گوشی‌های موبایل آنقدر قدرتمند شده‌اند که سنگین‌ترین بازی‌ها را پشتیبانی می‌کنند و حتی لوازم جانبی بازی هم برای آنها ارایه شده است. در این مقاله به بهترین کنترلرهای گیمینگ برای آیفون در سال ۲۰۲۳ می‌پردازیم.

چرا کنترلر گزینه خوبی برای بازی کردن است؟ بهترین کنترلرهای مناسب موبایل کدام هستند؟ یک کنترلر موبایل باید چه شاخصه‌هایی داشته باشد؟ جدای از هر چیز، جواب کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. کنترلرها به لطف دسترسی زیاد می‌توانند روی اکثر پلتفرم‌ها از جمله موبایل شما را همراهی کنند. یک کنترلر بسته به بودجه و آنچه که شما نیاز دارید، کارایی‌های‌ مختلفی دارد. صفحه قابل لمس، دکمه‌های دستورپذیر، حسگرهای حرکتی یا باتری با‌دوام می‌تواند بخشی از ویژگی‌های یک گیم‌پد خوب باشد.

صنعت ویدئو گیم از زمان دستگاه‌های آرکید و کنسول‌های خانگی دچار تغییرات زیادی شده است. تا زمانی که یک موبایل مناسب داشته باشید، می‌توانید از بازی کردن در هر کجا لذت ببرید. از یک طرف، بازی‌های موبایلی دیگر به اشاره و کلیک (Point-and-click) محدود نیستند. بدون توجه به اینکه از موبایل‌های آیفون (iPhone) یا اندرویدی (Android) استفاده می‌کنید، این امکان‌ را دارید تا به لطف کلاد گیمینگ (Cloud Gaming)، بازی‌های کنسولی را روی موبایل اجرا و تجربه کنید.

با این‌حال، تجربه این بازی‌ها با یک صفحه قابل لمس می‌تواند برای گیمرهای زیادی چالش‌برانگیز باشد. همانطور که در ابتدا اشاره شد، خرید یک کنترلر برای موبایل می‌تواند پیشروی در هر عنوانی را به مراتب لذت‌بخش‌تر کند. در این مطلب به بهترین کنترلرها برای گوشی‌های آیفون نگاهی خواهیم داشت و در نهایت به جواب سوال‌های مطرح شده خواهیم رسید.

کنترلر Razer Kishi V2 برای آیفون

کنترلر Razer Kishi V2

قیمت: از حدود 6.9 میلیون تومان

اگر ترجیح می‌دهید به جای نگرانی درباره دکمه‌ها یا اتصالات بلوتوث، تمرکزتان روی بازی باشد، Razer Kishi V2 بهترین گزینه برای شماست. حالت کلی این گیم‌پد به Joy-Conهای نینتندو سوییچ (Nintendo Switch) شباهت داشته و ستاپ دکمه‌های آن به صورت ABXY است. پنل‌ها کوچک هستند، به‌راحتی در دست قرار می‌گیرند و به لطف جای‌گذاری دکمه‌ها، فشار زیادی به دست وارد نمی‌کنند.

از آنجا که کنترلر Kishi V2 مستقیما به پورت لایتنینگ (Lightning) آیفون متصل می‌شود، نیازی به شارژ جداگانه ندارد. با ویژگی شارژ همزمان (Pass-Through) می‌توانید هنگام بازی، موبایل خود را هم شارژ کنید. البته که این ویژگی چندان سریع نیست، اما از موبایل شما در برابر خاموش شدن محافظت می‌کند. افزون بر این، به خاطر اتصال مستقیم Kishi V2 به آیفون، نیازی نیست نگران بلوتوث یا تاخیر در پاسخ باشید.

نسخه iOS کنترلر Kishi V2 چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ عملکرد، شباهت زیادی به ورژن اندرویدی آن دارد (تنها تفاوت بین این دو کنترلر رابط پورت لایتنینگ آن است). می‌توانید این محصول را با اندازه موبایل خود تنظیم کنید تا علاوه بر اطمینان از جای‌گیری آن، برای مدل‌های بالاتر آیفون مشکلی نداشته باشید. از نظر وزن، Kishi V2 بسیار کوچک و سبک است و می‌توان هرجایی از آن استفاده کرد.

