پس از استقبال کاربران از سری نوت 11، شیائومی تصمیم گرفته تا این سری را یک پله ارتقا دهد و دوباره سهم بازار میانردهها را به دست بگیرد. سری نوت 11 در مدلهای متعددی عرضه شد تا بتواند تمامی بخشها را با قیمتهای مختلف پوشش دهد و آمار فروش خود را بالاتر ببرد و ظاهرا سری نوت 12 هم از همین روش استفاده میکند. در این مقاله قرار است به بررسی بهترین و گرانترین دستگاه در سری نوت 12 بپردازیم. با بررسی شیائومی ردمی نوت 12 پرو پلاس با ما همراه باشید.
Redmi Note 12 Pro Plus مشخصات بسیار جذابی دارد که میتواند هرکاربری را به خود جذب کند اما نکته اینجاست که این دستگاه به عنوان میانرده وارد بازار میشود و قیمت رقابتی دارد. در میان مشخصات این دستگاه میتوان به دوربین اصلی 200 مگاپیکسلی، شارژر 120 واتی، صفحه نمایش 6.67 اینچی اولد با نرخ بروزرسانی 120 هرتزی و بدنه شیشهای اشاره کرد.
گوشیهای شیائومی همیشه نسبت به دستگاههای دیگر، از جعبههای کاملتری برخوردارند و این موضوع در مورد Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus هم صدق میکند. جعبه این دستگاه مشکی رنگ است و نام دستگاه با فونت طلایی روی آن نوشته شده است. همچنین روی این جعبه، برخی از مشخصات شاخص دستگاه هم نوشته شده که شامل سنسور 200 مگاپیکسلی دوربین و توان شارژ 120 واتی میشود.
در بخش بالای جعبه یک جعبه کوچکتر وجود دارد که قاب شفاف را به همراه دفترچههای راهنما در خود جای داده است. در بخش پایین این جعبه خود دستگاه وجود دارد. در آخرین بخش هم شاهد قرارگیری آداپتور و کابل شارژ هستیم. اما این آداپتور با تکنولوژی GaN ساخته شده و میتواند دستگاه را با توان 120 وات شارژ کند. کابل شارژ هم ضخامت زیادی دارد و از جریانهای 6 آمپری پشتیبانی میکند.
تجربه جعبه گشایی شیائومی ۱۲ پرو پلاس را میتوان از تمامی میانردههای دیگر بازار بهتر دانست. زیرا این جعبه با تمامی لوازم مورد نیاز شما عرضه میشود و نیازی نیست که برای خرید آنها به صورت جداگانه هزینهای را بپردازید. روی صفحه نمایش هم یک لایه محافظ ضد خش قرار گرفته که مقاومتی در برابر ضربات ندارد و به شما پیشنهاد میکنیم آن را تعویض کنید.
میتوان ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس را مشابه به تمامی دستگاههای دیگر در این سری دانست. طراحی این دستگاه از همان زبان همیشگی پیروی میکند و تفاوت ظاهری خاصی میان آن و دستگاههای دیگر این سری وجود ندارد. قاب پشت و جلوی دستگاه از شیشه ساخته شده اما شیائومی برای محافظت بیشتر از صفحه نمایش، آن را با گوریلا گلس 5 پوشانده است.
برخلاف نوت ۱۲ پرو، در مدل پلاس از شیشه مات برای پوشش قاب پشتی استفاده شده که تغییر خوبی محسوب میشود. این قاب اثرانگشت کمتری را جذب میکند اما این مشکل به صورت کامل حل نشده و همچنان شاهد جذب اثرانگشت هستیم. در بخش پایین این قاب لوگو ردمی و استانداردهای دستگاه قرار گرفته و ماژول دوربین هم در بخش بالای این قاب قرار دارد. ماژول مستطیل شکل دوربین هم از پوشش مات استفاده میکند و سه لنز را در خود جای داده است.
