سامسونگ در سال جدید میانردههای جذابی را وارد بازار کرده است و حالا قصد داریم به بررسی سامسونگ گلکسی A24 در تحریریه علاالدین بپردازیم که عضو جدید این خانواده محسوب میشود.
میتوان گفت که امسال بدون شک جذابترین سال برای میانردههای سری گلکسی A محسوب میشود. تمامی دستگاهها در سری Ax4 با طراحی جدیدی عرضه شدهاند که آنها را به دستگاههای پرچمدار نزدیکتر میکند. البته ارتقاهای این سری فقط به طراحی محدود نمیشود و تغییراتی هم در بخش سختافزاری آنها بهوجود آمده که میتواند تفاوتهای آنها را نسبت به گذشته بیشتر کند. در ادامه قرار است به بررسی گلکسی A24 بپردازیم که عضو جدید این خانواده محسوب میشود و با قیمتی اقتصادی وارد بازار شده است.
تجربه جعبه گشایی گلکسی A24 از همان ابتدا کمی ناامید کننده به نظر میرسد. جعبه این دستگاه درست مثل تمامی محصولات جدید سامسونگ بسیار باریک شده و در نگاه اول متوجه حذف آداپتور آن میشوید. درست مثل تمامی دستگاههای جدید سری گلکسی A در سال ۱۴۰۲، آداپتور شارژ از جعبه حذف شده و باید به صورت جداگانه برای خرید شارژر هزینه کنید. پس از باز کردن در، گوشی در بخش بالایی جعبه قرار گرفته و زیر آن یک جعبه دیگر قرار دارد.
سامسونگ در جعبه Samsung A24 دفترچههای راهنما و کابل شارژ USB-C را قرار داده و سوزن سیمکارت هم در بخش بالای آن قرار دارد. جعبه دستگاه بسیار ساده است و هیچ ویژگی خاصی ندارد که یکی از نکات منفی در مورد گلکسی A24 به شمار میرود. این در حالی است که شیائومی معمولا گوشیهایش را به همراه آداپتور پر سرعت شارژ و قاب عرضه میکند.
اگر تصور میکنید که تمامی دستگاههای جدید سری گلکسی A ظاهر مشابهی دارند، حق با شماست. سامسونگ امسال تلاش کرده تا طراحی دستگاههای میانرده خودش را به طراحی سری گلکسی S23 نزدیک کند اما نکته جالب اینجاست که این اتفاق برای تمامی دستگاههای این سری افتاده و شباهت آنها به حدی زیاد است که اگر گلکسی A24 را از دور ببینید، در ابتدا ممکن است آن را با گلکسی S23 اشتباه بگیرید.
این موضوع میتواند هم مثبت باشد و هم منفی؛ چرا که با پرداخت مبلغ کمتری میتوانید یک گوشی با زبان طراحی پرچمدارهای سامسونگ داشته باشید. از طرفی هم عدم تفاوت در طراحی و پیروی از یک زبان طراحی برای خریداران گوشیهای پرچمدار خیلی خوشایند نیست.
سامسونگ در لبه پایینی دستگاه اسپیکر مونو، درگاه شارژ USB-Type C، جک 3.5 میلی متری صدا و میکروفون را قرار داده است. در لبه سمت راست نیز میتوانید شاهد دکمههای کنترل صدا و دکمه پاور که با حسگر اثر انگشت ادغام شده، باشید.
شیار سیم کارت Samsung A24 سامسونگ در لبه سمت چپی قرار دارد و دستگاه به صورت همزمان از دو سیم کارت نانو به همراه یک کارت حافظه جانبی micro SD پشتیبانی میکند. بدنه و پنل پشتی Galaxy A24 از جنس پلاستیک است. اما برخلاف گذشته با توجه به خوش ساخت بودن گوشی، اصلا احساس بی کیفیت بودن به شما نمیدهد. علاوه بر این سامسونگ پنل پشتی را به صورت شفاف طراحی کرده است که احساس شیشه ای بودن را به کاربر القا می کند. از این رو اثر انگشت به میزان زیادی به روی پنل پشتی جذب می شود. ستاپ دوربین سه گانه پشتی گلکسی A24 نیز برای ما طراحی ستاپ سه گانه دوربین گوشی های سری Galaxy S23 را تداعی می کند.
