ظاهرا گوگل تصمیم گرفته است سیاست خود را در حفظ و نگهداشت داده‌های حساب کاربری تغییر دهد. این غول تکنولوژی اعلام کرده است که زین پس این تغییرات شامل سرویس‌های Gmail، Docs و Google Photos می‌شود. درواقع گوگل در تلاش برای پاکسازی فضای ذخیره‌سازی استفاده نشده خود، سیاست حذف کردن داده‌های کاربران را در سرویس‌های محبوبی در پیش می‌گیرد که بیش از دو سال از آخرین فعالیت کاربران در آن‌ها زمان گذشته باشد. این موضوع حالا در صفحه وب Google Help ذکر شده است.

این سیاست جدید براساس ادعای گوگل قرار است از ۱ ژوئن سال ۲۰۲۱ اجرا شود. بدین ترتیب از ۱ ژوئن ۲۰۲۳ گوگل همه داده‌های حساب‌های کاربری Drive، Docs، Sheets، Slides، Jamboard، Gmail، Phontos، Drawings، Forms و Sites را برای کاربرانی که دو سال غیرفعال بوده‌اند حذف می‌کند.

گوگل می‌گوید کاربرانی که نمی‌خواهند داده‌هایشان حذف شود، باید به فعالیت در حساب کاربری خود در سرویس‌های مذکور روی گوگل اپلیکیشن را روی وب ادامه دهند. این غول تکنولوژی همچنین در ادامه اعلام کرده است که سیاست ذخیره سازی جدید برای کاربران Google One که هزینه ماهانه پرداخت می‌کنند اعمال نخواهد شد. سرویس Google Workspace که پیش از این با نام GSuite for business شناخته می‌شد و علاوه بر آن GSuite for Educationهم از این سیاست جدید مجزا است.