دو لنز در این ماژول اندازه بزرگتری نسبت به دوربین سوم دارند. همچنین در این ماژول میتوانید لوگو 200 مگاپیکسل را به همراه فلش ال ای دی ببینید. لازم به ذکر است که قاب پشتی این دستگاه دیگر تخت نیست و حاشیههای آن کمی خمیده شدهاند که در دست گرفتن آن را راحتتر میکند. متاسفانه مثل دستگاههای دیگر از سری نوت 12، فریم نوت 12 پرو پلاس از پلاستیک ساخته شده که پوشش مات دارد و اثرانگشت کمی را به خود جذب میکند.
در بخش پایین این فریم شاهد قرارگیری اسپیکر اول، پورت یواسبی C، میکروفون اول و شیار سیمکارت هستیم. این شیار فقط از دو سیمکارت استفاده میکند و دیگر جایی برای کارت حافظه در آن وجود ندارد. سمت چپ فریم کاملا خالیست و در سمت راست آن هم شاهد قرارگیری دکمههای ولوم و دکمه پاور هستیم. حسگر انگشت هم به صورت یکپارچه با دکمه پاور طراحی شده و دسترسی به آن آسان است.
ابعاد گوشی | ۸.۹×۷۶×۱۶۲.۹ |
وزن گوشی | ۲۰۸.۴ |
جنس قاب پشتی | شیشه |
جنس بدنه | پلاستیک |
استاندارد ضد آب | IP۵۳ |
در سمت بالای فریم هم شاهد قرارگیری خروجی اسپیکر دوم، میکروفون دوم، سنسور مادون قرمز و جک 3.5 میلیمتری هدفون هستیم. این دستگاه ضخامت 8.9 میلیمتری و وزن 208 گرمی دارد که کمی سنگین محسوب میشود. ردمی نوت 12 پرو پلاس از گواهی IP53 هم برخوردار است و میتواند در برابر پاشش قطرات آب مقاومت کند. در کل میتوان طراحی این دستگاه در حد یک میانرده با کیفیت دانست و ایراد خاصی در آن دیده نمیشود.
نوع پنل | OLED |
اندازه صفحه | ۶.۶۷ اینچ |
رزولوشن | ۱۰۸۰×۲۴۰۰ |
تراکم پیکسلی | ۳۹۵ |
نرخ به روز رسانی | ۱۲۰ هرتز |
متاسفانه شیائومی از یک پنل یکسان در تمامی دستگاههای سری نوت ۱۲ استفاده کرده که ممکن است ارزش خرید آنها را نسبت به یکدیگر کمی کمتر کند. این پنل اندازه 6.67 اینچی دارد و از تکنولوژی اولد استفاده میکند. البته مشترک بودن این پنل در چند دستگاه باعث کاهش کیفیت آن نمیشود. این صفحه نمایش رزولوشن 1080×2400 پیکسلی دارد و 395 پیکسل را در هر اینچ خود جای داده است.
نرخ بروزرسانی این پنل هم 120 هرتز اعلام شده که به همراه نرخ نمونهبرداری لمس 240 هرتزی میتواند با سرعت به لمسهای شما پاسخ دهد. البته این نرخ تاحدودی متغیر است زیرا دستگاه میتواند بسته به کار شما، آن را بین 30، 60 و 120 هرتز جابجا کند. سقف روشنایی صفحه نمایش در حالت دستی به 500 نیت میرسد اما اگر گزینه تنظیم خودکار را روشن کنید، میتوانید آن را تا 900 نیت هم بالا ببرید.
این پنل حدود 87 درصد فضای جلوی دستگاه را پر کرده و حاشیههای نسبتا نازکی دارد. البته اندازه حاشیه پایین صفحه کمی از بقیه بزرگتر است ولی این تفاوت اندازه آزار دهنده نیست و احتمالا در حین کار با دستگاه آن را فراموش میکنید. در بخش بالای صفحه پانچ هول کوچکی قرار گرفته که دوربین سلفی را در خود جای داده و در بخش بالای آن هم شیار کوچکی برای اسپیکر مکالمه وجود دارد.
