اگر به دنبال یک گوشی گیمینگ با طراحی فوق‌العاده هستید، احتمالاً رد مجیک ۸ پرو یک انتخاب مناسب برای شما باشد. این گوشی جزء گوشی‌های گیمینگ شرکت ZTE محسوب می‌شود که طراحی نسبتاً بی‌نقصی برای گیمر‌ها دارد. اما سؤال اصلی اینجا است که آیا این دستگاه برای گیمر‌های ایرانی مناسب است و با توجه به برچسب قیمتی حدود ۵۰ میلیون تومانی ارزش خرید دارد؟ برای پاسخ به این سؤال بررسی رد مجیک ۸ پرو را تا انتها مطالعه کنید.

جعبه گشایی ZTE nubia Red Magic 8 Pro
آنباکس Red Magic ۸ Pro

شما پس از جعبه گشایی می‌توانید علاوه بر خود گوشی شاهد کابل شارژ دو سر Type-C، سری شارژ سریع ۶۵ وات جمع و جور، سوزن خارج کردن شیار سیم کارت، قاب محافظ و دفترچه راهنما درون جعبه دستگاه باشید.

دکمه های کناری nubia Red Magic 8 Pro
طراحی Red Magic ۸ Pro
ابعاد گوشی9×76.4×164
وزن گوشی228 گرم
جنس صفحهشیشه
استاندارد ضد آبندارد
جنس بدنهآلومینیوم

رد مجیک ۸ پرو طراحی ساده و زیبایی دارد. در طراحی این دستگاه به راحتی و در نگاه اول می‌توان به گیمینگ بودن این گوشی پی برد. چرا که ZTE در لبه‌های سمت چپی دستگاه کنترل‌های مخصوص بازی خود را قرار داده است و با توجه به لمسی بودن این کنترلر‌ها، دیگر تعداد زیاد دکمه‌ها در لبه دستگاه آزار دهنده نیست.

تنها دکمه اضافی Red Magic ۸ Pro، در لبه سمت چپ این گوشی است که وضعیت دستگاه را خیلی سریع به روی حالت مخصوص بازی تغییر می‌دهد و دکمه‌های پاور و کنترل میزان صدای دستگاه به ترتیب در سمت راست و چپ دستگاه قرار دارد.

در لبه پایینی می‌توان شاهد شیار سیم کارت، اسپیکر، خطوط آنتن، میکروفون و درگاه USB Type C بود. در لبه بالایی نیز ZTE درگاه جک ۳. ۵ میلی‌متری صدا، میکروفون، خطوط آنتن و اسپیکر دوم را قرار داده است.

همچنین در قسمت بالایی فریم دور دستگاه نیز ZTE خروجی هوای فن‌ها را قرار دارد. ZTE دو خروجی فن به روی فریم دور دستگاه قرار داده است که با استفاده از یک خروجی، هوا وارد دستگاه می‌شود و هوای گرم شده از خروجی هوای دیگر خارج می‌شود.

طراحی پنل پشتی Red Magic ۸ Pro زیبا است و ZTE از لوگو رد مجیک و چند سوژه دیگر در طراحی این پنل استفاده کرد است. در مرکز و بالای پنل پشتی می‌توانید شاهد ستاپ دوربین سه‌گانه به همراه فلش LED در بالای دوربین‌ها باشید. جنس این پنل نیز از شیشه است و به صورت مات طراحی شده است.

همچنین پنل پشتی این گوشی دارای LED نیز هست. به طوری که متن رد مجیک و دو قسمت زیر دکمه‌های حساس به فشار دستگاه، می‌توانند با LED‌های در نظر گرفته روشن شوند.

ZTE برای ساخت این دستگاه از آلومینیوم مقاوم برای فریم دور گوشی استفاده کرده است و با توجه به استفاده فن و باتری حجیم ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی درون دستگاه، این گوشی وزن ۲۲۸ گرمی دارد که برای یک گوشی گیمینگ مناسب است. اما ممکن است پس از در دست گرفتن گوشی، احساس سنگینی کنید.

