سال گذشته شرکت ناتینگ که توسط کارل پی بنیان گذاری شده بود، از اولین دستگاه اندرویدی خود رونمایی کرد. ناتینگ فون به دلیل برخورداری از طراحی خاص و قیمت اقتصادی، توجه کاربران را جلب کرد. اما امسال شرکت ناتینگ تلاش کرده تا وارد بازار دستگاههای پرچمدار شود. حالا در تحریریه علاالدین به بررسی ناتینگ فون 2 میپردازیم.
Nothing Phone 2 را میتوان نسخه بهبود یافتهای از نسل اول گوشیهای این شرکت دانست که ایرادهای نسل اول را رفع کرده و با امکانات بیشتری وارد بازار شده است. البته همانطور که انتظار میرفت، قیمت این دستگاه نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده ولی این افزایش به اندازه پرچمداران دیگر بازار نیست و همچنان شرکت ناتینگ سعی دارد تا قیمت دستگاههایش را برای افزایش آمار فروش، پایین نگه دارد.
جعبه ناتینگ فون 2 شباهت زیادی به نسل قبلی دارد اما حالا طراحی آن تغییر کرده است. برای باز کردن جعبه باید بخشی از کاور کاغذی را پاره کنید و بخش داخلی آن را بیرون بیاورید. در این بخش شاهد قرارگیری دستگاه در کنار یک کابل شارژ یواسبی C و دفترچههای راهنما هستیم. سوزن سیمکارت موجود در جعبه هم طراحی خاص و شفافی دارد.
این موضوع برای کابل شارژ دستگاه هم صدق میکند. دو سر این کابل طراحی شفاف دارند و بخش داخلی آن قابل مشاهده است. همچنین پس از بازکردن دستگاه متوجه میشوید ناتینگ به صورت پیشفرض یک محافظ را روی آن قرار داده که نسبت به شرکتهای دیگر، از ضخامت و کیفیت بیشتری برخوردار است. محتویات جعبه مشابه پرچمداران دیگر است اما توجه شرکت به جزئیات آن را از دستگاههای دیگر متمایز کرده است.
یکی از جذابترین بخشهای ناتینگ فون، طراحی آن است. در این بخش ناتینگ از همان طراحی نسل اول بهره برده ولی ایرادات آن را رفع کرده و ویژگیهای جذابی را به آن افزوده است. بخش پشتی دستگاه حالا دیگر تخت نیست و خمیدگیهایی در آن بهوجود آمده است. این موضوع باعث میشود تا در دست گرفتن دستگاه آسانتر شود و تجربه کاربری بهبود یابد.
طراحی شفاف قاب پشتی در نسل جدید هم حفظ شده و حتی جزئیات بیشتری به آن اضافه شده است. در این قاب شاهد قرارگیری دو لنز دوربین، میکروفون، فلش، چراغ ضبط ویدیو و الایدیهای Glyph هستیم. ظاهر دوربینها با گذشته تفاوتی ندارند و این موضوع برای میکروفون و فلش هم صدق میکند. اما حالا چراغ ضبط ویدیو از یک الایدی به خط تبدیل شده و تغییراتی هم در رابط الایدیهای قاب پشتی بهوجود آمده است.
برخلاف ناتینگ فون 1، در این دستگاه کمتر از ردیفهای طولانی الایدی استفاده شده و خطها کوتاهتر شدهاند. اما ظاهرا ناتینگ روی کیفیت این الایدیها کار کرده تا بتوانند نور سفید را به صورت یکنواخت و دقیق نمایش دهند. کوچکتر شدن خطوط به ناتینگ اجازه داده تا الگوهای نمایشی را بیشتر کند و امکانات شخصیسازی کاربران را بیشتر کند.
در بخش وسط این قاب هم کویل شارژ بیسیم دیده میشود که ظاهر دستگاه را جذابتر کرده است. برای پوشش این قاب و صفحه نمایش از گوریلا گلس استفاده شده اما نسخه آن مشخص نیست. با وجود جذابتر شدن ظاهر دستگاه به لطف الایدیهای قاب پشتی، هنوز هم بسیاری از افراد این بخش را بدون استفاده میدانند. زیرا در حالت عادی شما بخش پشتی دستگاهتان را رو به زمین میگذارید و در این صورت نمیتوانید انیمیشنها را ببینید.
فریم دستگاه طراحی تخت خود را حفظ کرده و نسبت به گذشته تفاوت خاصی ندارد. در سمت راست این فریم دکمه پاور و در سمت چپ آن هم دکمههای ولوم قرار دارد. این دکمهها علاوهبر اندازه بزرگ، روی بخش میانی فریم قرار گرفتهاند تا دسترسی به آنها آسانتر شود. در بخش بالای فریم هم شاهد قرارگیری میکروفون دوم هستیم که نویز صدا را در هنگام مکالمه کاهش میدهد.
ابعاد گوشی | ۸.۶×۷۶.۴×۱۶۲.۱ |
وزن گوشی | ۲۰۱.۲ |
جنس قاب پشتی | شیشه |
جنس بدنه | آلومینیوم |
استاندارد ضد آب | IP۵۴ |
بخش پایین فریم شیار سیمکارت، میکروفون اول، پورت یواسبی C و شیار اسپیکر اول را در خود جای داده است. در بخش جلوی دستگاه هم شاهد یک صفحه نمایش تخت هستیم که در بخش بالای آن، یک پانچ هول برای دوربین قرار گرفته است. Nothing Phone 2 از ضخامت 8.6 میلیمتری و وزن 201 گرمی برخوردار است. همچنین گواهی IP54 برای آن ثبت شده که دستگاه را نسبت به پاشش آب و خاک مقاوم میکند.
