبانی می‌کند و خبری از امکان پشتیبانی از کارت حافظه Micro SD درون این دستگاه نیست.

در لبه بالایی نیز ما شاهد میکروفون، اسپیکر دوم استریو، خطوط آنتن و سنسور IR هستیم.

طراحی ماژول دوربین دستگاه نیز به جالب است. هواوی سه دوربین دستگاه را درون یک دایره و یک دوربین به همراه فلش را درون یک دایره دیگر قرار داده است که این دایره‌ها با یک دیگر یک بیضی را تشکیل می‌دهد.

همچنین ما شاهد برآمدگی ستاپ دوربین دستگاه هستیم. میزان برآمدگی بخش دوربین به اندازه‌ای است که اگر دستگاه را به روی سطح صاف قرار دهید، شاهد تکان خوردن دستگاه به روی سطح صاف نیز هستیم.

علاوه بر این ما در پنل پشتی دستگاه شاهد لوگو هواوی و لایکا، به همراه نوشته‌های دیگر نیز هستیم و به دلیل شیشه‌ای بودن پشت دستگاه، اثرانگشت به میزان زیادی به روی پنل پشتی دستگاه جذب می‌شود.

هواوی پی ۵۰ پرو از استاندارد IP68 پشتیبانی می‌کند و در پنج رنگ آبی، صورتی، سفید، طلایی و مشکی عرضه شده است. نسخه‌ای که ما برای برررسی در دست داریم نسخه طلایی این دستگاه است.

به روی دستگاه نیز ما شاهد دوربین سلفی دستگاه به صورت حفره‌ای در قسمت بالا و مرکز صفحه نمایش دستگاه هستیم.

هواوی پی ۵۰ پرو درون دست کاملاً به راحتی قرار می‌گیرید و با توجه به لبه‌های خمیده صفحه نمایش دستگاه ما شاهد طراحی کاملاً مناسب پی ۵۰ پرو هنگام در دست گرفتن هستیم.

تنها نکته‌ای که در نگاه اول ممکن است به چشم شما بیاید، سنگین بودن دستگاه و تراکم وزنی زیاد این گوشی است که به مرور زمان به آن عادت خواهید کرد

صفحه نمایش هواوی p50 pro
صفحه نمایش Huawei P50 Pro
نوع پنلOLED
اندازه صفحه6.6 اینچ
رزولوشن1228*2700
تراکم پیکسلی450ppi
نرخ به روز رسانی120 هرتز

هوآوی از یک صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی ۶.۶ اینچی OLED با رزولوشن 1228×2700 برای P50 Pro استفاده کرده است. این صفحه نمایش از 1.07 میلیارد رنگ پشتیبانی می‌کند و دارای نرخ نمونه برداری لمسی 300 Hz است.

رزولوشن بالای صفحه نمایش پی ۵۰ پرو تراکم پیکسلی 450 ppi را به کاربر می‌دهد. همه این اعداد نوید بخش یک صفحه نمایش با کیفیت از هواوی است که با راحتی جزئیات درون صفحه نمایش دستگاه قابل مشاهده است.

دامنه رنگی رنگ‌های نمایش داده شده درون صفحه نمایش پی ۵۰ پرو بالا است و رنگ‌های نمایش داده شده به واقعیت نزدیک هست. علاوه بر این عمق رنگ مشکی درون این صفحه نمایش خیلی بالا است و این موضوع مشاهده ویدیو درون صفحه نمایش را لذت بخش تر می‌کند.

علاوه بر این شما درون تنظیمات صفحه نمایش دستگاه می‌توانید استاندارد رنگی دستگاه را روی دو حالت Normal و Vivid قرار دهید و دمای رنگ را نیز تغییر دهید.

استانداردهای رنگی تعریف شده به روی حالت Normal دو استاندارد sRGB و P3 است. همچنین درون تنظیمات بخش صفحه نمایش شما می‌توانید نرخ تازه سازی را به روی سه حالت High، Standard و Dynamic قرار دهید.

در حالت High نرخ تازه سازی به روی 120Hz و در حالت Standard نرخ تازه سازی صفحه نمایش به روی 60 Hz قرار می‌گیرد و در حالت Dynamic نیز ما شاهد تغییر نرخ تازه سازی با توجه به محتوای در حال پخش صفحه نمایش دستگاه هستیم. شما درون تنظیمات صفحه نمایش هواوی پی ۵۰ پرو می‌توانید میزان رزولوشن را به روی سه حالت High، Low و Smart Resolution قرار دهید که به ترتیب رزولوشن صفحه نمایش را به روی 1228×2700 و 921×2025 پیکسل قرار می‌دهد.