علاوه بر این ZTE این گوشی را در دو نسخه عرضه کرده است که یکی از این نسخه‌ها با رنگ مشکی روانه بازار شده و نسخه دیگر دارای پشت شفاف است. نسخه‌ای که ما برای بررسی در دست داریم، نسخه با رنگ مشکی این گوشی است.

نمایشگر Red Magic 8 Pro
صفحه نمایش Red Magic ۸ Pro
نوع پنلAMOLED
اندازه صفحه6.8 اینچ
رزولوشن1116×2480 (400ppi)
نرخ به روز رسانی۱۲۰ هرتز

رد مجیک ۸ پرو با صفحه نمایش ۶. ۸ اینچی امولد روانه بازار شده است. این پنل امکان نمایش ۱ میلیارد رنگ را به کاربر می‌دهد. همچنین این صفحه نمایش نرخ به‌روز‌رسانی ۱۲۰ هرتز و رزولوشن ۱۱۱۶*۲۴۸۰ پیکسل دارد که این ابعاد تراکم پیکسلی ۴۰۰ppi را به کاربر خروجی می‌دهد.

نسبت صفحه نمایش Red Magic ۸ Pro نیز۲۰: ۹ است و مهم‌ترین قابلیتی که این صفحه نمایش را مورد علاقه گیمر‌ها می‌کند، یک دست بودن صفحه نمایش است. چرا‌که نسبت صفحه نمایش به بدنه در این گوشی ۸۹. ۱ درصد است و زد تی‌ای از یک دوربین سلفی زیر صفحه نمایش در این گوشی استفاده کرده است که به

راحتی متوجه آن نمی‌شوید. از این رو اولین احساسی که پس از دیدن صفحه نمایش این گوشی به شما دست می‌دهد، یک دست بودن و بزرگ بودن پنل صفحه نمایش دستگاه است.

محافظ صفحه نمایش رد مجیک ۸ پرو، گوریلا گلس ۵ است که مقاومت مناسبی در برابر پذیرش خش و ضربه دارد. اما‌ای کاش شاهد استفاده از شیشه مقاوم‌تری مانند گوریلا گلس ویکتوز پلاس در این گوشی بودیم.

علاوه بر این نمایش رنگ‌ها در صفحه نمایش رد مجیک ۸ پرو فوق‌العاده است. چراکه صفحه نمایش این دستگاه می‌تواند رنگ‌ها را با دقت بالایی نمایش دهد. رنگ‌ها درون این پنل به واقعیت نزدیک هستند و دامنه رنگی رنگ‌های نمایش داده شده نیز بالا است. البته استاندارد رنگی و دمای رنگ‌ها نیز درون تنظیمات دستگاه قابل تغییر است که در صورت نیاز می‌توانید آن را تغییر دهید.

میزان روشنایی صفحه نمایش رد مجیک ۸ پرو زیاد است و مشاهده محتوای صفحه نمایش به راحتی انجام می‌گیرد. با توجه به روشنایی ۱۳۰۰ نیتی این صفحه نمایش، مشاهده محتوا زیر نور مستقیم آفتاب نیز به راحتی انجام می‌شود. اما در مقایسه با گوشی‌های پرچم‌دار، این گوشی دارای روشنایی بیشینه کمتری است.

دوربین Red Magic 8 Pro
دوربین رد مجیک ۸ پرو
رزولوشن لنز واید50
رزولوشن اولترا واید8
لنز ماکرو2
کیفیت فیلم برداری1080 | 4K | 8K
امکانات دوربین

رد مجیک ۸ پرو با یک ستاپ دوربین پشت سه‌گانه روانه بازار شده است. دوربین واید ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم ۱. ۹، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲. ۲ و پهنای دید ۱۲۰ درجه و دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو با دیافراگم ۲. ۴، دوربین‌های این ستاپ سه‌گانه را تشکیل می‌دهند. تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی این گوشی کیفیت مناسبی دارند و درون این تصاویر جزئیات با دقت مناسبی ثبت می‌شوند. دامنه رنگی ثبت شده درون این تصاویر نیز مناسب است. علاوه بر این رنگ‌های ثبت شده درون تصاویر خیلی به واقعیت نزدیک هستند. تنها نکته منفی که ممکن است در عکاسی با این دوربین احساس کنید اندکی تیره‌تر بودن تصاویر ثبت شده این دوربین در مقایسه با دوربین اولترا واید است.