نوع پنل | LTPO OLED |
اندازه صفحه | ۶.۷ اینچ |
رزولوشن | ۱۰۸۰×۲۴۱۲ |
تراکم پیکسلی | ۳۹۴ |
نرخ به روز رسانی | ۱۲۰ هرتز |
صفحه نمایش ناتینگ فون 2 نسبت به گذشته ارتقاهای زیادی داشته و حالا شباهت زیادی به دستگاههای پرچمدار دیگر دارد. 87 درصد بخش جلوی دستگاه را یک صفحه نمایش 6.7 اینچی اولد پر کرده که رزولوشن 1080×2412 پیکسلی دارد. این پنل از تکنولوژی LTPO استفاده میکند و میتواند نرخ بروزرسانی را بین 1 تا 120 هرتز تنظیم کند. این موضوع میتواند باعث کم شدن مصرف باتری و روانتر شدن انیمیشنها شود.
برای بالاتر رفتن سرعت واکنش دستگاه به لمسها، نرخ نمونه برداری لمس این دستگاه به 240 هرتز رسیده که میتواند آن را به دستگاههای دیگر برساند. افزایش سرعت در این بخش میتواند برای کاربران گیمر بسیار جذاب باشد و تجربه آنها را بهتر کند. این پنل میتواند رنگهای 10 بیتی را نمایش دهد که سقف رنگهای آن را به 1 میلیارد میرساند. همچنین گواهی HDR10+ هم برای آن دریافت شده که خیال کاربران را از بابت کیفیت رنگها راحت میکند.
به لطف سقف روشنایی 1600 نیتی، استفاده از دستگاه در فضای باز و حتی در نور مستقیم خورشید هم آسان است و بخشهای مختلف صفحه قابل مشاهده هستند. البته این سقف در حالت دستی به 1000 نیت کاهش پیدا میکند. در بررسی Nothing Phone 2 متوجه شدیم که این دستگاه میتواند رنگها را با کیفیت بالایی نمایش دهد و هیچ ایرادی در آن دیده نمیشود.
نرخ بروزرسانی متغیر به خوبی عمل میکند و میتواند مصرف باتری را مدیریت کند. قرارگیری 394 پیکسل در هر اینچ صفحه نمایش باعث میشود تا ناتینگ فون ۲ بتواند تصاویر را با کیفیت و جزئیات بالایی نمایش دهد و کمبود کیفیت در آن به چشم نخورد. نرخ بروزرسانی صفحه هم بین سه حالت استاندارد، بالا و داینامیک قابل تنظیم است که دو گزینه آخر شباهت زیادی به هم دارند با این تفاوت که گزینه داینامیک بیشتر روی عمر باتری تمرکز دارد و کمتر نرخ بروزرسانی را به 120 هرتز میرساند.
رزولوشن دوربینها | ۵۰ و۵۰ مگاپیکسل |
کیفیت فیلم برداری | 4K@30/60fps, 1080p@30/60fps |
امکانات دوربین اصلی | PDAF, OIS |
در قاب پشتی ناتینگ فون 2 شاهد قرارگیری دو لنز دوربین هستیم که هردو آنها از سنسورهای 50 مگاپیکسلی استفاده میکنند. یکی از این دوربینها از لرزشگیر اپتیکال و لنز واید برخوردار است و دوربین دوم هم از لنز اولترا واید با زاویه دید 114 درجهای استفاده میکند. این دوربینها از نظر اعداد و ارقام تفاوتی با نسل قبلی ندارند اما بهبودهایی در آنها به وجود آمده است.
دوربین اصلی در حالت عادی پیکسلها را با نسبت 4 به 1 تقسیم میکند و در نهایت، تصاویر 12.5 مگاپیکسلی را به شما تحویل میدهد. کیفیت این تصاویر در نور روز بالاست و جزئیات زیادی در آنها دیده میشود. محدوده دینامیکی این تصاویر بالاست و منابع نوری به راحتی در آنها مدیریت میشود. رنگها هم غلظت نسبتا طبیعی دارند اما ممکن است در برخی شرایط، غلظت آنها کمی از حالت عادی بیشتر شود.
ترکیب پیکسلها به دوربین اجازه میدهد تا نوردهی تصاویر را بهتر، و نویز آنها را کاهش دهد. به همین دلیل در تصاویر عادی، نویز دیده نمیشود و دوربین هم کمتر تحت تاثیر کاهش نور قرار میگیرد. اما گزینه زوم دو برابری هم در برنامه دوربین وجود دارد که میتواند تصاویر با کیفیتی را ثبت کند. این حالت به جای زوم کردن در تصاویر، قسمتی از سنسور 50 مگاپیکسلی را جدا میکند و تصاویر را با همان رزولوشن 12.5 مگاپیکسلی ثبت میکند.
