حالا بیش از هر زمان دیگری کاربران به تولید محتوا علاقه‌مند شده‌اند و تعداد برنامه‌های مورد نیاز برای این کار به شکل قابل توجهی افزایش یافته است. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین برنامه‌های ادیت ویدیو در سال 2024 بپردازیم.

با افزایش چشمگیر محبوبیت شبکه‌های اجتماعی، استفاده از محتوای ویدیویی طرفداران زیادی پیدا کرده و همین موضوع باعث افزایش تولید کنندگان محتوا هم شده است. اگر قصد دارید تولید محتوا را به کمک تلفن‌ همراه‌تان شروع کنید، باید گفت که برای این کار تنها نیاز به چند برنامه دارید که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، برنامه‌های ادیت ویدیو است. این برنامه‌ها تنوع زیادی دارند و امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهند. در ادامه به چند مورد از کامل‌ترین انواع آن‌ها اشاره می‌کنیم تا بتوانید کار‌تان را به شکل بهتری انجام دهید.

 Adobe Premier Rush

ادوبی پریمیر راش | Adobe Premier Rush

بدون شک نمی‌توان تاثیر شرکت ادوبی بر تولید محتوا را نادیده گرفت. این شرکت با برنامه پریمیر توانسته به تدوین‌گر‌ها کمک زیادی کند و امکانات زیادی را در اختیار آن‌ها قرار دهد. اما در این میان، برنامه‌ای که کاربران زیادی آن را نمی‌شناسند، ادوبی پریمیر راش است. این برنامه در حقیقت یک نسخه سبک از پریمیر ویندوز است که برای استفاده در دستگاه‌های موبایل ساخته شده است.

البته باید گفت که این نسخه نسبت به نسخه دسکتاپ از امکانات کمتری برخوردار است و توانایی‌های کمتری دارد اما با این وجود، نمی‌توان نقش آن در تولید محتوا را نادیده گرفت. به کمک پریمیر راش می‌توانید چند لایه از ویدیو را با یکدیگر ترکیب کرده یا حتی صداگذاری آن‌ها را نیز تغییر دهید. همچنین اگر از حساب پریمیوم این شرکت برخوردار باشید می‌توانید با چند دستگاه به پروژه‌هایتان دسترسی داشته باشید و روی آن‌ها کار کنید.

KineMaster

کاین مستر | KineMaster

کاین مستر یکی دیگر از برنامه‌های ادیت ویدیو اندروید است که می‌تواند تمپلیت‌های زیادی را برای تولید ویدیو‌های خلاقانه در اختیار کاربر قرار دهد. این تمپلیت‌ها را می‌توان به موارد موجود در اینستاگرام تشبیه کرد که به دسته‌های مختلفی از جمله ولاگ، ویدیو گیمینگ، اینترو و غیره تقسیم می‌شوند.

علاوه بر این، امکان ساخت ویدیو به صورت عادی هم در کاین مستر وجود دارد که امکانات قابل قبولی را در اختیار‌تان قرار می‌دهد. به تازگی یک اشتراک هم به این برنامه اضافه شده که به کاربران اجازه می‌دهد پروژه‌هایی تا سقف 10 گیگابایت را در فضای ابری آپلود کنند و در دستگاه‌های دیگر کار خود را ادامه دهند. 

PowerDirector

پاور دایرکتور | PowerDirector

پاور دایرکتور یک از انتخاب خوب برای استفاده از تایم‌لاین‌های سنتی به شمار می‌رود. این برنامه از یک مجموعه کامل تصاویر، ویدیو‌ها و آهنگ‌ها استفاده می‌کند و بیش از 4300 تمپلیت قابل شخصی‌سازی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. همچنین باید به قابلیت‌های جذاب دیگر مثل لرزشگیر ویدیو، افکت کنترل و اصلاح رنگ اشاره کرد که به آسانی در دسترس کاربر قرار دارند و می‌توانند به بهتر شدن ویدیو‌ها کمک کنند.

همچنین یک اشتراک پریمیوم برای پاور دایرکتور در نظر گرفته شده که به کاربر دسترسی رایگان به تصاویر Shutterstock را ارائه می‌کند. البته دقت داشته باشید که تجربه استفاده از این برنامه در دستگاه‌هایی که از صفحه‌ نمایش‌های بزرگ‌تری برخوردارند بسیار جذاب‌تر است.

Filmora

فیلمورا |‌ Filmora

فیلمورا یکی از برنامه‌های ادیت ویدیو است که به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده است. این برنامه به نیاز‌های نوجوانان توجه کرده و قابلیت‌های خاصی را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. در این برنامه امکان ادیت ویدیو به صورت پرتره ادیت کرد یا حتی پس‌ زمینه آن‌ها را تغییر داد که برای خلق نتایج جذاب بسیار کاربردی هستند.

