با گذشت حدود یک سال، تقریبا زمان آن رسیده که پوکو عضو جدیدی را به سری ایکس خود اضافه کند. این سری در گذشته شامل دستگاه‌هایی می‌شد که صفحه نمایش و سخت‌افزاری مناسب را با قیمت خوبی به بازار عرضه می‌کردند. به همین دلیل سری ایکس در میان کاربران از محبوبیت بالایی برخوردار است و مدل پوکو X4 پرو به دلیل عرضه سخت‌افزار مناسب با قیمت خوب، بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفت. حالا نوبت آن رسیده که دستگاه جدیدی به این سری اضافه شود و دوباره بازار میان‌رده‌های اقتصادی را کمی تکان دهد. با ما در بررسی پوکو X5 پرو همراه باشید. 

جعبه گشایی شیائومی پوکو X5 پرو
جعبه گشایی پوکو X5 پرو

جعبه Poco X5 Pro کاملا مشابه نسخه قبلی خود است و می‌توان گفت که فقط عدد روی آن از 4 به 5 تغییر کرده است. پس از بازکردن جعبه دستگاه با یک جعبه کوچک‌تر روبه‌رو می‌شوید که قاب ژله‌ای، دفترچه‌های راهنما و سوزن سیم‌کارت در آن قرار دارد. در بخش پایین‌تر، دستگاه قرار دارد و در آخرین قسمت هم شارژر 67 واتی و کابل شارژ قرار گرفته که ضخامت زیادی دارد. 

آداپتور شارژ اندازه نسبتا بزرگی دارد و علت این موضوع را می‌توان بالا بودن توان آن دانست. همین توان بالا باعث افزایش ضخامت کابل آن هم شده است. اگر برچسب روی دستگاه را جدا کنید، می‌فهمید که روی صفحه نمایش از یک محافظ ضد خش استفاده شده که امتیاز مثبتی محسوب می‌شود. در کل می‌توان تجربه جعبه‌گشایی دستگاه را یک تجربه کامل دانست زیرا برخلاف دستگاه‌های میان‌رده سامسونگ، تمامی لوازم مورد نیاز شما در این جعبه قرار دارد و شما برای خرید آن‌ها نیاز به پرداخت هزینه اضافی ندارید.

دکمه های کناری شیائومی پوکو X5 پرو
طراحی Poco X5 Pro
ابعاد گوشی162.9×76×7.9
وزن گوشی181
جنس صفحهشیشه (گوریلا گلس ۵)
جنس قاب پشتیپلاستیک
جنس بدنهپلاستیک
استاندارد ضد آب

زبان طراحی پوکو X5 پرو نسبت به گذشته کمی تغییر کرده و جزئیات بهتری دارد. طراحی قاب پشتی تغییرات زیادی داشته و جنس آن تغییر کرده است. حالا شیائومی در بخش پشتی این دستگاه به جای شیشه براق از چرم مصنوعی استفاده کرده که تغییر خوبی محسوب می‌شود. البته بهتر است که امید خود را خیلی بالا نبرید زیرا کیفیت این پنل در حد دستگاه‌های پرچمدار نیست ولی مزایای زیادی را به دستگاه اضافه کرده است. 

یکی از بزرگ‌ترین ویژگی‌های این جنس، جلوگیری از ماندن اثرانگشت روی این قاب است. برخلاف نسل قبلی، شما دیگر مجبور نیستید دائما دستگاه خود را تمیز کنید و به لطف این جنس، لیز خوردن دستگاه از دست بسیار کمتر شده است. در بخش بالای دستگاه مستطیل مشکی رنگی قرار گرفته که لوگوی پوکو و ماژول دوربین را در خود جای داده است. طراحی این ماژول نسبت به گذشته تغییر کرده و بیشتر شبیه به دستگاه‌های سری ردمی نوت شده است.

