جدیدترین گوشی اقتصادی گوگل از سری پیکسل به تازگی و به شکل محدود وارد بازار ایران شده است. یک نسخه از این دستگاه هماکنون در تحریریه علاالدین در اختیار ماست و قصد داریم به بررسی گوگل پیکسل 7a بپردازیم.
گوگل همیشه در یک زمان مشخص دو دستگاه پرچمدار را وارد بازار میکند که قیمت و کیفیت بالایی دارند. اما در چند سال اخیر، یک دستگاه با پسوند a پس از مدتی به هر سری اضافه شده که توجه کاربران را جلب کرده است. دستگاههای این سری تا حد ممکن از ویژگیهای پرچمدار برخوردار میشوند اما گوگل تلاش میکند تا قیمت آنها را پایین نگه دارد.
حالا شاهد عرضه آخرین نسخه از این سری، یعنی گوگل پیکسل 7a هستیم که در حقیقت یک قاتل پرچمدار محسوب میشود. این دستگاه مشخصات خوبی دارد که آن را در رده دستگاههای عادی سری 7 قرار میدهد اما گوگل توانسته با کم کردن چند ویژگی قیمت آن را به حدود 500 دلار برساند که میتواند برای بسیاری از کاربران جذاب باشد. البته هنوز این دستگاه ویژگیهای زیادی دارد و میتواند به راحتی با دستگاههای دیگر در این بازه قیمتی رقابت کند.
پیکسل 6a که نسخه قبلی این دستگاه محسوب میشود، از ویژگیهای خوبی برخوردار است اما در ساخت آن به برخی بخشها توجه نشد که برای بعضی از کاربران بسیار آزار دهنده بود. به عنوان مثال میتوان به صفحه نمایش 60 هرتزی، عدم برخورداری از شارژ بیسیم، تراشه قدیمی و دوربین 12 مگاپیکسلی اشاره کرد. گوگل حالا به این موضوعات گوش کرده و در ساخت آنها دقت بیشتری به خرج داده است. برای بررسی ارزش خرید این دستگاه نسبت به رقبا با ما همراه باشید.
همانطور که در ترند جدید شاهد هستیم، دیگر خبری از آداپتور شارژ یا لوازم جانبی در جعبه دستگاهها نیست. این موضوع دلیل اندازه جعبه پیکسل 7a را مشخص میکند. پس از باز کردن جعبه با خود دستگاه روبهرو میشوید. در بخش پایین آن یک کابل شارژ، دفترچههای راهنما و یک تبدیل یواسبی A به یواسبی C وجود دارد که میتوانید از آن برای انتقال اطلاعات تلفن قبلی به پیکسل جدیدتان استفاده کنید.
جعبه این دستگاه بسیار ساده است و ویژگی خاصی ندارد. اما قرارگیری این تبدیل در جعبه ویژگی خوبی است که به تازگی در دستگاههای زیادی دیده نمیشود. روی جعبه شاهد قرارگیری لوگو گوگل و تصویری از دستگاه هستیم که طراحی ساده و جذابی دارد. شما برای شارژ دستگاه با سرعت مناسب، باید از آداپتور 30 واتی گوگل استفاده کنید اما شرکتهای سوم شخصی هم وجود دارند که آداپتورهایی را با این توان تولید میکنند.
زبان طراحی دستگاههای پیکسل مدتی است که تغییر خاصی نداشتهاند. احتمالا شما در اولین نگاه به پیکسل 7a، آن را با مدل عادی پیکسل 7 اشتباه خواهید گرفت. گوگل در سری 6، طراحی دستگاههایش را تغییر داد و پنل پشتی آنها را به دو بخش تقسیم کرد. این پنلها طراحی یکپارچهای دارند و در قسمت بالای آنها، یک ماژول دوربین که به اندازه عرض دستگاه امتداد دارد، پنل را تبدیل به دو قسمت میکند.
در سری پیکسل 6 شاهد استفاده از دو رنگ متفاوت در بخش بالا و پایین دستگاه بودیم که طراحی آنها را کمی بهتر کرده بود. ماژول دوربین سری 6 با یک شیشه یکپارچه به صورت کامل پوشانده شده بود که تمامی دوربینها و فلش را در خود جای داده بود. سپس گوگل در سری پیکسل 7 تصمیم گرفت تا رنگ قاب پشتی را یکدست کند و دیگر میان بخش بالا و پایین آن تفاوتی قائل نشود.
