از آنجا که هواوی مشمول تحریمهای آمریکا شده، گوشیهای تولیدی این شرکت به شکل پیش فرض شامل سرویسهای گوگل از جمله فروشگاه نرمافزاری گوگل پلی، نقشه، کروم و جیمیل نیست. در این مقاله قصد داریم مراحل نصب گوگل پلی روی هواوی را توضیح دهیم.
هواوی یکی از پیشگامان فناوری 5G در جهان محسوب میشود که به علت جاسوسی و سواستفاده از این فناوری با تحریمهای ایالات متحده و بسیاری از کشورهای اروپایی مواجه شده و نام این شرکت در لیست سیاه تحریمها قرار گرفته است.
به گزارش سرویسهای اطلاعاتی ایالات متحده، نگرانی اصلی این کشور این است که دولت چین بتواند از طریق کمپانی هواوی برای مقاصد جاسوسی استفاده کند. مقامات آمریکایی و استرالیایی اتهاماتی را به چین و هواوی وارد کردند اما بهطور علنی نتوانستند شواهدی مبنی بر وقوع این موضوع ارائه کنند.
در سال ۲۰۲۲، تحقیقات FBI نشان داد که تجهیزات هواوی میتواند برای مختل کردن ارتباطات نظامی ایالات متحده، از جمله ارتباطات مربوط به زرادخانه هستهای ایالات متحده، مورد استفاده قرار گیرد. در اوایل سال ۲۰۱۲ نیز گزارشهای کمیته اطلاعاتی ایالات متحده نشان داد که تجهیزات هواوی میتواند به منافع ملی آمریکا خسارات جبرانناپذیری وارد کند. علاوهبر این در سال ۲۰۱۸، رئیس سازمان جاسوسی آمریکا و افبیآی به دولت هشدار دادند که استفاده از محصولات هواوی در این کشور میتواند بهضرر آنها تمام شود.
پس از اعمال تحریمها توسط دولت آمریکا علیه کمپانی چینی هواوی، این شرکت سازنده از ارائه سرویس گوگل پلی به کاربران خود محروم است. این تحریمها به فروش محصولات هواوی خسارات جبرانناپذیری را طی سالیان گذشته وارد کرده، چراکه بیشتر افراد در دنیا مجازی به خدمات گوگل وابسته هستند. برایناساس، فروش هواوی در بازار جهانی با کاهش چشمگیری روبهرو شد و کاربران از خرید گوشیهای جدید آن سرباز زدند.
در ادامه لازم به ذکر است که این تنها گوگل نیست که به دستور دولت آمریکا کمپانی هواوی را در فهرست تحریمی خود قرار داده است؛ شرکتهای دیگری نظیر متا، مایکروسافت و آمازون نیز ارائه خدمات را به هواوی قطع کردهاند. اما بزرگترین کمبودی که هواوی از آن رنج میبرد عدم ارائه خدمات گوگل پلی است که علاقهمندان این کمپانی در بازار داخلی و خارجی پیوسته آن را درخواست میکنند.
اگر از جدیدترین مدلهای گوشی هوشمند این برند چینی استفاده میکنید باید به دنبال راهی برای نصب گوگل پلی روی گوشی هواوی خود باشید؛ اخیرا روشی ساده برای نصب سرویسهای گوگل در فضای رسانهای منتشر شده که در ادامه به آن میپردازیم.
در ابتدا باید بگوییم که شما میتوانید از برنامههای سوم شخص برای نصب برنامههای گوگل روی گوشی استفاده کنید؛ این موضوع تنها محدود به هواوی نمیشود، زیرا بسیاری از توسعهدهندگان و کاربران براین باورند که سرویس گوگل پلی از اطلاعات هویتی آنها استفادههای ابزاری میکند.
علاوهبر این، شما میتوانید یک محیط مجازی مانند ویندوز روی گوشی خود ایجاد کنید که با استفاده از آن میتوانید گوگل پلی را نصب کرده و هر برنامهای را برای گوشی خود دانلود کنید. با این حال روش نصب گوگل پلی در ادامه آمده است که میتوانید مراحل را به سادگی انجام داده و از سرویسهای گوگل روی گوشی هوشمندتان بهرهمند شوید.
مراحل نصب گوگل پلی استور روی گوشی های هواوی
برای نصب فروشگاه نرمافزاری گوگل پلی روی گوشیهای هوشمند جدید هواوی مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
- گالری گوشی خود را باز کنید؛
- برنامه Gspace را جستوجو کنید و روی گزینه نصب کلیک کنید؛
- پس از نصب، روی گزینه استارت کلیک کنید؛
- در این مرحله، برنامه از شما میخواهد برخی دسترسیها را به آن بدهید؛ روی گزینه Allow کلیک کنید؛
پس از اتمام فرآیند نصب برنامه، فهرستی از محبوبترین اپلیکیشنهای گوگل برای شما ظاهر میشود. اگر تنها قصد نصب گوگل پلی را دارید به دنبال آن بگردید و سپس روی گزینه نصب کلیک کنید.
برای بهرهمند شدن از مزایای گوگل پلی باید یک حساب کاربری جیمیل داشته باشید؛ اگر ندارید یک حساب برای خود بسازید. سپس باید با اکانت جیمیل وارد شوید. بعد از انجام این مراحل میتوانید وارد گوگل پلی شوید و از آن استفاده کنید.
از آنجا که همه ما به شدت به سرویسهای گوگل از نقشه و ایمیل گرفته تا جستجو وابسته هستیم، استفاده از گوشی هوشمند بدون دسترسی به این سرویسهای بدون شک آزاردهنده و مشکل ساز است. با توجه به اینکه از یکی دو سال گذشته آمریکا محدودیتهای بیشتری برای شرکت هواوی اعمال کرده، فروش این کمپانی بهخصوص در زمینه گوشیهای هوشمند به شدت کاهش یافته و سهم این کمپانی در بازار موبایل با کاهش چشمگیری همراه شده است. از سوی دیگر شرکت هواوی نیز تولید محصولات موبایلی خود را محدود و کم کرده و مشخص نیست که در آینده چه برنامهای برای تولید و عرضه گوشیهای هوشمندش دارد. البته هواوی سابقه کنارهگیری از بازار موبایل را چندین بار در کارنامه خود دارد، اما پس از مدتی به شکل پرقدرت دوباره به این بازار برگشته و توانسته سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص دهد. بر این اساس باید منتظر بمانیم و ببینیم که این کمپانی چینی چه تصمیمی برای آینده محصولات موبایلی خود در نظر گرفته است.
مقاله آموزشی مرتبط:
خیلی خوب ممنون که بفکرش هستی
🙂