تجربه استفاده از صفحه نمایش برای بازی یا تماشای فیلم بسیار خوب است و هیچ ایرادی در آن دیده نمیشود. به لطف گواهیهای HDR10+ و دالبی ویژن، شما میتوانید فیلمها را با تجربه فراگیرتری ببینید. نسبت تصویر 20:9 این دستگاه هم باعث شده تا صفحه نمایش کمی کشیدهتر باشد و در دست گرفتن آن کمی راحتتر شود.
رزولوشن دوربینها | ۲۰۰و۸و۲ مگاپیکسل |
کیفیت فیلم برداری | 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@960fps |
امکانات دوربین اصلی | PDAF, OIS |
دوربین ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس جنبه تبلیغاتی زیادی برای شیائومی داشته و میتواند کاربرانی را به خود جذب کند. نکته مهم در مورد دوربین این دستگاه، سنسور آن است. نوت 12 پرو پلاس حالا از سنسور 200 مگاپیکسلی سامسونگ استفاده میکند که در دستگاههای میانرده تازگی دارد. این سنسور در حقیقت جایگزین سنسور 108 مگاپیکسلی نوت 11 پرو پلاس شده و حالا از لرزشگیر اپتیکال برخوردار است.
در ماژول دوربین این دستگاه همچنین شاهد استفاده از یک دوربین اولتراواید 8 مگاپیکسلی با زاویه دید 120 درجهای، و یک دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو هستیم. این سنسور بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد زیرا اصلا نمیتوان آن را با دستگاههای گرانتر مقایسه کرد. در دوربینهای تلفن همراه علاوه بر رزولوشن، اندازه سنسور هم اهمیت زیادی دارد و بزرگتر بودن آن میتواند روی تصاویر شما تاثیر زیادی داشته باشد.
سنسور HPX که در این دستگاه استفاده شده، در حقیقت کوچکترین سنسور 200 مگاپیکسلی سامسونگ محسوب میشود که اندازه پیکسلهای آن 0.56µm اعلام شده است. البته با در نظر گرفتن این موضوع، این سنسور از میانردههای دیگر بسیار بزرگتر است و همچنان میتوان از آن انتظار تصاویر خوبی را داشت. این سنسور با یک لرزشگیر اپتیکال همراه شده که تواناییهای آن را به شدت افزایش میدهد.
باید گفت که این سنسور در حالت عادی پیکسلها را با نسبت 16 به 1 ترکیب میکند و تصاویر 12 مگاپیکسلی را به شما تحویل میدهد. ترکیب پیکسلها در این سنسور باعث میشود تصاویر از نورپردازی بهتری برخوردار باشند و رنگها در آنها به خوبی نمایش داده شود. البته حالت 200 مگاپیکسلی هم در برنامه دوربین وجود دارد که به کمک آن میتوانید از تمام توان سنسور استفاده کنید.
تصاویر ثبت شده با این دستگاه در نور روز از کیفیت بالایی برخوردارند و جزئیات زیادی در آنها وجود دارد. البته این نتایج با دستگاههای پرچمداری که از سنسورهای 200 مگاپیکسلی استفاده میکنند بسیار متفاوت است ولی در رده قیمتی دستگاه بسیار خوب محسوب میشود. ترکیب پیکسلها هم تاحدودی جزئیات تصاویر را بهتر میکند و حجم آنها را کاهش میدهد. این تصاویر محدوده دینامیکی خوبی دارند و ممکن است گاهی اوقات تمامی جزئیات را ثبت نکنند.
رزولوشن بالای سنسور به آن اجازه میدهد تا گزینه زوم دوبرابری بدون افت کیفیت را نیز به کاربر ارائه دهد که میتواند جایگزین یک دوربین تلهفوتو باشد. البته با این وجود، ممکن است کیفیت تصاویر کمی در این حالت کمتر شوند اما این تفاوت زیاد نیست.