در حالت Smart Resolution نیز به صورت هوشمند رزولوشن صفحه نمایش را تنظیم می‌کند.

صفحه نمایش Huawei P 50 Pro به نسبت 19.79:9 طراحی شده است و در مشاهده محتوا برای شما مشکلی ایجاد نمی‌کند. همچنین نسبت مساحت صفحه نمایش به مساحت پنل روی دستگاه در پی ۵۰ پرو 91.2 درصد است.

این عدد نشان‌گر حاشیه کم صفحه نمایش است و لبه‌های گرد صفحه نمایش تجربه فوق العاده استفاده از P50 Pro را به شما می‌دهد.

هواوی به صورت رسمی به جنس پوشش محافظ صفحه نمایش این پرچم‌دار خود اشاره نکرده است. از این رو نمی‌توان انتظار گوریلا گلس ویکتوز را از این گوشی داشت و با توجه به پرچم دار بودن دستگاه، این موضوع یک امتیاز منفی برای پی ۵۰ پرو حساب می‌شود.

روشنایی صفحه نمایش هواوی پی ۵۰ پرو ۷۵۰ نیت است که نسبت به نسل گذشته خود ۱۵۰ نیت افزایش را تجربه می‌کند. مشاهده محتوا در محیط‌های با نور زیاد در صفحه نمایش P50 Pro مناسب است و شما می‌توانید محتوای صفحه نمایش را مشاهده کنید.

اما در زیر نور مستقیم آفتاب داستان متفاوت است و ممکن است اندکی با مشکل در مشاهده محتوای صفحه نمایش روبه‌رو شوید. این موضوع به معنی پایین بودن زیاد نور صفحه نمایش دستگاه نیست اما از یک پرچم دار در این رنج قیمتی می‌توان انتظار بیشتری داشت. چرا که رقبا این گوشی دارای صفحه نمایش‌های با روشنایی بیشتر از این دستگاه هستند.

در مجموع در هواوی پی ۵۰ پرو شما با یک صفحه نمایش با کیفیت زیاد روبه‌رو هستید که در استفاده اصلاً شما را ناامید نمی‌کند. اما اگر خیلی روشنایی صفحه نمایش برای شما مهم است و به مدت زیادی زیر نور مستقیم آفتاب با گوشی خود کار می‌کنید، شاید بتوان روی رقبا این دستگاه به عنوان یک گوشی مناسب برای خود حساب باز کنید.

دوربین هواوی p50 pro
بررسی دوربین Huawei P 50 Pro
رزولوشن دوربین‌ها50و64و40و13 مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری4K@30/60fps, 1080p@30/60fps
امکانات دوربین اصلیOIS

هواوی پی ۵۰ پرو دارای یک ستاپ دوربین چهارگانه است. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی واید با دیافراگم ۱.۸، دوربین ۴۰ مگاپیکسلی MONO با دیافراگم ۱.۶، دوربین اولترا واید ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲.۲ و دوربین ۶۴ مگاپیکسلی پریسکوپ تله فوتو با قابلیت زوم اپتیکال ۳.۵ برابری دوربین‌های این ستاپ چهارگانه را تشکیل می‌دهند.

تصاویر ثبت شده در نور روز با دوربین پی ۵۰ پرو فوق العاده است. دامنه رنگی تصاویر ثبت شده بالا است و رنگ‌های ثبت شده به واقعیت نزدیک هستند.

تصاویر ثبت شده درون نور شب با دوربین هواوی پی ۵۰ پرو از کیفیت مناسبی برخوردار هستند. به خصوص اگر شما اندکی نور درون تصویر خود داشته باشید، می‌توانید تصاویر خوب و قابل قبولی با دوربین این دستگاه در نور شب بگیرید.

البته در نور خیلی کم همچنان باید منتظر نویز درون تصاویر ثبت شده باشید. اما به طور کلی عملکرد دوربین در نور شب و کم کاملاً مناسب است.