ماژول دوربین Poco X5 Pro، سه دوربین را به همراه فلش ال ای دی در خود جای داده است. اندازه دو سنسور اصلی به شکل قابل توجهی از دوربین سوم بزرگ‌تر است و ممکن است این طراحی از نظر همه افراد زیبا محسوب نشود. طراحی پنل پشتی مثل نسل قبلی کاملا تخت است و فقط ماژول دوربین برآمدگی کمی دارد. فریم دستگاه هم کاملا تخت طراحی شده اما حاشیه‌های آن کمی برای استفاده راحت‌تر تراش خورده‌اند.

در بخش پایین فریم شیار اسپیکر اول، پورت تایپ C، میکروفون اول و شیار سیم‌کارت قرار گرفته است. اگر کمی به شیار سیم‌کارت دقت کنید، متوجه می‌شوید که واشر پلاستیکی کوچکی در بخش بالای آن قرار گرفته است. این واشر در حقیقت به این موضوع اشاره می‌کند که پوکو X5 پرو از گواهی IP53 پشتیبانی می‌کند و می‌تواند در برابر پاشش قطرات آب مقاومت کند. سمت چپ فریم کاملا خالیست و دکمه‌های ولوم و پاور هم در سمت راست فریم قرار گرفته‌اند. 

در قسمت بالای فریم هم شاهد جک 3.5 میلی‌متری هدفون، شیار اسپیکر دوم، میکروفون دوم و سنسور مادون قرمز هستیم. در کل می‌توان گفت که فریم دستگاه کیفیت قابل قبولی دارد اما جنس پلاستیکی، نقطه ضعف آن به شمار می‌رود. این فریم می‌تواند با اشیا تیز به راحتی خش شود و به شما پیشنهاد می‌کنیم برای محافظت بیشتر از قاب استفاده کنید. پوکو X5 پرو اندازه نسبتا بزرگی دارد و ضخامت آن به 7.9 میلی‌متر هم می‌رسد. وزن این دستگاه هم 181 گرم اعلام شده که نسبت به رقبای دیگر، کمی سبک‌تر است.

صفحه نمایش Poco X5Pro طراحی کاملا تخت دارد و در بخش بالای آن، پانچ هول کوچکی برای دوربین سلفی قرار گرفته است. پوکو برای محافظت از این پنل، از گوریلا گلس 5 استفاده کرده که مقاومت بالایی در برابر خط و خش دارد. تمامی قسمت‌های بدنه به صورت تخت طراحی شده‌اند که ممکن است برای برخی از افراد خیلی خوشایند نباشد. در کل طراحی این دستگاه را می‌توان یک طراحی قابل قبول دانست اما توجه داشته باشید که در این بازه قیمتی، نمی‌توان از طراحی دستگاه‌ها انتظار زیادی داشت. پوکو X5 پرو در رنگ‌های مشکی، آبی و زرد عرضه می‌شود و می‌توان گفت که رنگ زرد کمی خاص‌تر به نظر می‌رسد.

صفحه نمایش شیائومی پوکو X5 پرو
صفحه نمایش پوکو X5 پرو
نوع پنلAMOLED
اندازه صفحه6.67
رزولوشن1080×2400
تراکم پیکسلی395
سقف روشنایی900
نرخ بروزرسانی120
نسبت صفحه به بدنه86.8

پوکو X5 پرو در بخش جلویی خود از یک پنل 6.67 اینچی امولد استفاده می‌کند که اندازه مناسبی دارد. البته باید بگوییم که این پنل احتمالا از نسل قبلی این دستگاه یا گوشی‌های سری ردمی نوت 11 برداشته شده اما پوکو در آن تغییراتی را اعمال کرده که تجربه کاربری شما را بهتر می‌کند. حالا صفحه نمایش پوکو X5 پرو می‌تواند رنگ‌هایی با عمق 10 بیتی را نمایش دهد که سقف توان نمایش آن را به 1 میلیارد رنگ می‌رساند. 

این صفحه نمایش نرخ بروزرسانی 120 هرتزی دارد و نرخ نمونه‌برداری لمس 240 هرتزی به آن کمک می‌کند تا بتواند با سرعت بیشتری به لمس‌های کاربر پاسخ دهد. برای نمایش بهتر رنگ‌ها و فراگیرتر کردن تجربه استفاده از صفحه نمایش، پوکو این پنل را به گواهی HDR10+ و دالبی ویژن مجهز کرده که می‌توانند تاثیر زیادی در استفاده شما از دستگاه داشته باشد. 