بعد از دوربین پشت دستگاه نوبت به دوربین سلفی می رسد. سامسونگ مانند سال گذشته دوربین را در مرکز صفحه نمایش قرار داده است و بریدگی دوربین نیز درون ناچ قطره ای قرار دارد. اگر با دقت زیادی به این دوربین نگاه کنیم، متوجه انحنای کمتر ناچ نسبت به نسل گذشته خواهیم شد.
ابعاد گوشی | ۸.۳×۷۷.۶×۱۶۲.۱ |
وزن گوشی | ۱۹۵ |
جنس قاب پشتی | پلاستیک |
جنس بدنه | پلاستیک |
سامسونگ، گلکسی A24 را در سه رنگ مشکی (Black)، سبز لیمویی (Lime Green)، آبی (Blue gradient) و قرمز تیره (Dark red) عرضه کرده است. طبق ادعای سامسونگ A24 دارای وزن ۱۹۵ گرمی است. ما در اندازه گیریهای خود نیز به عدد 194.2 گرم رسیدیم. از این رو نمی توان Galaxy A24 را جزو گوشیهای سبک به شمار آورد. اما در مقابل پس از در دست گرفتن گلکسی A24 اصلا احساس سنگین بودن به شما دست نمیدهد.
در مجموع از نظر طراحی، سامسونگ گلکسی A24 پیشرفت خوبی نسبت به نسل گذشته دارد و طراحی یکی از نقاط مثبت این گوشی و سایر گوشی های سری A امسال سامسونگ است. پس به راحتی می توان گفت که اگر به دنبال یک گوشی با طراحی خوب هستید و بودجه خیلی زیادی ندارید، A24 یک انتخاب مناسب برای شما است.
بعد از طراحی، صفحه نمایش گلکسی A24 را میتوان به عنوان یکی از نقاط مثبت این گوشی به حساب آورد. چراکه سامسونگ از یک پنل 6.5 اینچی سوپر امولد با نرخ تازه سازی یا رفرش ریت ۹۰ هرتزی در Galaxy A24 استفاده کرده است. این پنل برای یک گوشی میان رده کاملا مناسب است. چون نرخ تازه سازی پایینی ندارد و رنگها نیز با دقت بالایی نمایش داده می شوند.
علاوه بر دقت بالای رنگهای نمایش داده شده، دامنه رنگی رنگها نیز بالا است. این نمایش خوب رنگها به دلیل استفاده از پنل Super AMOLED درون Galaxy A24 است. همچنین استفاده از پنل سوپر امولد باعث شده تا عمق رنگ مشکی بالا باشد. از این رو میتوان گفت که در این رنج قیمتی، گلکسی A24 کاملا مناسب پخش فیلم است.
نرخ تازه سازی ۹۰ هرتزی صفحه نمایش دستگاه نیز درون بخش تنظیمات قابل تغییر است. از این رو در صورتی که نیاز به شارژدهی بیشتری دارید و از نرخ تازه سازی محتوا بالا استفاده نمیکنید، به راحتی میتوانید درون تنظیمات این عدد را به روی ۶۰ هرتز تنظیم کنید.
نوع پنل | سوپر امولد |
اندازه صفحه | ۶.۵ اینچ |
رزولوشن | ۱۰۸۰×۲۳۴۰ |
تراکم پیکسلی | ۳۹۶ |
نرخ به روز رسانی | ۹۰ هرتز |
صفحه نمایش Samsung A24 دارای رزولوشن 1080*2340 پیکسل است. این عدد تراکم پیکسلی 396ppi را به کاربر خروجی میدهد. درصد صفحه نمایش به بدنه درون A24، برابر با 82.4 درصد است که برای یک میان رده مناسب است. اما در مقایسه با سال گذشته، این عدد تقریبا بدون تغییر باقی مانده است و حاشیههای صفحه نمایش به همان میزان است. نسبت طول به عرض صفحه نمایش Galaxy A24 نیز برابر با 19.5:9 است.