به علت اندازه سنسور، نور زیادی وارد آن میشود و شما میتوانید در شرایط نوری متفاوت به راحتی عکسبرداری کنید. حالت 200 مگاپیکسلی هم به شما اجازه میدهد تا جزئیات بیشتری را در تصاویرتان ثبت کنید اما استفاده از آن فقط در نور زیاد توصیه میشود زیرا در غیر این صورت، نویز تصاویر را بالا میبرد و ممکن است اصلا تغییری در جزئیات آنها ایجاد نشود.
در شرایط نوری ضعیفتر شما میتوانید از حالت نایت مود استفاده کنید. این حالت در بخش ویژگیهای برنامه دوربین وجود دارد و زمان استفاده از آن به صورت دستی قابل تنظیم است. دوربین به لطف لرزشگیر اپتیکال، میتواند در حالت نایت مود تصاویری با زمانهای طولانی را ثبت کند که به روشنتر شدن فضای تصویر کمک میکند.
تصاویر ثبت شده در شب کیفیت مناسبی دارند و نویز کمی در آنها وجود دارد. البته در این تصاویر، بخشهای تاریک کمی بیش از حد تیره میشوند و جزئیات آنها از بین میرود. استفاده از سنسور بزرگ در این دستگاه باعث شده تا کیفیت تصاویر ثبت شده در نور شب، به دستگاههای پرچمدار نزدیک شود. به شما پیشنهاد میکنیم تا در نور کم فقط از دوربین اصلی استفاده کنید زیرا دوربین اولتراواید با کاهش نور، جزئیات خود را از دست میدهد و محدوده دینامیکی آن کمتر میشود.
دوربین اولترا واید رزولوشن 8 مگاپیکسلی دارد و میتواند تصاویر قابل قبولی را ثبت کند. تصاویر ثبت شده با این دوربین از نظر رنگ و نورپردازی کمی با دوربین اصلی تفاوت دارند. با این وجود کیفیت این تصاویر قابل قبول است و زاویه دید 120 درجهای به آن اجازه میدهد تا جزئیات بیشتری را ثبت کند. محدوده دینامیکی این تصاویر بالا نیست و بخشهای روشن تصاویر ممکن است بیش از حد روشن شوند.
برای جلوگیری از ایجاد جلوه چشم ماهی در این دستگاه، نرمافزار تلاش میکند تا کمی تصاویر اولتراواید را تغییر دهد و میتوانیم بگوییم که این قابلیت به خوبی عمل میکند. در بررسی ردمی نوت 12 پرو پلاس با دوربین ماکرو هم تصاویری را ثبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که تصاویر این دوربین کمی از ماکروهای دیگر بازار بهتر هستند و رنگها در آنها نسبتا طبیعی نمایش داده میشوند.
البته برای ثبت تصاویر قابل قبول با این دوربین باید در شرایط نوری خوبی قرار داشته باشید و دوربین را در فاصله 4 سانتیمتری سوژه قرار دهید. ثبت ویدیو با این دوربین با رزولوشن 4K و نرخ 30 فریم در ثانیه انجام میشود. شما همچنین میتوانید با رزولوشنهای 1080 و 720 هم با نرخ فریم 30 و 60 فریم در ثانیه فیلمبرداری کنید. ویدیوهای ثبت شده با نوت 12 پرو پلاس از جزئیات زیادی برخوردارند که میتوان گفت در این بازه قیمتی کم نظیر است.
لرزشگیر اپتیکال در حین ثبت ویدیو به خوبی کار میکند و میتواند به راحتی تمامی لرزشها را از تصاویر حذف کند. سرعت فوکوس در ویدیوها بالاست و جلوه بوکه هم به صورت طبیعی در آن به وجود میآید. با کمتر شدن نور، تغییر زیادی در این ویدیوها دیده نمیشود و دستگاه به راحتی نویزهای آنها را از بین میبرد. رنگها در ویدیوهای نور کم به خوبی حفظ میشوند که این دستگاه را از رقبایش بسیار بالاتر میبرد.