ویژگیهای تصاویر ثبت شده با زوم دو برابری، مشابه تصاویر عادی است و تفاوتی در آنها وجود ندارد. البته گزینه ثبت تصاویر با رزولوشن 50 مگاپیکسلی هم در برنامه دوربین وجود دارد که به کمک آن شما میتوانید از توانایی کامل سنسور استفاده کنید. تصاویر ثبت شده با رزولوشن کامل، تفاوت چندانی با حالت عادی ندارد و فقط میتوان گفت که سطح جزئیات آنها کمی بیشتر میشود. البته توانایی این حالت در ثبت نور کمتر است و تصاویر آن زودتر نویز پیدا میکنند.
تصاویر این دوربین در نور کمتر با حالت نایت مود انجام میشود. این حالت به صورت خودکار روشن میشود و زمان را تنظیم میکند. البته شما نمیتوانید این زمان را به صورت دستی تنظیم کنید اما میتوانید حالت نایت مود را به صورت دستی روشن یا خاموش کنید. به دلیل افزایش اندازه سنسور و بهتر شدن پردازنده، حالا تصاویر ثبت شده در شب از کیفیت بالایی برخوردارند و نویز کمی در آنها وجود دارد.
نویز تصاویر به کمک پردازنده کم میشود و محدوده دینامیکی دوربین مثل نور روز بالا میماند. منابع نور به خوبی در تاریکی مدیریت میشوند و بخشهای تاریک هم جزئیات خود را حفظ میکنند. خاموش کردن نایت مود منجر به افزایش نویز و کاهش جزئیات در تصاویر میشود اما نور و رنگها را حفظ میکند. خاموش کردن این حالت توصیه نمیشود زیرا تنها تغییر آن، افزایش نویز خواهد بود.
به دلایلی نایت مود در حالت زوم دو برابری روشن نمیشود و دستگاه به صورت خودکار تصاویر را پردازش میکند تا بتواند آنها را بهتر کند. در نتیجه، تصاویر ثبت شده در این حالت، همچنان کیفیت مناسبی دارند. سطح جزئیات این تصاویر بالا نیست ولی غلظت تصاویر در آنها حفظ میشود.
نایت مود به صورت خودکار در دوربین اولتراواید هم فعال میشود و تصاویر ثبت شده را بهتر میکند. محدوده دینامیکی تصاویر در این حالت بالاتر میرود و نویز کاهش مییابد. خاموش کردن این حالت هم منجر به افزایش نویز و کاهش جزئیات در تصاویر میشود.
ثبت تصاویر پرتره با این دوربین به کمک هوش مصنوعی انجام میشود و گاهی اوقات ممکن است تشخیص حاشیههای سوژه در آن به خوبی انجام نشود. ترکیب پیکسلها در دوربین اولتراواید هم انجام میشود و در پایان، تصاویر 12.5 مگاپیکسلی به شما ارائه میشود. تصاویر این دوربین در میان پرچمداران بسیار خوب است و سطح جزئیات بالایی در آن دیده میشود. محدوده دینامیکی این دوربین هم بالاست اما در حد دوربین اصلی نیست.
حاشیههای تصاویر برای جلوگیری از ایجاد جلوه چشم ماهی، توسط نرمافزار دستگاه تنظیم میشوند. با وجود یکسان بودن رزولوشن دو سنسور، اندازه سنسور اولتراواید بسیار از دوربین اصلی کوچکتر است و در نتیجه، نمیتوان از آنها انتظارات یکسانی داشت. یکی از مزایای دوربین اولتراواید، فوکوس خودکار آن است. این دوربین برخلاف گذشته میتواند فوکوس را تنظیم کند و به لطف این قابلیت، تصاویر ماکرو ثبت کند.
برای ثبت این تصاویر میتوانید تا 4 سانتیمتر هم به سوژه نزدیک شوید و نتایج خوبی را به دست بیاورید. جزئیات ثبت شده از سوژه در این دوربین بالاست و رنگها هم به خوبی در آن ثبت میشوند. سوژه به راحتی در فوکوس قرار میگیرد و محدوده دینامیکی آن بالاست. در کل میتوان گفت که تصاویر ماکرو ثبت شده با این دوربین بهتر از دستگاههای زیادی هستند و میتوانند با دستگاههای پرچمدار رقابت کنند.
ورود به حالت ماکرو به صورت خودکار انجام میشود و شما برای انجام این کار فقط کافی است که به سوژه نزدیک شوید. البته حالت دستی هم برای آن وجود دارد اما به دلیل بیش از حد بودن پردازشها روی تصاویر، نتایج آن نسبت به حالت عادی کمی بیکیفیت هستند.
Nothing Phone 2 میتواند با هردو دوربین واید و اولتراواید با رزولوشن 4K و نرخ 60 فریم در ثانیه ویدیو ضبط کند. قابلیت ضبط با رزولوشن 1080 و نرخ 30 یا 60 فریم در ثانیه هم در برنامه دوربین وجود دارد. لرزشگیر دیجیتالی به صورت پیشفرض روی هردو دوربین وجود دارد و در تمامی رزولوشنها هم فعال است. به دلیل ضبط صدای ویدیو با 3 میکروفون، کیفیت آن بسیار بالا است و صداهای محیط در آن کمتر به گوش میرسد.
فعال بودن لرزشگیر دیجیتال در تمامی رزولوشنها موجب کاهش جزئی کیفیت آنها میشود. اما با این وجود، ویدیوهای ضبط شده با رزولوشن 4K از کیفیت بالایی برخوردارند و رنگها را به خوبی ثبت میکنند. البته کیفیت ویدیوها به اندازه برخی پرچمداران دیگر نیست اما از میانردههای گرانقیمت بهتر است. استفاده از لرزشگیر اپتیکال و دیجیتال در دوربین اصلی گاهی اوقات باعث ایجاد جلوههای نامناسبی میشود.