همچنین دوربین اصلی رد مجیک ۸ پرو در مدیریت منابع نوری اندکی مشکل دارد. به طوری که در نقاط تیره، سایه‌ها بیش از حد تیره ثبت می‌شوند و در مناطق روشن سایه‌ها بیش از حد روشن ثبت می‌شوند که این موضوع اندکی می‌تواند شما را در عکاسی اذیت کند. اما به طور کلی تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی این گوشی از انتظار ما فرا‌تر بود. چراکه گوشی‌های گیمینگ غالبا دوربین مناسبی ندارند. البته در مقایسه تصاویر ثبت شده این دوربین با پرچم‌های هم قیمت این گوشی، تصاویر ثبت شده سایر رقبای رد مجیک ۸ پرو مناسب‌تر است.

تصاویر ثبت شده با دوربین اولترا واید Red Magic ۸ Pro نیز مناسب و قابل استفاده است. البته درون این تصاویر اندکی جزئیات کمتر ثبت می‌شود و با زوم کردن اندکی نویز درون تصاویر ثبت شده قابل مشاهده است. اما کیفیت تصاویر ثبت شده به نسبت ۸ مگاپیکسلی بودن این دوربین کاملاً مناسب است و تصاویر ثبت شده کیفیت خوبی دارند. اما نباید توقع دوربین اولترا واید یک پرچم‌دار را از این گوشی داشته باشید.

دوربین ماکرو رد مجیک ۸ پرو هم عملکرد متوسطی دارد. تصاویر ثبت شده با این دوربین قابل استفاده است. اما با توجه به ۲ مگاپیکسلی بودن دوربین ماکرو، اصلاً نمی‌توان توقع زیادی از تصاویر ثبت شده با این دوربین داشت. همچنین اندکی فوکوس کردن به روی سوژه‌ها با این دوربین مشکل است. البته سرعت فوکوس دوربین در حالت‌های دیگر نیز اندکی پایین است و فوکوس کردن پس از جا‌به‌جایی بین سوژه‌ها کند انجام می‌شود و سریع نیست.

نکته قابل توجه دوربین رد مجیک ۸ پرو، امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۸K و فریم ریت ۲۴ فریم بر ثانیه دوربین این دستگاه است. همچنین ZTE امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۴K و فریم ریت ۶۰ فریم بر ثانیه و امکان فیلم‌برداری با کیفیت و فریم ریت‌های پایین‌تر را نیز درون رابط کاربری دوربین این دستگاه قرار داده است.

ویدیو‌های ثبت شد با دوربین Red Magic ۸ Pro کیفیت مناسبی دارند. دامنه رنگی و جزئیات درون ویدیو‌ها به خوبی ثبت می‌شوند. تنها نکته منفی که جا داشت ZTE به روی آن کار کند، استفاده نکردن از لرزشگیر اپتیکال (OIS) درون دوربین این گوشی بود که باعث می‌شود اندکی ویدیو‌ها با لرزش ثبت شوند. البته میزان لرزش در ویدیو‌های با زوم یک برابری تقریباً قابل کنترل است. اما این میزان در صورتی که ویدیو خود را با زوم ثبت کرده باشید، بیشتر قابل مشاهده است. البته حین فیلم‌برداری شما تنها امکان زوم ۵ برابری به روی سوژه‌ها را خواهید داشت.