از نظر روشنایی صفحه نمایش گلکسی A24 دارای روشنایی ۱۰۰۰ نیت است. از این رو محتوای صفحه نمایش در محیطهای با نور زیاد و یا زیر نور مستقیم آفتاب به راحتی قابل مشاهده است. اما طبیعی است که نباید انتظار روشنایی خیلی زیاد یک گوشی پرچمدار را از این دستگاه داشته باشید.
درون تنظیمات گوشی نیز سامسونگ مثل گذشته تنظیماتی برای تغییر حالت رنگی در نظر گرفته است. شما میتوانید درون این تنظیمات حالت رنگی صفحه نمایش را به روی دو حالت Vivid و Naturale قرار دهید. درون حالت Vivid رنگ ها اندکی پر رنگ تر نمایش داده می شوند و زندهتر هستند. همچنین درون این حالت شما شاهد گزینه تغییر گرم یا سرد بودن رنگها و گزینه تنظیمات بیشتر نیز هستید که با انتخاب آن میتوانید میزان نمایش سه رنگ اصل یعنی سبز، قرمز و آبی را تغییر دهید.
در مجموع Samsung Galaxy A24 از نظر صفحه نمایش عملکرد مناسبی دارد. از این رو اگر به دنبال یک گوشی با صفحه نمایش مناسب برای فیلم دیدن و یا اجرای بازی هستید، باز هم گلکسی A24 انتخاب مناسبی برای شما است.
سامسونگ برخلاف سال گذشته، از یک ستاپ دوربین سه گانه برای گلکسی A24 استفاده کرده است. این در حالی است که ما در Galaxy A23 شاهد ۴ دوربین بودیم. به نوعی میتوان گفت سامسونگ در نسل بعدی این گوشی تصمیم به حذف یک دوربین اضافی را گرفته و این دوربین اضافی، دوربین تشخیص عمق است.
رزولوشن دوربینها | ۵۰و۵و۲ مگاپیکسل |
کیفیت فیلم برداری | 1080p@30fps, gyro-EIS |
امکانات دوربین اصلی | PDAF, OIS |
با این حساب ما در گلکسی A24 شاهد دوربین اصلی واید با دیافراگم 1.8 و رزولوشن ۵۰ مگاپیکسل هستیم. البته به گفته سامسونگ این دوربین دارای لرزشگیر اپتیکال یا OIS نیز هست. همچنین دوربین ۵ مگاپیکسلی اولتراواید با دیافراگم 2.2 و پهنای دید ۱۲۳ درجه و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم 2.4 نیز ستاپ دوربین پشت گلکسی A24 را تکمیل میکنند.
تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی Galaxy A24 4G در نور روز کیفیت مناسبی دارند. از این رو میتوان گفت در شرایط نوری مناسب شما میتوانید تصاویر را با جزئیات مناسب و نویز کم ثبت کنید. علاوه بر این سامسونگ امکان زوم تا ۱۰ برابر را نیز درون رابط کاربری دوربین قرار داده است و تا زوم ۲ برابری افت کیفیت درون تصاویر ثبت شده خیلی اندک است.
برخلاف دوربین اصلی، دوربین اولتراواید خیلی جای تعریف ندارد. چراکه درون تصاویر ثبت شده با این دوربین شاهد کیفیت پایینتر و جزئیات کمتر هستیم. همچنین دامنه رنگی تصاویر ثبت شده با این دوربین اندکی پایینتر از دوربین اصلی است و رنگها نیز پررنگ تر از حالت عادی ثبت میشوند.
شاید تصور کنید با توجه به ۲ مگاپیکسلی بودن دوربین ماکرو گلکسی A24، تصاویر ثبت شده در حالت ماکرو بیکیفیت هستند، اما این موضوع اصلا درست نیست و دوربین ماکرو با این حال می تواند تصاویر ماکرو خوبی ثبت کند. البته نباید انتظار ثبت تصاویر ماکرو بیعیب و نقص و با جزئیات بالا را از این لنز داشته باشید. اما تصاویر ثبت شده جزئیات نسبتا مناسبی دارند و به راحتی قابل استفاده هستند.