همچنین در Google Pixel 7a از شیشههای کوچکتری برای هر دوربین استفاده شده و بخشهای دیگر ماژول دوربین همرنگ فریم دستگاه هستند. حالا ماژول دوربین یک فلش، میکروفون و شیشه بیضی شکل را برای دو دوربین در خود جای داده است. البته به دلیل امتداد ماژول در تمام عرض دستگاه، شاهد خنثی شدن لرزشهای آن روی سطوح صاف هستیم.
این تغییر باعث میشود تا ماژول دوربین مقاومت بیشتری در برابر ضربات داشته باشد. البته در این جا باید گفت که برخلاف مدل عادی پیکسل 7، قاب پشتی این مدل به جای شیشه از پلاستیک ساخته شده است. این قاب کیفیت خوبی دارد اما به دلیل پلاستیکی بودن جنس آن، ممکن است به راحتی در تماس با اشیا تیز دچار خط و خش شود و بهتر است که برای آن از یک قاب محافظ استفاده کنید.
یکی از نقاط منفی در مورد استفاده از پیکسل 7a، جزئیات ماژول دوربین و قاب پشتی آن است. ماژول دوربین در ظاهر زیباست اما حاشیههای بالا و پایین آن کمی تیز هستند که حس خوبی را به کاربر منتقل نمیکنند. مشکل دیگر، یکپارچهسازی قاب پشتی با فریم است. این قاب به خوبی با فریم برخورد نمیکند و یک ناهمواری ظریف را در این بخش به وجود میآورد که میتواند کمی آزار دهنده باشد و مونتاژ ضعیف گوگل را نشان دهد.
در قسمت پایین قاب لوگو گوگل به چشم میخورد و در کل میتوان گفت که این قاب، طراحی ساده و جالبی دارد. فریم دستگاه از آلومینیوم ساخته شده و پوشش مات دارد که از جذب اثرانگشت جلوگیری میکند. برخلاف تصور بسیاری از افراد، ماژول دوربین به صورت مستقیم به فریم متصل نشده و در حقیقت این دو قسمت به صورت جداگانه ساخته شدهاند.
در بخش پایین این فریم شاهد قرارگیری پورت یواسبی C به همراه دو شیار هستیم که یکی از آنها به میکروفون و دیگری به اسپیکر اختصاص دارد. در سمت چپ این فریم شاهد قرارگیری شیار سیمکارت هستیم که تنها یک سیمکارت نانو را در خود جای میدهد. قسمت بالای فریم تقریبا خالیست و فقط میکروفون دوم در آن قرار دارد.
همچنین دکمههای ولوم و پاور در سمت چپ دستگاه قرار گرفتهاند ولی جایگذاری آنها کمی عجیب است. در این دستگاه برخلاف تمامی گوشیهای دیگر بازار، دکمه پاور بالاتر از دکمه ولوم قرار گرفته و شما احتمالا در حین استفاده بارها دستگاه را اشتباها خاموش خواهید کرد. همچنین این موضوع میتواند دکمه پاور را کمی دور از دسترس قرار دهد اما کار با دکمههای ولوم را راحتتر کند.
ابعاد گوشی | ۹×۷۲.۹×۱۵۲ |
وزن گوشی | ۱۹۳.۵ |
جنس قاب پشتی | پلاستیک |
جنس بدنه | آلومینیوم |
استاندارد ضد آب | IP۶۷ |
این دستگاه ضخامت 9 میلیمتری و وزن 193 گرمی دارد که برای بسیاری از کاربران مناسب است. همچنین گوگل اعلام کرده که Pixel 7a از گواهی IP67 برخوردار است و میتواند تا عمق 1 متری به مدت 30 دقیقه در برابر نفوذ آب و گرد و خاک مقاومت کند. دوربین سلفی دستگاه در یک پانچ هول بالای صفحه نمایش قرار گرفته که اندازه مناسبی دارد و اسپیکر مکالمه هم در بخش بالای آن قرار گرفته است. برای محافظت بیشتر، روی این صفحه نمایش با گوریلا گلس 3 پوشانده شده که مقاومت مناسبی دارد.
