با بیشتر شدن گزینه‌ها در بخش هندزفری‌های بی‌سیم، انتخاب یک مورد خوب و خوش‌قیمت می‌تواند کمی دشوار باشد. برای آسان‌تر شدن این موضوع، در بررسی گلکسی Buds FE با ما همراه باشید که گزینه جدید اقتصادی از شرکت سامسونگ به حساب می‌آید.

سامسونگ مدت زیادی است که به تولید هندزفری‌های بی‌سیم می‌پردازد و حالا می‌توان محصولات این شرکت را به عنوان برخی از بهترین مدل‌های بازار شناخت. اما محصولات این شرکت عموما از قیمت بالایی برخوردارند و این موضوع، آن‌ها را از دسترس بخش عمده کاربران خارج می‌کند. اما مدتی قبل مشخص شد که این شرکت کاربران عادی را در نظر دارد و برای آن‌ها یک گزینه جذاب را در نظر گرفته است.

گلکسی بادز اف ای یک محصول جدید در میان هندزفری‌های این شرکت است که ویژگی‌های جذاب را با برچسب قیمتی 100 دلاری به دست کاربر می‌رساند. برای آسان‌تر شدن درک جایگاه بادز اف ای در میان دیگر محصولات، باید گفت این سری در حقیقت قاتل پرچمدار هدفون‌ها به حساب می‌آیند و ویژگی‌های آن‌ها شباهت زیادی به گوشی‌های اف ای دارند. این موضوع به معنای آن است که بادز اف ای علاوه بر پایین نگه داشتن قیمت، ویژگی‌هایی را از مدل‌های پرچمدار در خود جای داده است.

طراحی گلکسی Buds FE
طراحی گلکسی بادز اف ای
اندازه ایرباد17.1×19.2×22.2 mm
وزن ایرباد5.6g
اندازه کیس50.0×27.7×50.0 mm
وزن کیس40g
مقاومت در برابر آبIPX2

اگر هدفون‌های قبلی سامسونگ را دیده باشید، باید گفت که بادز اف ای ویژگی جدیدی ندارد. کیس این مدل شباهت بسیار زیادی به هندزفری‌های دیگر سامسونگ دارد و حتی ممکن است قاب مدل‌های قبلی هم با آن سازگار باشد. کیس Galaxy Buds FE سفید رنگ است که آن را در برابر کثیفی و خط و خش ضعیف می‌کند.

در میان ویژگی‌های ظاهری کیس 40 گرمی این مدل می‌توان به ال‌ای‌دی واقع در بخش جلویی و پورت یو‌اس‌بی C در پشت دستگاه اشاره کرد. همچنین باید گفت که برخلاف نسخه‌های گران‌تر، امکان شارژ بی‌سیم دستگاه در این نسخه وجود ندارد که حذف آن برای کاهش قیمت انجام شده است. نکته جالب، تفاوت رنگ بخش داخلی کیس با بخش خارجی آن است که ممکن برای برخی از کاربران چندان خوشایند نباشد.

حتی نسخه مشکی این هندزفری هم از قاب سفید رنگ استفاده می‌کند اما بخش داخلی آن مشکی رنگ است. در بخش داخلی هم یک ال‌ای‌دی قرار گرفته و وضعیت اتصال و شارژ بادز‌ها را نشان می‌دهد. در کیس به وسیله آهنربا بسته می‌شود و مقاومت آن خوب است اما ممکن است گاهی اوقات، باز کردن کیس با یک دست دشوار باشد.

گلکسی Buds FE

مثل دیگر هندزفری‌های سامسونگ، روی کیس این مدل هیچ دکمه‌ای وجود ندارد و با باز کردن در آن، هدفون‌ها به صورت خودکار روشن می‌شوند. همچنین برای مشاهده میزان شارژ کیس می‌توانید به تنظیمات بلوتوث تلفن همراه مراجعه کنید یا به رنگ ال‌ای‌دی جلوی کیس توجه کنید. 

به دلیل برجستگی بادز‌ها، خارج کردن آن‌ها از کیس بسیار آسان است. یکی از ویژگی‌هایی که در گلکسی بادز FE دیده می‌شود، برجستگی قسمت بالای آن‌ها است. در این بخش از یک باله سیلیکونی استفاده شده که می‌تواند بادز‌ها را بهتر در گوش نگه دارد اما این موضوع ممکن است برای تمامی کاربران صدق نکند.