سقف روشنایی این صفحه نمایش 500 نیت اعلام شده که چندان چشم‌گیر نیست اما اگر شما تنظیمات روشنایی صفحه را روی حالت خودکار قرار دهید، این سقف تا 900 نیت هم بالا می‌رود که بسیار خوب است. پنل پوکو X5 پرو رزولوشن 1080×2400 پیکسلی و تراکم پیکسلی 395 پیکسل در هر اینچ دارد. نسبت تصویر این صفحه نمایش 20:9 تنظیم شده که باعث می‌شود در دست گرفتن آن کمی راحت‌تر شود. علاوه بر این، نسبت تصویر این دستگاه به شما اجازه می‌دهد تا زاویه دید بیشتری در بازی‌ها داشته باشید و فیلم‌های سینمایی هم تقریبا تمام فضای صفحه را پر کنند. اندازه حاشیه‌های صفحه نمایش نسبتا کم است اما نکته قابل توجه، هماهنگ بودن ضخامت آن در تمامی قسمت‌های پنل است که در دستگاه‌های میان‌رده کمتر دیده می‌شود.

در بررسی Poco X5 Pro متوجه شدیم که این پنل به عنوان یک پنل میان‌رده، می‌تواند رنگ‌ها را به خوبی نمایش دهد و به سرعت به لمس‌های کاربر پاسخ دهد. شما در صورت نیاز برای افزایش عمر باتری می‌توانید نرخ بروزرسانی صفحه را روی 60 هرتز تنظیم کنید اما نرخ 120 هرتزی می‌تواند انیمیشن‌ها را بسیار روان‌تر، و تجربه استفاده شما از دستگاه را بسیار بهتر کند. 

دوربین شیائومی پوکو X5 پرو
دوربین پوکو X5 پرو
رزولوشن دوربین اصلی108
رزولوشن دوربین اولتراواید8
رزولوشن دوربین ماکرو2
کیفیت فیلمبرداری4K/30fps

با وجود جابجایی دوربین‌ها، سیستم دوربین پوکو X5 پرو تقریبا هیچ تغییری نسبت به نسل قبلی خود نداشته اما این موضوع لزوما بد محسوب نمی‌شود. ماژول مستطیل شکل دوربین، سه لنز را در خود جای داده که دو لنز آن از دیگری بزرگ‌تر هستند و برآمدگی بیشتری دارند. شیائومی برای این دستگاه از دوربین 108 مگاپیکسلی واید، 8 مگاپیکسلی اولترا‌واید و 2 مگاپیکسلی ماکرو استفاده کرده که در بسیاری از دستگاه‌های دیگر این شرکت هم دیده می‌شود.

دوربین اصلی این دستگاه در بخش بالای ماژول دوربین قرار گرفته و از سنسور 108 مگاپیکسلی سامسونگ استفاده می‌کند. این دوربین برای بهبود کیفیت تصاویر، پیکسل‌ها را با نسبت 9 به 1 ترکیب می کند و در پایان تصاویر 12 مگاپیکسلی را به شما تحویل می‌دهد. این ترکیب پیکسل به دوربین اجازه می‌دهد تا رنگ‌ها را بهتر نمایش دهد و نور تصاویر را بیشتر کند. 

تصاویر ثبت شده با این دوربین در نور روز کیفیت مناسبی دارند و محدوده دینامیکی آن‌ها نسبتا بالاست. رنگ‌ها در این تصاویر به خوبی ثبت می‌شوند و جزییات در آن‌ها نسبتا زیاد است. البته باید توجه داشته باشید که این دستگاه یک میان‌رده اقتصادی محسوب می‌شود و نمی‌توانیم انتظار زیادی از آن داشته باشیم. در بررسی پوکو X5 پرو مشخص شد که این دوربین گاهی اوقات جزئیات و رنگ‌ها را به صورت عمدی بیشتر می‌کند و تصاویر در این حالت کمی مصنوعی به نظر می‌رسند.