ضبط ویدیو با رزولوشن 4K و زوم دو برابری، به خوبی انجام میشود اما کیفیت ویدیو به شکل قابل توجهی کاهش مییابد و جزئیات آن از بین میرود. با کمتر شدن نور محیط، جزئیات در ویدیو تا حدودی حفظ میشود اما محدوده دینامیکی کاهش پیدا میکند. مقدار کمی نویز هم در این ویدیوها وجود دارد اما دستگاه تا حد ممکن سعی میکند آنها را حذف کند.
فعال کردن حالت شب برای دوربین فقط با رزولوشن 1080 و نرخ 30 فریم در ثانیه ممکن است اما در این حالت، نور پردازی و محدوده دینامیکی ویدیوها بسیار بهتر میشود. رنگها غلظت خود را حفظ میکنند و نویزی هم به چشم نمیخورد. علیرغم چشمگیر نبودن فیلمهای 4K با زوم دو برابری، فیلمهای ضبط شده با رزولوشن 1080 از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند و مشکلی در آنها دیده نمیشود.
ضبط ویدیو 4K با دوربین اولتراواید در نور روز به خوبی انجام میشود. در این حالت ویدیوهای جزئیات بالایی دارند و رنگهای دقیقی را ثبت میکنند. با کاهش نور محیط، کیفیت این ویدیوها نسبتا ثابت میماند ولی نور آنها کمی کم میشود که در بسیاری از موارد، مشکل محسوب نمیشود.
رزولوشن دوربین | ۳۲ مگاپیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | 1080p@30fps |
در پانچ هول بالای صفحه نمایش یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی قرار گرفته که تصاویر نسبتا خوبی را ثبت میکند. در این تصاویر نویز وجود ندارد و محدوده دینامیکی مناسبی به چشم میخورد. رنگهای ثبت شده توسط دوربین سلفی مشابه دوربین اصلی هستند و غلظت مناسبی دارند.
متاسفانه در این دوربین شاهد ترکیب پیکسلها نیستیم و تمامی عکسها با همان رزولوشن 32 مگاپیکسلی ذخیره میشوند. این موضوع باعث افزایش حجم و نویز این تصاویر میشود. با این وجود، تصاویر خروجی از دوربین سلفی، کیفیت بالایی دارند و میتوان آنها را با میانردههای با کیفیت مقایسه کرد.
توانایی فیلمبرداری این دوربین به رزولوشن 1080 و نرخ 30 فریم در ثانیه محدود شده اما این موضوع چندان هم بد محسوب نمیشود. ویدیوهای این دوربین لرزش کمی دارند و سطح جزئیات آنها بالاست.
نام تراشه | اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس |
تعداد هسته ها | ۸ |
معماری تراشه | ۴ نانومتر |
امسال شاهد یک ارتقا چشمگیر در بخش سختافزار بودهایم زیرا ناتینگ حالا تصمیم گرفته تا از یک تراشه پرچمدار در دستگاهش استفاده کند. در این دستگاه از تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1 پلاس استفاده شده در حقیقت آخرین نسل از تراشههای این شرکت محسوب نمیشود. دلیل این انتخاب ناتینگ مشخص نیست اما تراشه استفاده شده هم همچنان قدرت زیادی دارد.
فرکانس هسته اصلی این تراشه تا 3 گیگاهرتز هم بالا میرود. برای انجام پردازشهای گرافیکی هم در این دستگاه از چیپ آدرنو 730 استفاده شده است. ناتینگ در بخش حافظه داخلی و رم هم چیزی کم نگذاشته زیرا این دستگاه با 8 یا 12 گیگابایت رم و 128، 256 یا 512 گیگابایت حافظه داخلی عرضه میشود. این ارتقاها نسبت به ناتینگ فون 1 که از تراشه میانرده استفاده میکرد بسیار چشمگیر محسوب میشود.
همانطور که از تراشه پرچمدار انتظار میرفت، این دستگاه عملکرد خوبی را در بنچمارکهای مختلف به نمایش گذاشت. این دستگاه با 12 گیگابایت رم در بررسی ما حضور داشت و در این مدل، به امتیاز 849504 در بنچمارک آنتوتو دست یافت. این امتیاز میتواند توان بالای دستگاه را نشان دهد. همچنین در بنچمارک گیک بنچ هم به امتیاز 1728 در بخش تک هستهای و 4075 در بخش چند هستهای رسیدیم که در حد پرچمداران دیگر است.
نکته مهم پایداری عملکرد فون 2 بود. در استرس تست 3D مارک درصد پایداری 60 برای این دستگاه ثبت شد که عملکرد نامناسب سیستم خنک کننده آن را نشان میدهد. در طول بنچمارکها بخش مقابل دوربین دستگاه داغ شد اما تقسیم دما بین قاب پشتی و فریم به خوبی انجام شد.
همانطور که انتظار میرفت، ناتینگ فون 2 قدرت بالای خود را در بازی نشان میدهد. استفاده این دستگاه از تراشههای نسل جدید کوالکام باعث شده تا تمامی بازیهای سنگین به راحتی روی آن اجرا شوند و شما بتوانید تجربه بازی با یک پرچمدار را تجربه کنید. در بررسی Nothing Phone 2، بازی کال آف دیوتی موبایل را روی آن با تنظیمات فریم Ultra و تنظیمات گرافیکی Max اجرا کردیم و دستگاه توانست نرخ 60 فریم در ثانیه را به صورت ثابت ارائه دهد.