همچنین قابلیت فیلم‌برداری صحنه آهسته رد مجیک ۸ پرو نیز عملکرد مناسبی دارد و امکان ضبط ویدیو‌های صحنه آهسته را با فریم ریت‌های ۱۲۰، ۲۴۰ و ۴۸۰ فریم بر ثانیه به کاربر می‌دهد. کیفیت ویدیو‌های ثبت شده در این حالت قابل قبول است و از این رو می‌توانید ویدیو‌های مناسبی را با این حالت ثبت کنید.

البته ما درون ویدیو‌های صحنه آهسته با فریم ریت ۴۸۰ فریم بر ثانیه شاهد افزودن فریم برای کاهش سرعت ویدیو بودیم که این موضوع اندکی از کیفیت ویدیو‌های صحنه آهسته کم می‌کند. اما با در نظر داشتن گیمینگ بودن این دستگاه، حضور این قابلیت امتیاز مثبتی برای این دوربین رد مجیک ۸ پرو به حساب می‌آید.

علاوه بر این شما درون رابط کاربری دوربین رد مجیک ۸ پرو می‌توانید با حالت‌های دیگری نیز فیلم‌برداری و یا عکاسی کنید. برای نمونه شما می‌توانید افکت‌های کارتونی یا نقاشی را به تصاویر خود اضافه کنید و یا از سایر قابلیت‌های دیگری که ZTE درون بخش Camera-family رابط کاربری دوربین این گوشی قرار داده است، استفاده کنید. این افکت‌ها کاربردی هستند و تعداد زیادی نیز دارند. از این رو با استفاده از آن‌ها می‌توانید عکس‌ها و ویدیو‌های متفاوت و زیبایی را ثبت کنید. این موضوع قدرت رابط کاربری دوربین رد مجیک ۸ پرو را نشان می‌دهد.

دوربین سلفی RedMagic 8 pro
رزولوشن دوربین۱۶
کیفیت فیلم‌برداری1080 /60FPS

ZTE از یک دوربین واید ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم ۲. ۰ به عنوان دوربین سلفی رد مجیک ۸ پرو استفاده کرده است. تصاویر ثبت شده با این دوربین کیفیت مناسبی ندارند و اندکی تصاویر ثبت شده تار است. این موضوع به دلیل قرار گرفتن دوربین سلفی دستگاه زیر ضص نمایش است.

درون این تصاویر دامنه رنگی پایینی را شاهد هستیم و رنگ‌ها از واقعیت فاصله دارند. همچنین جزئیات در تصاویر ثبت شده خیلی بالا نیست. علاوه بر این در صورتی که بخواهید تصاویر پرتره ثبت کنید، رد مجیک ۸ پرو عملکرد مناسبی در ثبت تصاویر پرتره ندارد و اگر نور شما مناسب نباشد، ثبت تصاویر پرتره به خوبی انجام نمی‌شود.

در مجموع دوربین سلفی این گوشی می‌تواند لحظات شما را ثبت کند و یا در تماس‌های صوتی مورد استفاده قرار بگیرد. اما نباید توقع ثبت تصاویر با کیفیت بالا را از دوربین این دستگاه داشته باشید.

برنامه های Red Magic 8 Pro
سخت‌افزار Red Magic 8 Pro
نام تراشهSnapdragon 8 Gen 2
تعداد هسته ها8
معماری تراشه۴ نانومتری
کانفیگ های گوشی128G الی 512G

مهم‌ترین بخش رد مجیک ۸ پرو که آن را از پرچم دار‌های موجود در بازار متمایز می‌کند، عملکرد سخت‌افزار این دستگاه است. Red Magic ۸ Pro جزء اولین گوشی‌هایی است که با پردازنده جدید اسنپدراگون ۸ نسل ۲ روانه بازار شده است. همچنین ZTE برای این گوشی سه حافظه رم متفاوت ۸، ۱۲ و یا ۱۶ گیگابایتی در نظر گرفته است. علاوه بر این رد مجیک ۸ پرو در سه نسخه با حافظه‌های ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی روانه بازار شده است. نسخه‌ای که ما برای بررسی در اختیار داریم، نسخه با حافظه رم ۱۲ گیگابایت و حافظه ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایتی این دستگاه است.