یکی از نکات قابل توجه در پوکو X5 پرو این است که تصاویر در برنامه دوربین ظاهر چندان خوبی ندارند اما اگر پس از ثبت دوباره آن‌ها را ببینید، کیفیت و رنگ‌ آن‌ها بهتر می‌شود. با کمتر شدن نور، تصاویر ثبت شده توسط دوربین افت کیفیت زیادی را تجربه می‌کنند. نویز در این تصاویر بسیار بالا می‌رود و رنگ‌ها غلظت خود را از دست می‌دهند. البته حالت شب هم در دوربین وجود دارد اما به دلیل عدم برخورداری از لرزشگیر اپتیکال، تاثیر آن روی تصاویر بسیار کم است.

محدوده دینامیکی تصاویر در نور شب بسیار کم است و بخش‌های تاریک‌تر تصویر ممکن است اصلا دیده نشوند. در برنامه دوربین چند قابلیت دیگر هم برای دوربین پشتی وجود دارد که می‌توانند گاهی اوقات به کاربر بسیار کمک کنند. یکی از این حالت‌ها،‌ حالت پرتره است که می‌تواند با دقت نسبتا بالایی حاشیه‌های سوژه را تشخیص دهد و فضای پشت آن را تار کند. البته اگر در این تصاویر کمی زوم کنید، متوجه می‌شوید که قسمت‌هایی از سوژه هم اشتباها تار شده‌ است.

یکی از نکات مثبت در مورد در مورد پوکو X5 پرو، فیلم‌برداری آن است. برخلاف گذشته، حالا حالت فیلم‌برداری با رزولوشن 4K هم به این دوربین اضافه شده است. البته این رزولوشن به نرخ 30 فریم در ثانیه محدود است اما شما می‌توانید با رزولوشن 1080 با نرخ 60 فریم در ثانیه هم فیلم‌برداری کنید. همچنین در این دوربین قابلیت فیلم‌برداری صحنه آهسته هم وجود دارد که می‌تواند با رزولوشن 1080 و نرخ 120 فریم در ثانیه فیلم‌برداری کند.

کیفیت ویدیو‌های ضبط شده با رزولوشن 4K قابل قبول است اما جزئیات در آن‌ ممکن است از دستگاه‌های دیگر کمی کمتر باشد. در بررسی پوکو X5 پرو متوجه شدیم که فیلم‌های ضبط شده با رزولوشن 1080، بهتر تعادل میان اندازه فایل و کیفیت تصاویر را رعایت می‌کنند. ویدیو‌ها هم مثل تصاویر با کاهش نور، کیفیت و غلظت رنگ خود را از دست می‌دهند. ویدیو‌های ثبت شده در شب نویز زیادی دارند و جزئیات آن‌ها بسیار کم است. لازم به ذکر است که کمبود لرزشگیر اپتیکال در حین فیلم‌برداری احساس می‌شود و ویدیو‌های ثبت شده پایداری خوبی ندارند.

دوربین 8 مگاپیکسلی اولترا واید هم در بخش پایین این دوربین قرار گرفته و اندازه آن با دوربین اصلی یکسان است. اما این دو دوربین تفاوت‌های بسیار زیادی دارند که اولین آن‌ها، کیفیت و غلظت رنگ‌ها است. در حین جابجا شدن میان دوربین اصلی و دوربین اولترا واید شما می‌توانید تغییر ناگهانی رنگ و جزئیات تصاویر را به وضوح احساس کنید. این دوربین زاویه دید 120 درجه‌ای دارد و می‌تواند تصاویر قابل قبولی را ثبت کند.

البته این موضوع برای نور زیاد صدق می‌کند و به محض کاهش نور، کیفیت تصاویر این دوربین به شدت افت می‌کند. به صورت کلی می‌توان گفت که دوربین اولترا واید پوکو X5 پرو مثل تمامی دستگاه‌های دیگر در این بازه قیمتی، از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست و بهتر است که تصاویر خود را با دوربین اصلی ثبت کنید. همین موضوع در دوربین ماکرو هم قابل مشاهده است. سنسور 2 مگاپیکسلی با لنز ماکرو می‌تواند تصاویر را از فاصله نزدیک‌تری نسبت به سوژه ثبت کند اما این موضوع در عمل نتیجه جذابی ندارد. 