نکته منفی درمورد این کنترلر، این است که خبری از جک هدفون نیست. همچنین Razer Kishi V2 یکی از محصولات گران‌قیمت این فهرست محسوب می‌شود که شاید برای همه در دسترس نباشد. با این حال اگر خواهان راحت‌ترین تجربه برای انجام بازی‌ها روی آیفون هستید، Kishi V2 می‌تواند جایگاهی در لیست شما داشته باشد.

کنترلر Backbone One برای آیفون

کنترلر Backbone One

قیمت: از حدود 4.5 میلیون تومان

کنترلر Backbone One شباهت زیادی به گزینه اول این لیست، Razer Kishi V2 دارد، اما یک‌ سری تفاوت‌ها باعث شده تا در رده پایین‌تری از Kishi V2 قرار بگیرد. با‌این‌وجود جای نگرانی نیست، بعضی از ویژگی‌های این محصول به کنترلر Razer برتری دارند.

برای مثال، این کنترلر هم از ستاپ ABXY برای دکمه‌ها استفاده کرده و یک D-pad را در خود جای داده است. همچنین به‌صورت مستقیم به آیفون شما و پورت لایتنینگ آن متصل می‌شود، بنابراین نیازی نیست نگران لگ یا اتصال کنترلر به موبایل باشید. قابلیت شارژ به‌صورت Pass-Through هم در این کنترلر وجود دارد که نسبت به Kishi V2 کمی کندتر است. با طراحی تلسکوپی، می‌توانید اندازه این کنترلر را با سایز آیفون‌های مختلف هماهنگ کنید. همچنین امکان استفاده از جک هدفون وجود دارد.

افزون‌بر این، اگر از طریق Remote Play خواهان تجربه بازی‌های پلی‌استیشن باشید، می‌توانید این کار را به‌راحتی انجام دهید. این کنترلر از طراحی دکمه‌های دوال سنس‌ پلی‌استیشن 5 استفاده کرده و با محصولات نسل حاضر پلی‌استیشن کاملا هماهنگ است.

کنترلر 8BitDo Pro 2 برای آیفون

کنترلر 8BitDo Pro 2

قیمت: از حدود 4.5 میلیون تومان

از شروع سال ۲۰۲۳، پشتیبانی از محصولات اپل همچون آیفون به برنامه شرکت 8BitDo اضافه شد. این تغییر رویه، موجب شد تا کسانی که خواهان کنترلر ارزان‌تری هستند، 8BitDo را در فهرست خود قرار دهند. این کنترلر برای تجربه بازی‌های رترو بسیار مفید است، چرا‌که طراحی آن حالتی قدیمی و خاطره‌انگیز دارد.

دکمه‌های ABXY و یک D-pad در قسمت بالایی کنترلر قرار گرفته و دو جوی‌استیک در قسمت پایینی کنترلر تعبیه شده است. حالت کنترلر متراکم است، اما فضای زیادی میان دکمه‌ها وجود دارد و برای همین باید اشتباهات خود را به حداقل برسانید. با فشردن دکمه‌های ABXY، صدای قابل توجهی می‌شنوید که نشان از فیدبک خوب کنترلر دارد. درصورتی که از کنترلر برای بازی با کنسول هیبریدی نینتندو سوییچ استفاده کنید، قابلیت‌هایی نظیر سنسورهای حرکتی هم در اختیار شما قرار می‌گیرد.

امکان برنامه‌ریزی دوباره دکمه‌ها از طریق نرم‌افزار وجود دارد. این کنترلر شامل دو دکمه قابل برنامه‌ریزی اضافه هم هست، اما متاسفانه نمی‌توانید تمام دکمه‌های کنترلر را شخصی‌سازی کنید. برای انجام این کار باید نرم‌افزار مورد نیاز را از طریق PC یا آیفون خود اجرا کنید. 8BitDo Pro 2 با بلوتوث هم سازگاری دارد اما ممکن است شاهد تاخیر در این بخش باشید. این کنترلر دارای یک باتری قابل شارژ است که ۲۰ ساعت دوام می‌آورد و می‌توان روی آن برای گیمینگ طولانی و بدون وقفه حساب کرد.

توجه داشته باشید که برای اطمینان از اتصال کنترلر 8BitDo Pro 2 به موبایل خود، باید آخرین نسخه سیستم عامل این کنترلر را درکنار آخرین ورژن iOS که روی آیفون شما اجرا می‌شود، دانلود و نصب کنید. اگه نمی‌خواهید بودجه زیادی صرف کنید، گیم‌پد 8BitDo Pro 2 گزینه خوب و با کیفیتی به نظر می‌رسد.

کنترلر PowerA MOGA XP5 i Plus برای آیفون

کنترلر PowerA MOGA XP5-i Plus

قیمت: از حدود 2.5 میلیون تومان

کنترلر PowerA MOGA XP5-i Plus تجربه‌ای مشابه با یک گیم‌پد کامل را به شما ارائه می‌دهد. تنها کاری که باید انجام دهید، اتصال آیفون به قسمت بالایی و تنظیم اندازه آن است تا بتوانید از موبایل خود به عنوان یک تلویزیون کوچک استفاده کنید.

این کنترلر طراحی مشابه با محصولات ایکس‌‌باکس دارد که احتمالا با آن آشنایی دارید. دکمه‌های ABXY در سمت راست و کمی بالاتر قرار دارند و جوی‌استیک در قسمت پایین‌تر نصب شده است. نسبت به سایر کنترلرها، این محصول زاویه بیرونی بیشتری دارد، اما راحتی آن باعث شده تا شما را برای مدت طولانی به بازی مشغول کند.

همانطور که از یک کنترلر بزرگ انتظار می‌رود، اندازه دکمه‌ها ایده‌آل است. دکمه‌های لمسی و اضافی در پشت کنترلر قرار گرفتند. افزون بر این، صدای دکمه‌ها بهترین فیدبک را به مخاطب ارائه می‌دهد.

این کنترلر شامل یک پایه محکم و پاور بانک ۳۰۰۰ میلی‌آمپری است. با اینکه ظرفیت پاوربانک چندان زیاد نیست، اما درکنار حمل آسان، به شما کمک می‌کند تا به بازی کردن در مدت زمان نسبتا طولانی ادامه دهید.

کنترلر Rotor Riot برای آیفون

کنترلر Rotor Riot

قیمت: از حدود 2.9 میلیون تومان

اگر بازی کردن با استفاده از اتصال بلوتوث شما را از بابت لگ نگران می‌کند، کنترلر Rotor Riot گجتی است که دنبال آن هستید. این گیم‌پد با کابل داخلی به ورودی لایتنینگ آیفون شما متصل شده و آماده استفاده است.

نگهداری از Rotor Riot و کار با آن بسیار راحت هست. این کنترلر از طراحی سنتی با هندل‌های بزرگ بهره می‌برد. جای‌گیری دکمه‌ها به خوبی انجام شده و به کنترلرهای ایکس‌باکس شباهت دارد. از سایر قابلیت‌های این کنترلر می‌توان به پورت Pass-Through اشاره کرد که امکان شارژ همزمان را فراهم می‌کند.

دکمه‌های ABXY در سمت راست و قسمت بالایی کنترلر قرار گرفتند. علاوه بر این، Rotor Riot دارای دکمه‌هایی‌ست که بخشی از جوی‌استیک‌ هستند و وقتی که به استفاده از آن عادت کردید، می‌توان آن‌ها را به عنوان یک ویژگی خوب در نظر گرفت. با تمام این‌ها، دکمه B در سمت راست کمی بیش از حد نزدیک به لبه طراحی شده و خیلی راحت انگشت را از محدوده کنترلر خارج می‌کند.

کابل ۶۰ سانتی‌متری این کنترلر ممکن است کمی بلند به نظر برسد، اما به شما اجازه می‌دهد تا آن را به آی‌پد (iPad) هم متصل کنید. البته که نمی‌توانید این کابل را از کنترلر جدا کنید و همین مورد سبب شده تا حمل Rotor Riot کمی سخت باشد. برای حمل راحت‌تر، می‌توانید پایه را از کنترلر جدا کنید.

کنترلر SteelSeries Nimbus+ برای آیفون

کنترلر SteelSeries Nimbus+

قیمت: از حدود 5.5 میلیون تومان

باتری برای شما در اولویت قرار دارد و نمی‌خواهید حین بازی نگران شارژ کنترلر باشید؟ SteelSeries Nimbus+ با طول عمر بالای باتری خود (نزدیک به ۵۰ ساعت) می‌تواند مدت زیادی شما را همراهی کند.

این کنترلر یکی از سازگارترین‌ گجت‌ها با دستگاه‌های کمپانی اپل است. اگرچه برای کار با آیفون، دیگر به پشتیبانی از MFi توسط یک کنترلر نیاز ندارید، اما وجود این قابلیت می‌تواند کار را آسان کند. Nimbus+ به شما امکان پشتیبانی از MFi را هم می‌دهد. چنین قابلیتی برای کسانی که می‌خواهند این کنترلر را در بین دستگاه‌های مختلف آیفون به اشتراک بگذارند، کاربرد زیادی خواهد داشت. Nimbus+ در کنار آیفون شما به آی‌پد، مک و اپل تی‌وی هم متصل می‌شود.

دکمه‌های ABXY در قسمت راست-بالا قرار دارند و یکی از جوی‌استیک‌ها نزدیک به هندل سمت راست قرار گرفته است. مرزبندی و رعایت قاعده در استفاده از این کنترلر باعث شده هنگام فشردن دکمه‌ها، حس خوبی داشته باشید.

Nimbus+ وزن چندانی ندارد و به لطف اندازه استاندارد، استفاده از آن هم راحت است. یکی از دلایل اصلی وزن پایین Nimbus+، عدم پشتیبانی از ویبره یا قابلیت Rumble است. از آنجا که اکثر بازی‌های iOS از این ویژگی پشتیبانی نمی‌کنند، چیز زیادی را از دست نمی‌دهید.

در نهایت باید گفت که Nimbus+ یک پایه داخلی دارد که اندازه‌های مختلف آیفون را شامل می‌شود، اما نمی‌توان آی‌پد را به آن متصل کرد. با این حال، این پایه چندان محکم و قابل اعتماد نیست.

کنترلر Xbox Elite Series 2 Core برای آیفون

کنترلر Xbox Elite Series 2 Core

قیمت: از حدود 6.4 میلیون تومان

کنترلر Xbox Elite 2 Core از پلتفرم ایکس‌باکس هم یک گزینه عالی برای موبایل گیمینگ محسوب می‌شود. درکنار ویژگی‌های جالب توجه، این کنترلر با سیستم عامل iOS، مک و Apple TV سازگاری داشته و تنوع زیادی در این زمینه ارائه می‌دهد.

همان کنترلر ایکس‌باکسی که با آن آشنا هستید را اینجا به همراه دکمه‌های ABXY در سمت راست، دو جوی‌استیک و یک D-pad در اختیار داریم. یکی از بهترین ویژگی‌های Elite Series 2 این است که می‌توانید D-pad را بسته به سلیقه و مهارت خود، شخصی‌سازی کنید. یک D-pad استاندارد و یک D-pad چند وجهی هم در دسترس شما قرار دارد.

حتی این امکان را دارید که نحوه کنترل جوی‌استیک‌ها را با کمک پیچ گوشتی، تنظیم کنید. گستردگی شخصی‌سازی در سری کنترلرهای Elite از این محصول یک گزینه خوب برای گیمرهای حرفه‌ای ساخته است.

این کنترلر یک باتری قابل شارژ یکپارچه دارد که به شما اجازه می‌دهد تا بدون نگرانی و اتصال کابل، برای مدت طولانی به بازی کردن مشغول شوید. طراحی این کنترلر هم به شکلی‌ انجام شده که خیال شما را از لغزش در ساعات طولانی بازی، راحت کند. با این حال، هندل‌های این گیم‌پد نسبت به سایر محصولات این فهرست کمی کوچک‌تر بوده و ممکن است باب میل بعضی از گیمرها نباشد.

در نهایت باید گفت که Elite 2 Core ارزان نیست و در بین تمام کنترلرهای آیفون معرفی شده، گران‌ترین است. ضمن اینکه حین خرید خبری از پایه برای قرار دادن موبایل نبوده و باید موبایل خود را در حالتی قرار دهید که جابجا نشود یا پایه اتصال جداگانه تهیه کنید.

کنترلر PlayStation DualSense برای آیفون

کنترلر PlayStation DualSense

قیمت: از حدود 2.8 میلیون تومان

کنترلر بی‌سیم دوال سنس ظاهر عالی و قابلیت‌های لمسی بی‌نظیری دارد؛ این‌ها مشخصاتی‌ست که در هر گیم‌پد مخصوص آیفون پیدا نمی‌کنید. این محصول در رنگ‌بندی‌های مختلف تولید شده و از نظر ظاهر، بسیار جذاب است.

دکمه‌های ABXY در سمت راست و D-pad در سمت چپ و نزدیک به قسمت بالایی کنترلر قرار دارند. ترکیب رنگ دکمه‌ها و طراحی کلی دوال سنس به شکلی انجام شده تا ظاهر این محصول نه‌تنها جالب به نظر برسد، بلکه شکلی آینده‌نگرانه به آن ببخشد. از دیگر ویژگی‌های این گیم‌پد می‌توان به ویبره آن اشاره کرد. ارتعاشات نرم و خشن حاصل از ویبره‌ها به بهترین شکل انجام می‌گیرد.

در مقایسه با کنترلرهای بی‌سیم قبلی پلی‌استیشن (یا همان DualShock)، دوال سنس اندازه متفاوتی دارد. این مورد باعث شده تا دسته‌های کنترلر در کنار بزرگی، از متریال و بافت با کیفیتی هم بهره ببرند. به این ترتیب، خبری از خستگی دست در ساعات طوانی نیست. این کنترلر در همه زمینه‌ها از جمله دکمه‌ها و جوی‌استیک‌ها از طراحی بسیار خوبی برخوردار است.

از آنجا که این یک کنترلر کنسول است، خبری از پایه برای قرار دادن موبایل نیست. می‌توانید یک پایه به صورت جداگانه خریداری کرده و آن را به دوال سنس خود متصل کنید، اما بهتر است هنگام بازی با آیفون، دسته را به صورت جداگانه حمل نکنید.

کنترلر Gamevice Flex برای آیفون

کنترلر Gamevice Flex

قیمت: از حدود 7.0 میلیون تومان

هنگامی که بحث خرید کنترلر برای موبایل مطرح می‌شود، پایه نگهدارنده فاکتور مهم محسوب می‌شود. در وهله اول باید استحکام و پس از آن، سازگاری با اندازه‌های مختلف موبایل را در نظر گرفت. بسیاری از کنترلرها در این مورد ضعف اساسی دارند، اما شرکت Gamevice با کنترلر Flex آمده تا نگرانی‌ها را در این مورد از بین ببرد.

کنترلر Gamevice Flex محصولی مشابه با Razer Kishi V2 و Backbone One است. بنا به ادعای سازنده، Flex اکثر گوشی‌های آیفون را با کاور آن‌ها در خود جای می‌دهد، بنابراین نیازی نیست موبایل خود را از کیس مخصوصش خارج کنید. این مورد علاوه بر دسترسی بیشتر به کاربر، امنیت Flex را هم افزایش می‌دهد.

ارگونومی این کنترلر از خستگی دست جلوگیری کرده و به شما اجازه می‌دهد تا ساعات طولانی به بازی بپردازید. جوی‌استیک‌ها با کیفیت و مشابه با محصولات کنسولی هستند و خاصیت تلسکوپی Flex هم این اجازه را می‌دهد تا اکثر آیفون‌ها به سادگی در این کنترلر قرار بگیرند. اتصال مستقیم به موبایل (از طریق پورت لایتنینگ) و امکان شارژ همزمان هم در Gamevice Flex وجود دارد. درکنار تمام این‌ها، می‌توان از جک هدفون هم استفاده کرد.

جابجا کردن این کنترلر کار بسیار راحتی‌ست. از طرف دیگر، هماهنگی با اکثر پلتفرم‌ها باعث شده تا تجربه بازی‌ها در Flex سریع‌تر از سایر محصولات مشابه باشد. به این نکته هم باید اشاره کرد که سازگاری با محصولات ایکس باکس به شما این امکان را می‌دهد تا با خرید Gamevice Flex به مدت یک ماه به سرویس ایکس‌باکس گیم پس دسترسی داشته باشید.

کنترلر T-DAGGER Scorpio T-TGP802 برای آیفون

کنترلر T-DAGGER Scorpio T-TGP802

قیمت: از حدود 2.1 میلیون تومان

در میان اسامی مختلف کنترلرها با قیمت مناسب، T-DAGGER Scorpio می‌تواند یک انتخاب معقول و خوب باشد. با اینکه Scorpio بیشتر مناسب کنسول و PC است، اما با گوشی‌های آیفون و سیستم عامل iOS (ورژن 13 به بالا) سازگاری کامل دارد. Scorpio از لحاظ ظاهری شبیه به دوال شاک پلی‌استیشن 4 است و استفاده از آن حس آشنایی دارد.

چیدمان و موقعیت دکمه‌ها، قرار گرفتن جوی‌استیک‌ها و حتی صفحه قابل لمس این گیم‌پد به کنترلر PS4 شباهت دارد. اتصال به Scorpio به صورت بی‌سیم و باسیم امکان‌پذیر بوده و طبق گفته سازنده، باتری آن نزدیک به ۲۴ ساعت دوام می‌آورد. همچنین سیستم ویبره این کنترلر بسیار قوی و واقع‌گرایانه توصیف شده است.

کنترلر GameSir X2 Lightning Version برای آیفون

کنترلر GameSir X2 Lightning Version

قیمت: از حدود 2.8 میلیون تومان

پس از موفقیت بزرگ GameSir X2 Type-C، سازنده چینی این گیم‌پد تصمیم گرفت تا با عرضه نسخه‌های مختلف از جمله ورژن بلوتوث و ورژن مختص iOS، علاوه بر گسترش بازار خود، تجربه متفاوتی به طرفداران و مشتریانش ارائه دهد. کنترلر X2 درکنار پشتیبانی از سرویس‌های مختلف نظیر اپل آرکید و گیم‌ پس، در سایر زمینه‌ها هم عملکرد رضایت بخشی دارد.

طراحی به صورت سفارشی و شارژ همزمان از دیگر ویژگی‌های این محصول به شمار می‌رود. یکی از نکات جالب توجه که دسترسی بیشتری به مخاطب می‌دهد، پورت با قابلیت جابجایی است. از آنجا که کنترلرهای مشابه با X2 مستقیما به موبایل شما متصل می‌شوند، نگرانی‌هایی بابت نوع اتصال و خرابی پورت وجود دارد. به لطف پورت قابل انعطاف X2، تمام این ابهامات برای مخاطبین از بین می‌رود.

کنترلر PXN P50 برای آیفون

کنترلر PXN P50

قیمت: از حدود 2.3 میلیون تومان

کنترلر P50 از محصولات شرکت PXN محسوب می‌شود که به لطف طراحی و ظاهر خوب، به این فهرست راه یافته است. جدای از رنگ‌بندی زیبا و حالت مینی‌مالی که این کنترلر دارد، P50 می‌تواند برای شما فرصت خوبی جهت تجربه بازی‌ها روی آیفون رقم بزند.

این کنترلر در اصل برای کنسول دستی نینتندو سوییچ ساخته شده، اما با PC و سیستم عامل iOS هم سازگاری دارد. امکانات مختلف نظیر برنامه‌ریزی دکمه‌ها، دکمه‌های اختصاصی Macro جهت اعمال کمبو (Combo) در بازی‌ها و به اشتراک‌ گذاشتن پروفایل‌های سفارشی، تجربه کاربری این محصول را به خوبی به تصویر می‌کشد.

جوی‌استیک‌ها و D-pad این کنترلر هم به شکلی ساخته شده‌اند که نیازهای شما را در بازی‌های مختلف برطرف می‌کند. با نصب اپلیکیشن مخصوص P50، می‌توان میزان ویبره را مشخص و حتی لرزش هر موتور ویبره را کنترل کرد. این نکته سبب شده تا P50 در ارائه یک تجربه واقع‌گرایانه از بازی‌ها عملکرد راضی‌کننده‌ای داشته باشد. باتری ۵۵۰ میلی‌آمپری این محصول هم از دیگر ویژگی‌های آن است که در ازای ۲ ساعت شارژ، ۲۰ ساعت شما را همراهی خواهد کرد.

جمع‌‌بندی: بهترین کنترلر برای آیفون کدام است؟

زمانی که به بازی با موبایل روی می‌آورید، داشتن یک کنترلر بهترین کار ممکن است. به‌جای استفاده از قابلیت‌های لمسی نمایشگر، کنترلرها به واسطه دسترسی بالا، می‌توانند تجربه یک بازی را به‌مراتب راحت‌تر و لذت‌بخش‌تر کنند. کنترلر Razer Kishi V2 که در ابتدا معرفی شد، یک گزینه تمام و کمال برای گیمرهاست. این گیم‌پد درکنار استفاده راحت، تاخیر کم و شارژ همزمان را به کاربر ارائه می‌دهد. در مقابل اما Gamevice Flex قابلیت‌هایی داشته که به Kishi V2 برتری دارد.

یکی دیگر از گزینه‌های خوب در این فهرست Backbone One است که طراحی مشابه با Kishi V2 دارد. هر دوی آن‌ها قابلیت حمل و نقل راحتی دارند و این دقیقا همان وسیله ایده‌آلی‌ است که گیمرها برای بازی با آیفون تحت نظر دارند. با این حال، نیازی نیست با انتخاب یکی از این دو، زمان بازی و راحتی را فدای سایر موارد کنید.

کنترلر GameSir X2 در کنار پشتیبانی از ویژگی کنترلرهای مشابه، قابلیت‌های مفیدی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. SteelSeries Nimbus+ در میان تمام گزینه‌های بررسی شده باتری بهتری دارد. کنترلر Xbox Elite 2 Core بیشترین شخصی‌سازی ممکن را در اختیار گیمرها قرار می‌دهد و DualSense پلی‌استیشن 5 تجربه کم‌نظیر و جالبی را به واسطه طراحی، راحتی و امکانات خوب‌اش رقم می‌زند.

اگر یک کنترلر سنتی را ترجیح می‌دهید، گزینه‌های زیادی روی میز است. برای مثال، کنترلر 8BitDo Pro 2 که سازنده‌‌اش به‌تازگی شروع به پشتیبانی از محصولات اپل از جمله آیفون کرده، یک محصول مناسب با بودجه نسبی‌ است. این برند با عرضه روی دستگاه‌های اندرویدی امتحان خود را پس داده و حالا می‌تواند به بهترین گزینه برای کاربران iOS تبدیل شود. فشردن هر دکمه و دیدن بازخورد آن در نوع خود بی‌نظیر است و به شما کمک می‌کند تا تجربه روان و حرفه‌ای در بازی‌ها داشته باشید. می‌توانید بسته به نوع کنترلر و البته نیاز خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

AMA