پس از بررسی سه دوربین اصلی Samsung Galaxy A24، نوبت به بررسی حالت پرتره میرسد. تصاویر ثبت شده در حالت پرتره A24 کیفیت مناسبی دارند و حتی با توجه به نبود دوربین تشخیص عمق، Galaxy A24 میتواند با دقت مناسبی انسان را از سوژه پشت تصویر جدا کند و افکت پرتره را به آن اضافه کند. میزان تار شدن تصاویر پرتره نیز درون رابط کاربری و پیش از ثبت تصویر، قابل تغییر است.
درون رابط کاربری دوربین، سامسونگ حالت عکاسی Pro یا حرفهای، حالت عکاسی از غذا، حالت شب و حالت Hyperlapse را قرار داده است. همچنین درون رابط کاربری دوربین شما میتوانید حالت فیلمبرداری صحنه آهسته یا Slow Motion را نیز پیدا کنید. وجود این قابلیت درون گوشی میان رده یک نقطه مثبت برای دوربین به حساب میآید. ویدیوهای ثبت شده در این حالت کیفیت قابل قبولی دارند و A24 تا حد مناسبی امکان آهسته کردن ویدیوهای ضبط شده در این حالت را به کاربر میدهد.
از نظر فیلمبرداری نیز سامسونگ امکان فیلمبرداری با کیفیت 1080 و فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه را درون Galaxy A24 قرار داده است و خبری از کیفیت بالاتر نیست. ویدیوهای ضبط شده در این حالت دارای کیفیت مناسب و قابل قبولی هستند و جزئیات را تا حد مناسبی نشان میدهند. اما نباید توقع زیادی از حالت فیلم برداری دوربین اصلی داشته باشید. اگرچه نسبت به 1080 بودن ویدیوها، کیفیت خروجی مناسب است.
در مجموع Samsung A24 در رنج قیمتی خود دوربین مناسبی دارد و این موضوع ارزش خرید این دستگاه را بالا میبرد. اگرچه در رنج قیمتی حدود ۸ میلیون تومان تقریبا رقابت دستگاها از نظر عکاسی و دوربین نزدیک است. اما اگر بخواهیم این دستگاه را با رقیب خود یعنی ردمی نوت ۱۱ که قیمت پایینتری نیز دارد مقایسه کنیم، به بهتر بودن دوربین Galaxy A24 پیخواهیم برد. البته اختلاف بین دوربین این دو دستگاه کم است و تنها اندکی تصاویر ثبت شده با A24 در مقایسه با Redmi Note 11 دارای جزئیات بیشتری است.
رزولوشن دوربین | ۱۳ مگاپیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | 1080p@30fps, gyro-EIS |
یکی از ارتقاهای گلکسی A24 4G نسبت به نسل گذشته خود، ارتقا در دوربین سلفی است. چراکه سال گذشته سامسونگ از یک دوربین ۸ مگاپیکسلی برای دوربین نسل گذشته این گوشی استفاده میکرد. اما امسال شاهد استفاده از یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم 2.2 به عنوان دوربین سلفی A24 هستیم.
از این رو تصاویر ثبت شده با این دوربین کیفیت مناسب و قابل قبولی دارند و تصاویر ثبت شده قابل استفاده هستند. اما در مقایسه با دوربین اصلی، تصاویر اندکی از کیفیت و جزئیات پایینتری برخوردار هستند. نکته مثبت این دوربین نزدیک بودن تصویر ثبت شده به تصویر ثبت شده با دوربین اصلی است. از این رو شاهد تغییر در دامنه رنگی تصاویر بین دوربین اصلی و دوربین سلفی نیستیم.
تصاویر پرتره ثبت شده با دوربین سلفی A24 دارای کیفیت مناسبی هستند و دستگاه به خوبی میتواند سوژه و لبههای آن را تشخیص دهد. میزان تار شدن پشت سوژه در تصاویر پرتره کاملا مناسب است و شما میتوانید این میزان را تغییر دهید.