ZTE از تکنولوژی حافظه جدید UFS ۴. ۰ دورن این گوشی استفاده کرده است. این موضوع سرعت بالای حافظه را به ارمغان می‌آورد و در نتیجه اجرای برنامه‌ها و انتقال اطلاعات به روی حافظه دستگاه سریع‌تر از سایر رقبا خواهد بود.

ویژگی اصلی که سخت‌افزار این گوشی را نسبت به سایر رقبای خود متمایز می‌کند، استفاده از فن درون گوشی است که با استفاده از آن خیلی سریع دمای دستگاه پایین می‌آید.

در واقع دمای پایین‌تر گوشی نسبت به سایر رقبا، تجربه بهتر گیمینگ را به ارمغان می‌آورد. چرا که هم دمای دستگاه هنگام پردازش‌های سنگین و طولانی مدت کمتر است و هم با توجه به دمای پایین‌تر، عملکرد پردازنده و سخت‌افزار مناسب‌تر است و در مجیک ۸ پرو را به پایداری در عملکرد بالایی می‌رساند.

با این توضیحات، رد مجیک ۸ پرو می‌تواند به روانی و با گرافیک بالا از پس اجرای انواع بازی‌های سنگین بر بیاید و این موضوع با توجه به فن به کار رفته درون گوشی، اجرای هر بازی را برای گیمر‌ها ممکن می‌کند. 

سخت‌افزار مهم دیگری که درون این گوشی گیمینگ به کار رفته تا آن را نسبت به دیگر رقبا متمایز کند، دکمه‌های حساس به فشار در لبه سمت راست فریم دور دستگاه است. گیمر‌ها با استفاده از این دکمه‌ها می‌توانند درون بازی‌ها تجربه فوق‌العاده و بهتری را داشته باشند. نکته مثبت در طراحی این دکمه‌ها، هم سطح بودن آن‌ها با لبه فریم است. چرا که دیگر برآمدگی دکمه‌های حساس به فشار در استفاده روزانه از دستگاه اذیت‌کننده نخواهد بود.

به زبان دیگر بهتر است بگوییم ZTE از سطوح حساس به فشار به جای دکمه استفاده کرده است تا کاربران راحت‌تر باشند. دکمه‌های حساس به فشار رد مجیک ۸ پرو می‌توانند تا ۵۲۰Hz فشار را مدیریت کنند.

بازی Red Magic 8 Pro
تجربه گیمینگ رد مجیک ۸ پرو

با توجه به گیمینگ بودن Red Magic ۸ Pro، همان طور که انتظار داشتیم و در بالا نیز اشاره کردیم، رد مجیک ۸ پرو توانست به روانی، بدون لگ یا کندی و با گرافیک بالا بازی‌های سنگین آسفالت ۹ و کالاف دیوتی موبایل را اجرا کند. اجرای بازی‌ها درون این گوشی با توجه به صفحه نمایش یک دست و گرافیک فوق‌العاده دستگاه لذت بخش است. همچنین دکمه‌های حساس به فشار نیز تجربه گیمینگ خوبی را حین اجرای بازی‌ها به ارمغان می‌آورد.

با توجه به قدرت بالای سخت‌افزار رد مجیک ۸ پرو، ما در بازی کالاف دیوتی موبایل امکان فعال‌سازی گزینه گرافیک Very High و گزینه فریم ریت Max را به صورت همزمان داشتیم. همچنین امکان فعال‌سازی گزینه فریم ریت Ultra با گرافیک Low نیز در حالت مولتی پلیر بازی وجود داشت که این موضوع قدرت بالای سخت‌افزار دستگاه را اثبات می‌کند.