بازی آسفالت 9 هم در این دستگاه با نرخ 60 فریم در ثانیه اجرا شد و سطح گرافیک بازی هم بسیار خوب بود. سیستم خنک کننده عملکرد بسیار خوبی دارد و میتواند دمای دستگاه را در مدتهای طولانی هم ثابت نگه دارد. در حین بازی بخش خاصی از دستگاه داغ نشد و گرمای آن اصلا آزار دهنده نبود.
در این دستگاه برای پخش صدا از دو اسپیکر استفاده میشود که میتوانند جلوه استریو خوبی را به وجود بیاورند. اسپیکر اول در بخش پایین فریم قرار گرفته و اسپیکر دوم هم به صورت یکپارچه با اسپیکر مکالمه تعبیه شده است. حجم و کیفیت صدای این اسپیکرها بالاست و هیچ نکته منفی در آنها وجود ندارد.
البته گاهی اوقات ممکن است کمبود بیس را در میان صداها احساس کنید اما این موضوع تاثیر خاصی روی کیفیت آنها ندارد و همچنان میتوان آنها را میان اسپیکرهای برتر بازار قرار داد. در برخی مواقع هم صدای خارج شده از اسپیکر پایین فریم کمی بیشتر از اسپیکر دوم به نظر میرسد که در دنیای اسپیکرهای موبایل طبیعی محسوب میشود.
نام ونسخه رابط کاربری | Nothing OS 2.5.5 |
نسخه اندریود | ۱۳ |
یکی از جذابترین بخشهای دستگاههای Nothing، رابط کاربری آنها است. رابط کاربری این دستگاهها علاوه بر ویژگیهای زیاد، شباهتهایی به اندروید خام دارد و همین موضوع آنها را بسیار خاص میکند. در Nothing Phone 2 از رابط کاربری ناتینگ او اس 2 برپایه اندروید 13 استفاده شده که ظاهر بسیار جذابی دارد. در سرتاسر این رابط از فونت ناتینگ استفاده شده و حتی ویجیتها هم با این فونت شخصیسازی شدهاند.
یکی از مهمترین ویژگیهای این رابط، بخش Glyph interface است که به کمک آن میتوانید عملکرد الایدیهای پشت دستگاه را کنترل کنید. در این بخش میتوانید یک الگو از موارد پیشفرض را انتخاب کنید یا حتی الگو نوری خودتان را بسازید که در نسل قبلی امکانپذیر نبود. همچنین حالا رابط الایدیهای دستگاه شامل استفادههای بیشتری میشود و میتواند انیمیشنهای بیشتری را نمایش دهد.
برای بازکردن دستگاه میتوانید از حسگر اثرانگشت اپتیکال آن استفاده کنید که در بخش پایین صفحه نمایش قرار گرفته است. این حسگر میتواند به کمک نور اثرانگشت را شناسایی کند و از سرعت بسیار بالایی برخوردار است. در بررسی Nothing Phone 2 مشخص شد که این حسگر با سرعت بالایی دستگاه را باز میکند و درصد خطای کمی دارد.
ثبت کردن اثرانگشت به صورت کامل هم در سرعت آن تاثیر زیادی دارد. شما میتوانید از تشخیص چهره هم برای باز کردن دستگاه استفاده کنید که امنیت بالایی ندارد. با این وجود، سرعت باز کردن دستگاه به کمک این قسمت بالاست و برای استفاده عادی پیشنهاد میشود.
حجم | ۴۷۰۰ میلیآمپرساعت |
سرعت شارژ سیمی | ۱۵ وات |
شارژر در جعبه | کابل شارژ |
باتری ناتینگ فون ۲ نسبت به گذشته کمی بزرگتر شده و حالا ظرفیت 4700 میلیآمپری دارد. این باتری میتواند با توان 45 وات به صورت سیمی و توان 15 وات به صورت بیسیم شارژ شود که در مقایسه با پرچمداران دیگر خوب است. شارژ کامل دستگاه در حالت سیمی 55 دقیقه و در حالت بیسیم 130 دقیقه اعلام شده که ناامید کننده است.
شما امکان شارژ بیسیم معکوس را در این دستگاه دارید که به کمک آن، میتوانید با توان 5 وات دستگاههای دیگر را شارژ کنید اما استفاده از این حالت فقط برای لوازم جانبی و در شرایط اضطراری توصیه میشود. بررسی Nothing Phone 2 نشان داد که باتری این دستگاه به لطف نرخ بروزرسانی متغیر و مصرف کم پردازنده میتواند برای یک روز استفاده عادی کافی باشد.
البته اگر از دستگاهتان استفاده سنگینی دارید، ممکن است تا قبل از پایان روز به شارژ دوباره نیاز داشته باشید و باید گفت که آداپتور شارژ در جعبه دستگاه فروخته نمیشود. شما باید برای خرید آداپتور 45 واتی هزینه جداگانهای را پرداخت کنید و در آن صورت میتوانید دستگاهتان را از 0 تا 100 درصد در 55 دقیقه شارژ کنید.