در کل میتوان طراحی پیکسل 7a را میانرده دانست اما توجه گوگل به برخی جزئیات و ایجاد تفاوتهای خاص، آن را از میانردههای دیگر متمایز میکند.
نوع پنل | OLED |
اندازه صفحه | ۶.۱ اینچ |
رزولوشن | ۱۰۸۰×۲۴۰۰ |
تراکم پیکسلی | ۴۲۹ |
نرخ به روز رسانی | ۹۰ هرتز |
صفحه نمایش Pixel 7a یکی از نقاط قوت آن محسوب میشود. این پنل اندازه 6.1 اینچی دارد که آن را در دسته دستگاههای نسبتا کوچک قرار میدهد. گوگل امسال به شکایات کاربران گوش کرده و سعی در رفع مشکلات مدل 6a داشته است. این صفحه نمایش از تکنولوژی اولد استفاده میکند و رزولوشن 1080×2400 پیکسلی دارد. این به معنای تراکم 429 پیکسل در هر اینچ است که میتواند تصاویر را با کیفیت بالایی به شما نمایش دهد.
برای بهبود تجربه بصری، گوگل پشتیبانی از استاندارد HDR و نرخ بروزرسانی 90 هرتزی را هم به این دستگاه اضافه کرده که میتوانند رنگها را زندهتر و انیمیشنها را روانتر کنند. این صفحه نمایش حاشیههای نسبتا ضخیمی دارد و همین موضوع باعث شده تا تنها 82 درصد بخش جلوی دستگاه را پوشش دهد. امسال در حقیقت برای اولین بار شاهد ورود نرخ بروزرسانی بالا به دستگاههای ارزان قیمت پیکسل هستیم.
در سال گذشته نرخ بروزرسانی به 60 هرتز محدود بود اما حالا شاهد افزایش آن به 90 هرتز هستیم که تغییر خوبی محسوب میشود. البته تمامی رقبای این دستگاه در حال حاضر از نرخ بروزرسانی 120 هرتزی استفاده میکنند و این موضوع برای پیکسل یک نکته منفی محسوب میشود. طبق اعداد اعلام شده، روشنایی این دستگاه در حالت دستی نهایتا به 500 نیت میرسد اما با تنظیم آن روی حالت خودکار، میتوان این عدد را تا حدود 1100 نیت هم بالا برد.
این پنل ممکن است نسبت به رقبا مشخصات چشمگیری نداشته باشد اما در عمل، شما تقریبا متوجه هیچ مشکلی در آن نمیشوید. کیفیت نمایش رنگها در این پنل بالاست و محدوده دینامیکی آنها راضی کننده است. افزایش نرخ بروزرسانی ارتقا خوبی محسوب میشود اما نکته اینجاست که این ویژگی به صورت پیشفرض خاموش است و شما باید آن را به صورت دستی در تنظیمات روشن کنید.
اما جالب اینجاست که حتی پس از روشن کردن، دستگاه تمایل دارد تا نرخ بروزرسانی را همان 60 هرتز نگه دارد و این موضوع در حین جابجا شدن بین منوها مشخص است. البته اگر این موضوع را در نظر نگیریم، صفحه نمایش پیکسل 7a نرخ نمونهبرداری لمس بالایی دارد و به همین دلیل میتواند به سرعت به لمسهای شما پاسخ دهد و دستگاه را بسیار روانتر کند.
روشنایی صفحه نمایش در نور روز کافی است و محتوای صفحه نمایش هم به راحتی قابل مشاهده است. اندازه 6.1 اینچی و نسبت تصویر 20:9 هم باعث میشود که کار کردن با دستگاه راحتتر شود و تمامی قسمتهای آن قابل دسترسی باشد. تجربه استفاده از صفحه پیکسل 7a را میتوان یک تجربه میانرده با کیفیت دانست. شما در استفاده عادی متوجه هیچ مشکلی در آن نخواهید شد اما اگر کمی به برخی مسائل دقت کنید، ممکن است با مشکلات کوچکی روبهرو شوید.
دوربین همیشه یکی از ویژگیهای خوب دستگاههای پیکسل محسوب میشود که کاربران را به خود جذب میکند. سال گذشته در مدل 6a از یک سنسور 12 مگاپیکسلی استفاده شد که میتوانست تصاویر قابل قبولی را ثبت کند. اما گوگل برای افزایش رضایت کاربران از سری دستگاههای ارزان قیمتش، رزولوشن این دوربین را به صورت چشمگیری افزایش داده است.
