اگر بهدنبال یک کنترلر گیمینگ مناسب برای گوشی اندرویدی خود میگردید، در این مطلب به معرفی بهترین کنترلر گیمینگ از لحاظ کیفیت، قیمت و قابلیتهای گوناگون پرداختهایم.
اگر میخواهید به تجربه بازیهای موبایلی بپردازید و با لمس صفحه چندان راحت نیستید، بهترین کار خرید یک کنترلر است. کنترلرها شاخصههای مختلفی دارند و سبک بازی شما مشخص میکند که به کدام یک از آنها نیاز دارید. از گیمپدهایی با نورپردازی RGB گرفته تا محصولات رترو، ما لیستی از بهترین کنترلرهای سازگار با گوشیهای اندرویدی را پیش روی شما قرار دادهایم.
کنترلر بازی Nacon MG-X Pro
قیمت: از حدود 7.9 میلیون تومان
با ترکیب ویژگیهای مثبت گیمپدهای حاضر در مارکت و ارگونومی موجود در کنترلرهای ایکسباکس و پلیاستیشن، شرکت Nacon توانست محصولی با نام MG-X Pro منتشر کند که در کنار محبوبیت، کیفیت خوبی هم ارائه میدهد.
ما با یک کنترلر سبک وزن طرف هستیم و تقسیم وزن در آن به خوبی انجام شده است. یکی از ویژگیهای خوب MG-X Pro این است که به جای استفاده از پایه، دور تا دور موبایل شما را در بر میگیرد. برخلاف مدلهای مشابه، دکمهها، جویاستیکها و D-pad فاصله خوبی از هم داشته و از گرفتگی و خستگی دست جلوگیری میکنند. همچنین دستهها و حالت ارگونومیکشان به شکلی هستند که پیشروی در بازی را سادهتر کنند. MG-X Pro حس استفاده از یک کنترلر موبایل را نمیدهد و بیشتر حال و هوای کنسول گیمینگ را القا میکند.
با استفاده از بلوتوث، کنترلر MG-X Pro نسبت به USB-C از محصولات بیشتری پشتیبانی میکند و یکی از بهترین کنترلر گیمینگ های بازار به شمار میرود. تنها نقطه ضعفی که میتوان به آن اشاره کرد، این است که در مقایسه با استفاده از کانکتور مستقیم، بلوتوث با کمی تاخیر همراه است. طول عمر باتری کنترلر MG-X Pro نزدیک به 20 ساعت بوده و به واسطه ارگونومی استاندارد، استفاده از آن خستگی بسیار کم و لذت زیادی را به همراه دارد.
کنترلر بازی 8BitDo Pro 2
قیمت: از حدود 4.5 میلیون تومان
کنترلرهای 8BitDo در این فهرست بهترین کنترلر گیمینگ قرار گرفته است، اما یکسری از محصولات این شرکت که مشابه گیمپدهای SNES طراحی شدند، چندان ارگونومیک نیستند. اگر یک کنترلر هیبریدی میخواهید که حس و حال امروزی را به شما منتقل کند و طراحی خوبی داشته باشد، 8BitDo Pro 2 را حتما در لیست خود قرار دهید.
این کنترلر دارای یک باتری قابل شارژ و قابل تعویض ۱۰۰۰ میلیآمپری است و همانطور که اشاره شد، بیش از ۲۰ ساعت دوام میآورد. شاید بهتر بود یک باتری هم در کنار این کنترلر فروخته شود، اما در کل میتوان نسبت به مصرف انرژی این کنترلر حساب ویژهای باز کرد. از طرفی دیگر، امکان استفاده از USB-C باعث شده تا مشکلی هنگام خالی شدن باتری نداشته باشید.
به لطف برنامه اختصاصی 8BitDo، میتوانید بسته به سبک بازی خود، کاربرد جدیدی برای هر دکمه تعریف کنید. این مورد شامل دکمههای پشت کنترلر هم میشود که در بعضی از لحظات، بسیار کاربردی هستند، اما شکل قرار گرفتن آنها به گونهایست که شاید کمترین استفاده را داشته باشند. 4 راه مختلف برای سوییچ بین پروفایلها و دستگاهها وجود دارد و این امر با Pro 2 راحتتر از همیشه است. همچنین میتوان این کنترلر را به سایر دستگاهها از جمله آیفون و آیپد متصل کرد.