تصاویر ثبت شده با دوربین اولتراواید دستگاه نیز از کیفیت مناسبی برخوردار هستند. البته در نور شب و یا کم تصاویر ثبت شده با نویز همراه هستند اما در نور روز و کافی می‌توانید تصاویر خوبی را با دوربین اولتراواید پی ۵۰ پرو ثبت کنید.

تصاویر ثبت شده در حالت پرتره نیز از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و جزئیات درون تصاویر ثبت شده قابل مشاهده است. همچنین شما می‌توانید افکت‌های پرتره را در این حالت تغییر دهید.

تجربه عکاسی که این ستاپ چهارگانه به شما انتقال می‌دهد، خیلی مناسب است و دقیقاً همان چیزی است که از یک پرچم دار انتظار دارید.

تصاویر ثبت شده در حالت ماکرو دوربین هواوی P50 Pro نیز از کیفیت بالایی برخوردار است و نکته جالب در عکاسی ماکرو هوشمند بودن این حالت است. زمانی که شما زیاد به سوژه خود نزدیک می‌شوید، دوربین دستگاه به صورت خودکار به روی حالت ماکرو تغییر پیدا می‌کند.

جزئیات درون تصاویر ثبت شده در حالت ماکرو نیز خیلی بالا است و شما می‌توانید تجربه عکاسی خیلی خوبی در حالت ماکرو داشته باشید.

یکی از ویژگی‌هایی که دوربین این دستگاه را نسبت به دوربین سایر پرچم دارها متمایز کرده است، قابلیت زوم ۱۰۰ برابری دوربین است.

شما می‌توانید تا ۳.۵ برابر به صورت اپتیکال و بدون افت کیفیت با استفاده از دوربین زوم کنید که فوق العاده است. حالت زوم این دستگاه خیلی می‌تواند در عکاسی‌های شما کاربردی باشد و شما را در ثبت تصاویر با کیفیت همراهی کند.

در زوم بیشتر از ۷ برابر نیز ما شاهد افت کیفیت در تصاویر ثبت شده هستیم و افت کیفیت و افزایش نویز درون زوم زیاد بیشتر خود را نشان می‌دهد و زوم‌ها نزدیک به ۱۰۰ برابر بیشتر جنبه مشاهده تصاویر در دور دوست دارند و اصلاً به عنوان تصاویر با کیفیت قابل استفاده نیستند.

هواوی پی ۵۰ پرو امکان فیلم برداری در کیفیت‌های 4K و 1080 با فریم ریت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه را به کاربر ارائه می‌دهد. ویدیوهای ضبط شده با دوربین از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

دامنه رنگی درون ویدیوها بالا است و رنگ‌ها نیز به واقعیت نزدیک هستند. همچنین با حضور لرزشگیر اپتیکال درون ستاپ دوربین این دستگاه فیلم‌برداری با P50 Pro راحت‌تر و لرزش ثبت شده درون ویدیوها کمتر می‌شود.

فیلم برداری دورن نور شب با دوربین هواوی پی ۵۰ پرو نیز کاملاً مناسب است و به راحتی می‌توانید ویدیوهای با کیفیت با استفاده از دوربین این دستگاه ثبت کنید و فقط کافی است اندکی نور درون محیط موجود باشد تا بتوانید ویدیوهای با کیفیت مناسبی درون شب ثبت کنید.

البته کیفیت فیلم برداری درون شب با دوربین اولتراواید این دستگاه به دلیل پایین بودن مگاپیکسل دوربین، پایین است و باید منتظر نویز در ویدیوهای ضبط شده با دوربین این دستگاه باشید.

در مجموع تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی هواوی پی ۵۰ پرو از کیفیت بالایی برخوردار هستند و کار هواوی با همکاری لایکا در بخش دوربین تقریباً بی عیب و نقص است. از این رو اگر شما هم دنبال یک دوربین با کیفیت هستید، P50 Pro می‌تواند یک گزینه خیلی مناسب برای خرید باشد.

دوربین سلفی هواوی p50 pro
دوربین سلفی هواوی پی ۵۰ پرو چه قابلیت هایی دارد؟
رزولوشن دوربین13 مگاپیکسل
کیفیت فیلم‌برداری4K@30fps, 1080p@30/60/240fps

پی ۵۰ پرو از یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی واید با دیافراگم ۲.۴ به عنوان دوربین سلفی خود استفاده می‌کند. تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی از کیفیت مناسبی برخوردار هستند. دامنه رنگی تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی نیز مناسب است و رنگ‌ها به واقعیت نزدیک هستند.