در بررسی گلکسی Buds FE مشخص شد که بسته به اندازه گوش، نحوه عملکرد این روکش سیلیکونی متفاوت است و ممکن است حضور آن، مانع استفاده صحیح از هدفون برای برخی از افراد شود. به همین دلیل، سامسونگ در جعبه بادز اف ای یک جفت روکش سیلیکونی کوچک‌تر را قرار داده که در صورت نیاز می‌توانید آن‌ها را با نمونه‌های بزرگ‌تر تعویض کنید.

Buds FE

این موضوع در مورد سری سیلیکونی بادز‌ها هم صدق می‌کند. به صورت پیش‌فرض، اندازه متوسط روی بادز‌ها قرار گرفته اما می‌توانید آن‌ها را با نمونه‌های کوچک‌تر و بزرگ‌تر جایگزین کنید. برای کمک، نرم‌افزار Galaxy Wearables بخشی برای چک کردن قرارگیری هدفون در گوش را اضافه کرده که با پخش یک صدا می‌تواند مناسب بودن سری سیلیکونی را بررسی کند.

در بخش پشتی بادز هم یک صفحه لمسی بزرگ به همراه دو میکروفون برای مکالمه و نویز کنسلینگ قرار گرفته است. بزرگ بودن صفحه لمسی یک مزیت به حساب می‌آید اما ممکن است گاهی اوقات شاهد لمس‌های تصادفی در حین جابجا کردن هدفون باشید. در بخش داخلی بادز هم سنسور مجاورت به همراه دو پین برای شارژ و میکروفون نویز کنسلینگ قرار گرفته است.

هرکدام از بادز‌ها 5.8 گرم وزن دارد و اندازه آن‌ها، استفاده طولانی مدت از هدفون را آسان‌تر می‌کند. در پایان هم باید اشاره کرد که بادز اف ای از گواهی IPX2 برخوردار است که آن را در برابر پاشش قطرات آب مقاوم می‌کند اما امتحان کردن این موضوع را پیشنهاد نمی‌کنیم. 

کیفیت صدای Galaxy Buds FE
کیفیت صدای Galaxy Buds FE

یکی از اهداف اصلی ساخت دستگاه‌های فن ادیشن، به کار بردن ویژگی دستگاه‌های پرچمدار در آن‌ها است که در بخش کیفیت صدا به وضوح مشاهده می‌شود. با وجود کمتر بودن قیمت بادز اف ای نسبت به دیگر هندزفری‌های سامسونگ، کیفیت صدای این دستگاه حتی با بادز 2 پرو هم قابل مقایسه است و می‌توان این موضوع را قابل تحسین دانست. 

تفکیک صدا در این هدفون به خوبی انجام می‌شود و تمامی جزئیات موسیقی به خوبی به گوش می‌رسد. این موضوعات می‌تواند گلکسی بادز اف ای را به گزینه خوبی برای علاقه‌مندان به ورزش و موسیقی تبدیل کند. یکی از موضوعاتی که به سرعت توجه‌تان را جلب می‌کند، بیس موجود در صدا است. این هدفون‌ها در تولید صدای بیس توانایی بالایی دارند و سطح بیس آن‌ها با بالاتر بردن ولوم بیشتر هم می‌شود.

کیفیت صدا در تمامی ولوم‌ها خوب است و نیازی نیست نگران افت کیفیت در ولوم‌های بالاتر باشید. البته باید گفت که اگر توقع خیلی زیادی از هدفون خود دارید، بهتر است به سراغ نسخه‌های گران‌تر بروید اما برای حدود 90 درصد کاربران، گلکسی بادز اف ای یکی از بهترین گزینه‌ها به حساب می‌آید. 

صدای Galaxy Buds FE

در میان دیگر امکانات خوب این هندزفری می‌توان به نویز کنسلینگ اشاره کرد. گلکسی بادز اف ای از دو حالت نویز کنسلینگ و امبینت پشتیبانی می‌کند که هردو عملکردی در حد مدل‌های گران‌تر دارند. روشن کردن این حالت‌ها به کمک لمس طولانی صفحه لمسی پشت بادز یا به کمک برنامه اختصاصی سامسونگ انجام می‌شود.

علاوه بر این، شما می‌توانید در برنامه Galaxy Wearables برخی از قابلیت‌های دیگر هدفون را تنظیم کنید و به همین دلیل، نصب این برنامه را پیشنهاد می‌کنیم. همچنین در این برنامه امکان تنظیم دستی اکولایزر وجود دارد که در حالت عادی روی تنظیمات پیش‌فرض Normal قرار دارد. 

یکی از ویژگی‌هایی که در این برنامه به چشم می‌خورد، گزینه اتصال خودکار است. با روشن کردن این گزینه شما به هدفون اجازه می‌دهید تا در صورت پخش محتوای صوتی یا برقراری تماس صوتی بین دستگاه‌هایتان جابجا شده و به دستگاه مربوطه متصل شود. البته دقت داشته باشید که برای انجام این کار، همه دستگاه‌های مربوطه باید به یک حساب سامسونگ متصل باشند.