نتایج antutu رد مجیک ۸ پرو
نتایج بنچمارک‌ها رد مجیک ۸ پرو

همان طور که انتظار داشتیم، رد مجیک ۸ پرو به راحتی از پس اجرای بنچمارک‌های سنگین برآمد و توانست درون تست‌های گرفته شده، امتیاز بالایی کسب کند. بخشی از این امتیاز به دلیل استفاده از تراشه قوی و رم بالا درون این دستگاه است و بخش دیگر آن به دلیل سیستم مناسب کنترل دمای دستگاه و فن‌های به کار رفته درون گوشی است. این موضوع باعث شده تا Red Magic ۸ Pro در پردازش‌های طولانی مدت عملکرد مناسب‌تری از خود نشان دهد.

برای مثال ما برای بررسی میزان پایداری سخت‌افزار دستگاه در پردازش‌های سنگین، تست Wild Life Extreme Stress Test بنچمارک ۳D Mark را به روی این گوشی اجرا کردیم و توانستیم درصد پایداری بالا ۹۸. ۳ درصد را کسب کنیم که برای یک گوشی پرچم‌دار فوق‌العاده است.

نتایج بنچمارک Red Magic 8 Pro

همچنین نمودار‌های ثبت شده از فریم ریت نمایش داده شده توسط دستگاه و میزان افزایش دما و افت عملکرد فریم ریت‌ها نیز پایداری بالای سخت‌افزار این دستگاه را نشان می‌دهد.

علاوه بر این درون تست Wild Life این بنچمارک نیز شاهد عبارت بیشترین خروجی در بخش امتیاز کسب شده بودیم که این موضوع قدرت بالا و بی‌رقیب بودن سخت‌افزار این گوشی را نشان می‌دهد.

نتایج گیکبنچ ML رد مجیک ۸ پرو

در اجرای نسخه ۹. ۵. ۶ بنچمارک Antutu هم رد مجیک ۸ پرو توانست امتیاز بالای ۱ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۵۱۰ را کسب کند. همچنین این دستگاه در تست CPU نسخه ۵. ۵. ۱ بنچمارک Geekbench توانست در بخش تک هسته‌ای امتیاز ۱۳۳۱ و در بخش چند هسته‌ای امتیاز ۵۱۱۶ را کسب کند. درون بخش Compute این بنچمارک نیز Red Magic ۸ Pro امتیاز ۸۴۴۸ را با تست OpenCL ثبت کرد.

این اعداد قدرت بالای سخت‌افزار این گوشی را نشان می‌داند. علاوه بر این ما چندین بنچمارک دیگر مانند Geekbench ML و تست سرعت حافظه را نیز به روی این گوشی اجرا کردیم و درون آن‌ها نیز شاهد عملکرد مناسب رد مجیک ۸ پرو بودیم. در ادامه می‌توانید نتایج بنچمارک‌های گرفته شده با این گوشی را مشاهده کنید.

اسپیکر Red Magic 8 Pro
اسپیکر‌ها ردمجیک ۸ پرو
استریودارد
تعداد2 اسپیکر
جک هدفون ۳.۵دارد

ZTE از یک جفت اسپیکر استریو درون رد مجیک ۸ پرو استفاده کرده است. کیفیت صدای خارج شده از این اسپیکر‌ها خیلی بالا است و شما به راحتی می‌توانید به جزئیات صدا گوش کنید. همچنین عملکرد اسپیکر‌های Red Magic ۸ Pro در پخش صدا‌های با بیس زیاد نیز مناسب است و اسپیکر‌های دستگاه به راحتی می‌توانند از پس پخش مناسب این صدا‌ها بر بیایند.

اسپیکر‌های استریو رد مجیک ۸ پرو امکان پخش صدای با کیفیت ۳۲ بیت و ۳۸۴ کیلو هرتز را نیز دارند. علاوه بر این حجم صدای خارج شده از اسپیکر‌های دستگاه زیاد است.