تصاویر ثبت شده در نور روز با دوربین پی ۵۰ پرو فوق العاده است. دامنه رنگی تصاویر ثبت شده بالا است و رنگ‌های ثبت شده به واقعیت نزدیک هستند.

ویدیوهای ضبط شده درون نور شب نیز قابل قبول است، اما از آن‌ها نباید انتظار زیادی داشته باشید. چرا که نویز درون ویدیوها و عکس‌های ثبت شده درون شب ظاهر می‌شود.

سخت افزار هواوی p50 pro
سخت افزار P50 Pro

هوآوی پرچم دار امسال خود را در دو نسخه با پردازنده‌های متفاوت عرضه کرده است.

نام تراشهکرین 9000
تعداد هسته‌ها8
معماری تراشه5 نانومتر
پشتیبانی از کارت حافظهNano Memory

تراشه اسنپدراگون 888 البته با مودم 4G و تراشه Kirin 9000 که هر دو با معماری ۵ نانومتری ساخته شده‌اند، پردازنده‌های این دستگاه هستند. نسخه‌ای که ما برای بررسی در دست داریم نسخه با پردازنده اسنپدراگون این دستگاه است.

همچنین هوآوی این دستگاه را با ۸ و ۱۲ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸، ۲۵۶ و یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه ذخیره سازی عرضه کرده است و شما برای خرید نسخه با ۱۲ گیگابایت رم تنها می‌توانید ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی را انتخاب کنید.

تکنولوژی حافظه رم و حافظه اصلی دستگاه نیز به ترتیب LPDDR5 و UFS Storage 3.1 است که سرعت مناسبی را به کاربر می‌دهد. همچنین نسخه‌ای که ما برای بررسی در اختیار داریم نسخه با ۸ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی این دستگاه است.

سرعت اجرای نرم‌افزارها و بازی‌ها نیز به روی هواوی پی ۵۰ پرو کاملاً مناسب است و شما با سرعت بالا و به روانی می‌توانید انواع نرم افزارها را بدون لگ و کندی با گرافیک مناسب به روی این دستگاه اجرا کنید.

این موضوع با توجه به استفاده از تراشه پرچم دار و مناسب به همراه ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم، کاملاً قابل پیش‌بینی است. در اجرای نرم‌افزارهای سنگین به مدت طولانی نیز ما شاهد افزایش دمای دستگاه هستیم که این موضوع می‌تواند اندکی آزاردهنده باشد و با توجه به فریم فلزی و پشت شیشه‌ای دستگاه، افزایش دما زیاد است.

تجربه بازی گوشی هواوی p50 pro
تجربه گیمینگ با هواوی P50 Pro

هوآوی پی ۵۰ پرو در اجرای انواع بازی‌ها کاملاً روان و بدون لگ است و شما به راحتی و با گرافیک بالا می‌توانید بازی‌های مختلف را به روی این دستگاه اجرا کنید. بازی‌های سبک و روزمره بدون لگ به روی دستگاه اجرا می‌شوند.

تجربه اجرای بازی‌های سنگین نیز کاملاً فوق العاده است و با توجه به نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی صفحه نمایش و نرخ نمونه برداری لمسی ۳۰۰ هرتزی P50 Pro شما می‌توانید تجربه خوبی در اجرای بازی‌ها به روی هواوی پی ۵۰ پرو داشته باشید.

ما بازی سنگین مختلفی را به روی این دستگاه نصب کردیم و تجربه مناسبی را توانستیم دریافت کنیم.

هواوی P50 Pro توانست به راحتی و روانی از پس اجرای بازی سنگین Asphalt 9 بر بیاید.

ما در محیط بازی شاهد گرافیک بالای بازی حین اجرا بودیم و اصلاً با مشکلی حین اجرا بازی روبه‌رو نشدیم.

فریم ریت خروجی صفحه نمایش حین اجرای بازی 85 الی 86 فریم بر ثانیه بود. اگر چه در ابتدای اجرای بازی فریم ریت حدود 106 الی 110 فریم بر ثانیه بود. اما بعد از اندکی بازی این عدد کاهش یافت.

پی ۵۰ پرو در اجرای بازی Call of Duty Mobile نیز عملکرد مناسبی داشت.