رزولوشن دوربینها | ۶۴و ۱۳ مگاپیکسل |
کیفیت فیلم برداری | 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps, OIS |
امکانات دوربین اصلی | dual pixel PDAF, OIS |
حالا سیستم دوربین پیکسل 7a شامل یک دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی و یک دوربین 13 مگاپیکسلی اولتراواید میشود. سنسور اصلی از لرزشگیر اپتیکال برخوردار است که به آن اجازه میدهد تا لرزشهای دست را خنثی کند و ویدیوهای بهتری را ثبت کند. این اولین بار است که شاهد استفاده از یک سنسور با این رزولوشن در سری دستگاههای ارزانقیمت گوگل هستیم.
افزایش توان سنسور به همراه استفاده از تراشه تنسور G2 اجازه میدهد تا پیکسل 7a تصاویر با کیفیتی را ثبت کند. تصاویر ثبت شده با این دوربین در نور روز از کیفیت بالایی برخوردار هستند و رنگها را به خوبی نمایش میدهند. جزئیات در این تصاویر بالاست ولی باید بدانید که برنامه دوربین به صورت پیشفرض تصاویر را با رزولوشن 16 مگاپیکسلی ذخیره میکند. این موضوع نشان میدهد که سنسور پیکسلها را با نسبت 4 به 1 ترکیب میکند تا بتواند نور و کیفیت رنگها را بهبود ببخشد.
سرعت ثبت تصاویر بالاست و به لطف بهبودهای تراشه تنسور G2 در زمینه عکاسی، شما میشه میتوانید نتایج خوبی را از دوربین دریافت کنید. طبیعتا با کاهش نور محیط، کیفیت تصاویر کاهش پیدا میکند اما این کاهش در پیکسل 7a زیاد نیست. در حین عکسبرداری، دستگاه چندین فریم را از سوژه ثبت میکند و سپس کیفیت و نور آنها را بهبود میبخشد. به همین دلیل تصاویر ثبت شده در نور کمتر، بسیار خوب هستند و مشکل خاصی در آنها دیده نمیشود. البته گاهی اوقات ممکن است در این حالت شاهد افزایش نویز و کاهش غلظت رنگها هم باشید.
Pixel 7a در صورت تشخیص کاهش نور محیط میتواند به صورت خودکار حالت NightSight را فعال کند که شباهت زیادی به حالت شب در دستگاههای دیگر دارد. در این حالت دستگاه کمی بیشتر از توان پردازنده استفاده میکند تا بتواند نور تصاویر را افزایش دهد و رنگها را حفظ کند. البته شما میتوانید این قابلیت را به صورت دستی هم فعال کنید و زمان آن را انتخاب کنید.
دوربین اولتراواید رزولوشن 13 مگاپیکسلی دارد و توانایی آن، تقریبا از تمامی دستگاههای دیگر در این بازه قیمتی بیشتر است. این دوربین میتواند تصاویر بسیار باکیفیتی را ثبت کند که رنگ و جزئیات مناسبی دارند. به دلیل پردازشهای نرمافزاری انجام شده روی این تصاویر، جلوه چشم ماهی در آنها وجود ندارد و نتایج آن بدون ادیت قابل استفاده هستند.
این دوربین زاویه دید 120 درجهای دارد و میتواند در عکس برداری از فاصلههای کم بسیار تاثیر گذار باشد. البته باید گفت که این دوربین برخلاف پیکسل 7 پرو قابلیت فوکوس خودکار ندارد و نمیتواند از سوژههای بسیار نزدیک تصویربرداری کند. نتایج ثبت شده با این سنسور در نور روز بسیار خوب هستند اما کاهش نور محیط میتواند تاثیر بیشتری روی آنها داشته باشد.
دوربین اولتراواید با سرعت بیشتری تحت تاثیر نور کم قرار میگیرد و نویز در آن افزایش مییابد. البته حالت نایت سایت در این دوربین هم وجود دارد اما تاثیر آن کمی از دوربین اصلی کمتر است.
