ایرپاد های اپل محصولات کوچکی هستند که آمار فروش سرسام آوری دارند. در این مطلب به نقد و بررسی اپل ایرپاد ۳ بپردازیم. همچنین با این که این محصولات تنوع زیادی ندارند اما سهم بسیار زیادی از بازار را در اختیار خود دارند. AirPods 3 یکی از ایرپاد های پرفروش از اپل است.
برای مثال طبق آمار منتشر شده امسال از سال ۲۰۲۰، اپل در این سال توانسته ۱۱۴ میلیون ایرپاد به فروش برساند که عدد وحشتناک زیادی است. این عدد زمانی به چشم میآید که شما میزان آمار فروش اپل در سالهای گذشته را نیز در نظر بگیرید. برای مثال این عدد در سال ۲۰۱۹ شصت میلیون و و درسال ۲۰۱۸ سی و پنج میلیون بود.
ما در این مقاله به بررسی Airpods 3rd Gen این محصول فوق العاده میپردازیم و تجربه کاربری با ایرپاد ۳ را در اختیار شما میگذاریم.
جعبه ایرپاد های امسال مانند جعبه سایر محصولات اپل شده است. دیگر در این سری خبری از نایلون روی جعبه نیست و اپل برای حفاظت از محیط زیست این مورد را هم از بسته بندی خود حذف کرده است. به جای این نایلون مثل آیفونهای سری ۱۳ ما شاهد برچسبهایی در بالا و پایین گوشی هستیم که با باز کردن آنها میتوانید به محتویات جعبه دسترسی پیدا کنید.
بعد از جعبه گشایی AirPods 3 درون بسته ما دفترچه راهنمای محصول و چند کاغذ دیگر را میبینیم. به جز اینها درون جعبه، تنها میتوانید سیم شارژ و خود ایرپاد نسل سوم را ببینید و دیگر خبری از سایر لوازم نیست.
ابعاد | 54.4×46.4×21.38 mm |
وزن کیس | 37.9g |
وزن ایرباد | 4.2g |
جنس بدنه | پلاستیک |
استاندارد ضد آب | IPX4 |
زبان طراحی ایرپاد های امسال اپل مانند برادر بزرگتر خودش، یعنی ایرپاد پرو شده است و دیگر از طراحی شبیه ایرپاد نسل ۱ و ۲ خبری نیست. اگر هم بخواهید ایرپاد نسل سوم را با ایرپاد پرو مقایسه کنید خیلی شبیه هم هستند و تنها تفاوت بزرگ ظاهری آنها سریهای ایرپاد پرو اند که اگر آنها را هم از ایرپاد پرو جدا کنید، خیلی شبیه ایرپاد ۳ میشوند.
بعد از جدا کردن سریها تنها اندازه سری اسپیکرهای خروجی در این دو مدل متفاوت است و برخی سنسورها نیز تفاوت ریزی در این دو مدل دارند. کیس شارژ ایرپاد نسل سوم هم مانند ایرپاد پرو شده است. اما این کیس شارژ اندکی از مدل پرو کوچکتر است و بعد از جعبه گشایی اولین موضوعی که ممکن است به ذهنتان برسد، کوچکتر بودن کیس شارژ است.
علاوه بر ابعاد کوچکتر، کیس شارژ نسبت به مدل پرو سبکتر هم شده است. اما در مقایسه با کیس مربعی شکل ایرپاد نسل دوم، ایرپاد سری ۳ کمی بزرگتر است. در مجموع طراحی ایرپاد های امسال نسبت به نسل دوم خیلی بهبود یافته است و کاملاً در گوش شما قرار میگیرد. در تجربه استفاه ای که ما داشتیم با ایرپاد نسل دوم نباید نگران افتادن ایرپاد از گوش خود باشید.
همچنین اگر با ایرپاد نسل دوم مشکل تکان خورد شدید در گوش خود را داشتید، در این مدل خیلی کمتر با این مشکل رو به رو هستید و به راحتی در گوشی شما قرار میگیرد.
Airpods Gen 3 در برابر عرق و پاشش قطرات آب مقاوم است. کنترل کنندههای ایرپاد نسل سوم هم مانند ایرپاد پرو شده و به روی بدنه دستگاه رفته که با استفاده از ضربه به پنل لمسی میتوانید آن را کنترل کنید و دیگر مانند نسل دو با ضربه به پشت ایرپاد کنترلر ها اجرا نمیشوند.
ایرپاد های امسال اپل از شارژ و لوازم جانبی مگ سیف اپل و کیفیت صدای Spatial Audio پشتیبانی می کنند. قبلا ما این ویژگی را فقط در ایرپاد پرو تجربه می کردیم اما به لطف AirPods 3 می توانید از صدای فراگیر در این دستگاه هم استفاده کنید.