در حالت فیلم برداری نیز این دوربین مانند دوربین اصلی امکان ثبت ویدیوهای با کیفیت 1080 و فریم ریت ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. خروجی ویدیوهای ثبت شده با دوربین سلفی نیز مانند ویدیوهای ثبت شده با دوربین اصلی است. از این رو میتوان گفت که عملکرد سامسونگ در انتخاب دوربین سلفی نیز مناسب است.
نام تراشه | هلیو G99 |
تعداد هسته ها | ۸ |
معماری تراشه | ۶ نانومتری |
پشتیبانی از کارت حافظه | microSDXC |
سامسونگ امسال برخلاف سال گذشته، از تراشه شرکت مدیاتک درون گلکسی A24 استفاده کرده است. این در حالی است که سال قبل شاهد استفاده از تراشه اسنپدراگون ۶۹۵ در این دستگاه بودیم. اما امسال قلب تپنده A24 را تراشه Helio G99 مدیاتک با معماری ۶ نانومتری تشکیل میدهد. سامسونگ، Galaxy A24 4G را با حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت و در سه نسخه با حافظه های رم متفاوت ۴، ۶ و یا ۸ گیگابایتی عرضه کرده است. از این رو کاربر با توجه به نیاز خود میتواند نسخه مناسب را انتخاب کند.
فرکانس تراشه هلیو G99 از نسل قبل خود کمتر است. اما بر خلاف تصور شاهد عملکرد مناسب این تراشه در گلکسی A24 هستیم. چرا که با استفاده از این تراشه نرم افزارهای مختلف به روانی روی دستگاه اجرا میشوند. همچنین حین اجرای بازیها نیز شاهد افت کیفیت نیستیم. این موضوع قدرت خوب تراشه Helio G99 را نشان می دهد.
اجرای روان و با گرافیک مناسب بازیها در حالی است که ما نسخه با حافظه رم ۴ گیگابایتی این گوشی را بررسی کردیم. از این رو اگر نسخه با رم بیشتری تهیه کنید، دستگاه راحت تر از پس اجرای نرم افزارهای سنگین بر میآید و اجرای همزمان نرم افزارها نیز بی عیب و نقصتر خواهد بود.
میزان گرمای تولید شده سخت افزار A24 حین اجرای نرم افزارهای سنگین نیز پایین است. در آزمایشهای ما دمای دستگاه به ۴۰ درجه سانتی گراد نرسید که این موضوع برای یک میان رده فوق العاده است.
ما برای بررسی سخت افزار Galaxy A24 بازیهای مختلف و سنگینی را به روی این گوشی اجرا کردیم و نتایج بدست آمده برخلاف انتظار ما، کاملا مطلوب بود. چرا که A24 توانست به راحتی از پس اجرای روان این بازیها بر بیاید. برای مثال ما توانستیم بازی کالاف دیوتی موبایل را به روی گزینه گرافیک Medium و گزینه فریم ریت High اجرا کنیم که بیشترین حالت ممکن درون تنظیمات بازی بود.
با این تنظیمات، در هر دو حالت مالتی پلیر و بتل رویال شاهد اجرای کاملا روان بازی با گرافیک خوب بودیم. فریم ریت دستگاه حین اجرای این بازی حدود ۸۵ الی ۸۸ فریم بر ثانیه بود. دمای دستگاه در بیشترین حالت ۳۸ درجه سانتی گراد اندازه گیری شد که کاملا مناسب است.
در اجرای بازی آسفالت نیز نتایج مشابه بود. چراکه ما این بازی را نیز با وجود گرافیک بالا و سنگین بودن، به روانی اجرا کردیم و در کمال تعجب علاوه بر بدون لگ اجرا شدن بازی، گرافیک بازی نیز کاملا مناسب بود و اصلا احساس کار کردن با یک گوشی ضعیف با تراشه میان رده به شما دست نمیدهد. البته اگر از بازی خارج شوید، شروع مجدد بازی اندکی زمان بر است و در ابتدای اجرای بازی ممکن است به میزان غیر ملموسی شاهد کندی باشید.
