به گزارش رسانه علاءالدین به نقل از ایسنا / در سالهای اخیر صحبتهایی درباره گروههای خرید و فروش فیلترشکن و VPNدر محافل عمومی و فضای مجازی مطرح میشود که بهصورت رسمی تایید نشده است. در ادامه در ارتباط با فروش فیلترشکن و VPN بیشتر بخوانید.
به عقیده صدیقه ببران، استاد ارتباطات، فیلترینگ واتسآپ و اینستاگرام علاوه بر ضرر عظیم به کسبوکارها، مردم را به قانونگریزی سوق میدهد.
گردش مالی سالیانه فیلترشکن ها
بررسیها نشان میدهد گسترش فیلترینگ، باعث رونق فروش VPN در کشور شده و بهنوعی گردش مالی آن در سال بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان است. البته باید گفت که گسترش مسدودیت شبکههای اجتماعی معروف، میزان خرید VPN را افزایش داده است.
این عددی است که سپیده حبیبی، عضو انجمن صنفی کسبوکارهای اینترنتی حدود یک سال پیش به ایرنا اعلام کرده بود که گردش مالی فروش (VPN) وی پی ان در ایران ماهانه ۵۰ میلیارد تومان و سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان است.
از سوی دیگر طبق گزارش تجارت الکترونیک سال گذشته، ۳ میلیارد و ۶۰ میلیون تراکنش به ارزش کلی ۱۲۳۷ هزار میلیارد تومان سهم کسب و کارهای اینترنتی دارای اینماد بوده است که با اختلال در اینترنت فیلترینگ شبکههای اجتماعی، ارزشی معادل یک سوم کل بودجه دولت و شرکتهای دولتی، در خطر جدی قرار گرفته است
قیمت خرید بالای فیلترشکن و VPN
مشاهدات خبرنگار ایسنا حکایت از قیمت بالای فیلترشکن ( VPN ) در بازار دارد، اگرچه برخی سایتها بهصورت مجازی اکانت خود را یک، سهو یا شش ماهه و حتی یکساله میفروشند، اما به گفته کاربران، قیمتها نجومی و از حدود ۸۰ هزار تا بالای سه میلیون تومان است.
عیسی زارعپور درباره محدودیت شبکههای اجتماعی و اینکه آیا فروش فیلترشکن مجاز است یا خیر گفت: همانطور که بارها کارشناسان اعلام کردند استفاده از ابزارهای موسوم به فیلترشکن حتماً آسیبپذیری جدی برای
- دستگاهها
- گوشیها
- لپتاپ
- رایانه ها
دارد، زیرا راه رخنه هکرها را به گوشیهای مردم آسان میکند؛
بهعنوان کارشناس توصیه این است مردم تا جایی که میتوانند، از این ابزارها استفاده نکنند.
خبر مرتبط: احتمال منتفی شدن طرح صیانت از محیط مجازی!