ما درون تنظیمات بازی شاهد گزینه‌های گرافیک High، Medium، Low و VeryHigh و گزینه‌های فریم ریت VeryHigh، High، Medium، Low و Max برای اجرای بازی بودیم و امکان انتخاب گزینه گرافیک VeryHigh و فریم ریت Max به صورت همزمان وجود داشت.

ما با این تنظیمات دو حالت BattleRoyale و MultiPlayer را درون بازی اجرا کردیم و توانستیم عملکرد روان و بدون لگی را از بازی در هر دو حالت دریافت کنیم.

گرافیک بازی حین اجرا نیز کاملاً مناسب بود و بازی با گرافیک بالا به روی دستگاه اجرا شد. فریم ریت خروجی حین اجرای بازی نیز بین 56 الی 58 فریم بر ثانیه متغیر بود.

دمای دستگاه حین اجرای بازی‌ها به خصوص اجرای بازی‌های سنگین به مدت طولانی بالا رفت و این افزایش دما به دلیل آلومینیومی بودن فریم و شیشه‌ای بودن پشت دستگاه بیشر خود را نمایان می‌کند که می‌تواند اندکی آزار دهنده باشد.

بنچمارک هواوی پی50 پرو

هواوی پی ۵۰ پرو در بنچمارک ها نیز عملکرد مناسبی از خود به نمایش گذاشت.

شاید امتیازهای دریافت شده از بنچمارک های این دستگاه خیلی نسبت به رقبا زیاد نباشد، اما در عمل ما اصلاً شاهد عملکرد ضعیف این دستگاه نیستیم.

هواوی P50 Pro توانست در نسخه ۹.۲.۱ بنچمارک Antutu امتیاز 575798 را در مجموع کسب کند.

همچنین این دستگاه در اجرای بنچمارک Geekbench نسخه 5.4.4 توانست امتیاز 803 را در بخش تک هسته‌ای و امتیاز 2909 را در بخش چند هسته‌ای دریافت کند.

علاوه بر این ما تست Compute این بنچمارک را به روی دو حالت Vulkan و OpenCL انجام دادیم و به امتیازهای 4453 و 4772 رسیدیم. همچنین ما برای تست سرعت حافظه دستگاه بنچمارک CPDT را نیز به روی این دستگاه اجرا کردیم و به سرعت خواندن اطلاعات از حافظه 1.03 GB/s و سرعت نوشتن اطلاعات به روی حافظه 498.57 MB/s رسیدیم که خیلی زیاد است.

علاوه بر این سرعت کپی اطلاعات درون حافظه رم دستگاه نیز 10.08 GB/s اندازه گیری شده که این عدد نیز بسیار بالا است.

برای بررسی پایداری هواوی پی ۵۰ پرو نیز ما Stress Test بنچمارک Antutu را به روی این دستگاه اجرا کردیم و هواوی پی ۵۰ پرو توانست در تمام مدت زمان ۴۵ دقیقه‌ای این تست به خوبی‌ای پس اجرای آن بر بیاید.

شما می‌توانید نتایج اجرای این تست و اجرای بنچمارک Antutu 3DBench را در تصاویر زیر مشاهده کنید.

اسپیکر گوشی هواوی p50 pro
اسپیکر پی ۵۰ پرو

هواوی P50 Pro از یک جفت اسپیکر استریو به عنوان اسپیکرهای اصلی خود استفاده می‌کند.

کیفیت صدای پخش شده از اسپیکرهای هواوی پی ۵۰ پرو نیز کاملاً مناسب است و ما شاهد صدای با کیفیت بالا از اسپیکرهای P50 Pro هستیم. حجم صدای خارج شده از اسپیکرهای دستگاه زیاد است.

عملکرد اسپیکرها نیز در صدای های شلوغ و با به یس زیاد نیز کاملاً مناسب است و شما می‌تواید به راحتی به جزئیات صدای پخش شده گوش کنید.

سنسور و تکنولوژی ارتباطی

Huawei P 50 Pro از سنسورهای مجاورت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما، فشار سنج و Color Spectrum درون خود استفاده کرده است که مجموعه کاملی از سنسورها را به کاربر ارائه می‌دهد. وظیفه سنسور Color Spectrum نیز تشخیص نوع منبع نوری است که در عکاسی کاربرد دارد.