ناتینگ فون 2 جایگزین خوبی برای دستگاه قبلی محسوب میشود و شرکت ناتینگ تصمیم گرفته تا به کمک آن، وارد بازار دستگاههای پرچمدار شود. این دستگاه ظاهر بسیار جذابی دارد که در هیچ دستگاه دیگری دیده نمیشود و همین موضوع ممکن است خریداران زیادی را به آن جذب کند.
تمامی بخشهای این دستگاه با پرچمداران دیگر شرکتها قابل مقایسه هستند اما ممکن است در برخی زمینهها، عملکردی در حد آنها نداشته باشند. در اینجا باید یادآوری کنیم که قیمت Nothing Phone 2 تقریبا از تمامی پرچمداران دیگر کمتر است اما اگر شما به عملکرد خوب دستگاه اهمیت زیادی میدهید، بهتر است که در این بازه قیمتی به دنبال دستگاه دیگری باشید.
نظر شما در مورد ناتینگ فون ۲ چیست؟ آیا این دستگاه نسبت به پرچمداران دیگر ارزش خرید دارد؟ نظراتتان را در بخش کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.
مقاله مرتبط: بررسی ناتینگ فون ۱
واسه شرکتی که همش دو تا گوشی ساخته خدایش گوشی بدی نیست دستتون درد نکنه برای نوشتن بررسی خیلی جامع و خوب نوشتید.
سلام آرمین جان
ممنون از نظرت
کارل پی قبلا هم مدیرعامل شرکت وانپلاس بوده و حالا تجربیاتش رو به شرکت ناتینگ اورده.
به همین دلیل پیشرفتش چشمگیر بوده اما به نظر توی بازار ایران خوب عمل میکنه؟
آره فک کنم بتونه خوب فروش کنه اگر تبلیغات خوبی روش بشه تا بین مردم شناخته بشه و کسی دیگه نره گوشیا سامسونگ رو بخره.
ممکنه، ولی من فکر میکنم گوشیهای شرکتهای دیگه توی این بازه قیمتی ارزش خرید بالاتری دارن و بیشتر شناخته شدن
درسته
منم خودم تو رنج قیمتی ۴۰ ۵۰ تومن ترجیح میدم برم شیایومی بخرم که هم شناخته شدس هم سالیان سال کار میکنه برام.
نظرت در مورد سامسونگ چیه؟
چون بعضی افراد از رابط کاربری دستگاههای شیائومی راضی نیستن و به نظرشون تبلیغات دستگاههای شیائومی یکم زیاده
نه باتری درستی داره نه دوربین
فقط پردازنده خوبی داره به نظرم
سلام علیرضا جان
ممنون از دیدگاهت
کیفیت دوربین نسبت به قیمتش خوبه ولی در حد پرچمدارای دیگه بازار نیست.
بازم من فکر میکنم پوکو و شیائومی ارزش خرید بیشتری دارن.
با قیمت خیلی مناسب کلی امکانات بهت میدن که هیچ شرکت دیگه بهت نمیده
بعضی افراد توی این بازه قیمتی ترجیح میدن تا گوشیهای سامسونگ رو بخرن
چون نرمافزار دستگاههای شیائومی تبلیغات زیادی داره که میتونه بعضی وقتا اذیت کننده باشه
اما توی این بازه قیمتی، به نظرت کدوم گوشی شیائومی بهتره؟
قیمت این که هنوز تو ایران مشخص نیس اما با توجه به چیپ اسنپدراگون نسل ۸ که داره فکر نمیکنم زیر ۴۵ باشه. خب اگر قیمتش این حدودا باشه ترجیح میدم شیائومی ۱۳ پرو یا اولترا بخرم.
قیمتش توی بازار فعلا حدود ۴۰ میلیون تومان هستش
سری ۱۳ شیائومی گوشیهای خوبی هستن که تمرکز زیادی روی بخش دوربین دارن
اما نظرت راجع به سری S سامسونگ چیه؟
نمیدونم فقط من این حس رو دارم یا نه! چون فکر میکنم جز یه تغییر کوچیک تو پنل پشت و چراغاش دیگه تغییر خاصی نکرده.
سلام حسن جان
ممنون از نظرت
اتفاقا این نسل نسبت به نسل اول خیلی بهتر شده اما بخش عمدهای از تغییراتش داخلی بوده
حالا سختافزارش به دستگاههای پرچمدار نزدیکتر شده و تواناییش بالاتر رفته
سلام وقت بخیر
قیمتش این گوشی الان چنده؟
سلام سارا جان
قیمت دستگاه در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون تومان هستش اما احتمالا در چند ماه آینده کمی تغییر کنه
ممنون از بررسی خوبتون. امیدوارم هرچی زودتر بررسی گلکسی زد فورد ۵ بذارید که خیلی دوست دارم عملکرد و بنچمارکاشو ببینم
سلام امید جان
ممنون از نظرت
بررسی زد فولد ۵ هم به زودی توی سایت قرار خواهد گرفت
سلام وقتتون بخیر،
بررسی خوبی بود. قیمت گوشی چند؟ کدوم پاساژتون موجود شده؟
سلام بردیا جان
ممنون از نظرت
قیمت گوشی حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شده و همین حالا هم در مجتمع تجاری علاالدین موجود هستش
چقدر بد که تو ایران باید پول پرچمدار بدیم ولی گوشی میانرده بگیریم! واقعا جای تاسف داره.