همچنین اپل ویژگی Adaptive EQ را در این دستگاه قرار داده است که در نسل دوم نبوده است. علاوه بر این ایرپاد نسل سوم می تواند از قابلیت Audio Sharing هم پشتیبانی کند که با استفاده از آن می توانید به روی دو ایرپاد اپل به صورت همزمان یک محتوای صوتی را از طریق یه دستگاه پخش کنید.
تنها ویژگی خوبی که ایرپاد پرو دارد اما نمی توانیم آن را در ایرپاد نسل سوم ببینیم، قابلیت حذف نویز فعال است که فقط در مدل پرو می توانید آن را ببینید. ایرپاد نسل سوم همچنین از Dolby Atmos 5 هم پشتیبانی می کند.
نام تراشه | H1 Headphone Chip |
نسخه بلوتوث | 5.0 |
در تجربه کاربری که من با ایرپاد ۳ داشتم، صدای فوق العاده داشت. به خصوص اگر آن را به نسل گذشته خود مقایسه کنید. همچنین حالت Spatial Audio که صدای فراگیری به شما میدهد، عملکرد خوبی دارد.
این قابلیت دو حالت Fixed و HeadTracker دارد. شما در حالت Fixed میتوانید تجربه یه صدای فراگیر، بلند و خوب را داشته باشید.
صدا در این حالت به طور مساوی اما قوی در دو گوش شما پخش میشود که عالی است. اما با حالت HeadTracker با توجه به موقعیت سر شما، صدا در دو گوش شما پخش میشود.
در زمان استفاده از این قابلیت شما با تکان دادن سر خود، صدای متفاوتی را در دو گوش خود میشنوید و انگار که کاملاً به صورت استریو در وسط صدا قرار گرفتهاید! تجربه میکروفون ایرپاد ۳ هم خوب است، اما اصلاً نباید از آن توقع صدای واضح میکروفون موبایل را داشته باشید.
در مجموع صدای ایرپاد نسل ۳ خیلی بهتر است نسل ۲ است. اما در مقایسه با ایرپاد پرو بی شک ایرپاد پرو برنده اصلی است و صدای بهتری دارد.
شارژدهی بادز | حدود 6 ساعت |
شارژدهی بادز حین مکالمه | حدود ۴ ساعت |
شارژدهی کیس | حدود 30 ساعت |
شارژدهی کیس حین مکالمه | حدود 20 ساعت |
اپل ادعا دارد که ایرپاد امسال میتواند تا ۶ ساعت پخش صدا داشته باشد و اگر بخواهید ایرپاد ها را با کیس شارژ کنید و مجدد استفاده کنید، تجربه کاربری شما به ۳۰ ساعت هم میرسد.
این اعداد نسبت به ایرپاد پرو و ایرپاد نسل دو پیشرفت قابل توجهی دارد. ما در ایرپاد پرو ۴.۵ ساعت شارژ دهی با یک بار شارژ را تجربه کردیم و این عدد در ایرپاد نسل دوم ۵ ساعت بود که ایرپاد پرو پیشرفت خوبی نسبت به نسل گذشته خود به حساب میآید.
از آن جایی که ایرپاد پرو برچسب قیمتی ۲۴۹ دلاری دارد و AirPods 3 هم قیمت ۱۷۹ دلاری دارد، ارزش خرید مدل پرو خیلی بیشتر از نسخه عادی است. همچنین با توجه به تفاوت کم قیمتها در بازار ما، پیشنهاد ما حتماً ایرپاد پرو است. چرا که هم صدای بهتری دارد و هم قابلیت حذف نویز فعال در این نسخه وجود دارد که ارزش خرید آن را خیلی بیشتر از سایر بازارها میکند.
تنها در صورتی که با سریهای ایرپاد پرو مشکل دارید، ما این نسخه را به شما پیشنهاد میکنیم. اگر هم میخواهید که کمتر برای ایرپاد خود خرج کنید، سراغ نسل دوم بروید. قیمت ایرپاد ۳ در آذر ماه ۱۴۰۰ حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است. قیمت ایرپاد پرو هم ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در آذر ماه ۱۴۰۰ است. از این رو در یک کلام، تردید نکنید و سراغ نسخه پرو بروید!
اگر هم تجربه استفاده از AirPods 3 را دارید، نظر خود را با ما به اشتراک بزارید و به ما بگویید که چقدر این محصول ارزش خرید دارد؟ همچنین نظر خود را در مورد نقد و بررسی اپل ایرپاد ۳ با ما به اشتراک بزارید
بررسی: اگر به محصولات جی بی ال نیز علاقهمند هستید، میتوانید بررسی اسپیکر JBL CLIP 4 را از اینجا مطالعه کنید.