همچنین هواوی پی ۵۰ پرو از تکنولوژی وای‌فای نسل ۶ دوکاناله و بلوتوث نسل ۵.۲ درون خود استفاده می‌کند که جزو جدیدترین تکنلوژی های وای‌فای و بلوتوث به حساب می‌آیند.

علاوه بر این ما شاهد درگاه اینفرارد نیز درون این دستگاه هستیم که با استفاده از آن می‌توانید با سایر دستگاه‌ها مانند تلویزیون با استفاده از گوشی خود ارتباط برقرار کنید.

رابط کاربری هواوی P50 Pro
نام ونسخه رابط کاربریEMUI 12
اندروید11

نسخه جهانی هواوی پی ۵۰ پرو با اندروید ۱۱ و رابط کاربری EMUI 12 هواوی عرضه شده است. البته درون این گوشی هم خبری از پشتیبانی از سرویس‌های گوگل نیست و از این رو ممکن است در کار کردن با دستگاه با اندکی مشکل روبه‌رو شوید.

اما مشکلات در حد مشکلات کاربران آیفون در ایران نیست و به سادگی می‌توان از انواع نرم افزارها استفاده کرد و فقط خبری از نرم افزارهای گوگل درون دستگاه نیست.

التبه شما می‌توانید با نصبت نرم‌افزار GSpace و درون این نرم‌افزار، برخی از نرم افزارهای گوگل مانند یوتیوب و کروم را اجرا کنید.

اما به صورت جداگانه نمی‌تواند به این نرم افزارها به روی گوشی خود دسترسی داشته باشید. همچنین برای نصب نرم‌افزارها شما می‌توانید از فروشگاه‌های نرم افزار ایرانی نیز استفاده کنید. البته فروشگاه App Galary هواوی و استور Petal Search نیز به روی این دستگاه نصب هستند که با استفاده از آن‌ها هم می‌توانید نرم‌افزارهای مختلف را به روی گوشی خود نصب کنید.

البته برای برخی نصب برخی از نرم افزارها، فروشگاه شما را به یک وبسایت ارجاع می‌دهد که متاسفانه آن وبسایت فیلتر است. اما تنوع نرم افزارها به روی این فروشگاه‌ها کاملاً زیاد است و تقریباً اکثر نیازهای شما را پوشش می‌دهد.

التبه متاسفانه همچنان برخی نرم افزارها برای اجرا شدن نیاز به سرویس‌های گوگل دارند و در معدود نرم‌افزارهای ایرانی و خارجی ممکن است با خطا مواجه شوید.

درون برخی نرم‌افزارها که تعداد آن‌ها خیلی اندک است، ممکن است با خطا مواجه شوید و نسبت آبجکت های در حال نمایش ممکن است اشتباه نمایش داده شود. به عنوان مثال ما درون بازی TempleRun 2 با این مشکل مواجه شدیم و باید منتظر رفع این مشکل توسط برنامه نویس ها باشیم.

همچنین ما درون رابط کاربری این دستگاه نیز شاهد حالت گیم هستیم که با اجرا شدن بازی‌ها به کاربر نمایش داده می‌شود و در کنترل دستگاه حین بازی خیلی می‌تواند به کاربر کمک کند.

عملکرد هواوی P50 پرو در اجرا رابط کاربری کاملاً روان است و شما بدون لگ می‌توانید انواع نرم افزارها را اجرا کنید و به لطف سخت افزار قوی این دستگاه به راحتی و به روانی می‌توانید در بین نرم‌افزارها جابه‌جا شوید و یا در بین منوها بگردید.

از این رو خبری از مشکل بزرگ در اجرا رابط کاربری پی ۵۰ پرو نیست و با خیال راحت می‌توانید از دستگاه استفاده کنید.

امنیت گوشی هواوی p50 pro
امنیت و احراز هویت

هواوی پی ۵۰ پرو علاوه بر شیوه‌های رایج احراز هویت از تشخیص اثرانگشت و تشخیص چهره نیز برای باز کردن قفل دستگاه استفاده می‌کند.

سرعت تشخیص چهره P50 Pro بالا است و گوشی با سرعت مناسبی می‌تواند قفل دستگاه را باز کند اما به دلیل استفاده از دوربین برای تشخیص چهره خیلی از نظر امنیتی نمی‌توان به دستگاه اطمینان کرد.

سنسور به کار رفته برای تشخیص اثرانگشت درون پی ۵۰ پرو حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش است که به صورت اپتیکال فرایند تشخیص اثرانگشت را انجام می‌دهد.