دوربین اصلی در پیکسل 7a میتواند با رزولوشن 4K و نرخ 60 فریم در ثانیه فیلمبرداری کند که بسیار خوب است. ویدیوهای ثبت شده کیفیت نسبتا خوبی دارند و رنگها را بسیار خوب نشان میدهند. همچنین لرزشگیر اپتیکال به شما کمک میکند تا نتایج پایدارتری را ثبت کنید اما گاهی اوقات این سیستم در برابر لرزشهای حین راه رفتن عملکرد ضعیفی دارد. البته باید بدانید که ویدیوهای 4K در این دوربین جزئیات چشمگیری ندارند و ممکن است که گاهی اوقات شما را ناامید کنند.
برای بهبود نتایج به شما پیشنهاد میکنیم تا از رزولوشن 1080 استفاده کنید و حجم ویدیوهایتان را کاهش دهید. ثبت ویدیو در شب هم با این دوربین نسبتا قابل قبول است. کیفیت ویدیوها در نور کم افت میکند و سطح نویز در آنها بالا میرود. این موضوع حتی روی رنگها هم کمی تاثیر دارد. البته نتایج ثبت شده توسط پیکسل 7a تقریبا از تمامی دستگاههای دیگر در این بازه قیمتی بهتر هستند زیرا همیشه یکی از بزرگترین نقاط قوت گوشیهای پیکسل، دوربینهای آنها بوده است.
قابلیت فیلمبرداری به صورت اسلوموشن هم در این دوربین وجود دارد که میتواند با رزولوشن 1080 و نرخ فریم 120 یا 240 فریم در ثانیه فیلمبرداری کند. فیلمهای ثبت شده در این حالت کیفیت مناسبی دارند اما بهتر است که در نور مناسب از این حالت استفاده کنید تا نویز تصاویر کمتر شود.
برنامه دوربین هم در این دستگاه بسیار ساده است و ویژگی خاصی در آن وجود ندارد. البته تمامی ویژگیهای استاندارد در این برنامه قابل استفاده هستند اما به دلیل خام بودن رابط کاربری، قابلیت دیگری به آن اضافه نشده است. همچنین دسترسی به برخی از قابلیتهای دوربین ممکن است گاهی اوقات مشکل باشد زیرا هرکدام از آنها در یک منو خاص قرار گرفتهاند.
رزولوشن دوربین | ۱۳ مگاپیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | 4K@30fps, 1080p@30fps |
در پانچ هول بالای صفحه نمایش پیکسل 7a یک دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی قرار گرفته که از لنز اولتراواید استفاده میکند. این دوربین میتواند تصاویر خوبی را ثبت کند اما توانایی فوکوس آن کمی محدود است؛ به این معنا که گاهی اوقات ممکن است بخشهایی از سوژه اصلی یا افراد دیگری که در کادر قرار دارند، در محدوده فوکوس قرار نگیرد و کمی تار شود.
ضبط ویدیو با این دوربین هم میتواند با رزولوشن 4K و نرخ 30 فریم در ثانیه انجام شود. ویدیوهای ثبت شده با این رزولوشن قابل قبول هستند اما نمیتوان کیفیت کامل را در آنها مشاهده کرد. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم تا از رزولوشن 1080 استفاده کنید.
نام تراشه | تنسور G2 |
تعداد هسته ها | ۸ |
معماری تراشه | ۵ نانومتر |
امسال گوگل در پیکسل 7a از تراشه تنسور G2 استفاده کرده که در سری 7 عرضه شده بود. این تراشه در حقیقت تفاوتی با نسخههای گرانتر این دستگاه ندارد که یک مزیت محسوب میشود اما هنوز هم در مقایسه با تراشههای دیگر بازار، تنسور G2 حرفهای کمی برای گفتن دارد. این تراشه کمی از پرچمداران بازار ضعیفتر است اما باید در نظر داشته باشید که پیکسل 7a در حقیقت یک دستگاه میانرده محسوب میشود.
این تراشه برپایه معماری 5 نانومتری ساخته شده و مصرف انرژی نسبتا کمی دارد. همچنین فرکانس قویترین هسته پردازشی آن به 2.85 گیگاهرتز هم میرسد که بسیار خوب است. البته مزیت این تراشه نسبت به تراشههای اسنپدراگون، در عملکرد گرافیکی و تواناییهای هوش مصنوعی آن مشخص میشود. تراشه تنسور تمرکز بالایی بر عکاسی دارد و در این موضوع توانایی بسیار زیادی دارد.
