در گذشته اگر میخواستیم موزیکهای مورد علاقهمان را در حین حرکت گوش دهیم دردسرهای زیادی داشتیم. آن زمانها تنها وسیلههایی که میتوانستند به صورت پرتابل موزیک پخش کنند واکمنها، سیدیمنها یا MP3 پلیرها بودند. اما با ورود گوشیهای هوشمند همهچیز تغییر کرد. امروزه میتوانیم تمام موزیکهای مورد علاقهمان را در برنامه پخش موزیک با گوشی به هرجایی که خواستیم ببریم.
اما موزیکپلیر هایی که به صورت پیشفرض روی گوشیهای هوشمند نصب میشوند آنقدرها که باید خوب نیستند. اگر یک گوشی اندرویدی دارید و به دنبال یک موزیکپلیر بهتر میگردید، در این مقاله همراه ما باشید. در ادامه به معرفی بهترین برنامههای پخش موزیک که برای پخش آنلاین و آفلاین طراحی شدهاند میپردازیم.
Spotify
اسپاتیفای همیشه در رتبه اول جدول بهترین برنامه پخش موزیک آنلاین قرار داشته. این نرمافزار پخش آنلاین موزیک آرشیو بسیار گستردهای دارد و ژانرهای موسیقی و آلبومهای بسیار زیادی را پوشش میدهد. تقریبا هر موزیکی را که بخواهید میتوانید در اسپاتیفای پیدا کنید.
این اپلیکیشن همچنین از پادکستهای مختلف نیز پشتیبانی کرده و بهترین نرمافزار برای پخش آنلاین آهنگ و پادکست است. البته شما میتوانید با پرداخت هزینه خرید هر قطعه، موزیکهای اسپاتیفای را از داخل خود برنامه هم دانلود کنید تا با کیفیت بالاتر به آنها گوشی دهید.
اسپاتیفای بر اساس منطقه جغرافیایی که در آن قرار دارید پیشنهادهای جالبی به شما ارائه میدهد و فهرستهای پخش جذابی را در اختیار شما قرار میدهد. شما میتوانید به صورت رایگان هم از اسپاتیفای استفاده کنید، هرچند در این حالت محدودیتهایی از قبیل پخش تبلیغات بین قطعات را تجربه خواهید کرد.
فهرستهای پخش شخصی، پیشنهادات جذاب، پشتیبانی از پادکستها و غیره، بهترین قابلیتهای اسپاتیفای هستند. البته اسپاتیفای ایران را تحریم کرده، هرچند با استفاده از فیلترشکن آیپی ثابت میتوانید حساب کاربری خود را ایجاد نموده و از این برنامه پخش موزیک جذاب لذت ببرید.
Deezer
دیزر یکی از بزرگترین جایگزینها برای موزیکپلیرهایی مانند اپل موزیک و یوتیوب موزیک است. دیزر قابلیتهای مشابهی با اسپاتیفای دارد. اگر از دیزر به صورت رایگان استفاده کنید، در بین پخش هر قطعه موسیقی تبلیغاتی را خواهید شنید.
مشترکین پولی این اپلیکیشن از شنیدن تبلیغات معاف هستند و به قابلیتهای بیشتری دسترسی دارند. دیزر نیز اساسا یک برنامه پخش موزیک آنلاین است، اما میتوانید با پرداخت هزینه، موزیکهای مورد نظر خود را از آن دانلود کنید. این نرمافزار از پادکستها نیز پشتیبانی میکند.
Apple Music
هنوز هم خیلیها متعجب هستند که اپل چطور اپل موزیک را در دسترس کاربران اندرویدی قرار داده است! به هر صورت اپل موزیک امروزه یکی از بهترین موزیکپلیرهای اندرویدی است. هرچند اگر میخواهید از اپل موزیک روی اندروید استفاده کنید باید به صورت میانگین حدود 11 دلار در ماه حق اشتراک بپردازید.
اپل آرشیو بسیار بزرگی از بهترین موزیکهای تاریخ در اختیار دارد که با Apple Music میتوانید به آنها دسترسی داشته باشید. این برنامه پخش موزیک همچنین از قابلیت Dolby Atmos نیز پشتیبانی میکند تا بالاترین کیفیت پخش ممکن را به گوش شما برساند.
iHeartRadio
iHeartRadio بسیار متفاوتتر از آن چیزی است که از اپلیکیشن های پخش موزیک انتظار داریم. این اپلیکیشن اصولا برای پخش محتوای ایستگاههای رادیویی طراحی شده است. استفاده از آن درست شبیه تنظیم یک رادیو ساده و قدیمی روی موجهای AM و FM است. با استفاده از این اپلیکیشن به ایستگاههای رادیویی در جهان متصل شده و هر بار میتوانید موسیقیهای کاملا جدیدی را بشنوید.
