بسته بندی لوازم الکترونیکی در سفر، به اقداماتی دقیقی نیاز دارد. اگر قصد دارید تبلت یا کرومبوکتان در سفر همراهتان باشد، باید مطمئن شوید که این دستگاههای ظریف و ارزشمند در راه هیچ آسیبی نمیبینند.
در این مقاله قصد داریم بهترین راهکارهای بستهبندی لوازم حساس الکترونیکی در سفر از راهنمای انتخاب کیف یا ساک گرفته تا آموزش چینش صحیح لوازم داخل آن را آموزش دهیم که چگونه لوازم الکترونیکی خود را سالم و بدون هیچ خدشهای به مقصد برسانید.
قوانین سفر را قبل از راه افتادن بررسی کنید
قبل از اینکه چمدان به دست بگیرید، حتما باید با قوانین سفر آشنا باشید. دقت کنید که خیلی از فرودگاهها یا ایستگاههای قطار اجازه حمل برخی از وسایل را به شما نمیدهند. بنابراین به همراه آوردن این وسایل هیچ فایدهای برای شما نخواهد داشت. چون نمیتوانید آن را از گیت ورودی رد کنید. پس بهتر است وقت و انرژی خود را صرف پک کردن آن نکنید؛ به عنوان مثال قوانین پروازی فدرال در آمریکا، اجازه ورود باتریهای لیتیوم-یونی، سیگارهای الکترونیکی و دستگاههای وِیپ را به داخل قسمت بار هواپیما نمیدهد. همچنین داخل چمدان اجازه قراردادن پاوربانک را ندارید.
اگر قصد سفر بینالمللی دارید، حتما محدودیتهای کشور مقصد را پیش از بستهبندی لوازم خود بررسی کنید. بسیاری از این محدودیتها بینالمللی و عمومی هستند، اما هر کشوری ممکن است قوانین خاص خودش را داشته باشد.
تنها لوازم الکترونیکی ضروری را بردارید
یکی از معضلات رایج بین مسافران این است که دوست دارند همه وسایلشان را با خود به سفر ببرند. خودداری از پک کردن بیش از اندازه، بهویژه در مورد لوازم الکترونیکی اهمیت زیادی دارد. چراکه ریسک همراه آوردن یک تبلت غیرضروری خیلی بیشتر از آوردن یک تیشرت اضافی است!
برنامه سفر خود را به دقت تنظیم کنید و لوازم غیرضروری را بههمراهتان نیاورید. به این موضوع فکر کنید که یک وسیله چند کار را میتواند به صورت همزمان برای شما انجام دهد؛ به عنوان مثال امروزه دوربین گوشیهای هوشمند به قدری پیشرفت کردهاند که نیازی به آوردن یک دوربین عکاسی حرفهای نیست یا گوشیهای هوشمند به قدری قدرتمند شدهاند که بتوانند کارهای ساده لپتاپی شما را برایتان انجام دهند.
هرچند به همراه آوردن برخی از لوازم در هنگام سفر ضروری است. اگر قوانین پرواز مانع نمیشوند، همیشه همراه داشتن یک پاوربانک ضروری است. با در اختیار داشتن پاوربانک مهم نیست که کجا میروید، چون همیشه گوشی شما شارژ دارد و میتوانید با دیگران ارتباط برقرار کنید. شارژر نیز یکی دیگر از لوازم ضروری است که بهتر است در هر سفری همراه خود داشته باشید.
لوازم الکترونیکی را همواره کنار خود نگهدارید
همیشه لوازم الکترونیکی را داخل کولهای که همواره همراه شماست نگه دارید. به عنوان مثال قوانین پرواز فدرال آمریکا اجازه حمل باتری لیتیوم-یونی در قسمت بار را نمیدهد، اما میتوانید آن را همراه خود به داخل کابین بیاورید. از این رو سعی کنید کولهای را انتخاب کنید که چندین جیب داخلی مختلف دارد و به شما اجازه میدهد تا لوازم خود را به شکل منظم داخل آن بچینید.
اگر کولهپشتی ندارید، حداقل سعی کنید دستگاههایی را همراه خود بیاورید که داخل جیب یا کیف دستی شما جا میشوند. منظم چیدن لوازم داخل کوله نیز به شما کمک میکند تا زیاد پشت گیتهای مسافران معطل نشوید. لوازم الکترونیکی خود را طوری داخل کوله بچینید که وقتی در آن را باز میکنید همهچیز در همان نگاه اول مشخص باشد.
همچنین نباید لوازم را روی هم تلنبار کنید، بلکه چینش شما باید به گونهای باشد که بتوانید هرکدام از لوازم را در سریعترین زمان از جایش خارج کرده و بعد بازگردانید. کولههای مخصوص عکاسی، بهترین کولهها برای حمل لوازم الکترونیکی هستند. این کولهها به صورت استاندارد و ایمن برای حمل لوازم الکترونیکی طراحی شدهاند. جیبهای زیادی دارند و طراحی داخلی آنها بهگونهای است که میتوانید به دلخواه و متناسب با لوازم، چینش آن را تغییر دهید.
زیپ این کولهها نیز از بالا به صورت کامل (مانند چمدان) باز میشود تا دسترسی شما به لوازم الکترونیکی آسان باشد. نگهداشتن لوازم الکترونیکی داخل کولهپشتی، همچنین احتمال گمشدن یا سرقت آنها را نیز کاهش میدهد. طبیعی است که شانس دزدیده شدن کولهای که همواره به پشت شما چسبیده، کمتر از چمدانی است که هر لحظه ممکن است از دستتان بیفتد.
امنیت دستگاههای الکترونیکی خود را تضمین کنید
بعد از اینکه تصمیم گرفتید چه لوازمی را همراه خود بیاورید، حتما مطمئن شوید که امنیت آنها در برابر سارقان احتمالی تأمین است. اینکه آنها را به درستی داخل یک کولهپشتی امن با خود حمل کنید، شروع خوبی است، اما باید کارهای بیشتری هم برای تأمین امنیت این دستگاهها انجام دهید؛ حتما روی دستگاههای الکترونیکی خود رمزعبور بگذارید.
برای لوازم الکترونیکی خود رمز عبور بگذارید. اما آیا این رمز عبور به اندازه کافی امن است؟ اگر مدتی است که از یک پسورد ثابت استفاده میکنید، قبل از سفر بهترین موقعیت برای تغییر دادن آن به یک رمز عبور جدید و پیچیدهتر است.
دستگاههای خود را ردیابی کنید
ردیابی کردن دستگاههای دیجیتالی روشهای مختلفی دارد. بسیاری از گوشیهای اندرویدی از قابلیت Find My Phone برخوردار هستند، اما ردیابهای فیزیکی عملکرد بهتر و مطمئنتری دارند. مخصوصا وقتی دستگاه شما خاموش باشد. کافیست یکی از این ردیابهای کوچک (مانند اپل ایرتگ یا ردیاب Tile) را داخل کولهپشتی خود قرار دهید و برنامهاش را روی گوشی نصب کنید. با اینکار خیالتان از بابت گم نشدن کولهپشتی و لوازم داخل آن راحت خواهد بود.
شارژرها را فراموش نکنید
این مسئله به ویژه در هنگام سفرهای بینالمللی اهمیت ویژهای دارد. چراکه ولتاژ و جریان برق کشور مقصد ممکن است با کشور شما تفاوت داشته باشد. بنابراین حتما آداپتورهای شارژ گوشی، تبلت، لپتاپ و دستگاههای دیگر را همراه خود ببرید. چراکه نمیتوانید روی شارژرهایی که در خارج از کشور پیدا میکنید حساب باز کنید.
لوازم الکترونیکی خود را به دقت بستهبندی کنید
برای تأمین امنیت فیزیکی دستگاهها و جلوگیری از وارد شدن آسیبهای فیزیکی در طول سفر، سعی کنید در وهله اول یک کولهپشتی مناسب و ایمن را برای پک کردن آنها انتخاب کنید. بعد از انتخاب کولهپشتی، وقت چیدن مناسب دستگاهها داخل آن میرسد. پیش از این به چند موضوع مهم در رابطه با پک کردن صحیح لوازم الکترونیکی اشاره کردیم، اما موارد بیشتری هم وجود دارند.
سعی کنید یک قاب محافظتی محکم پلاستیکی برای لوازم الکترونیکی خود تهیه کنید. انداختن یک قاب پلاستیکی محکم دور گوشی و تبلت میتواند تا حد زیادی مانع از آسیبهای فیزیکی دستگاه هنگام ضربه خوردن شود. بعضی از لپتاپها هم هستند که چنین قابهایی دارند.
سعی کنید برای محافظت هرچه بیشتر از لوازم خود، آنها را لابهلای پارچه بپیچید. لازم نیست پارچه اضافه با خود ببرید، کافی است چندتا از تیشرتها یا پیراهنهای خود را دور تبلت و لپتاپ بپیچید. مهم این است که دستگاه شما داخل کولهپشتی رها نشده باشد تا در هنگام تکان خوردن مدام به اینطرف و آنطرف پرت نشود.
آماده ماجراجویی بعدی شوید
آمادهسازی دقیق قبل از سفر میتواند تفاوت بین یک سفر موفق و یک سفر فاجعهبار را رقم بزند. از این رو برای تجربه یک سفر دلچسب و لذتبخش، سعی کنید به خوبی لوازم الکترونیکی خود را بستهبندی کنید تا دچار دردسر و مشکل نشوید.
مقاله آموزشی مرتبط: بهترین برنامه های مسیریاب iOS و اندروید + دانلود