فاصله فوکوس این دوربین نسبت به دوربین‌های دیگر کمتر است اما کیفیت آن اصلا چشمگیر نیست. جزئیات در این تصاویر بسیار کم هستند و رنگ‌ها بی روح نمایش داده می‌شوند. به جای استفاده از این دوربین هم بهتر است با فاصله بیشتری توسط دوربین اصلی عکس بگیرید و سپس در آن زوم کنید. شما برای انجام این کار هم می‌توانید از حالت 50 مگاپیکسلی دوربین اصلی استفاده کنید تا تصاویر حتی پس از زوم هم کیفیت خوبی داشته باشند.

در کل می‌توان تجربه دوربین Poco X5 Pro را یک تجربه کاملا میان‌رده دانست که معایب خود را دارد. اگر دوربین را در شرایط نوری مطلوبی قرار دهید، ممکن است بتوانید تصاویر خوبی را با آن ثبت کنید اما در بقیه مواقع احتمالا از نتیجه ناامید خواهید شد. البته باید گفت که این دوربین نسبت به رقبای خود چیزی کم ندارد و باید قیمت آن را هم در نظر داشته باشید.

دوربین سلفی شیائومی پوکو X5 پرو
دوربین سلفی
رزولوشن دوربین16
کیفیت فیلمبرداری1080/60fps

پانچ هول بالای صفحه نمایش یک دوربین 16 مگاپیکسلی را در خود جای داده که برای ثبت تصاویر سلفی استفاده می‌شود. تصاویر ثبت شده توسط این دوربین کیفیت مناسبی دارند اما نمی‌توان از آن‌ها انتظار زیادی داشت. محدوده دینامیکی آن‌ها چندان بالا نیست و غلظت رنگ‌ها در تصاویر دوربین سلفی نسبتا کم است ولی این موضوع مشکل خاصی را ایجاد نمی‌کند. 

کاهش نور عملکرد این دوربین را حتی بیشتر از دوربین اصلی کاهش می‌دهد. با کمتر شدن نور، نویز به سرعت در تصاویر افزایش می‌یابد و غلظت رنگ‌های آن کم می‌شود. استفاده از این دوربین در نور کم اصلا توصیه نمی‌شود و تصاویر ثبت شده در این حالت تقریبا غیر قابل استفاده هستند. این دوربین می‌تواند با دو رزولوشن 720 و 1080 با دو نرخ 30 و 60 فریم در ثانیه فیلم‌برداری کند. ویدیو‌های ثبت شده کیفیت مناسبی دارند و میزان جزئیات در آن‌ها قابل قبول است. 

برنامه های شیائومی پوکو X5 پرو
سخت‌افزار Poco X5 Pro
نام تراشهSnapdragon 778G 5G
معماری تراشه6
کانفیگ‌های گوشی128/6-256/8
پشتیبانی از کارت حافظهندارد

بخش سخت‌افزاری پوکو X5 پرو نسبت به نسل قبلی، پیشرفت چشم‌گیری داشته و حالا می‌تواند بهتر با دستگاه‌های دیگر رقابت کند. پوکو در این دستگاه از تراشه اسنپدراگون 778G استفاده کرده که یک مودم 5G را هم در خود دارد. این تراشه مثل گذشته بر‌پایه معماری 6 نانومتری ساخته شده ولی توان آن در تمامی زمینه‌ها بسیار افزایش یافته است. اسنپدراگون 778 هسته‌های پردازشی خود را به 3 خوشه تقسیم کرده که هرکدام وظایف متفاوتی دارند. 