کنترلر بازی GameSir X3
قیمت: از حدود 8.5 میلیون تومان
همانطور که میدانید، بسیاری از گوشیهای موبایل در حین استفادههای سنگین به خصوص اجرای بازیهای گرافیکی، سریع داغ میکنند. اگر بتوانید چنین چیزی را نادیده بگیرید، چندان اذیتکننده نخواهد بود، اما این مشکل پایهای شما را حل نمیکند. اینجاست که پای GameSir X3 به میدان باز میشود. در قسمت پشتی این کنترلر یک خنککننده داخلی تعبیه شده که از افزایش دمای دستگاه جلوگیری میکند.
به طور کل، میتوان گفت خنککننده X3 در خیلی از موارد به موبایل شما کمک کرده و دمای آن را به شکل قابل توجهای پایین میآورد. این موضوع برای موبایلهای مختلف هم تفاوت چندانی نداشته و عمل کاهش دما، بر روی اکثر موبایلها به شکل تاثیرگذاری انجامپذیر است. بزرگترین ایراد X3 این است که شما باید خنککننده را به منبعی غیر از موبایل خود متصل کنید. این یعنی کار با X3 در خانه راحتتر از سایر محیط بیرونی است.
برخلاف GameSir X2، این کنترلر تنها شامل یک کانکتور USB-C است و خبری از اتصال بلوتوث نیست. این مورد از X3 یک محصول قابل اطمینان میسازد که لگ کمتری داشته اما در طرف مقابل، تعداد موبایلهایی که به آن متصل میشوند را محدود میکند. در کنار اینکه X3 به شما اجازه میدهد موبایل را با کاور به آن متصل کنید، این امکان برای شما وجود دارد تا با گوشیهای بزرگتر یا ضخیمتر هم به بازی بپردازید.
از ویژگیهای X3 میتوان به فیدبک لمسی دکمهها اشاره کرد، همچنین امکان تعویض دکمهها با قابلیت مغناطیسی هم وجود دارد که شما را شگفتزده میکند. قابلیت تعویض دکمهها در X3 باعث شده تا بتوانید پیکربندی مورد علاقه خود را به این کنترلر بیاورید. جویاستیکها کوچک هستند و این قطعا یک نقطه ضعف به حساب میآید.
البته که روکشهای بافتدار داخل جعبه، مشکل اندازه کوچک جویاستیکها را تا حدودی قابل تحمل میکند. به طور کل، X3 شاید نسبت به Nacon MG-X Pro چندان راحت نباشد، اما ویژگیهایی از جمله خنککننده داخلی، کانکتور انعطافپذیر و دکمههای قابل تعویض، گزینه خوبی برای فهرست ما به وجود آورده است.
کنترلر بازی 8BitDo SN30 Pro
قیمت: از حدود 4.0 میلیون تومان
اگر دوران بچگی شما شامل ساعتها بازی با کنسول SNES میشده است، احتمالا کنترلر 8BitDo Pro SN30 میتواند حس نوستالژی زیادی را برای شما به ارمغان بیاورد و یکی از بهترین کنترلر گیمینگ های بازار بهشمار میرود.
این طراحی نمادین شرکت نینتندو توسط 8BitDo با پشتیبانی از بلوتوث آپدیت شده و به شما اجازه میدهد تا با استفاده از SN30 Pro، آن را به سیستم عاملهای مختلف نظیر ویندوز، اندروید، مک، Raspberry Pi و حتی کنسول دستی نینتندو سوییچ متصل کنید. اگر کلکسیونی از بازیهای رترو دارید که در این مدت سراغشان نرفتید، خرید SN30 Pro میتواند بهانه خوبی برای ملاقات دوباره با خاطراتتان باشد.
جویاستیکهای با کیفیت، سیستم ویبره قوی و سایر جزئیات مدرنی که به این طراحی کلاسیک اضافه شدند، استفاده از SN30 Pro را برای همه جذاب میکند. باتری قابل شارژ ۴۸۰ میلیآمپری SN30 Pro هم از دیگر نقاط قوت آن است که طول عمر ۱۸ ساعته داشته و نزدیک به یک سال هم دوام میآورد. D-pad این کنترلر نسبت به سایر محصولات طراحی سادهتری داشته و به واسطه همین موضوع، خبری از مشکلات جدی مثل دریفت نیست.