سلام سپیده جان
ممنون از نظرت
ناتینگ فون ۲ تقریبا الان در دسته گوشیهای پرچمدار قرار میگیره ولی هنوزم نسبت به گوشیهای دیگه یکم ضعیفتره
برای مشخص شدن قیمت دقیق بهتره که تا زمان ورودش به بازار صبر کنیم
هیچ شگفتی خاصی دیده نمیشه که انقد از دم میزنن! اما بازم حداقل از شیائومی و ردمی و پوکو اینا خیلی بهتره!
سلام مهیار جان
ممنون از نظرت
طراحی خاص ناتینگ فون ۲ یکی از مزایای اصلیش نسبت به بقیه رقباس
اما از نظر کاربردهای روزمره، به نظرم هنوز با شرکتهای دیگه فاصله داره
سلام تشکر میکنم ازتون بابت بررسی خوبتون.
اخر بررسی اشاره کردین قیمتش از تمام پرچمداران کمتره اما از قیمتش چیزی نگفتین. الان قیمت ناتینگ ۱ ۱۷ میلیون. این یکی تا چقدر بالاتره؟ بقیه سایتارو دیدم گفتن ۳۵ تا ۴۰ تومن. اما سرچ گوگل علاالدین شما رو بهم نشون داد. اگر با پاساژ علاالدین ارتباط مستقیم دارین لطف کنین راهنمای خرید بذارید که کدوم فروشگاهتون موجود میشه
سلام مهدی جان
ممنون از نظرت
قیمت این دستگاه در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون تومان هستش که نسبت به بقیه پرچمدارا یکم بهتره
موجودی ناتینگ فون ۲ توی بازار فعلا خیلی محدوده اما به زودی تعدادشون توی بازار بیشتر میشه
اولین بار میبینم سایتتون کامنت داره واسه همین گفتم منم نظرم رو بگم.
واقعا گوشی خوبی ساخته ناتینگ! اما نکات منفی زیادی یکیشم ضد آب نبودنش
این یعنی همین الان به جای ناتینگ ۲ بری اس ۲۲ اولترا بخری برد کردی.
سلام رسول جان
ممنون از نظرت
پیشرفتهای زیادی توی این نسل به وجود اومده اما هنوزم ویژگیهای پرچمدار زیادی توی این دستگاه وجود نداره
کاملا با نظرت موافقم اما افرادی هستن که طراحی خاص این گوشی رو به شرکتهای دیگه ترجیح بدن
بسیار مفید و جامع بود با سپاس فراوان از شما من تونستم خیلی استفاده کنم
سلام مصطفی جان
ممنون از نظرت
خوشحالیم از اینکه از متن راضی هستید
لطفا اگه نظری در مورد این دستگاه دارید با ما به اشتراک بزارید
همون پاراگراف اول رو خوندم و به این نتیجه رسیدم بگم که اصلا مشکل من با همین طراحی خاص ناتینگ فون هستش.
ماژول دوربین خوبی هم که نداره.
نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نمیبینم.
قیمتش بیجهت ۲ برابر شده درحالی که می شه باهاش بهترینای شیائومی یا سامسونگ رو خرید.
سلام محمد جان
ممنون از نظرت
طراحی خاص ناتینگ فون افراد زیادی رو به خودش جذب میکنه و شاید بشه گفت که حتی باعث شده این گوشی سریعتر توی چشم بیفته
پیشرفت نسل دو نسبت به نسل اول زیاده اما ناتینگ نتونسته این موضوع رو توی طراحیش نشون بده
الان حتی میشه نسل دومش رو با دستگاههای پرچمدار مقایسه کرد
اما با این وجود، هنوزم خیلی از افراد مثل خودم، گوشیهای شرکتهای شناخته شدهتر رو ترجیح میدن
شما توی این بازه قیمتی کدوم گوشی رو ترجیح میدین؟
تو این بازه قیمتی اس ۲۱ و اس ۲۲ رو ترجیح میدم. خودمم الان اس ۲۱ دارم که راضیم ازش بخوام عوض کنم میرم اس ۲۳ اولترا میخرم که از نظر قیمتی شاید ۶ ۷ میلیون با ناتینگ فون ۲ فرق داره
کاملا درسته
افرادی که دوست دارن ناتینگ فون رو بخرن، جذب ظاهرش میشن و دوست دارن یه گوشی خاص داشته باشن
اما خب طبیعتا خرید دستگاههای پرچمدار سامسونگ میتونه انتخاب بهتری باشه
سری اس ۲۱ هم تا یک سال دیگه آپدیتهای نرمافزاری رو دریافت میکنه برای همین میتونی تا زمان عرضه اس ۲۴ یا حتی اس ۲۵ هم صبر کنی تا ویژگیهای بهتری داشته باشن
البته اینم بگم شیائومی هم خوبه
فکر کنم آیفون ۱۲ یا ۱۳ هم بشه خرید که خیلی از این بهتر باشه
شیائومی هم گوشی خوب زیاد داره اما بعضی وقتا ایرادات نرمافزاریش آزار دهندس
خرید آیفون یا اندروید یه موضوع سلیقهای هستش و بستگی به نوع استفادتون از گوشی داره
من شخصا اندروید رو ترجیح میدم چون آزادی عمل بیشتری داره
گوشی باحالیه… از نظر طراحی متفاوته و با وجود این که تازه وارد بازار شده ولی حرف برا گفتن داره.
به نظرم مهم ترین نقطه قوتش پردازندشه. دوربین با کیفیتی هم داره.