سرعت تشخیص این سنسور نیز بالا است و کندی در باز کردن قفل دستگاه شما را اذیت نمی‌کند و لازم نیست به دلیل اپتیکال بودن نگران تأخیر زیاد در تشخیص اثرانگشت باشید و به راحتی می‌توانید از دستگاه استفاده کنید.

اگرچه سرعت تشخیص اثرانگشت به پای سرعت تشخیص سنسورهای اولترا سونیک یا سنسورهای خازنی نمی‌رسد.

شارژ دهی و سرعت شارژ P50 Pro

باتری استفاده شده در Huawei P50 Pro ظرفیت 4360 میلی‌آمپر ساعتی دارد.

حجم5000 میلی‌آمپرساعت
سرعت شارژ سیمی66 وات
سرعت شارژ بی‌سیم50وات

شاید در نگاه اول ظرفیت باتری خیلی کم به نظر برسد، اما در عمل ما شاهد باتری دهی خوب و مناسب این دستگاه هستیم. به طوری که شارژدهی دستگاه کاملاً با شارژ دهی یک پرچم دار با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی قابل مقایسه است.

هواوی پی ۵۰ پرو پس از اجرای نیم ساعت بازی Asphalt 9 و 25 دقیقه اجرای بازی Call of Duty Mobile تنها ۱۰ درصد از شارژ خود را کم کرد که کاملاً مناسب است.

از این رو به طور تقریبی می‌توان گفت در استفاده خیلی سنگین و مداوم این دستگاه می‌تواند حدود ۵ ساعت دوام بیاورد و در استفاده متوسط و روزانه نیز شما به راحتی می‌توانید یک روز و حتی بیشتر را هم بدون شارژ کردن، از P50 Pro استفاده کنید.
اگر هم شارژ دستگاه شما به اتمام رسید، شما با استفاده از تکنولوژی شارژ سریع ۶۶ واتی به راحتی می‌توانید در حدود ۲۰ دقیقه دستگاه خود را از صفر تا ۵۰ درصد شارژ کنید.

شارژ دستگاه از صفر تا ۱۰۰ درصد نیز حدود ۵۲ دقیقه زمان لازم دارد. شاید در مقایسه با برخی گوشی‌های دیگر که از تکنولوژی شارژ ۱۲۰ واتی استفاده می‌کنند، این سرعت شارژ کم به نظر برسد، اما مناسب است و در استفاده روزانه شما را اذیت نمی‌کند.

ما سرعت شارژ دستگاه را نیز با استفاده از شارژر و کابل شارژ قرار داده شده درون جعبه دستگاه بررسی کردیم و نمودار و اطلاعات دقیق سرعت شارژ دستگاه را می‌توانید در زیر مشاهده کنید.

علاوه بر این هواوی پی ۵۰ پرو از سرعت شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی نیز پشتیبانی می‌کند که با استفاده از آن، با سرعت بالا می‌توانید دستگاه خود را به صورت بی‌سیم شارژ کنید.

همچنین ما درون تنظیمات گوشی شاهد گزینه شارژ بی‌سیم معکوس و حالت Power Saving mode هستیم که با فعال سازی آن می‌توانید باتری دهی بیشتری را با دستگاه تجربه کنید.

جمع بندی

در مجموع هواوی پی ۵۰ پرو یک انتخاب مناسب در رنج قیمتی حدود ۲۸ میلیون تومان است. به خصوص اگر دنبال یک صفحه نمایش با کیفیت و دوربین فوق العاده در این رنج قیمتی هستید، Huawei P50 Pro می‌تواند یک انتخاب مناسب برای شما باشد و ارزش خرید بالایی برای شما داشته باشد.

اگر هم خیلی به حضور سرویس‌های گوگل درون گوشی خود عادت کرده‌اید، هواوی P50 Pro ممکن است انتخاب خوبی برای شما نباشد. اگرچه به راحتی می‌توانید انواع نرم افزارها را به روی این گوشی اجرا کنید.

نظر شما درباره خرید هواوی P50 Pro چیست؟ به نظر شما این دستگاه تا چه میزان می‌تواند در میان کاربران محبوب باشد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

بررسی: اگر به گوشی‌های هواوی علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی P50 Pocket را نیز مطالعه کنید.