شما همچنین میتوانید پلیلیستهای خود را در این برنامه شخصیسازی کرده و فهرستی از ایستگاههای محبوبتان ایجاد کنید. علاوه بر آن میتوانید مبتنی بر محتوا از برنامه استفاده کنید. به عنوان مثال به برنامه اعلام کنید که مایل به شنیدن اخبار، پادکست یا غیره هستید، تا خود برنامه محتواهای مربوطه را پیدا کرده و برایتان پخش کند.
Tidal
Tidal یکی از قدرتمندترین رقبای اسپاتیفای است که کاربری مشابهی با آن دارد. مهمترین مزیت رقابتی Tidal که روی آن هم تاکید زیادی دارد، پشتیبانی از قابلیت lossless audio برای پخش با کیفیت موسیقی است. تیدال ادعا میکند که کیفیت پخش موزیکش در حد کیفیت پخش سیدی بالاست و برای برخورداری از این کیفیت پخش هم کاربر را ملزم به دانلود آهنگ نمیکند. در آرشیو بزرگ تیدال 70 میلیون قطعه موسیقی وجود دارد.
YouTube Music
خیلیها معتقدند که یوتیوب موزیک پادشاه اپلیکیشنهای رایگان است، چراکه با استفاده از آن میتوانید به گنجینه عظیمی از محتواهای رسانهای، از جمله موزیکهای مختلف دسترسی داشته باشید. یوتیوب موزیک گرچه از پلتفرمی مشابه خود یوتیوب استفاده میکند اما کاملا چیز دیگری است.
این اپلیکیشن از نام یوتیوب استفاده کرده تا بتواند از محبوبیت و اعتبار این برند استفاده کند. در آرشیو یوتیوب موزیک بیش از 40 میلیون قطعه موسیقی وجود دارد. یکی از خوبیهای یوتیوب موزیک این است که چون سابقه زیادی دارد، بسیاری از موزیکهای قدیمی و کمیاب را میتوانید داخل آن پیدا کنید.
یوتیوب موزیک یکی از بهترین برنامههای پخش موزیک اندروید و iOS به صورت آنلاین و آفلاین محسوب میشود و امکان ایجاد فهرستهای شخصی را در اختیار شما قرار میدهد. همچنین بر اساس تاریخچه موزیکتان پیشنهادهای جالبی ارائه میکند.
Shuttle 2 Music Player
اگر به دنبال یک موزیکپلیر آفلاین میگردید، شاتل 2 یکی از بهترین گزینههای پیش روی شماست. شاتل 2 که در واقع نسخه بعدی موزیکپلیر Shuttle است، سرعت بسیار بالایی دارد و از رابط کاربری جذابی هم بهره میبرد. این موزیکپلیر به صورت پیشفرض از کدکهای FLAC و Opus پشتیبانی کرده و به کاربران اجازه میدهد تا از سرورهای داخلی Emby، Plex یا Jellyfin نیز موزیک پخش کنند.
این موزیکپلیر دارای یک اکولایزر 10 بانده است که از Android Auto و کرومکست هم پشتیبانی میکند. Shuttle 2 گزینههای شخصیسازی و تمهای متنوعی دارد. این اپلیکیشن متاسفانه پولی است اما اگر آن را دانلود و نصب کنید، به مدت 14 روز میتوانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید.
دانلود موزیک پلیر شاتل ۲ از کافه بازار
Poweramp
Poweramp به نوعی جوجه اردک زشت از لیست برنامه های پخش موزیک است. این موزیکپلیر رابط کاربری زمخت و زشتی دارد اما کارایی آن آنقدر بالا هست که جزو فهرست برترین موزیکپلیرهای اندرویدی قرار بگیرد. Poweramp از فرمتهای بسیار زیاد و کیفیت پخش hi-res پشتیبانی میکند. همچنین یک پردازنده 64 بیتی داخلی دارد و قابلیتهای متنوع دیگری را هم در اختیار کاربر قرار میدهد.
AIMP
AIMP یک موزیکپلیر اندرویدی نسبتا قدرتمند است. از انواع مختلف فرمتهای پخش مانند FLAC ، MP3 و MP4 و غیره پشتیبانی میکند و امکانات جالبی برای شخصیسازی محیط برنامه در اختیار کاربر قرار میدهد. این برنامه رابط کاربری سادهای دارد و کار با آن راحت است.