سلام دوست عزیز
ممنون از نظرت
کلا یکی از نقاط قوت محصولات ناتینگ، طراحی خاصشونه
تجربیات کارل پی از وانپلاس هم توی رشد این شرکت خیلی تاثیر گذار بوده
در کل اگه قصد داشته باشی توی این رنج قیمتی گوشی بخری، ناتینگ رو انتخاب میکنی؟
ویدیو انباکس اینستا دیدیم از اونجا هم اومدیم بررسی خوبتون رو خوندیم. خیلی ممنون از زحمات تیم علاالدین.
نقطه قوت این گوشی به نظر من کیفیت دوربینش که ۴k تا ۶۰ فریم میگیره. نقطه ضعفشم ضد آب نبودن و اسپیکر ضعیفشه. شرکتی که پرچمدار میزنه اصطلاحا ولی ضد آب نیست خیلی براش بد میشه. الان دیگه میانرده های سامسونگ و شیائومی و خیلیای دیگه ضد آب هستن.
سلام مسعود جان
ممنون از نظرت
دوربین ناتینگ فون ۲ عملکرد خوبی داره اما توی این بازه قیمتی، دستگاههای دیگهای هم هستن که عملکردشون بهتر باشه
ضد آب نبودنش هم واقعا توی این رنج قیمت ناامید کنندس
خودت اگه قصد خرید گوشی با این قیمت داشته باشی، انتخابت کدوم دستگاهه؟
فقط خواستم بگم خیلی برام جالب بود که بررسی صفر تا صدی نوشته شد با جزئیات کامل
دوم اینکه اشکال نگارشی خیلی کم داشت، برای همین تونستم تحمل کنم تا آخر بخونمش.
خود گوشی واقعا خوشگله… خیلی دوست دارم بخرمش ولی بعد پشمیون بشم.
سلام فرزانه جان
ممنون از نظرت
یکی از مهمترین جنبههای ناتینگ فون ۲، ظاهر جذابشه
اما شرکت ناتینگ هنوز امتحانش رو پس نداده و بهتره که توی این بازه قیمتی، پرچمدارای شرکتهای دیگه رو بخرید
نظرت در مورد اس ۲۲ اولترا سامسونگ چیه؟
ناتینگ و اس۲۳ اولترا فکر نمیکنم از نظر قیمتی فرق زیادی داشته باشه. خب اگر واقعا بخوام بخرم حتما اس ۲۳ اولترا رو انتخاب میکنم، ولی خب ناتینگ فونم دوست دارم.
تمامی مشخصات اس ۲۳ اولترا از ناتینگ فون ۲ بهتره اما همینجوری که خودت گفتی، طراحیش اینقد جذابه که میتونه بازم کاربرو جذب کنه
مشکل اینجاست که شرکتهای دیگه دست از نوآوری کشیدن
درک نمیکنم چرا به طراحی این گوشی میگن خاص در صورتی که نه خاص نه قشنگ. مثل گوشی قدیمیا می مونه که انگار درش باز کردی. امکانات خاصیم نداره
سلام مهرشاد جان
در مقایسه با دستگاههای دیگه بازار باید گفت که ناتینگ فون ۲ طراحی خاصتری داره نسبت به بقیه و این موضوع میتونه کاربرا رو جذب کنه
اما طبیعتا، خرید دستگاههای پرچمدار از شرکتهای مطمئنتر میتونه گزینه بهتری باشه
از ایفون تقلید کرد ولی زمین تا اسمون فاصله داره… در کالبد چیشه این اخه
سلام رادین جان
به دلیل شباهت زیاد نسل اول ناتینگ فون به آیفون ۱۲، خیلی از افراد این برند رو به عنوان نسخه اندروید آیفون میشناسن
ولی طبیعتا تفاوتهای زیادی بین این دو دستگاه وجود داره
ناتینگ به نظرم آینده خوبی مثل شیائومی در انتظارشه.
گوشی با کیفیت و قیمت مناسب.
سلام علیرضا جان
ممنون از نظرت
شرکت ناتینگ شروع خوبی داشته ولی توی نسل دوم نظرات کاربرا متفاوته
نظرت در مورد افزایش قیمتش چیه؟
با ۵۰ میلیون میشه وان پلاس ۱۱ خرید یا سامسونگ اس ۲۲ و اس ۲۳ خرید!! چرا باید پول داد به این؟ چون پشتش چراغ داره؟
سلام ناصر جان
کاملا درسته
کاربر ساده ترجیح میده یه دستگاه بهتر از برند معتبرتری بخره اما بعضی کاربرا هستن که ظاهر ناتینگ فون ۲ رو خیلی دوست دارن
در حقیقت همین طراحی خاص باعث شناخته شدن ناتینگ توی بازار شده و کاربرای زیادی رو جذب کرده
اما انتخاب خودت بین وانپلاس ۱۱ و گلکسی اس ۲۳ کدومه؟
چند روز پیش ناتینگ فون ۱ رو از نزدیک دیدم و واقعا خیلی خوشگل بود. حالا اینجا میبینم ۲ رو هم بررسی کردیم و کلی عکسای خوشگل ازش گذاشتین. چقدر دلم میخواست پول داشتم هرچی گوشی تو دنیا هست رو یکی از هر کدومش بخرم 😔
سلام سارا جان
ممنون از نظرت
اگه قرار بود فقط یه گوشی بخری، انتخابت کدوم بود؟