همچنین عملکرد آن در تستهای گرافیکی از تراشههای رقیب بهتر هستند که میتواند برای گیمرها خبر خوبی باشد. اما از طرف دیگر، باید گفت که پیکسل 7a تنها در یک مدل با 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی عرضه میشود و امکان افزایش آنها وجود ندارد. به این معنا که شما همیشه باید حجم فضای مصرف شده را در نظر داشته باشید یا بخشی از اطلاعاتتان را به فضای ابری انتقال دهید.
اگر هم به رم یا حافظه بیشتری نیاز دارید، باید به سراغ پیکسل 7 بروید که با حافظه 256 و رم 12 گیگابایتی هم در دسترس است. همچنین باید بدانید که تراشههای تنسور در گذشته کمی شبیه به تراشههای اگزینوس سامسونگ عمل میکردند و دمای آنها بیش از حد بالا بود، اما طبق اطلاعات منتشر شده این موضوع حالا رفع شده است.
همانطور که انتظار میرفت، Google Pixel 7a در بخش گیمینگ کاملا مشابه به یک دستگاه پرچمدار عمل میکند. برای بررسی عملکرد گوگل پیکسل 7a، دو بازی کال اف دیوتی موبایل و آسفالت 9 را روی آن نصب کردیم و میتوانیم بگوییم که نتایج بسیار خوب بودند. تنظیمات بازی کال آف دیوتی کاملا مشابه به یک دستگاه پرچمدار بودند و شما میتوانید عملکرد گرافیکی را روی Very High و تنظیمات نرخ فریم را روی Max قرار دهید که بسیار خوب است.
با انتخاب تنظیمات ذکر شده، پیکسل 7a توانست به صورت پیوسته بازی را با نرخ 60 فریم در ثانیه اجرا کند که رضایتبخش بود. در طول مدت زمان بازی شاهد هیچگونه افت فریمی نبودیم و دمای دستگاه هم چندان بالا نرفت. بازی آسفالت 9 هم روی این دستگاه به خوبی اجرا شد. جزئیات گرافیکی در این بازی بسیار خوب بود و بازی دائما با نرخ 90 فریم در ثانیه اجرا شد.
خوشبختانه بهینهسازی عملکرد پردازنده و سیستم خنک کننده باعث شده تا دمای دستگاه مثل گذشته بالا نرود و قابل کنترل باشد.
عملکرد پیکسل 7a در بنچمارکها کمی ضعیف است. البته این موضوع جدیدی نیست و در تمامی نسلهای تراشه تنسور، این تراشه عملکرد ضعیفتری از رقبای خود در بنچمارکها داشته است. تراشه تنسور G2 توانست در بنچمارک آنتوتو به امتیاز 636000 دست پیدا کند که لزوما نتیجه بدی نیست، اما از رقبای اندروید کمتر است.
این موضوع در بنچمارک گیکبنچ هم قابل مشاهده بود و پیکسل 7a توانست در بخش تک هستهای به امتیاز 1290 و در بخش چند هستهای به امتیاز 2959 دست پیدا کند. با وجود بهبود پایداری عملکرد نسل جدید دستگاههای پیکسل نسبت به گذشته، پیکسل 7a توانست در استرس تست 3D Mark به پایداری 72 درصدی برسد که چندان هم خوب نیست اما پیشرفت خوبی محسوب میشود.
پیکسل 7a از سیستم اسپیکر استریو برخوردار است که میتواند به وسیله اسپیکر پایین فریم و اسپیکر مکالمه، صدا را از دو کانال پخش کند. صدای این سیستم قابل قبول است اما مشکلات کوچکی در آن وجود دارد. برای مثال، حجم صدای این اسپیکرها چندان بالا نیست که میتواند در محیطهای شلوغ کمی آزار دهنده باشد.
از طرف دیگر، تقسیم صدا به خوبی در این اسپیکرها انجام نمیشود و صدای خارج شده از اسپیکر پایین فریم، کمی بیشتر است. اما باید گفت که کیفیت صدا در این سیستم خوب است و با بالا بردن ولوم، تغییری در آن ایجاد نمیشود. البته استفاده از اسپیکرها در حالت افقی کمی آزار دهنده است زیرا دست شما میتواند به راحتی اسپیکر پایین فریم را بپوشاند و صدای خروجی را کمتر کند.