حین اجرای بازی Asphalt 9، فریم ریت نمایش داده شده صفحه نمایش بین ۸۱ الی ۸۶ فریم بر ثانیه بود. دمای دستگاه نیز در بیشترین حالت ۳۹ درجه سانتی گراد اندازه گیری شد.
در مجموع شاید Samsung Galaxy A24 به روی کاغذ عملکرد مناسبی نداشته باشد، اما در واقعیت اینطور نیست. چراکه شاهد اجرای بازیها با گرافیک بالا و تقریبا بدون لگ هستیم که این موضوع عالی است. پس به راحتی میتوان گفت که گلکسی A24 4G از نظر گیمینگ در رنج قیمتی حدود ۸ الی ۹ میلیون تومان یک انتخاب مناسب است.
امتیاز گلکسی A24 در بنچمارکها مناسب بود و این گوشی در تستهای اجرا شده توانست عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد. به طوری که ما در آزمایشهای خود توانستیم در نسخه 9.5.6 بنچمارک Antutu امتیاز 262799 را ثبت کنیم. البته درون این عدد امتیاز بخش GPU حساب نشده و از این رو امتیاز کسب شده شاید اندکی پایین به نظر بیاید.
درون نسخه 6.1.0 بنچمارک Geekbench و در تست CPU ما توانستیم امتیاز 723 را در بخش پردازش تک هستهای و امتیاز 1856 را در بخش پردازش چند هستهای ثبت کنیم. این امتیازها و امتیاز چند بنچمارک دیگر که در ادامه آنها را مشاهده میکنید، عملکرد مناسب پردازشی این گوشی را نشان میدهد.
برای سنجش سرعت حافظه دستگاه هم از دو بنچمارک Antutu و CPDT استفاده کردیم که نتایج آن را میتوانید در زیر مشاهده کنید.
این اعداد مناسب به اینجا ختم نمیشود. چراکه هنوز یکی از اصلی ترین تستها که سنجش پایداری دستگاه در پردازش سنگین و طولانی مدت هست، باقی مانده است. از این رو ما تست Wild Life Extreme Stress Test بنچمارک 3DMark را به روی گلکسی A24 اجرا کردیم و به درصد پایداری 97.7 درصد رسیدیم که برای یک میان رده فوق العاده است. بنابراین به سادگی میتوان گفت که Galaxy A24 در پردازشهای سنگین و طولانی مدت افت عملکرد خیلی پایینی دارد.
گلکسی A24 دارای یک اسپیکر مونو در لبه پایینی خود است. از این رو برخلاف برخی رقبای این گوشی مانند ردمی نوت ۱۱ خبری از اسپیکر استریو در این گوشی نیست. کیفیت صدای خارج شده از اسپیکر A24 نیز معمولی است و نباید از آن توقع زیادی داشته باشید. چراکه اسپیکر مونو به خوبی از پس پخش صداهای شلوغ و یا با بیس زیاد برنمیآید. پس اگر در این رنج قیمتی به دنبال یک گوشی با توانایی پخش مناسب صدا هستید، Galaxy A24 4G سامسونگ یک انتخاب مناسب برای شما نیست.
نکته منفی که ممکن است هنگام استفاده از اسپیکر دستگاه اندکی شما را اذیت کند، لرزش قاب پشتی هنگام پخش صداهای بلند است. این موضوع بیشتر هنگام اجرای بازی که دستگاه را در دست دارید، ممکن است شما را اذیت کند.
میان رده امسال سری A2x سامسونگ، از نظر سنسورهای تعبیه شده درون دستگاه نیز امتیاز مناسبی میگیرد. چراکه سامسونگ از تمام سنسورهای مورد نیاز برای یک میان رده در این دستگاه استفاده کرده است و ما شاهد حسگرهای شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب نما و حسگر تشخیص مجاورت درون این گوشی هستیم.همچنین گلکسی A24 دارای وایفای دو کاناله به همراه بلوتوث نسل 5.3 است.
A24 نیز مانند سایر گوشیهای میان رده امروز بازار از دو شیوه رایج تشخیص اثر انگشت و تشخیص چهره با دوربین سلفی برای احراز هویت استفاده میکند. طبیعی است که تشخیص چهره با توجه به استفاده از دوربین سلفی خیلی قابل اعتماد نیست. اما در صورت فعال کردن این حالت دستگاه با سرعت مناسب و خوبی می تواند قفل دستگاه را باز کند.
عملکرد حسگر اثر انگشت نیز مناسب است و دستگاه با دقت بالا و سرعت خوبی میتواند قفل را باز کند. البته نباید انتظار سرعت تشخیص خیلی زیاد را از این سنسور داشته باشید.
نام ونسخه رابط کاربری | One UI 6 |
نسخه اندریود | ۱۳ |
سامسونگ امسال گلگسی A24 را با اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5.1 روانه بازار کرده است. از این رو خیالمان از بهروز بودن نرمافزار دستگاه راحت است. سامسونگ در بخش خبری سایت خود به پشتیبانی نرمافزاری از Galaxy A24 اشاره کرده است. به گفته سامسونگ، این شرکت تصمیم به ارائه بهروزرسانی سیستم عامل تا ۴ نسل و ارائه بهروزرسانی امنیتی تا ۵ سال را برای این گوشی دارد.
رابط کاربری Samsung A24 نیز مانند سایر دستگاههای با رابط کاربری One UI 5.1 است و ویژگی متمایزی ندارد. عملکرد رابط کاربری نیز کاملا مناسب است و شما بدون لگ و روان میتوانید بین نرم افزارها و منوها جابهجا شوید. البته حین اجرای پردازشهای سنگین ممکن است اندکی شاهد کندی یا لگ باشید که این موضوع طبیعی است. البته همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، نسخهای که ما برای بررسی در اختیار داریم، نسخه با حافظه رم ۴ گیگابایت این گوشی است. از این رو طبیعی است که در سایر نسخهها کمتر شاهد لگ و یا کندی باشیم.
حجم | ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت |
سرعت شارژ سیمی | ۲۵ وات |
شارژر در جعبه | کابل شارژ |
امسال هم باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی انتخاب سامسونگ برای میان رده سری A2x بوده است. A24 با استفاده از این باتری شارژدهی خوبی دارد. ما در تستهای خود نیز به این موضوع پی بردیم. چرا که Galaxy A24 پس از اجرای حدود ۱۶ دقیقه بازی، افت شارژ ۴ درصدی را ثبت کرد. از این رو می توان گفت در پردازش های سنگین و طولانی مدت، A24 میتواند حدود ۶ ساعت و نیم دوام بیاورد که کاملا مناسب است.
علاوه بر حجم باتری، سامسونگ امسال سرعت شارژ A24 را نیز تغییر نداده است و امسال هم شاهد سرعت شارژ ۲۵ واتی برای این گوشی هستیم. این در حالی است که همچنان رقبا از سامسونگ پیشی گرفته اند و ردمی نوت ۱۱ با قیمت کمتر سرعت شارژ ۳۳ واتی را به کاربر ارائه میدهند. البته افزایش سرعت شارژ از ۱۵ وات به ۲۵ وات در گوشیهای میان رده سامسونگ مشکل کند شارژ کردن را تا حدی برطرف میکند.
از این رو میتوان گفت که اگر به دنبال یک گوشی میان رده با شارژدهی مناسب هستید، Galaxy A24 4G سامسونگ یک انتخاب مناسب برای شما است.
در مجموع شاید روی کاغذ Galaxy A24 4G رقیبهای زیاد و ارزانتری داشته باشد، اما در عمل این گوشی ارزش خرید بالاتری دارد؛ چراکه اگر کیفیت ساخت بالاتر سامسونگ و برتریهای اندک این گوشی نسبت به رقبای خود در این رنج قیمتی را در نظر بگیریم، گلکسی A24 میتواند انتخاب مناسبی برای بسیاری از کاربرانی باشد که نیاز به یک گوشی خوش ساخت در رنج قیمتی حدود ۸ تا ۹ میلیون تومان دارند تا از آن برای چندین سال با خیال راحت استفاده کنند.
نظر شما درباره ارزش خرید و طراحی A24 4G چیست؟ آیا حاضر به خرید گلکسی A24 هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.