خوشه اول شامل یک هسته با فرکانس 2.4 گیگاهرتز برای انجام پردازش‌های سنگین می‌شود. در خوشه دوم 3 هسته با فرکانس 2.2 گیگاهرتز قرار گرفته‌اند که پردازش‌های نیمه‌سنگین را انجام می‌دهند و 4 هسته با فرکانس 1.9 هم برای انجام کار‌های سبک و ذخیره نیرو در نظر گرفته شده است. این تراشه برای انجام پرداش‌های گرافیکی هم از پردازنده آدرنو 642L استفاده می‌کند که حالا می‌تواند محیط‌های گرافیکی را بهتر شبیه‌سازی کند. این تراشه به همراه 6 یا 8 گیگابایت رم عرضه می‌شود که هردو فضای کافی برای نیاز‌های پردازنده را دارند. 

تست بازی شیائومی پوکو X5 پرو
تجربه گیمینگ پوکو X5 پرو

پوکو X5 پرو در تست‌های گیمینگ نسبت به قیمت خود بسیار خوب عمل کرد و مشکل خاصی در آن دیده نشد. بازی‌های کال آف دیوتی موبایل و آسفالت 9 به راحتی روی این دستگاه اجرا شدند و نرخ فریم در آن‌ها قابل قبول بود. بازی کال آف دیوتی در بالاترین تنظیمات ممکن با نرخ 70 و آسفالت 9 هم با نرخ 90 در ثانیه اجرا شد که برای یک دستگاه میان‌رده بسیار خوب به نظر می‌رسد. 

افت عملکرد و کاهش نرخ فریم هم در این دستگاه بسیار کم بود و تجربه گیمینگ آن بسیار پایدار است. در کل اگر می‌خواهید از دستگاه خود برای بازی استفاده کنید، می‌توانیم بگوییم که پوکو X5 پرو به راحتی بازی‌ها را اجرا می‌کند و می‌تواند برای مدت‌های طولانی به این کار ادامه دهد. در حین بازی، دمای قاب پشتی کمی بالا رفت اما این افزایش دما اصلا آزار دهنده نبود.

بنچمارک شیائومی پوکو X5 پرو
بنچمارک
آن تو تو526833
تک هسته‌ای976
چند هسته‌ای2848
درصد پایداری99

در گذشته هم از این تراشه در دستگاه‌های دیگری استفاده شده است و به همین دلیل ما انتظار عملکرد خوبی را از آن داریم. خوشبختانه می‌توان گفت که پوکو X5 پرو می‌تواند امتیاز‌های خوبی را در بنچ‌مارک‌ها به دست بیاورد و آن‌ها را حفظ کند. این دستگاه در بنچ‌مارک آن‌توتو به امتیاز حدود 532000 دست یافت که در مقایسه با دستگاه‌های دیگر در این بازه قیمتی، خوب محسوب می‌شود. 

Poco X5 Pro در تست گیک‌بنچ هم به امتیاز 976 در بخش چند هسته‌ای و به امتیاز 2848 در بخش تک هسته‌ای دست یافت. اما در پایان باید در نظر داشته باشید که پوکو X5 پرو یک دستگاه میا‌ن‌رده محسوب می‌شود و با این وجود، همچنان عملکرد خوبی را به کاربر ارائه می‌دهد. در استرس تست‌ها مشخص شد که این دستگاه می‌تواند عملکرد خود را برای مدت‌های طولانی حفظ کند و دما را کنترل کند. 

اسپیکر شیائومی پوکو X5 پرو
اسپیکر
تعداد2 (استریو)
جک هدفوندارد

پوکو X5 پرو از دو اسپیکر استریو در بالا و پایین فریم استفاده می‌کند که صدای با کیفیتی دارند. این اسپیکرها می‌توانند صدا را به خوبی تقسیم کنند و جلوه استریو را به وجود بیاورند. حجم صدای اسپیکرهای این دستگاه خوب است و مشکل خاصی در آن دیده نمی‌شود. کیفیت صدای اسپیکر هم بسیار خوب است و با بالا رفتن ولوم، تغییری نمی‌کند. 