صدا BUDS FE

حالت نویز کنسلینگ در گلکسی بادز می‌‌تواند به خوبی صدای محیط را از بین ببرد و حتی برخی از صدا‌های دیگر را به شکل قابل توجهی کاهش دهد. البته دقت داشته باشید که برای بهتر شدن عملکرد این حالت، باید سری سیلیکونی مناسب را انتخاب کنید. از طرف دیگر، عملکرد حالت امبینت (Ambient Mode) ممکن است از نظر برخی افراد چندان خوب نباشد.

این حالت به خوبی کار می‌کند اما گاهی اوقات ممکن است صدای محیط را بیش از حد منتقل کند که در حالت عادی بسیار خوب است اما گاهی اوقات می‌تواند باعث پرت شدن حواس کاربر شود. برای تنظیم بهتر این ویژگی‌ها به شما پیشنهاد می‌کنیم از برنامه رسمی سامسونگ استفاده کنید. 

در این برنامه یک قابلیت به نام Gaming Mode هم وجود دارد که هدف اصلی آن، افرادی است که به تاخیر کمتری در انتقال صدا نیاز دارند. استفاده از این حالت می‌تواند بادز اف ای را به گزینه بهتری برای بازی تبدیل کند. البته دقت داشته باشید که در این حالت کاهش تاخیر صدا در اولویت قرار می‌گیرد و شارژدهی بادز کمی کمتر می‌شود.

باتری گلکسی بادز FE
باتری گلکسی بادز FE
باتری ایرباد60mAh
باتری کیس479mAh

در بررسی گلکسی Buds FE مشخص شد که این دستگاه در بخش باتری حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. در کیس این محصول از یک باتری بزرگ 505 میلی‌آمپری استفاده شده که تنها 10 میلی‌آمپر از باتری گلکسی بادز ۲ پرو کمتر است. در هر‌کدام از بادز‌ها هم از یک باتری 60 میلی‌آمپری استفاده شده که می‌توان آن را تحسین برانگیز دانست.

هرکدام از بادز‌ها می‌توانند در حالت عادی حدود 8 ساعت موزیک پخش کنند که در صورت استفاده از حالت‌های نویز کنسلینگ، عمر آن‌ها به حدود 6 ساعت می‌رسد. این عدد برای کاربران عادی فوق‌العاده است و نشان می‌دهد که در صورت استفاده معقول از دستگاه، مدت زیادی را بدون استفاده از شارژر می‌توانید سپری کنید. 

شارژدهی این محصول به همراه کیس آن به 30 ساعت بدون استفاده از حالت نویز کنسلینگ و 21 ساعت با استفاده از این حالت می‌رسد که همچنان بسیار خوب است. شارژ کردن کیس تنها به وسیله کابل یو‌اس‌بی C ممکن است و برای کمتر شدن قیمت دستگاه، امکان شارژ بی‌سیم از آن حذف شده است.

جمع‌بندی بررسی گلکسی Buds FE
جمع‌بندی بررسی گلکسی Buds FE

گلکسی بادز اف ای ارزان‌ترین نسخه از هندزفری‌های سامسونگ به حساب می‌آید که ویژگی‌های زیادی را از نسخه‌های گران‌تر به ارث برده است. بررسی گلکسی Buds FE نشان داد که این دستگاه می‌تواند برای بسیاری از افراد یک گزینه کامل باشد و نیاز‌های آن‌ها را به صورت کامل رفع کند. بادز اف ای از کیفیت صدای بسیار بالایی برخوردار است و شارژدهی آن می‌تواند کاربر را حتی در سفر‌های طولانی هم همراهی کند.

علاوه بر این، برخوردار بودن هدفون از قابلیت نویز کنسلینگ و امبینت مود می‌تواند تاثیر زیادی در تجربه کاربری داشته باشد و حتی عملکرد دستگاه را به نسخه‌های گران‌تر هم نزدیک کند. این دستگاه برای عموم کاربران یک گزینه بی‌نقص به حساب می‌آید اما اگر به قابلیت‌هایی مثل صدای فضایی یا درایور‌های بزرگ‌تر نیاز دارید، بهتر است سراغ بادز ۲ پرو بروید.

نظر شما در مورد بررسی گلکسی Buds FE چیست؟ آیا این هدفون می‌تواند با محصولات شیائومی و اپل رقابت کند؟ نظراتتان را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط:‌ بررسی Redmi Watch 3 Active؛ اپل واچ دو میلیون تومانی