شاید اصلیترین ایراد SN30، نبود دکمهای برای اتصال به موبایل باشد. در عوض، 8BitDo این مورد را با دکمههای Select و Start جبران کرده است که احتمال قطع اتصال موبایل را هم کاهش میدهد. برای کسانی که دستهای بزرگی دارند، SN30 Pro کمی کوچک خواهد بود. از سوی دیگر، وزن کم این کنترلر باعث شده تا هولدر آن در نگه داشتن موبایل چندان بالانس نباشد. با تمام اینها، SN30 Pro میتواند برای افرادی که خواهان یک تجربه جدید و در عین حال خاطرهانگیز هستند، گزینه خوبی باشد.
کنترلر بازی Xbox Series X|S
قیمت: از حدود 2.5 میلیون تومان
مایکروسافت هنگام عرضه کنترلرهای ایکسباکس سریز ایکس/اس، تنها یک دکمه به این گیمپد اضافه کرد. طراحی سنتی این محصول سالهاست که دست نخورده باقی مانده و این احتمالا بهترین اتفاق برای طرفداران است. از نظر خیلی از گیمرها، کنترلرهای ایکس باکس یکی از راحتترین و بهترین گجتهای گیمینگ بازار هستند. شما میتوانید از این کنترلر به راحتی در PC، کنسولهای ایکس باکس و حتی گوشیهای اندرویدی استفاده کنید. اکثر بازیهای اندرویدی هم با پیکربندی پیشفرض این کنترلر سازگاری دارند؛ به همین دلیل بهعنوان یکی از بهترین کنترلر گیمینگ های بازار شناخته میشود.
دکمهها و تریگرهای نرم این گیمپد درکنار بافت دسته از لغزش انگشتان و خسته شدن گیمر جلوگیری میکند. با اینکه D-pad هیبریدی کنترلر، مشابه با دستههای سری Elite طراحی شده است، اما مثل نسخه گرانترش قابلیت شخصیسازی را در اختیار ندارد. با این حال، مایکروسافت به شما اجازه میدهد تا بعضی از دکمههای این کنترلر را بسته به سبک بازی خود تغییر دهید.
به علت استفاده از باتریهای AA، طول عمر این منبع برای کنترلر ایکسباکس موضوع بحث برانگیزی است. با این حال، باتری قابل شارژ اختصاصی ایکس باکس را میتوانید به صورت جداگانه خریداری کرده و استفاده کنید. با اینکه یک جک 3.5 میلیمتری هدفون در این کنترلر لحاظ شده است، اما خبری از میکروفون داخلی نیست و برای صحبت با دوستان خود، نیاز به یک هدست با کیفیت دارید.
به این موضوع هم توجه کنید که باید پایه نگهدارنده این کنترلر را به صورت جدا بخرید. از آنجا که ایکس باکس و محصولاتش از محبوبیت زیادی برخوردار هستند، مشکلی سد راه شما نخواهد بود. بهترین گزینهها برای خرید هولدر، پایههای اختصاصی شرکتهای 8BitDo و PowerA برای کنترلر ایکس باکس است.
کنترلر بازی Razer Kishi V2
قیمت: از حدود 6.9 میلیون تومان
با نگاهی به مشخصات Razer Kishi V2، متوجه خواهی شد که این کنترلر اکثر نیازهای خریداران را برطرف میکند. Kishi V2 با در نظر گرفتن بازخورد مخاطبان، از اشتباهات گذشته درس گرفته و این نکته موجب ساخت یک گیمپد با کیفیت شده است که استفاده از آن حس خیلی بهتری را به مخاطب القا میکند.
دستههای بافتدار، راحتی استفاده از Kishi V2 را چندین برابر میکنند. همچنین D-pad بینقص این کنترلر تجربه لذتبخشی را ارائه میدهد. با طراحی بهتر، اتصال موبایل به Kishi V2 راحتتر از دفعات قبل شده است. میتوان با استفاده از اپلیکیشن Razer Nexus دکمهها را دستکاری و شخصیسازی کرد.
با این حال، Kishi V2 مشکلاتی هم دارد. چه خوب چه بد، جویاستیکهای Kishi V2 طراحی کربنی و مشابه با جویکانهای (Joy-con) نینتندو سوییچ داشته و استفاده از دکمههای خاص در مواقع مختلف، فشار بیشتری هم به دست وارد میکند. با این وجود، این کنترلر نسبت به ورژن قبلی یک قدم رو به جلو است.
کنترلر بازی GameSir X2 Pro
قیمت: از حدود 2.1 میلیون تومان
کنترلر GameSir X2 Pro که ورژن بالاتر X2 محسوب میشود، تغییرات و بهبودهای زیادی به خود دیده و یکی از بهترین کنترلر گیمینگ های بازار بهشمار میرود. برای مثال، دکمههای اضافی در قسمت پشتی کنترلر وجود دارد که میتوان آنها را شخصیسازی کرد. این دکمهها تطبیقپذیری بیشتری در اختیار گیمرها قرار داده و از آنجا که میتوانید با انگشت میانی از آنها استفاده کنید، نیاز به جابجایی دست از بین میرود و نگرانی بابت حرکات اشتباه هم نخواهید داشت.
تریگرهای Hall Effect در کنترلر X2 Pro میتوانند فشار وارده را سطحبندی کنند. این مورد در کنترلر X2 تنها شامل دو سطح (فشرده و غیر فشرده) میشد. میکروسوییچ Kalih که در X2 Pro استفاده شده، حس لمس فوقالعادهای را در این محصول ایجاد کرده است.
کنترلر بازی GameSir T4 Kaleid
قیمت: از حدود 3.5 میلیون تومان
برای لیست بهترین کنترلرهای اندرویدی، روی دو استایل تمرکز کردیم: کنترلرهای سوییچ که با پایه داخلی، به شما اجازه میدهد تا موبایل خود را به گیمپد متصل کنید. در مقابل، برای گیمرهایی که دوست دارند از کنترلر خود با دستگاههای مختلف استفاده کنند که تنها به اندروید محدود نیست، GameSir T4 Kaleid گزینهایست که باید حتما تحت نظر گرفت.
طراحی ارگونومیک این محصول باعث شده تا جایگیری دکمهها به خوبی انجام گرفته و استفاده از آنها راحت باشد. وزن این کنترلر نه خیلی سنگین است و نه خیلی سبک. T4 شامل جک ۳.۵ میلیمتری هدفون هم هست. موتور ویبره این گیمپد هم فاکتوریست که در اکثر کنترلرهای این فهرست وجود ندارد.
در میان محصولات GameSir، کنترلر T4 مثل X3 و X2 Pro عمل کرده و گزینههای شخصیسازی و تاخیر کم را در کنار ارگونومی مناسب در اختیار گیمرها قرار میدهد. نورپردازی RGB این محصول هم امکان دستکاری داشته و خیلی از اوقات نظرتان را به خودش جلب میکند.
نقطه ضعف اصلی T4 این است که فقط به صورت سیمی به گوشی موبایل متصل میشود. حتی استفاده از کابل کانکتور این محصول هم چندان راحت نیست. GameSir در تبلیغات این کنترلر هم توضیح داده که T4 بیشتر برای تلویزیونهای اندرویدی، PC و سوییچ کاربرد دارد. با این حال، اگر اتصال باسیم را ترجیح میدهد، T4 بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
کنترلر بازی Nintendo Switch Pro
قیمت: از حدود 3.8 میلیون تومان
زمانی که به بازی با دستگاههای اندرویدی فکر میکنیم، شاید اصلا به فکر کنترلر حرفهای نینتندو سوییچ هم نیوفتید، اما نکته اینجاست که این گیمپد با موبایل هم سازگاری دارد و یکی از بهترین کنترلر گیمینگ های بازار بهشمار میرود. وجود اتصال بلوتوث به این معناست که میتوانید از کنترلر درجه یک نینتندو به همان شکل که با سایر گیمپدها بازی میکنید، استفاده کرده و به انجام بازیها روی موبایل مشغول شوید.
باتری این کنترلر نقطه قوت اصلی آن است و با یک بار شارژ، تا ۴۰ ساعت دوام میآورد. این کنترلر مانند ایکسباکس از چیدمان نامتقارن بهره میبرد، همان چیزی که محصولات مایکروسافت را با آن میشناسیم. به واسطه این موضوع، استفاده از کنترلر Pro سوییچ حس آشنایی دارد. تنها ایراد این گیمپد عدم وجود قابلیت شخصیسازی است.
نکته دیگر هم این است که برای اتصال موبایل به کنترلر، باید پایه مخصوص آن را به صورت جداگانه خریداری کنید.
کنترلر بازی Turtle Beach Atom
قیمت: از حدود 7.0 میلیون تومان
کنترلر Turtle Beach Atom از گیمپدهای مخصوص موبایل است و پتانسیل این را دارد که به صدر فهرست شما برسد. راحتی، مهمترین شاخصه گیمپد Atom است. حالت جمع و جور و وفقپذیر آن باعث شده تا در هر شرایطی، بتوانید از آن استفاده کرده و به راحتی در یک کیف حملاش کنید. بهاین ترتیب یکی از بهترین کنترلر گیمینگ های بازار محسوب میشود.
این دستگاه برای کار با سرویسهای ابری مانند سرویس GeForce Now و موارد مشابه هیچ مانعی ندارد. کنترلر Atom طراحی مشابه با ایکس باکس داشته و از هر جهت تجربهای نزدیک به کنسول را از یک بازی موبایل فراهم میکند. باتری این گیمپد نزدیک به ۲۰ ساعت دوام آورده و قابلیت شارژ سریع باعث شده تا در کمترین زمان ممکن، آماده استفاده باشد.
یکی از نقاط ضعف Atom، نوع اتصال آن است. خبری از کانکتور USB نیست و باید با استفاده از بلوتوث به Atom متصل شوید. البته که این کنترلر با بلوتوث بیشترین سرعت را به شما ارائه میدهد. از دیگر قابلیتهای این محصول، اپلیکیشن Atom Companion است که به شما دسترسیهای بیشتری برای شخصیسازی خواهد داد. همچنین با خرید کنترلر Atom به مدت یک ماه اشتراک سرویس ایکسباکس گیم پس را دریافت خواهید کرد.
به طور کلی، کنترلر Atom از شرکت Turtle Beach محصول باکیفیتی است و اگر بودجهتان محدودیتی نداشته باشد، میتوانید خرید این گیمپد را در نظر بگیرید.
کنترلر بازی Cooler Master Storm
قیمت: از حدود 3.5 میلیون تومان
کنترلر Storm شرکت Cooler Master از آن گزینههای اقتصادی است که میتواند برای شما انتخاب جذابی باشد. Cooler Master در Storm قید خیلی چیزها را زده تا بتواند با بودجه نسبتا پایین، کیفیت خوبی ارائه دهد و در این کار موفق بوده و در رده بهترین کنترلر گیمینگ های بازار قرار میگیرد.
استورم کنترلری است که علاوه بر موبایل (اندروید و iOS)، میتوان آن را به PC هم متصل کرده و به بازی کردن با آن پرداخت. اتصال به این گیمپد به صورت بیسیم و باسیم (با استفاده از USB-C) امکانپذیر است. کنترلر Storm یک باتری قدرتمند دارد که ۴۰ ساعت شما را همراهی خواهد کرد. این محصول به شکل ارگونومیک طراحی شده و از لغزش و خستگی دست جلوگیری میکنند. تریگرهای با کیفیت و D-pad ترکیبی از سایر ویژگیهای Storm هستند.
خوشبختانه در پکیج کنترلر استورم، پایه نگهدارنده موبایل هم قرار داده شده است. باتری دوام زیادی دارد، کیفیت کلی محصول خوب است و وفقپذیری آن هم قابلقبول به نظر میرسد. اگر نمیخواهید هزینه زیادی کرده و بودجه کمتری صرف خرید کنترلر کنید، Storm انتخاب خوبی خواهد بود.
کنترلر بازی PB Tails Choc
قیمت: از حدود 3.1 میلیون تومان
تا اینجا کنترلرهای زیادی را بررسی کردیم اما هیچکدام از آنها شبیه به PB Tails Choc نیستند. اولین شاخصه درمورد این کنترلر ظاهر آن است. شاید اگر چیزی درمورد کنترلر Choc ندانید، فکر کنید که این محصول از جهان Minecraft آمده است! برخلاف ظاهر مینیمال و اندازه کوچک، کار با Choc میتواند یک چالش تمام عیار باشد.
کنترلر Choc به دو صورت بیسیم و سیمی از (طریق USB-C) به موبایل شما متصل میشود. درکنار موبایل، میتوان با PC هم از این محصول استفاده کرد. سنسورهای حرکتی و ویبرهای که در کنسولها میبینیم، در کنترلر Choc هم وجود دارد. طراحی متفاوت Choc چیزی نیست که به آن عادت داشته باشیم، اما با گذر زمان میتوان به آن تسلط پیدا کرد.
دکمهها به صورت پراکنده در Choc قرار گرفتند و چیدمان جویاستیکها شبیه به دوال سنس پلیاستیشن است. درکنار عادت به دکمهها، دست گرفتن این کنترلر هم میتواند برای بعضیها کار سختی باشد. با این وجود، Choc یک محصول با کیفیت است که جدای از ظاهر مینیمال و کیفیت خوبش، ویژگیهای دیگری هم دارد که آن را به یک محصول خوب برای موبایلهای اندرویدی تبدیل میکند.
کنترلر بازی SteelSeries Stratus+
قیمت: از حدود 4.5 میلیون تومان
کمپانی SteelSeries در دنیای بازیهای ویدیویی بارها خودش را ثابت کرده است. این شرکت که با محصولات با کیفیت و درجه یک شناخته میشود، در بازار موبایل هم فعالیتهایی دارد. Stratus+ از ویترین استیل سریز یکی از بهترین کنترلر گیمینگ ها محسوب میشود.
Stratus+ گیمپدی با امکان اتصال به صورت بیسیم و سیمی (با USB-C) است و بسته به اینکه تاخیر کمتر را ترجیح میدهید یا راحتی بیشتر، میتوانید از آن استفاده کنید. این گیمپد از نظر طراحی ظاهر شکیل و زیبایی دارد. طراحی Stratus+ شبیه به دوال سنس بوده و به لطف تریگرهای Hall Effect، حس و حالی شبیه به کنترلرهای کنسولی را به شما ارائه میدهد.
جدای از این، Stratus+ باتری با دوام و قدرتمندی دارد. شما با یک بار شارژ، میتوانید بیش از ۹۰ ساعت از این محصول کار بکشید که عدد شگفتانگیزیست.
جمعبندی: بهترین کنترلر گیمینگ برای اندروید کدام است؟
کدام یک از این محصولات میتواند بر دیگری برتری داشته باشد؟ با تصمیم خودتان به جواب برسید. استفاده از یک کنترلر بلوتوث مزیتهای زیادی دارد. این محصولات باعث شدند تا جریان سرویسهای استریم از جمله Cloud Gaming شرکت مایکروسافت قویتر شود. ناگفته نماند که بازیهای خوبی از جمله Genshin Impact هم در این امر سهیم بودند.
اگر به هر دلیلی دنبال یک کنترلر بلوتوث مثل گیمپد بیسیم ایکس باکس نیستید، میتوانید بین محصولات با کانکتور USB-C، کنترلرهای بلوتوث، گیمپدهای ارگونومیک یا دارای هولدر، یکی را انتخاب کنید.
کنترلرهای Nacon MG-X Pro و Razer Kishi V2 میتوانند برای موبایل گیمرها گزینههای خیلی خوبی باشند. هر یک از این دو کنترلر هدف متفاوتی دارند. گیمپد Nacon دستههای راحتتری را به گیمر ارائه میدهد، درحالی که Razer از کانکتور USB-C با کمترین تاخیر و قابلیت شارژ همزمان استفاده میکند. در این میان، GameSir X3 با خنککننده داخلی میتواند نگرانیهای شما راجع به داغ شدن موبایل را کاهش دهد. از قابلیتهای شخصیسازی این محصول هم چیز بیشتری نگوییم بهتر است.
از بین کنترلرهای کلاسیک، 8BitDo SN30 Pro علاوه بر ظاهر نوستالژیک، کیفیت خوبی هم دارد. اگر به دنبال اتصال سیمی هستید، GameSir T4 نیازهای شما را برآورده خواهد کرد. کنترلر Pro نینتندو سوییچ هم با دیزاین شبیه به محصولات ایکس باکس، باعث شده تا کار با آن دلنشینتر از همیشه باشد.
کنترلر Cooler Master Storm هم شاید به خوبی سایر گیمپدهای معرفی شده نباشد، اما نسبت به هزینهش، انتخاب خوبی خواهد بود. برای کسانی که به ظاهر و اندازه اهمیت میدهند، PB Tails Choc فراتر از انتظار عمل میکند. این کنترلر در هر دو فاکتور ذکر شده عالی است. ظاهر Choc چیزی نیست که به طور روزمره ببینیم. اندازه آن هم به شما اجازه میدهد تا هر کجا که خواستید، آن را برده و استفاده کنید.
در نهایت، از SteelSeries Stratus+ اسم میبریم که علاوه بر کیفیت، چیزهای زیادی را در اختیار شما قرار میدهد. باتری Stratus+ نهتنها در این لیست، بلکه در بین اکثر محصولات موجود در بازار یکی از بهترینهاست. این کنترلر ساخته شده تا اکثر اوقات بدون اینکه شما را ناامید کند، همراهتان باشد.