AIMP اکولایزر بسیار قدرتمندی دارد و از پخش زنده HTTP هم پشتیبانی مینماید. این اپلیکیشن قطعا از موزیکپلیر پیشفرض گوشی بهتر است، اما سازگاری زیادی با سیستمعاملهای MIUI و EMUI ندارد.
GoneMAD
GoneMAD اپلیکیشنی است که بیشتر پارامترهای لازم برای تبدیل شدن به یک موزیکپلیر خوب را دارد. این برنامه رابط کاربری مدرنی دارد و از بیشتر فرمتهای پخش پشتیبانی میکند. GoneMAD دارای یک اکولایزر 10 بیتی است و از قابلیتهایی همچون crossfade، Android Auto، افکتهای صوتی و غیره پشتیبانی میکند. این اپلیکیشن هم پولی است اما اجازه تست رایگان 14 روزه را به کاربران میدهد.
jetAudio
جتآدیو سالهاست که یکی از بهترین اپلیکیشن های پخش موزیک دنیاست. این اپلیکیشن که از سالها پیش روی سیستمهای کامپیوتری همراه کاربران بوده، نسخه موبایلی جذابی را نیز طراحی کرده است. jetAudio برای پخش آفلاین موزیک عالی است و از افکتهای صوتی نیز پشتیبانی میکند.
اگر کاربر نسخه پریمیوم این برنامه باشید میتوانید از اکولایزر 20 بانده فوقالعاده آن نیز برخوردار شوید. علاوه بر این، قابلیتهای جذاب و پریمیوم دیگری هم در جتآدیو وجود دارند که میتوانید مستقیما از داخل برنامه آنها را خریداری کنید. قابلیتهایی از قبیل بهینهسازی صوتی، بهینهسازی بصری و غیره.
MediaMonkey
MediaMonkey دارای قابلیتهای فراوانی است، از جمله ویژگیهای مربوط به دستهبندی پیشرفته آهنگها، پشتیبانی از پخش کتابهای صوتی و پادکستها و البته اکولایزر.
چیزی که MediaMonkey خاص میکند توانایی آن برای سینک کردن فهرست پخش گوشی با فهرست پخش داخل سیستمهای کامپیوتری از طریق وایفای است. این همگامسازی کمی دردسر دارد اما یک قابلیت کاملا انحصاری است که دیگر موزیکپلیرها از آن بیبهرهاند.
Musicolet
Musicolet یک موزیکپلیر بدون BS است. این اپلیکیشن قابلیتهای جذاب زیادی دارد که خیلی از آنها را روی دیگر موزیکپلیرها نمیبینید. از جمله ارائه یک تجربه کاربری کاملا آفلاین، رابط کاربری سبک و البته حجم کم. علاوه بر این، Musicolet دارای امکانات دیگری مانند اکولایزر، نمایش متن ترانه، ویجت جداگانه، امکان جستجو در فایلها و غیره نیز هست.
Musicolet بهترین گزینه برای کسانی است که قصد دارند از یک موزیکپلیر ساده و باکیفیت و سبک استفاده کنند. این برنامه کاملا رایگان بوده و هیچ نیازی به اتصال به اینترنت ندارد.
Neutron Player
Neutron نیز یکی از بهترین برنامه های پخش موزیک اندرویدی است اما آنقدر که باید معروف نشده. این اپلیکیشن دارای موتور رندر صوتی 32/64 بیتی است که به صورت مستقل از سیستم عامل اندروید عمل میکند. تمرکز اصلی Neutron روی بهینهسازی کیفیت پخش موزیک است.
Neutron همچنین دارای قابلیتهای بیشمار دیگری همچون پشتیبانی از انواع فرمتهای صوتی (FLAC، MPC و…)، اکولایزر داخلی و غیره است. مشکل این پلیر آن است که کمی گران بوده و رابط کاربری چندان جذابی ندارد.
Omnia
Omnia موزیکپلیر خوبی است که شرایط لازم برای قرار گرفتن در فهرست بهترینها را دارد. این اپلیکیشن میتواند از فرمتهای صوتی متنوعی پشتیبانی کند. همچنین چند قابلیت جذاب دیگر از جمله اصلاح گین صدا، بالانس صوتی، پشتیبانی از کرومکست و Android Auto نیز در این برنامه وجود دارد. این اپلیکیشن جزو موزیکپلیرهای جدیدی است که رابط کاربری ساده و سبکی دارد و میتوان آن را شخصیسازی کرد. متاسفانه برای استفاده از این موزیکپلیر باید ماهانه حدود 4 دلار هزینه کنید.
Oto Music
Oto Music یک موزیکپلیر مینیمال و جذاب است که رابط کاربری آسانی دارد و کار با آن بسیار ساده است. این موزیکپلیر از کرومکست و Android Auto نیز پشتیبانی میکند. علاوه بر اینها، Oto Music پنج ویجت مختلف دارد و از نمایش متن ترانه نیز پشتیبانی مینماید. همه این قابلیتها در یک اپلیکیشن 5 مگابایتی گنجانده شده است!
همهچیز Oto Music رایگان است.
PlayerPro
PlayerPro نیز یکی دیگر از موزیکپلیرهای کمتر شناخته شده است که لایق توجه بیشتریست. رابط کاربری این پلیر بسیار ساده بوده و شما میتوانید با دانلود و نصب پوستههای مختلف ظاهر آن را شخصیسازی کنید. این اپلیکیشن از پخش ویدئو، اکولایزر کمیاب 10 بانده، کرومکست، Android Auto، افکتهای صوتی، ویجتها و چند قابلیت دیگر پشتیبانی میکند. در هنگام استفاده از PlayerPro میتوان با تکان دادن گوشی، آهنگ را عوض کرد. شما میتوانید به صورت رایگان PlayerPro را امتحان کنید، اما بعد از مدتی باید برای ادامه استفاده حق اشتراک بپردازید.
Plexamp
Plexamp احتمالا بهترین موزیکپلیر اندرویدی برای پخش فایلهایی است که روی حافظه داخلی گوشی شما ذخیره نشدهاند. البته Plexamp اصلا شبیه اسپاتیفای نیست چراکه آهنگهای مورد نظر شما را از سرورهای آنلاین پخش نمیکند! برای استفاده از Plexamp باید سرور Plex را روی کامپیوتر شخصی خود نصب کنید و سپس با استفاده از گوشی، آهنگهای ذخیره شده روی سرور داخل کامپیوتر را پخش نمایید.
Plexamp ظاهر مینیمالی دارد و رابط کاربری آن هم ساده است. از جمله قابلیتهای جذاب این موزیکپلیر میتوان به پخش بدون وقفه، کنترل بلندی صدا، ترنزیشنهای نرم و اکولایزر قدرتمند اشاره کرد. استفاده از Plexamp رایگان است اما برای نصب سرور Plex باید ماهیانه حدود 5 دلار حق اشتراک بپردازید.
Pulsar
Pulsar قطعا یکی از بهترین موزیکپلیرهای اندرویدی موجود در بازار است. ویژگیهای برجسته این برنامه پخش موزیک عبارتند از پخش بدون وقفه، پلیلیستهای هوشمند، تایمر و البته طراحی جذاب و زیبا. Pulsar به بهترین شکل ممکن از کرومکست و Android Auto پشتیبانی میکند.
قطعا قابلیتهای نسخه پولی این برنامه بیشتر است، اما نسخه رایگان آنهم جذابیتهای زیادی دارد. اگر به دنبال یک موزیکپلیر سبک، مینیمال و زیبا میگردید، Pulsar یکی از بهترین گزینههای پیش روی شماست.
Stellio
Stellio نیز یکی از بهترینهاست. با این موزیکپلیر میتوانید پلیلیستهای شخصی خودتان را طراحی کرده و با دانلود و نصب تمهای مختلف ظاهر آن را شخصیسازی کنید. با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید متن ترانهها را به صورت آنلاین جستجو کرده و بعد به صورت آفلاین در برنامه مشاهده کنید. از دیگر قابلیتهای برجسته این موزیکپلیر میتوان به پشتیبانی از کدکهای صوتی و فرمتهای پخش گوناگون، ساخت ویجت، شخصیسازی تنظیمات و غیره اشاره کرد.
Symfonium
Symfonium نوع متفاوتی از موزیکپلیر است. این برنامه گرچه برای پخش موزیک طراحی شده، اما فایلهای صوتی را تنها از روی سرورهای داخلی همچون Plex، Emby، Jellyfin، Subsonic، Kodi و غیره پخش میکند. شما میتوانید بدون اشغال کردن فضای ذخیرهسازی داخلی گوشی، موزیکهای دلخواهتان را روی یک سرور داخلی در کامپیوتر خانگی خود ذخیره کنید و با استفاده از اپلیکیشن Symfonium روی گوشی در هرجایی که خواستید آنها را پخش نمایید.
این موزیکپلیر همچنین از کرومکست، UPnP، پخش آفلاین و Android Auto نیز پشتیبانی میکند. گزینههای شخصیسازی این نرمافزار از باقی موزیکپلیرها بیشتر است. این اپلیکیشن حجم سبکی داشته و بیشتر مناسب کاربرانی است که نگران پر شدن حافظه داخلی دستگاه خود هستند.
معرفی اپلیکیشن: اپلیکیشن های تبدیل صدا به متن