رابط کاربری شیائومی پوکو X5 پرو
نرم‌افزار و رابط کاربری پوکو X5 پرو
نام و نسخه رابطMIUI 14 Poco
نسخه اندروید12
سال‌های آپدیت

پوکو X5 پرو به صورت پیش‌فرض از اندروید 12 و رابط کاربری MIUI 14 استفاده می‌کند که ویژگی‌های زیادی دارد. این رابط ویژگی‌های کاربردی زیادی را در گوشه و کنار خود جای داده که در بسیاری از مواقع می‌توانند به کاربران کمک زیادی کنند. به لطف تراشه قدرتمند و صفحه نمایش 120 هرتزی، استفاده از این رابط بسیار لذت بخش است و تمامی انیمیشن‌ها در آن به خوبی اجرا می‌شوند. 

البته یکی از نقاط ضعف رابط کاربری پوکو، تبلیغات آن است. این رابط در بسیاری از بخش‌های خود، تبلیغاتی را جای داده که ممکن است در بسیاری از مواقع آزار دهنده باشد. البته شما می‌توانید این تبلیغات را به صورت دستی خاموش کنید اما این گزینه به صورت خودکار پس از 30 روز دوباره روشن می‌شود. باز کردن دستگاه هم به وسیله پین و الگو انجام می‌شود اما شما همچنین می‌توانید از حسگر اثرانگشت هم استفاده کنید. 

این حسگر به صورت یکپارچه با دکمه پاور طراحی شده و سرعت آن بسیار بالاست. تنظیم اثرانگشت خودتان در این دستگاه به راحتی انجام می‌شود و پس از آن، حتی بدون نیاز به روشن کردن دستگاه می‌توانید قفل صفحه آن را باز کنید. گزینه تشخیص چهره هم در تنظیمات وجود دارد اما استفاده از آن توصیه نمی‌شود زیرا امنیت آن بسیار پایینی دارد و حتی می‌توان آن را به وسیله تصویر شما باز کرد.

شیائومی پوکو X5 پرو در شارژ
باتری و شارژ Poco X5 Pro
حجم5000mAh
سرعت شارژ سیمی67W
سرعت شارژ معکوس5W
شارژر در جعبهدارد

پوکو از یک باتری 5000 میلی‌آمپری استفاده می‌کند که بسیار خوب محسوب می‌شود. این باتری اندازه بزرگی دارد و می‌تواند به راحتی پاسخگو نیاز‌های کاربر باشد. در استفاده عادی، شما حتی می‌توانید روی این باتری برای شارژدهی 2 روزه هم حساب کنید. در استفاده سنگین هم، خالی کردن باتری در یک روز بسیار سخت است. با این وجود اگر باز هم تا قبل از پایان روز نیاز به شارژ دوباره داشتید، می‌توانید از آداپتور 67 واتی داخل جعبه استفاده کنید. این آداپتور می‌تواند دستگاه را با سرعت بسیار بالایی شارژ کند و خیال کاربر را راحت کند.

جمع‌بندی

پوکو X5 پرو یک دستگاه میان‌رده اقتصادی محسوب می‌شود که در رقابت شدیدی قرار دارد. این گوشی مزایا و معایب خود را دارد و شما بسته به نیاز‌هایتان از تلفن همراه باید در مورد خرید آن تصمیم بگیرید. اگر شما از دستگاهتان پردازنده‌ای قدرتمند می‌خواهید که به راحتی بتواند پاسخگو نیاز‌هایتان باشد و انواع بازی‌ها را اجرا کند یا باتری بزرگی که به سرعت شارژ شود و بتواند انرژی مورد نیاز دستگاه را برای چند روز تامین کند، پوکو X5 پرو را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

اما بررسی پوکو X5 پرو نشان داد که این دستگاه ممکن است در بخش دوربین خیلی خوب عمل نکند و کیفیت ساخت آن در حد دستگاه‌های دیگر نیست. اگر شما به این موضوعات اهمیت بیشتری می‌دهید، به شما پیشنهاد می‌کنیم به رقبای این دستگاه هم نگاهی بیندازید.

بررسی: اگر به گوشی‌های ردمی نیز علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی شیائومی ردمی نوت ۱۱ را از اینجا مطالعه کنید.