در کل تجربه دوربین در بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس را میتوان بین دستگاههای میانرده و دستگاههای پرچمدار دانست زیرا برخی از ویژگیها و سختافزار آن فقط در دستگاههای پرچمدار دیده میشود. اما از طرف دیگر، کیفیت دوربینهای دیگر اصلا در حد دوربین اصلی نیست و نمیتوان از آنها انتظار زیادی داشت.
رزولوشن دوربین | ۱۶ مگاپیکسل |
کیفیت فیلمبرداری | 1080p@30/60fps |
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در پانچ هول بالای صفحه نمایش یک دوربین 16 مگاپیکسلی را قرار داده است. این دوربین هم با بقیه گوشیهای سری Redmi Note 12 مشترک است و تغییری در آن دیده نمیشود. این دوربین میتواند در نور روز تصاویر خوبی را ثبت کند که از جزئیات مناسبی برخوردارند. رنگها در این تصاویر به خوبی نمایش داده میشوند و سوژه در آنها از جزئیات خوبی برخوردار است.
البته این کیفیت تفاوت خاصی با دستگاههای دیگر در سری ردمی نوت 12 ندارد و میتوان آن را در حد یک دستگاه میانرده دانست. فیلمبرداری با این دوربین هم با دو رزولوشن 720 و 1080 با نرخ 30 و 60 فریم در ثانیه انجام میشود. فیلمهای ثبت شده توسط سنسور سلفی هم جزئیات مناسبی دارند اما ممکن است گاهی اوقات منابع نوری به خوبی در آنها مدیریت نشوند.
نام تراشه | دیمنسیتی ۱۰۸۰ |
تعداد هسته ها | ۸ |
معماری تراشه | ۶ نانومتری |
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس تلاش کرده تا عملکرد نسل قبلی خود را بهتر کند و به همین دلیل، در آن از چیپست جدیدتری استفاده شده است. حالا در این دستگاه شاهد استفاده از تراشه دیمنسیتی 1080 هستیم که برپایه معماری 6 نانومتری ساخته شده است. این تراشه هشت هستهای سقف فرکانس 2.6 گیگاهرتزی دارد و برای پردازشهای گرافیکی هم از تراشه Mali-G68 استفاده میکند.
لازم به ذکر است که این تراشه نسبت به گذشته عملکرد بهتری دارد و این برتری حتی تواناییهای دوربین دستگاه را هم ارتقا داده است. این تراشه مثل گذشته از اینترنت 5G هم پشتیبانی میکند. برای کمک به این تراشه از 8 یا 12 گیگابایت رم LPDDR4X و حافظه 256 گیگابایتی UFS 2.2 استفاده شده است. البته این تکنولوژیها به اندازه دستگاههای پرچمدار توان ندارند اما نوت 12 پرو پلاس را در رقابت شدیدی با دستگاههای دیگر در این بازه قیمتی قرار میدهند.
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس از سختافزار میانردهای برخوردار است و نمیتوان از آن در بازیهای سنگین انتظار زیادی داشت. اما با این وجود، عملکرد این دستگاه در بازیهای سنگینی مثل کال آف دیوتی موبایل و آسفالت چشمگیر بود. تنظیمات در بازی کال آف دیوتی موبایل تا High در بخش گرافیک و تا Very High در بخش فریم ریت بالا رفت و دستگاه توانست این بازی را به صورت پیوسته با نرخ فریم 60 اجرا کند.
نرخ فریم به 60 در بازی آسفالت 9 هم رسید که برای یک دستگاه میانرده، خوب محسوب میشود. یکی از نکات قابل توجه در حین بازی با این دستگاه، کنترل دمای آن بود. در بررسی شیائومی ردمی نوت 12 پرو پلاس متوجه شدیم که این دستگاه حتی پس از مدتهای طولانی، اصلا داغ نمیشود و قاب پشتی آن فقط کمی گرم میشود. این موضوع میتواند برای افرادی که با دستگاه خود به بازی میپردازند، مزیت بزرگی باشد.