رابط کاربری پیکسلها یکی از محبوبترین بخشهای این دستگاهها محسوب میشود. سری گوشیهای پیکسل همیشه از رابط کاربری اندروید خام استفاده میکردند که ظاهر ساده و در عین حال جذابی دارند. حالا در پیکسل 7a شاهد استفاده از نسخه خام اندروید 13 هستیم که گزینههای شخصیسازی متعددی دارد. این رابط میتواند بهتر از همیشه تمامی آیکونها و گزینههای سیستم را با تصویر زمینه شما هماهنگ کند و حال و هوای تازهای را به سیستمتان بیاورد.
همچنین یکی دیگر از مزایای دستگاههای پیکسل، پشتیبانی نرمافزاری است. این دستگاهها همیشه زودتر به نسخههای جدید اندروید آپدیت میشوند و گوگل آنها را برای مدت طولانیتری پشتیبانی میکند. حالا انیمیشنهای استفاده در سیستم هم کمی جذابتر شدهاند و قابلیتهای بیشتری به آنها اضافه شده است.
برای باز کردن دستگاه میتوانید از روشهای عادی یا حسگر اثرانگشت و تشخیص چهره استفاده کنید. حسگر اثرانگشت این دستگاه از نوع اپتیکال است و میتواند اثرانگشت شما را به کمک نور تشخیص دهد. سرعت این حسگر بالاست و محل قرارگیری آن به راحتی در دسترس است. البته قابلیت تشخیص چهره هم در این دستگاه وجود دارد که کمی بهتر از دستگاههای دیگر عمل میکند.
در حین تنظیم این قابلیت، باید صورتتان را کمی تکان دهید تا احتمال باز شدن دستگاه با عکس کمتر شود. البته این ویژگی از یک حسگر به خصوص استفاده نمیکند و همچنان فقط به دوربین سلفی متکی است. اما سرعت آن بالاست و میتواند دستگاه را به راحتی باز کند.
حجم | ۴۳۸۵ میلیآمپرساعت |
سرعت شارژ سیمی | ۱۸ وات |
شارژر در جعبه | آداپتور و کابل شارژ |
پیکسل 7a به دلیل استفاده از فریم کوچک، به یک باتری 4385 میلیآمپرساعتی مجهز شده که کمی کوچک به نظر میرسد. اما باید در نظر داشته باشید که پردازنده دستگاه مصرف کمی دارد و صفحه نمایش آن 6.1 اینچی است. عمر باتری دستگاه در حالت عادی ممکن است به یک و نیم روز هم برسد اما اگر از دستگاهتان به صورت سنگین استفاده کنید، ممکن است در اواسط روز نیاز به شارژ دوباره داشته باشید.
آداپتور شارژ در جعبه عرضه نمیشود اما با خرید آداپتور مناسب، میتوانید پیکسل 7a را با توان 18 وات شارژ کنید که چندان چشمگیر نیست. همچنین امکان شارژ این باتری با توان 7.5 وات به صورت بیسیم هم وجود دارد که نسبت به گذشته ارتقا خوبی محسوب میشود اما همچنان در حد رقبای دیگر نیست.
جمعبندی
پیکسل 7a آخرین دستگاه از سری ارزانقیمت پیکسلها محسوب میشود. این دستگاه توانسته بخش عمدهای از ایرادات نسل قبلی خود را رفع کند، اما همچنان در آن مشکلات کوچکی وجود دارد که قابل چشم پوشی هستند. اگر شما به دنبال خرید یک دستگاه خاص هستید که اندازه کوچکی داشته باشد و توانایی دوربین آن نسبت به رقبا بالاتر باشد، پیکسل 7a را به شما پیشنهاد میکنیم. این دستگاه از سختافزار خوبی برخوردار است و صفحه نمایش آن هم به راحتی میتواند نیازهای شما را برآورده کند. علاوه بر این، استفاده از سیستم عامل اندروید خام و تراشه اختصاصی گوگل از مزایای دیگر آن محسوب میشود که میتواند بسیاری از کاربران را به خرید ترغیب کند.
بررسیهای مرتبط: