پاکسازی اطلاعات از آیفون

پاکسازی آیفون و یادگیری مراحل آن یک امر اساسی برای منتقل کردن مالکیت آیفون به اشخاص دیگر است. ممکن است شما بخواهید ایفون قدیمی خود را معامله کنید و آیفون جدید را با قیمت پایین‌تری دریافت کنید، شما احتیاج به پاک کردن اطلاعات تماس خودتان از روی گوشی ایفون دارید. همچنین ممکن است شما قصد فروش آیفون خودتان را داشته باشید یا بخواهید ان را هدیه بدهید. به هر دلیلی که قصد دارید مالکیت ایفون خودتان را به شخص دیگری بدهید، شما احتیاج دارید که اطلاعات تماس خودتان را از که داخل ایفون ذخیره شده است پاک کنید.

چرا باید اطلاعات تماس را پاک کرد؟

پاک کردن اطلاعات شخصی از روی گوشی که قرار است مالکیت آن را واگذار کنید یا بفروشید، به دو دلیل نیاز دارید اطلاعاتتان را از ان پاک کنید.

اولین و مهم‌ترین دلیل این است که شخصی که اطلاعات شخصی شما، جز حریم خصوصی شما حساب می‌شوند و ممکن است شما نخواهید اطلاعاتتان دست کسی بیوفتد و اصلا درست هم نیست که اطلاعات شخصی‌تان را در دسترس کسی بذارید. گوشی تلفن همراه این روزها به اندازه مسواک شخصی است و طبیعی است که وسیله شخصی‌تان را در اختیار کسی بگذارید لذا لازم است پاکسازی آیفون را بلد باشید.

 دلیل دیگر شخص مقابلی است که گوشی مورد نظر را خریداری می‌کند. خودتان را جای آن فرد بگذرارید. هیچ‌کس دلش نمی‌خواهد گوشی را خریداری کنید که پر است از سلفی‌های شخص دیگری. لذا؛ لازم است که شما بلد باشید که اطلاعاتتان را از داخل آیفون موردنظرتان را پاک کنید.

درباره این مقاله

اگر شما قصد دارید اطلاعات خودتان را به گوشی جدیدی منتقل کنید یا نسخه پشتیبان تهیه کنید، بعد آن نیاز دارید به پاک کردن اطلاعات شخصی‌تان از گوشی قبلی. ما در اینجا به شما اموزش می‌دهیم که اطلاعات شخصی‌تان را از روی گوشی همراهتان پاک کنید. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

 قدم اول ( از شر چند ویژگی قابل‌شناسایی خلاص شوید!)

چطور پاکسازی آِیفون را انجام دهیم؟

  • «Find My iPhone» را با رفتن به «Settings» > «Find My» > «Find My Phone» و خاموش کردن «Find My Phone» و «Find My Network» را غیرفعال کنید.
  • هر دستگاهی را از تلفن خود لغو جفت کنید، از جمله Apple Watch.
  • iMessagesرا خاموش کنید
  • از Apple ID خود خارج شوید
  • «تنظیمات» > دکمه بالای [نام شما] > «خروج از سیستم» (در پایین صفحه) را انتخاب کنید.
  • رمز عبور Apple ID خود را وارد کنید.

پس از رد کردن این گزینه‌ها از شما پرسیده می‌شود که ” آیا می‌خواهید یک کپی از داده‌های خود را در این آیفون نگه دارید؟ ” با فرض اینکه از همه چیز نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید و می‌خواهید تلفن خود را پاک کنید، نیازی نیست چیزی را در این مرحله روشن کنید.

چطور پاکسازی آِیفون را انجام دهیم؟

  • روی «Sign Out» در گوشه سمت راست بالا و سپس دوباره روی «آیا مطمئن هستید؟» ضربه بزنید. بعد از این مرحله پنجره پاپ‌آپ برای پاک‌کردن اطلاعات آماده می‌شود.
  • سیم‌کارت را از گوشی خارج کنید.
  • به «Settings» > «General» > «Transfer or Reset iPhone» بروید و «Erase All Content and Settings» را انتخاب کنید.

منبع مطلب:

https://www.theverge.com/22675669/iphone-ios-apple-wipe-delete-trade