آنر مجیک V3 از آنجا که ضخامت بسیار کم و طراحی مناسبی دارد، شرکت چینی معتقد است که این دستگاه بهترین گوشی تاشو برای افرادی است که با موبایل تاشو موافق نیستند.
امسال شاهد عرضه چند گوشی تاشوی قابلتوجه از برندهایی مانند سامسونگ و گوگل بودیم، اما بهنظر نمیرسد که به اندازه سالهای گذشته توجه کاربران را جلب کرده باشد. مثلا Galaxy Z Fold 6، با وجود اینکه همچنان دستگاهی فوقالعاده است، نتوانست کاربران را به اندازه نسل قبلی شگفتزده کند. این گوشی بیشتر بهبودهای جزئی داشت تا نوآوریهای انقلابی.
Pixel 9 Pro Fold، باوجود نام طولانی و پیچیدهاش، با استقبال نسبی بهتری روبهرو شد. نسل دوم گوشی تاشوی گوگل طراحی باریکتری با تغییر اندازه کلی ارائه داد که بهتر با نیازهای کاربران سازگار است، اگرچه برخی ممکن است شکل مربعی Pixel Fold اصلی را ترجیح دهند. این گوشی مشخصات بهتر و جهشی بزرگتر نسبت به نسلهای قبلی سامسونگ داشت.
بااینحال، یک مشکل همچنان در اکثر دستگاههای موجود در بازار باقی مانده است؛ بیشتر گوشیهای تاشو بسیار ضخیم هستند. در تنها محصولی که بهطور جدی با این روند تغییر کرد، آنر مجیک V3 بود که با ضخامت 9.22 میلیمتر در حالت تاشده ارائه شد. همین مشخصه این گوشی را به بهترین انتخاب برای افرادی تبدیل میکند که نمیخواهند دستگاهی ضخیمتر از گوشیهای معمولی داشته باشند.
البته، Magic V3 ویژگیهای زیادی فراتر از ضخامت نازک خود دارد که قابل تقدیر است. عرضه جهانی این گوشی توسط Honor استاندارد چشمگیری را تعیین کرده که برندهایی مانند سامسونگ هنوز نتوانستهاند به آن دست یابند. Pixel 9 Pro Fold با ضخامت 10.5 میلیمتر نزدیک به آن است، اما همچنان بیش از 1 میلیمتر ضخیمتر از محصول آنر است.
آنر مجیک V3 هنگام استفاده حس فوقالعادهای بهکاربر میدهد. با اینکه در نقطه اتصال دو نیمه خطی شبیه شکستگی قابل مشاهده است، اما ضخامت کلی دستگاه همچنان حداقل است. این گوشی درست مانند یک گوشی معمولی احساس میشود و نشان میدهد که گوشیهای تاشو میتوانند بهطور کامل جایگزین گوشیهای معمولی شوند. نیازی به داشتن گوشیهای زیر 8 میلیمتر نیست، زیرا در آن صورت دستگاه برای در دست گرفتن ناخوشایند میشود. Honor با دقت به سمت رسیدن به ضخامت ایدهآل پیش رفته است.
آنر همچنین در توسعه لولا کاری فوقالعاده انجام داده است؛ Magic V3 با یک صدای “تق” باز میشود که به حالتی باز و مستحکم میرسد. علاوهبر این، ضخامت 4.35 میلیمتر در حالت باز حس عجیبی به کاربر میدهد.
اینکه آنر توانسته یک چیپست اسنپدراگون 8 نسل 3 با 12 گیگابایت رم و یک پنل AMOLED با نرخ تازهسازی 120 هرتز در داخل این گوشی قرار دهد، واقعاً تحسینبرانگیز است.
البته این گوشی از سیستمعامل MagicOS 8 بهره میبرد که اگرچه بد نیست، اما برخی ویژگیهایی دارد که ممکن است برخی از کاربران دوست نداشته باشند؛ مثلا قسمت دسترسی به اعلانها و پنل تنظیمات کمی با سایر گوشیهای اندرویدی متفاوت است. اما از طرف دیگر، MagicOS 8 صفحهنمایش همیشه روشن ارائه میدهد که تصویر پسزمینه را همیشه به نمایش میگذارد.
علاوهبر این، مجموعه دوربین این گوشی کاملاً مناسب است. آنر از هوش مصنوعی برای انجام کارهای پیچیده در این دستگاه استفاده میکند، که شامل دوربین نیز میشود. حسگر اصلی 50 مگاپیکسلی برای استفاده روزمره مناسب است و در مورد کیفیت تصاویر نمیتوان اشکالی وارد کرد.
با همه این ویژگیها آنر مجیک V3 در ایران با قیمتی بین ۱۳۵ تا ۱۶۲ میلیون تومان موجود است که قطعا پرداختن هزینهای اینچنینی برای یک گوشی چینی خیلی منطقی بهنظر نمیرسد.