برای بهتر متوجه شدن تفاوتهای این دستگاه با نسل نوت 11، بهتر است که به بنچمارکهای آن نگاهی بیندازیم. این دستگاه توانست در بنچمارک آنتوتو امتیازی حدود 438000 را به دست بیاورد که آن را از رده گلکسی A54 سامسونگ خارج میکند. باید بدانید که این عدد حدود 70000 امتیاز از نوت 11 پرو پلاس بیشتر است که به خوبی میتواند پیشرفتهای آن را نشان دهد. اما از طرف دیگر، عملکرد نوت 12 پرو پلاس چندان در بنچمارکهای دیگر مشخص نیست. برای مثال، این دستگاه در بنچمارک گیکبنچ توانست امتیاز 831 را در بخش تک هستهای و امتیاز 2277 را در بخش چند هستهای به دست بیاورد که تفاوت خاصی با نسل قبلی آن ندارد.
برخی از این شباهتها را میتوان به دلیل عدم تغییر تراشه گرافیکی دستگاه نسبت به گذشته دانست اما این موضوع میتواند برخی از کاربران را ناامید کند. ممکن است عملکرد این دستگاه در برخی بنچمارکها چندان چشمگیر نباشد اما باید بدانید که نوت ۱۲ پرو پلاس میتواند این عملکرد را به خوبی در مدتهای طولانی حفظ کند. این دستگاه توانست در استرس تست به درصد پایداری 99.5 درصدی برسد که نشان میدهد سیستم خنککننده آن به خوبی میتواند پردازنده را مدیریت کند.
در پایان بررسی شیائومی Redmi Note 12 Pro Plus میتوان گفت که این دستگاه نسبت به قیمت خود سختافزار خوبی را ارائه میدهد و قدرت مناسبی دارد. اما یکی از بزرگترین مزیتهای آن، پایداری عملکرد است که حتی در زمانهای طولانی هم میتواند سرعت دستگاه را حفظ کند و از افت عملکرد آن جلوگیری کند.
شیائومی ردمی نوت 12 پرو پلاس از سیستم اسپیکر استریو استفاده میکند که شامل اسپیکر پایین فریم و اسپیکر بالای صفحه نمایش میشود. اسپیکر بالای صفحه نمایش برای تماسهای صوتی هم استفاده میشود اما برای بیشتر کردن فضای خروج صدا، شیائومی یک خروجی دیگر را هم در بالای فریم برای آن تعبیه کرده است. صدای این اسپیکر شفاف است و حجم مناسبی دارد.
البته میزان صدای خروجی از اسپیکر پایین فریم کمی بیشتر از اسپیکر بالای فریم است اما با این وجود، جلوه استریو این دو اسپیکر نسبتا برابر است. این سیستم همچنین از گواهی دالبی اتموس برخوردار است که میتواند اکولایزر صدا را بسته به کاری که شما با دستگاه انجام میدهید تنظیم کند.
نام ونسخه رابط کاربری | MIUI 14 |
نسخه اندریود | ۱۲ |
شیائومی در Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus از رابط کاربری MIUI 14 برپایه اندروید 12 استفاده کرده که کمی ناامید کننده به نظر میرسد. دلیل عدم استفاده شیائومی از آخرین نسخه اندروید در این دستگاه مشخص نیست اما احتمالا آپدیت اندروید 13 به زودی برای نوت 12 پرو پلاس عرضه میشود. البته از طرف دیگر، ویژگیهای زیادی در مییوآی 14 وجود دارند که میتوانند تجربه کاربری را بهتر کنند.
یکی از مهمترین ویژگیهای این رابط، سبکتر شدن آن است. حالا این سیستمعامل سازگاری بیشتری با سختافزار دستگاه دارد و میتواند سرعت سیستم را بالاتر ببرد. در این نسخه شما میتوانید تقریبا همه برنامههای پیشفرض سیستم را حذف کنید که ارتقا خوبی محسوب میشود زیرا در گذشته برنامههای اضافی زیادی به صورت پیشفرض روی دستگاههای شیائومی وجود داشت.