فیلمورا را می‌توان یک اپلیکیشن فوق‌العاده برای خلق محتوای مناسب شبکه‌های اجتماعی دانست اما باید بدانید که نسخه رایگان این برنامه واتر مارک را به ویدیو‌ها اضافه می‌کند و تبلیغات زیادی را به کاربر نمایش می‌دهد که برای جلوگیری از آن باید یکی از اشتراک‌های پولی را تهیه کنید.

GoPro Quik

گوپرو کوییک | GoPro Quik

کوییک را می‌توان یکی از برنامه‌های خاص ادیت ویدیو دانست که نسبت به رقبای خود، از امکانات کمتری برخوردار است. اما همانطور که می‌توان از نام این برنامه حدس زد، هدف استفاده از کوییک دسترسی به یک ادیت جذاب در مدت زمان کوتاه است. به همین دلیل، این برنامه از هوش مصنوعی برای خلق نتایج جذاب در مدت کوتاه استفاده می‌کند.

برای استفاده از کوییک کافیست چند عکس و ویدیو را انتخاب کنید تا برنامه به صورت خودکار یک ویدیو جذاب خلق کند و حتی افکت‌هایی را به آن اضافه کند. این برنامه را می‌توان گزینه مناسبی برای افراد تازه کار یا اشخاصی که قصد ندارند زمان زیادی را برای ادیت ویدیو صرف کنند دانست.

InShot

اینشات | InShot

اینشات عمدتا اینفلوئنسر‌ها و افراد علاقه‌مند به شبکه‌های اجتماعی را هدف قرار داده و ویژگی‌هایی را در این خصوص ارائه می‌کند. یکی از نکات مهم در مورد این برنامه، راحت بودن کار کردن با آن است که به افراد تازه کار و حتی افراد حرفه‌ای اجازه می‌دهد تا از آن استفاده کنند و به نتایج مورد نظرشان دست پیدا کنند.

در این برنامه حتی از افکت‌های هوش مصنوعی استفاده شده که به کمک آن‌ها می‌توانید سوژه را ردیابی کنید یا جلوه‌های ویژه‌ای را خلق کنید. همچنین از این برنامه می‌توان برای ادیت تصاویر هم استفاده کرد که کاربر را از نصب یک برنامه جداگانه بی‌نیاز می‌کند. 

Funimate

فانیمیت | Funimate

فانیمیت به جای تلاش برای تبدیل شدن به یک برنامه کامل ادیت ویدیو، سعی می‌کند تا ویژگی‌های مفید و کاربردی را در دسترس کاربران قرار دهد. در این برنامه می‌توانید از ویژگی‌هایی مثل ترنزیشن، فریم بندی، ماسک ویدیو و افکت‌های هوش مصنوعی استفاده کرده تا ویدیو‌های ساده را به نتایج جذابی تبدیل کنید.

فانیمیت حتی یک فضای اختصاصی را برای کاربران خود ایجاد کرده تا اشخاص مختلف بتوانند ویدیو‌هایشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند یا حتی برای ویدیو‌های خود از دیگر نتایج الهام بگیرند.

CapCut

کپ کات | CapCut

در پایان هم باید به یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های ادیت ویدیو پرداخت. این برنامه توسط شرکتی ساخته شده که مالکیت برنامه تیک‌تاک را بر‌عهده دارد و در حقیقت، ابزار اصلی تولید محتوا برای این شبکه اجتماعی به حساب می‌آید. با کپ کات می‌توانید سرعت ویدیو‌هایتان را کاهش داده یا حتی لرزش آن را خنثی کنید.

همچنین باید گفت که این برنامه محبوب به صورت هفتگی فیلتر‌های جدیدی را اضافه می‌کند و حتی بخشی را به ارائه فیلتر‌های محبوب اختصاص داده است. این برنامه یک گزینه بسیار عالی برای تولید محتوای مناسب تیک تاک به حساب می‌آید اما می‌توانید از آن برای شبکه‌های اجتماعی دیگر هم استفاده کنید.

بهترین برنامه‌های ادیت ویدیو در سال 2024

بهترین برنامه‌های ادیت ویدیو در سال 2024

در پایان باید گفت که انتخاب بهترین برنامه‌های ادیت ویدیو از میان گزینه معرفی شده بر عهده شماست و پلتفرمی که قصد دارید برای آن محتوا تولید کنید، نقش زیادی را در این انتخاب ایفا می‌کند. بهترین توصیه این است که چند مورد از این برنامه‌ها را نصب کرده و رابط کاربری آن‌ها را تجربه کنید تا بتوانید تصمیم‌گیری بهتری داشته باشید.

مطالب مرتبط: ۵ راهکار برای عکاسی در شب