نظرسنجی جدید نشان میدهد که اضطراب باتری برای بسیاری از کاربران زمانی آغاز میشود که شارژ گوشی به 38 درصد میرسد.
برای بسیاری از کاربران، رسیدن شارژ گوشی به مرز 38 درصد، موجب آغاز احساس نگرانی معروف به «اضطراب باتری» میشود. نتایج یک نظرسنجی جدید نشان میدهد که یک سوم از کاربران، تا دریافت هشدار کاهش شارژ، اقدام به شارژ گوشی خود نمیکنند.
این احساس ناآرامی که زمانی که درصد شارژ گوشی به 50 درصد میرسد و دسترسی به پاوربانک یا پریز برق وجود ندارد، برای بسیاری از کاربران آشناست. دستگاههای اندروید و iOS به بخش جداییناپذیر زندگی روزمره تبدیل شدهاند و به همین دلیل، اضطراب ناشی از کاهش شارژ باتری به سطوح بحرانی قابل درک است. نظرسنجیای از 2000 نفر در ایالات متحده انجام شد که نتایج آن نشان میدهد، این اضطراب برای اکثر افراد زمانی آغاز میشود که شارژ گوشی به 38 درصد برسد.


طبق این نظرسنجی، بیش از یک سوم از شرکتکنندگان اعلام کردهاند که نگرانی آنها زمانی آغاز میشود که درصد شارژ گوشی به 38 درصد برسد. در میان نسل Z، این آستانه حتی زودتر آغاز میشود و اضطراب آنها از شارژ 44 درصد شروع میشود. درعینحال، درصد زیادی از کاربران نیز قادر به حفظ آرامش خود حتی زمانی که شارژ گوشی به سطوح پایینتر میرسد، هستند.
حدود 34 درصد از آمریکاییها تا رسیدن شارژ باتری به 20 درصد، اقدام به شارژ گوشی خود نمیکنند. همچنین، 13 درصد از کاربران که ریسکپذیرتر هستند، تنها زمانی اضطراب میگیرند که شارژ باتری به زیر 10 درصد برسد. 24 درصد دیگر ترجیح میدهند گوشی خود را قبل از رسیدن به 50 درصد شارژ کنند.
اگرچه برخی این رفتار را نادرست میدانند، اما شارژ کردن گوشی قبل از رسیدن به تخلیه کامل باتری در واقع میتواند به حفظ سلامت باتری و افزایش طول عمر دستگاه کمک کند. نظرسنجی همچنین نشان میدهد که نسل بومر (نسل قدیمیتر) نسبت به شارژ گوشی خود نگرانی کمتری دارند و برخی از آنها حتی تا رسیدن شارژ به 34 درصد نیز منتظر میمانند تا به دنبال پریز برق بگردند. جالب است که نوع نمایش درصد شارژ (نموداری یا عددی) نیز بر رفتار کاربران تأثیرگذار است.
حدود 39 درصد از کاربران براساس وضعیت نوار شارژ تصمیم میگیرند که گوشی خود را شارژ کنند یا نه، با اینکه 61 درصد به درصد دقیق نمایش دادهشده روی صفحهنمایش توجه میکنند.