حجم صدای خارج شده از دو اسپیکر نیز مناسب است و هر دو اسپیکر با شدت یکسانی صدا را پخش می‌کنند. از این رو به طور کلی می‌توان گفت که اسپیکر‌های این گوشی کاملاً برای استفاده حرفه‌ای و گیمینگ مناسب هستند.

سنسور‌ها و تکنولوژی‌های ارتباطی

ZTE در این گوشی از سنسور‌های مجاورت، شتاب سنج، ژیروسکوپ و قطب نما استفاده کرده است. همچنین رد مجیک ۸ پرو از تکنولوژی وای‌فای نسل ۷ و بلوتوث نسل ۵. ۳ نیز پشتیبانی می‌کند که این موضوع می‌تواند سرعت بالاتر اتصال دستگاه‌ها و اینترنت را به گوشی ممکن کند و تجربه بهتر گیمینگ را برای کاربران به ارمغان بیاورد.

امنیت و احراز هویت
قابلیت اثر انگشتندارد
قابلیت تشخیص چهرهندارد

علاوه بر این نسخه جهانی Red Magic ۸ Pro از درگاه USB-C نسل ۳. ۱ استفاده می‌کند. همچنین این درگاه امکان اتصال OTG، صفحه نمایش خارجی و سایر لوازم جانبی را به دستگاه ممکن می‌کند.

رد مجیک ۸ پرو علاوه بر شیوه‌های احراز هویت رایج، از تشخیص اثر انگشت نیز پشتیبانی می‌کند.

ZTE مکان حسگر اثر انگشت را به زیر صفحه نمایش قرار داده است و این سنسور با استفاده از نور فرایند تشخیص را انجام خواهد داد.

دقت تشخیص این حسگر بالا است و با سرعت بالایی می‌تواند قفل دستگاه را باز کند. البته برای تشخیص باید اندکی پس از قرار دادن انگشت خود به روی سنسور مکس کنید که این موضوع طبیعی است و به معنی کند بودن این سنسور نیست.

رابط کاربری Red Magic 8 Pro
رابط کاربری رد مجیک ۸ پرو
نام و رابط کاربری
نسخه
سال های آپدیت

از نظر رابط کاربری و سیستم عامل، رد مجیک ۸ پرو با اندروید ۱۳ و نسخه ۶ رابط کاربری اختصاصی ZTE برای این گوشی عرضه شده است. ZTE نام این رابط کاربری را Red Magic OS قرار داده است.

طراحی رابط کاربری Red Magic OS خیلی ساده و کاربردی است و طراحی نزدیکی به رابط کاربری گوشی‌های شیائومی دارد. البته اندکی زبان طراحی رابط کاربری این گوشی از MIUI شیائومی ساده‌تر است.

عملکرد رابط کاربری رد مجیک ۸ پرو با توجه به سخت‌افزار قوی این دستگاه، کاملاً روان است و شما می‌توانید بدون لگ و به روانی بین نرم‌افزار‌ها و منو‌ها جا به جا شوید و از رابط کاربری گوشی استفاده کنید.

علاوه بر این شما درون رابط کاربری رد مجیک ۸ امکان تغییر استاندارد رنگی صفحه نمایش، کنترل فن‌های دستگاه و نحوه کار کردن آن‌ها به صورت خودکار یا دستی را دارید. همچنین امکان تنظیم نور گوشی با استفاده از گزینه Light Strip نیز درون رابط کاربری دستگاه موجود است.

رد مجیک ۸ پرو همچنین دارای حالت مخصوص بازی نیز هست. برای فعال‌سازی این حالت کافی است تا وارد بازی شوید تا بتوانید از قسمت بالا چپ و یا بالا راست دستگاه منو کنترل گوشی حین اجرای بازی را مشاهده کنید و عملکرد بخش‌های مختلف دستگاه و عملکرد سخت‌افزار را مشاهده و کنترل کنید.

برای مثال شما درون این بخش می‌توانید فرکانس پردازنده محاسباتی و پردازنده گرافیکی را مشاهده و تغییر دهید، نور و صدا را کنترل کنید و یا عملکرد دکمه‌های حساس به فشار بالای دستگاه را تنظیم کنید.

