رسانه و تبلیغ علاالدین برگزارکننده CTEX

رسانه و تبلیغ علاالدین برگزارکننده CTEX 2026 شد

فهرست مطالب

رسانه و تبلیغ علاالدین مجری و برگزارکننده انحصاری چهاردهمین دوره نمایشگاه محتوای فضای مجازی CTEX در ایران شد.

رسانه و تبلیغ علاالدین به‌عنوان مجموعه‌ای پیشگام در عرصه فناوری‌های دیجیتال افتخار دارد که مجری رسمی و انحصاری برگزاری چهاردهمین دوره نمایشگاه فناوری‌های محتوای فضای مجازی (سیتکس ۲۰۲۶) در ایران خواهد بود.

رویداد پیش‌رو که درتاریخ 21 تا 24 دی‌ماه برگزار می‌شود؛‌ قلب تپنده صنایع خلاق و محتوای بومی کشور است و تحت نظارت کامل رسانه و تبلیغ علاالدین به مرحله اجرا می‌رسد. این بخش با بهره‌مندی از تخصص خود در تولید محتوای اثربخش و کمپین‌های تبلیغاتی فراگیر متعهد است تا صدای نوآوران محتوایی را به سراسر کشور برساند.

رسانه و تبلیغ علاالدین با تکیه‌بر تجربه وسیع در حوزه زیرساخت‌های دیجیتال و استفاده از ظرفیت‌های گسترده مجموعه‌ خود متعهد است که سیتکس ۲۰۲۶ را به بزرگ‌ترین و موثرترین دوره تبدیل کند. همکاری استراتژیک با شرکت‌های تابعه کلیدی، تضمین‌کننده موفقیت در تمامی ابعاد نمایشگاه است.

هدف رسانه علاالدین از برگزاری سیتکس ۲۰۲۶، فراتر از یک نمایشگاه است؛ ایجاد یک سکوی تجاری قدرت‌مند برای رشد استارتاپ‌ها، جذب سرمایه و هدایت جریان نوآوری در مسیر توسعه محتوای ارزشمند و هدفمند ایرانی است.

ما در سیتکس ۲۰۲۶ به دنبال جذب سرمایه‌های تازه، ایجاد بازارهای جدید و ارتقاء کیفیت محتوای بومی هستیم تا زمینه لازم برای رشد پایدار و پرشتاب اقتصاد دیجیتال کشور فراهم شود. تاریخ جزئیات فراخوان به‌زودی از طریق کانال‌های رسمی رسانه و تبلیغ علاالدین و سایت Ctex2026.ir منتشر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب