ظاهراً بودجه سال جدید ایالات متحده قرار است شامل بودجه 3 میلیارد دلاری برای حذف قطعات مخابراتی هواوی در دستگاههای مختلف شود.
این بودجه قرار است رای تایید مجلس نمایندگان ایالات متحده را نیز دریافت کند و هدف آن اختصاص 3 میلیارد دلار به شرکتهای مخابراتی مختلف است تا از شر قطعات ساختهشده توسط هواوی و ZTE خلاص شوند و آن را با قطعات داخلی جایگزین کنند. ظاهراً این بودجه برای جلوگیری از هر نوع مشکل امنیتی احتمالی لحاظ شده و قرار است جلوی ضررهایی که این قطعات ممکن است به دولت آمریکا وارد کند را بگیرند.
دو شرکت ZTE و هواوی از سال 2019 به تدریج تحت تحریمهای مختلف آمریکا قرار گرفته و دچار مشکلات بزرگی شدند که تولید و درآمدزاییشان را تحت تاثیر قرار داده است. به گفته خبرگزاری رویترز، قدم بعدی دولت ایالات متحده این است که استفاده از قطعات مخابراتی تولیدشده توسط این دو شرکت، هیچ ریسک امنیتی برای آمریکا به دنبال نداشته باشد. بااینحال، حذف کامل تمامی این قطعات از سیستمهای مختلف در سرتاسر کشور امری بسیار سخت و البته هزینهبر خواهد بود.
![حذف قطعات مخابراتی هواوی](https://alaedingroup.ir/wp-content/uploads/2024/12/us-house-to-allocate-3-billion-to-remove-huawei-telecom-equipment-2.webp)
![حذف قطعات مخابراتی هواوی](https://alaedingroup.ir/wp-content/uploads/2024/12/us-house-to-allocate-3-billion-to-remove-huawei-telecom-equipment-2.webp)
چندی پیش کمیسیون ارتباطات فدرال برآورد کرد که حذف قطعات ساخته شده توسط کمپانیهای خارجی از سیستمهای مختلف آمریکا، هزینهای برابر با 4.98 میلیارد دلار نیاز دارد. چندی پیش، کنگره فقط بودجهای برابر با 1.9 میلیارد دلار برای حذف قطعات مخابراتی هواوی اختصاص داده بود که برطبق جدیدترین بررسی و برآوردها، بسیار کم بوده و عملاً با این بودجه، کار خاصی به پیش نمیرود.
براساس گزارشی موثق، چندی پیش رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده از کنگره خواست تا هرچه سریعتر بودجه موردنیاز برای حذف قطعات کمپانیهای خارجی از سیستم 126 شرکت مخابراتی را فراهم کنند. به گفته جسیکا روزنورسل، عدم ارائه بودجه کافی میتواند باعث خاموشی ارتباط در برخی نقاط ایالات متحده شده و در همین راستا، برقراری تماس با 911 نیز غیرممکن میشود و احتمالا مشکلات تصورنشدنی به بار آید.
جالب است بدانید که بهغیر از رهبر کمیسیون ارتباطات فدرال، چندی پیش مدیرعامل سازمان CCA یعنی تیم داناوان نیز از تصمیم اختصاص بودجه استقبال کرده اما در عینحال ذکر کرد که بودجه موردنیاز حتماً باید فراهم شود تا دسترسی میلیونها آمریکایی به ارتباطات و شبکههای مخابراتی قطع نشود. بسیاری از مناطقی که در حال حاضر تحت حمایت فدراسیون اروپا هستند نیز لازم است که برای حذف قطعات مخابراتی هواوی از سیستمهای مختلف خود اقدام کنند. بااینحال، هزینههای گزاف این امر باعث شده شاهد حرکت خاصی از سوی این کشورها نباشیم.
دو شرکت هواوی و ZTE در زمینه قطعات مخابراتی پرچمدار کل دنیا بوده و یکی از بهترین قطعات در بازار را با قیمتی بسیار مناسب ارائه میدهند. دلیل اصلی خرید کشورهای مختلف از این دو کمپانی نیز همین بوده است. حال حذف این قطعات و جایگزین کردنشان با قطعات تولیدشده توسط شرکتهای دیگر، قرار است هزینه گزافی برای دولتهای مختلف داشته باشد زیرا اکثر شرکتها، علیرغم کیفیتی پایینتر نسبت به این دو، محصولات خود را با قیمتی بالاتر نیز به بازار عرضه میکنند.
![AMA](https://alaedingroup.ir/wp-content/uploads/2024/11/AD-Banner-900x100-1.gif)
![AMA](https://alaedingroup.ir/wp-content/uploads/2024/11/AD-Banner-900x100-1.gif)