امروز شرکت گوگل با عرضه نسخه بتای اندورید 15 QPR2 بروزرسانی بسیار مهمی برای تمامی گوشی‌های سری پیکسل منتشر کرد.

در هر سیستم عاملی، کرنل یکی از مهم‌ترین بخش‌ها تلقی می‌شود زیرا به نوعی رابطی میان بین بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دستگاه محسوب می‌شود. به تازگی، شرکت گوگل از اولین بتای سیستم عامل اندروید 15 QPR2 برای دستگاه‌های سری پیکسل رونمایی کرده است که تغییراتی بزرگ و ویژگی‌هایی مهم را به همراه دارد. یکی از مهم‌ترین آنان، ارتقای کرنل به لینوکس کرنل 6.1 است که تغییراتی بسیار مهم در زمینه عملکرد فنی را برای تمامی دستگاه‌های سری پیکسل به دنبال دارد. چنین بروزرسانی بزرگ و مهمی، نشان می‌دهد که گوگل تعهدی ویژه به بهبود تجربه کاربر از سیستم‌هایش دارد.

شرکت گوگل اهمیتی ویژه به اکوسیستم خود و بهبود تجربه کاربر از استفاده از آن می‌دهد و در این راستا تلاشی جدی می‌کند. عرضه نسخه بتای اندروید 15 QPR2 برای دستگاه‌های سری پیکسل، نمادی واضح از این اهمیت و تلاش است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نسخه بتا، ارتقای کرنل تمامی دستگاه‌های سری پیکسلی که از تراشه‌های Tensor استفاده می‌کنند، به نسخه لینوکس 6.1 است. این دستگاه‌ها شامل مدل‌های پیکسل 6، پیکسل 6 پرو، پیکسل 6a، پیکسل 7، پیکسل 7 پرو، پیکسل 7a، پیکسل 8، پیکسل 8 پرو، پیکسل 8a، پیکسل 9، پیکسل 9 پرو، پیکسل 9 پرو XL، پیکسل 9 پرو فولد، پیکسل فولد و پیکسل فولد تبلت خواهد شد.

نسخه بتای اندروید 15 QPR2

به تازگی، شرکت گوگل برای تمامی نسخه‌های پیکسل وعده دریافت هفت سال از بروزرسانی‌های مختلف اندروید را داده است. ارتقای نسخه کرنل به لینوکس 6.1 نشان می‌دهد که گوگل تعهدی ویژه برای ارتقای گوشی‌هایش از لحاظ عملکرد فنی، همگامی با جدیدترین تکنولوژی‌ها و افزایش امنیت در تمامی دستگاه‌ها دارد. بدین ترتیب، باید به صورت مرتب انتظار بروز شدن نسخه‌های کرنل و اندروید را در این دستگاه‌ها داشته باشیم. ارتقا به لینوکس 6.1 بهبودی واضح در عملکرد فنی نسبت به تراشه‌های Tensor G1 و Tensor G2 دارد که در آنان، از لینوکس 5.10 استفاده شده بود. این پیشرفت‌ها بیشتر در زمینه‌هایی چون مدیریت حافظه رم، بهبود عملکرد فنی و افزایش امنیت در تمامی مدل‌های سری پیکسل دارد.

اگر از دارندگان گوشی‌های سری پیکسل بوده و قصد دارید به لینوکس 6.1 ارتقاء دهید تا از بروزرسانی‎‌ها و تغییرات آن بهره‌مند شوید، نیاز است که در برنامه بتای اندروید 15 شرکت کنید و نسخه بتای این سیستم عامل را نصب کنید. از طرف دیگر، بهتر است تا ماه مارس سال 2025 صبر کنید تا نسخه پایدار آن منتشر و از آن استفاده کنید که به طور قطع، ایرادات و مشکلات بسیار کمتری خواهد داشت. اگر قصد ورود به نسخه بتا را دارید، توصیه می‌کنیم از تمامی اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید زیرا این نسخه ممکن است حاوی باگ‌ها و بی‌ثباتی‌هایی باشد. اگر قصد دارید برای نسخه بتا ثبت نام کنید، صرفاً به وبسایت گوگل و قسمت Android Beta for Pixel Devices مراجعه کنید. قابل ذکر است که برخی قابلیت‌ها در این نسخه بتا، ممکن است فعلاً کار نکنند و در آینده، از طریق بروزرسانی‌های دیگر به طور کامل در دسترس قرار بگیرند.

AMA