لازم به ذکر است که شیائومی تعدادی ویژگی جدید را در مراسم رونمایی از مییوآی 14 معرفی کرد که هنوز روی این دستگاه وجود ندارند.
بالا بودن سرعت رابط کاربری به همراه نرخ بروزرسانی 120 هرتزی صفحه، تجربه کاربری این دستگاه را بسیار روان میکند. در بررسی شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس شاهد لگ یا کندی خاصی در سیستم نبودیم و تمامی موارد با سرعت خوبی اجرا میشدند. برای باز کردن دستگاه هم میتوانید از حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه پاور استفاده کنید. این حسگر سرعت بالایی دارد و به ندرت دچار خطا میشود. البته بهتر است که در زمان تنظیم اثرانگشت، تمامی بخشهای انگشتتان را روی سنسور قرار دهید تا دقت آنرا بالاتر ببرید.
حجم | ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت |
سرعت شارژ سیمی | ۱۲۰ وات |
شارژر در جعبه | آداپتور و کابل شارژ |
شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس باتری نسل قبلی خود را ارتقا داده و ظرفیت آن را به 5000 میلیآمپر رسانده که در حد میانردههای دیگر بازار است. اما برتری این باتری نسبت به رقبا در بخش شارژ دیده میشود. نوت 12 پرو پلاس میتواند به کمک آداپتور عرضه شده در جعبه، با توان 120 وات شارژ شود که یکی از بالاترین توانها در دنیای موبایل محسوب میشود.
مشکل اینجاست که با وجود ارتقاهای ایجاد شده در سیستم و باتری دستگاه، عمر باتری آن تفاوت چندانی با گذشته ندارد و در برخی موارد هم شاهد زودتر خالی شدن شارژ دستگاه بودیم. البته در نظر داشته باشید که عمر باتری این دستگاه در استفاده عادی ممکن است به 2.5 روز هم برسد. در استفاده سنگین هم میتوانید روی شارژدهی آن برای یک روز حساب کنید و احتمال کمی وجود دارد که تا قبل از پایان روز نیاز به شارژ دوباره داشته باشید.
البته شارژ کردن دستگاه در ردمی نوت 12 پرو پلاس، یکی از بهترین تواناییهای آن را نشان میدهد. شارژ کامل دستگاه در حالت عادی حدود 30 دقیقه طول میکشد که بسیار خوب محسوب میشود. اما گزینهای برای افزایش سرعت شارژ در تنظیمات باتری وجود دارد که با روشن کردن آن میتوانید زمان شارژ را به حدود 24 دقیقه برسانید. شارژ کردن دستگاه در این حالت، دمای آن را بالا میبرد و به شما پیشنهاد میکنیم که از حالت پیشفرض آن استفاده کنید.
ردمی نوت 12 پرو پلاس گرانترین دستگاه از این سری محسوب میشود که سعی کرده قابلیتهای خاصی را در خود جای دهد که در دستگاههای دیگر با این قیمت دیده نمیشود. اما نکته اینجاست که اضافه کردن تمامی این قابلیتها باعث شده تا قیمت دستگاه کمی بالا برود و به میانردههای با کیفیت سامسونگ برسد. برای مثال، در بررسی گلکسی A54 مشخص شد که این دستگاه هم در همین بازه قیمتی عرضه میشود اما میتواند در بسیاری از بخشها، بهتر از نوت 12 پرو پلاس عمل کند.
میتوان یکی از علتهای پرطرفدار بودن دستگاههای شیائومی را قیمت کم آنها دانست. اما حالا که میانردههای این شرکت قیمتی مشابه به دستگاههای هم رده سامسونگ دارند، ممکن است کاربران خرید دستگاهی از سامسونگ را به شیائومی ترجیح بدهند به خصوص که آن دستگاه از قدرت بالاتری هم برخوردار باشد.
نظر شما در مورد ارزش خرید ردمی نوت 12 پرو پلاس چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید.