واتساپ قابلیت جدیدی به نام View Once را برای تصاویر و ویدیوها درون پیام رسان خود معرفی کرد. این قابلیت امکان ناپدید شدن تصاویر و ویدیوها را پس از یک بار مشاهده توسط مخاطب پیام فراهم می‌آورد. به عبارت دیگر، دریافت کننده این نوع پیام تنها یک بار قادر به مشاهده تصویر یا ویدیو خواهد بود.

این قابلیت بسیار شبیه به اینستاگرام است. دریافت کننده پیام تنها کافی است یک بار روی دکمه Photo یا video ضربه بزند تا آن را مشاهده کند. به محض بسته شدن تصویر، دیگر برای مخاطب در دسترس نخواهد بود.

خبرگزاری Engadget در گزارش خود اشاره کرده است که مخاطب این نوع پیام‌ همچنان قادر به ثبت اسکرین شات خواهد بود. علاوه بر این، اپلیکیشن واتساپ هم به ارسال کننده پیغام نمی‌دهد که مخاطب از فایل View Once اسکرین شات گرفته است. فایل ارسال شده با قابلیت View Once برای واتساپ قابل دیدن نیست اما اگر گزارش تخلف برای آن ثبت شود، اپلیکیشن قادر به بررسی آن خواهد بود.