هواوی با گوشی جدیدش، باری دیگر شرایط میت 60 را تکرار کرده زیرا تقاضای بالا برای هواوی میت 70 باعث شده تولیدکنندگان به دردسر بیفتند.
چند هفته قبل، شرکت هواوی بهصورت رسمی سری گوشی میت 70 را که از جدیدترین تکنولوژیهای این غول چینی بهره میبرند معرفی کرد. سال گذشته، مردم چین به دلیل تحریمهای هواوی در جهان، رو به خرید بیسابقه سری میت 60 آورده و رکوردهای آن را جابجا کردند. بااینحال، مشخص نبود که چنین رویدادی برای سری میت 70 نیز اتفاق میافتد یا خیر. حال بهنظر میرسد مردم علاقه زیادی به خرید این گوشی نیز نشان دادهاند زیرا تقاضا برای آن بسیار بالا رفته و کارخانههای تولیدکننده مجبورند بیشتر از قبل کار کنند تا بتوانند جوابگوی خریدهای مردم باشند.
سری جدید گوشیهای هواوی شامل میت 70 عادی، میت 70 پرو، میت 70 پرو پلاس و میت 70 RS آلتیمیت است. به گفته مدیر عامل بخش مشتریان شرکت هواوی، فروش این سری گوشی به آماری تحسینبرانگیز و باورنکردنی رسیده است. ظاهراً خریداران این سری گوشی در کشور چین، حدود 6.7 میلیون نسخه از سری میت 70 را رزرو کردهاند. قابل ذکر است که این آمار، فقط مربوط به بخش رزرو بوده و شامل پیشخرید نمیشود پس هواوی پولی بابت این 6.7 میلیون نسخه دریافت نکرده است. بااینحال، همین آمار نیز نشان از محبوبیت بسیار زیاد این سری گوشی در کشور چین دارد.
تقاضای بالا برای هواوی میت 70 نشان میدهد که مردم تمایل زیادی به خرید این سری گوشی دارند. گزارشی جدید از پکن عنوان کرد که خط تولید هواوی در راستای این افزایش تقاضا، مجبور به اضافهکاری شدهاند و سخت در تلاشاند تولید گوشی را تا جای ممکن بیشتر کنند. بر اساس گزارشهای مختلف، مقادیر اولیه تولید شده از این سری گوشی، هنوز ناکافی بوده و نمیتواند نیاز خریداران را برطرف کند.
واضح است که تقاضای زیاد برای این سری، تبدیل به دردسری برای خط تولید هواوی شده است. بااینحال، بسیاری از تحلیلگران معتقدند که هایپ پشت سری میت 70 در مقایسه با سری میت 60 کمتر شده و احتمالاً این سری فروش کمتری نسبت به مدل قبلی خود تجربه کند.
به گفته تحلیلگران، تولید سری میت 70 قطعاً با مشکلاتی روبرو خواهد بود و همین مسئله تقاضا برای آن را بسیار بالا میبرد. این مشکلات در تولید، بیشتر به ناتوانی هواوی در تولید تراشههای این سری گوشی باز میگردد. بنچمارک لو رفته جدیدی از این مدل، تایید کرد که میت 70 پرو پلاس از جدیدترین تراشه هواوی، یعنی مدل Kirin 9020 استفاده میکند که نسبت به نسل قبلی، یعنی Kirin 9010 حدود 30 درصد قدرت پردازشی بیشتری ارائه میدهد.
این تراشهها هنوز هم نمیتوانند در حد و اندازه معماری سه نانومتری ظاهر شوند که در حال حاضر، به طور گسترده توسط شرکتهای کوالکام، مدیاتک و اپل مورد استفاده قرار میگیرد. درهرحال، با دور شدن هواوی از بازار جهانی و تمرکز شدیدش بر تکنولوژیهای داخلی، قطعاً در چند سال آینده میتواند فاصلهاش با رقبای جهانی را بسیار کم کند و بتواند تکنولوژی و تراشههایی در حد و اندازه این غولهای نام آشنا تولید کرده و تحویل خریداران و علاقمندان بدهد.