همچنین در صورتی که به صورت دستی دکمه قرمز رنگ لبه کناری را تغییر حالت دهید، می‌توانید وارد صفحه مخصوص اجرای بازی‌ها و حالت گیم گوشی شوید. پس از فعال‌سازی این حالت به صورت خودکار LED‌های پشت دستگاه رنگ تنظیم شده را نمایش خواهند داد. البته همان طور که گفتیم شما می‌توانید عملکرد این LED‌ها را درون بخش Light Strip تغییر دهید، قطع کنید و یا شخصی‌سازی کنید.

شارژ Red Magic 8 Pro
باتری و شارژدهی Red Magic ۸ Pro
حجم6000 میلی‌آمپرساعت
سرعت شارژ سیمی80 وات
شارژر در جعبهآداپتور و کابل شارژ

یکی از نقاط مثبت این گوشی گیمینگ، ظرفیت باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی باتری دستگاه است. چرا که با استفاده از آن به راحتی می‌توان تجربه باتری دهی بیشتری را با دستگاه داشت. همچنین با توجه به مصرف انرژی بیشتر گوشی به دلیل صفحه نمایش با کیفیت و یا فن‌ها و LED‌ها، استفاده از باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی یک تصمیم درست در طراحی این گوشی بود است.

رد مجیک ۸ پرو در تست‌های ما توانست پس از اجرای حدود ۱۰ دقیقه بازی سنگین آسفالت ۹ تنها ۲ درصد افت شارژ داشته باشد. از این رو می‌توان گفت میزان مصرف باتری دستگاه در استفاده سنگین ۱ ساعته حدود ۱۲ درصد است و در صورتی که به صورت مداوم پردازش سنگینی را با این گوشی داشته باشید، باتری دستگاه می‌تواند تا حدود ۸ ساعت دوام بیاورد.

البته این عدد می‌تواند با توجه به میزان استفاده از فن گوشی و نرخ تازه‌سازی صفحه نمایش دستگاه متفاوت باشد و ما تست خود را در حالت فن خاموش و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز ثبت کردیم. اما در مجموع با توجه به گیمینگ بودن دستگاه و مصرف باتری زیاد آن، میزان باتری دهی رد مجیک ۸ پرو کاملاً مناسب است.

از نظر سرعت شارژ نیز Red Magic ۸ Pro با شارژر ۶۵ واتی عرضه شده است و با استفاده از شارژر درون جعبه دستگاه می‌توانید گوشی را در ۴۳ دقیقه از صفر تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید.

ما در تست‌های خود نیز به عددی مشابه رسیدیم و توانستیم باتری دستگاه را از حدود ۲۰ درصد در مدت زمان تقریبی ۳۰ دقیقه تا ۱۰۰ درصد شارژ کنیم. البته نسخه مخصوص چین این گوشی نیز با شارژر ۸۰ واتی عرضه می‌شود که تقریباً ۱۰ دقیقه سرعت شارژ سریع‌تری نسبت به شارژر ۶۵ واتی موجود در نسخه جهانی دارد.

جمع‌بندی

در مجموع اگر خیلی اهل اجرای بازی‌های سنگین هستید و دنبال یک گوشی با سخت‌افزار فوق‌العاده می‌گردید، رد مجیک ۸ پرو می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. اما در غیر این صورت شما می‌توانید با رنج قیمتی حدود ۵۰ میلیون تومان سراغ پرچم دار‌های دیگر با دوربین یا طراحی مناسب‌تر بروید.

نظر شما درباره خرید یک گوشی گیمینگ چیست؟ آیا یک گوشی گیمینگ می‌تواند انتخاب شما برای خرید باشد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

بررسی: اگر به گوشی‌های موتورولا نیز علاقه‌مند هستید، می‌توانید بررسی موتورولا اج ۳۰ پرو را از اینجا مطالعه کنید.